🔹کاهش ۶۰ درصدی شدت درد میگرن با نور سبز!
🔸در یک آزمایش سعی داشتند تاثیر نور محیط بر شدت درد میگرن رو بررسی کنند. در طول این پژوهش بیماران به مدت ۱۰ هفته روزانه یک تا دو ساعت در معرض نور سفید قرار گرفتند. پس از دو هفته استراحت، به مدت ۱۰ هفته در معرض نور سبز قرار گرفتند.
🔸قرار گرفتن در معرض نور سبز باعث شد شدت درد میگیرن در مبتلایان به طور متوسط حدود تا ۶۰ درصد کاهش یابد. در این پژوهش مبتلایان به میگرن اپیزودیک( دارای حداکثر ۱۴ روز سردرد در ماه) و میگرن مزمن (دارای بیش از ۱۵ روز سردرد در ماه) حضور داشتند و هر دو گروه این نتیجه رو تایید کردند. جالبه استفاده از نور سبز باعث شده مبتلایان تعداد روزهایی کمتری در ماه درد بکشند!
+ اگر میگرن دارید نور اتاق خواب یا یک اتاق از خانه رو به نور سبز تغییر بدید و یکی دو ساعت زیر نور سبز زندگی کنید
@emptyy
هدایت شده از عقلب
⭕️ داغ عشق نافرجام
محمود یکی از دوستان دوران سربازی ام بود. به من می گفت عاشق دختری از اقوام شده و مخفیانه رابطه عاشقانه ای (در حد گفتگو) باهم آغاز کرده بودیم. اما یک مشکل اساسی وجود داشت. خانواده ها دشمنی دیرینه ای باهم داشتند. دشمنیِ که این وصلت را محال کرده بود. محمود می گفت هر چه تلاش کردم، هرچه زور زدم نتوانستم خانواده ها را به پذیرش این وصلت متقاعد کنم. اما همچنان امید داشتم. تا اینکه...!
تا اینکه روزی پیامک هولناکی با این مضمون برایم آمد: " پدرم می خواهد مرا به عقد شخص دیگری در آورد. وصلت ما از همان اول نشدنی بود. من تو را فراموش می کنم. تو نیز مرا فراموش کن. برای همیشه خداحافظ"! وقتی این پیامک به دستم رسید. این حقیقت تلخ را پذیرفتم و به رابطه عاشقانه پایان دادم. اما با اینکه سالها از آن ماجرا می گذرد، هنوز هم نتوانستم با این مسئله کنار بیایم و عشق سابقم را به فراموشی بسپارم.
می گوید: "تمام تلاشم را کردم، و هر آنچه را باید انجام می دادم را انجام دادم! تمام عکس ها و نامه هایی که از او داشتم را سوزاندم؛ تمام هدایایی که از او به یادگار داشتم را سر به نیست کردم؛ مسیری که روزانه طی می کردم را هم عوض کردم، تا چشمم به چشمش نیوفتد! تمام این کارها را کردم، بااینحال نتوانستم او را فراموش کنم!! هر چه تلاش کردم تا آتش این عشق نافرجام را خاموش کنم، به جایی نرسیدم! گویی آتش این عشق نه تنها سرد نشده، بلکه بر حرارت آن بیش از پیش افزوده می شود. داغ این عشق نافرجام بر جانم افتاده و زندگیم را تباه کرده"! اینها حرف دل جوانی است که از داغ عشق نافرجام خود می گوید. اینها سخنان کسی است که پس از سالها تلاش به امید وصال، به بن بست رسیده!!
عاشق ناکامی که خود را فریب داده، می گوید "تمام تلاشم را کردم که فراموشش کنم، اما نتوانستم"! در زبان چیزی را اعتراف می کند که در دل به آن باور ندارد. در حقیقت چنین جوانی هنوز هم در اعماق قلبش، حاضر نیست که این عشق ناشدنی را رها کند؛ و با اینکه می داند هرگز به مقصودش نمی رسد، با امید کاذبی که دارد، منتظر معجزه ای است که این وصال ناشدنی را محقق سازد! اینجاست که مولای متقیان على عليه السلام می فرماید : قطع اميد كردن، آزادى دوباره است؛ اليَأسُ عِتقٌ مُجَدَّدٌ .غرر الحكم : 756
پس ای مخاطبی که از داغ عشق ناشدنی رنج می بری؛ این عشق پوشالی را با جان و دل رها کن تا به آرامش برسی؛ و این را بدان که در آتش عشق محال سوختن، نهایت حماقت است.
🆔 @aghalb 💯
هدایت شده از عقلب
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هندوستان یه صنعت سینمایی داره به اسم بالیوود، از اون طرف نزدیک به ۱۹۵ میلیون انسان گرسنه داره تو کشورش که سازمان ملل اعلام کرده بیسابقه هست!
شما هیچ فیلم هندی رو نمیبینی که بیاد در این مورد فیلم بسازه، اما تا دلتون بخواد سینمای ما سیاهنمایی و دروغ و تهمت ساخته
#سلبریتی_دوزاری
👤 عبـدالمـجید خرقـانی
@emptyy