🚨🚨🚨« لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ » را به نفع بی بند و بارها تفسیر نکنید.
🌺آیت الله جوادی آملی (حفظه الله تعالی) :
♦️🔸اگر معنای « لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ » این باشد که در نظام شریعت، هر کس بی حجاب بود، بود؛ هر کس بی حیا بود، بود؛ خب، این می شود اباحی گری که!
♦️🔸این « خُذُوهُ فَغُلُّوهُ ثُمَّ الْجَحِيمَ صَلُّوهُ » پس برای چه کسی است؟! این بگیر و ببند های قیامت پس برای چیست؟!
♦️🔸آنکه فرمود: « لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ»، یعنی در نظام تکوینی است؛ یعنی بشر آزاد است. کمال در آزادی است. اما در حساب شریعت، در حساب دین، در حساب نظام اسلامی اینطور نیست که بگوییم هر کسی آزاد است، می خواهد هر وضع باشد. اینطور نیست.
😡 اگر « لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ »، به آن معنا باشد که می شود اباحی گری!
@emptyy
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨حسن رحیم پور: علت حمله اسرائیل پالس های ضعف بود که از داخل فرستاده شد!
@emptyy
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨مناظره حمید رسایی و رشیدی کوچی (قسمت نهم)
😳 سفسطه رشیدی کوچی: رأی شما ۴ درصد است!
🤔 پاسخ شنیدنی رسایی: اصلا رأی من نیم درصد، پاسخ سؤالات را بده/ این حرفهای سطحی شما شبیه کاری است که عمروعاص در میدان جنگ کرد.
@emptyy
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨موسی نجفی: اگر مسئولان وزارت خارجه بیشتر تاریخ بخوانند بهتر غرب را می شناسند
🔸🔸رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتگو ویژه خبری:
😡😡 انگلیس یک سوم مردم ما را با قحطی کشت اما هیچ جای تاریخ نیامده است؛ باید این آلزایمر تاریخی از بین برود.
@emptyy
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😡😡 رشیدی کوچی آذر ۱۴۰۳:
♦️🔸هوش اقتصادی ترامپ بیشتر از هوش سیاسی اش است؛ الان وقت معامله و مذاکره با آمریکاست
😡😡 ترامپ آبان ۱۴۰۴:
♦️🔸من دستور حمله به ایران را [وسط مذاکرات] دادم.
@emptyy
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨کامران غضنفری نماینده مجلس خطاب به پزشکیان: اگه قرار بود تو هم مثل مردم آه و ناله کنی پس چرا رئیس جمهور شدی!
@emptyy