eitaa logo
امتداد『توسل به شهدا』
1.5هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
14.5هزار ویدیو
51 فایل
نوکری خادمین کانال امتداد معرفی هر روزه یک شهید تا چهل روز به قصد توسل به نیت ترک گناهان و رفع حاجات بوده و هدیه روحشان با انتخاب یک [صلوات،توسل،عاشورا،جزخوانی‌قرآن‌و..] ◇ شروع چله چهارم 19فروردین ◇ @KhademoShohadd @AmoAkbarr
مشاهده در ایتا
دانلود
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| | 🎁با پاســخ دادن به ســوال این کلیــپ در قرعه کشی ۳ هدیه نقدی ۲،۰۰۰،۰۰۰ ریالی شرکت داده می‌شوید👇🏻 🎯 بـــرای پاســـخ به ســـوال وارد لینـــک زیر شوید👇🏻👇🏻👇🏻 https://digiform.ir/w0d32fee3 https://digiform.ir/w0d32fee3 ⏰پایان مهلت شرکت در مسابقه و انجام قرعه کشــی: ۵ اســفنــد ساعت ۰۹:۰۰ صبح 📢اعلام برنده ها در کانال 👇🏻👇🏻 @nehzat_malard @nehzat_malard در نشر محتوای قرآنی سهیم باشیم 📲 اللّـهـم‌عـجّل‌لولـیک‌الفـرج کانال‌نهضت‌ملارد | @nehzat_malard
530.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مصادف است با سالروز شهادت ابوذر مهرپور علیرضا بیات ⬅️ پیج شهدا ملارد را در آپارات و و ایتا اینستا و یتویوب و .... با این ای دی دنبال کنید @SHohadae_malard 🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷 🔴 از کارشناس شهدا بخواهید زندگی نامه‌ رزومه‌ و تصاویر شهدا شهرستان را @shohadaemalard https://eitaa.com/shohadae_malard 🦋✨🦋✨🦋✨🦋✨🦋 ـــــــــــــچ̲ل̲ه̲ ت̲̲وس̲ل̲ ب̲ه̲ ش̲ه̲د̲̲ا ـــــــــــــــ هر روز گرفتار عادت های گناه آلود شده ایم که برکات را از ما دور کرده و برای رفع حاجت ها و بار شدن این گره ها خداوند باری تعالی، شهدا را یاری ده ما قرار داد شما هم با ما همراه شوید در اولین چله توسل به شهدا چهل روز ، هر روز به یک شهید متوسل میشویم ضمن مطالعه سیره شهید به نیابت از ایشان یکی از راه های زیر را انتخاب میکنیم ⬅️ شما هم در ثواب همراهی دیگران در چله توسل به شهدا شریک شوید 🔻 @emtedade 🌀امتداد (توسل به شهدا)🌀
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »💠 🌾چله یازدهم توسل به شهدا آغاز شد🌾 روز بیست وچهارم توسل به شهدا را شروع میکنیم با توسل به : 🌸شهید مجتبی باغدار 🌹 بیست وچهارمین روز چله ی ترک گناه و برآورده شدن حاجات با دعاهای 🌷🕊🌷🕊 روز پنجشنبه ۱۸ دی در شهرک ولیعصر تهران، مجتبی باغدار از مدافعان امنیت توسط تعدادی از عناصر تروریستی موساد به شهادت رسید. 🕊️🌹🕊️🌹🕊️🌹🕊️🌹 🦋✨🦋✨🦋✨🦋✨🦋 ✨️برای ما ارسال کنید ۱ - عکس از زیارت شهدا ۲ - عکس از عیادت خانواده شهدا ۳ - متن از کرامات شهدا ۴ - معرفی شهید محله شما برای توسل 👈ارسال کنید به خادم الشهدا 👇 @KhademoShohadd @emtedade 🌺امتداد (توسل به شهدا)
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
گیرش انداختند. دوره‌اش کردن. عاشق روضه حضرت زهرا بود آخرش هم خودش شبیه حضرت زهرا (س) به شهادت رسید. آن‌قدر به پهلوهایش با چاقو ضربه زدند که روی زمین افتاد. بعد جسم کم‌جانش را آن‌قدر روی زمین کشیدند، تا شهید شد.
مجتبی فرزند شهید بود و بسیار بی‌ادعا. میان‌دار هیئت امام هادی شهرک ولیعصر بود. همه روزهای جنگ ۱۲ روزه هم پای‌کار بود. با تعجب می‌پرسم: یعنی شهید مجتبی باغدار خودشان هم فرزند شهید بودند؟ جواب می‌دهد: بله منافق‌ها سال ۶۰ شهیدش کردند. پدر مجتبی، پاسدار بود و آشنای شهید لاجوردی. آبان‌ماه سال ۱۳۶۰ بود. یک نفر که دخترش پیکاری (سازمان پیکار نام یکی از سازمان‌های سیاسی مارکسیست-لنینیسم است که از دل مجاهدین خلق برآمده و مخالف ملی‌گرایی در ایران است.) بود از من خواست کاری کنم که بتواند با دخترش تلفنی صحبت کند. من از پدر مجتبی خواستم به‌واسطه آشنایی که با آقای لاجوردی دارد، این امکان را فراهم کند. پدر مجتبی رویم را زمین نینداخت. به زندان اوین رفت و کاری کرد که آن دختر با پدر و مادرش تلفنی صحبت کرد. از زندان که بیرون زد، در همان سه‌راهی اوین، منافق‌ها داخل ماشینش مواد منفجره انداختند. پیکرش طوری سوخته بود که جنازه به‌سختی شناسایی شد.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا