هدایت شده از خبر تعطیلی مدارس و دانشگاه ها
میگن امروز امام حسین (ع) از مکه به سمت کوفه حرکت کردن 🥺
@ahadiis
مرا سفر به کجا میبرد؟
کجا نشان قدم، ناتمام خواهد ماند
و بند کفش به انگشتهای نرم فراغت
گشوده خواهد شد؟
کجاست جای رسیدن و پهن کردن یک فرش
و بی خیال نشستن
و گوش دادن به
صدای شستن یک ظرف زیر شیر مجاور؟
و در کدام بهار درنگ خواهی کرد ...
و سطحِ روح
پُر از برگ سبز خواهد شد؟
شراب باید خورد
و در جوانی روی یک سایه راه باید رفت،
#سهراب_سپهری
@emptyy
♦️بازداشت دو فیلمساز در تهران/ رسول اف و آل احمد به اتهام تهیه بیانیه «تفنگت را زمین بگذار» دستگیر شدند
خبرگزاری دولت نوشت:
🔹«محمد رسول اف و مصطفی آل احمد از مرتبطین با ضدانقلاب که در بحبوحه حادثه دلخراش متروپل آبادان اقدام به التهاب آفرینی و برهم زدن امنیت روانی جامعه کرده بودند با حکم دستگاه قضایی بازداشت شدند.»
🔹« این دو نفر مبادرت به تهیه بیانیه تحت عنوان جمعی از سینماگران و با عنوان «تفنگت را زمین بگذار» کرده بودند.»
@emptyy
حسین فرحبخش، تهیهکننده سینما، خواستار «شلاق زدن» به ۸۰۰ سینماگر زنی شد که خواستار پایان دادن به «خشونت، آزار و باجگیری جنسی» شده بودند و گفت «جرم اشاعه فحشا بیش از خود فحشا» است.
پ.ن
یه پیشنهاد بهتر از اینم هست
هم اون ۸۰۰ نفرو که فحشا را اشاعه میدن
هم اونایی که این ۸۰۰ نفر ازشون شکایت کردن که فحشا رو مرتکب شدن با هم شلاق بزنن تا درس عبرتی باشه برای همه
@emptyy
849.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️گاف عجیب در پخش زنده برنامه ورزش شبکه خراسان رضوی
بیماران ارجمندتون😂😂😂
@emptyy
خیلی از انسانها داد می کشند ناله می کنند می گریند ولی نمی توانند صدایشان را به جائی برسانند؛ زیرا معلوم نیست آنها زندگی می کنند یا نه؟
البته آنها فرقی با مرده ها ندارند و به غیر از روزهای سرشماری، انتخابات، اخذ مالیات و خدمت سربازی جزو انسان شمرده نمی شوند.
اگر در دنیا از همه سوال بکنند "آیا تو انسان هستی؟" چند نفر با افتخار می توانند بگویند "آره من هستم" ؟
📚خر مُرده
👤عزیز نسین
@emptyy