انگاشت | مارکت علوم انسانی (نسل زد)
🎙 گفتگو در صورت بندی دین و امر عرفی در روند مدرنیته [ و نکاتی درباره الهیات اصلاح] 👤دکتر مجتبی رستم
❗️منتظر نقد و نظر ها هستیم❗️
(در ضمن نقد های علمی و تمامی واکنش شما در مورد این محتوا یا هر محتوایی که کار شده در کانال منتشر می شود)
ارتباط با من: @Mojshik
انگاشت | مارکت علوم انسانی (نسل زد)
حتی یک درصد این حرف درست باشد.... @enegasht_ir
#فاصلهدانشیشورایعالیازفضایسایبر
شورای عالی در مصوبات شأن حقوقی دارد یعنی مصوبات آن همسنگ قانون شمرده میشود. در خصوص شورایعالی فضای مجازی آنچه مهم است نقطه تلاقی موضوع و حکم است. قانون گذاری بر فضای سایبر هم نیاز مند فهم حقوقی_ و فقهی_ بوده هم در موضوع نیازمند تخصص! فضای سایبر در دو نگاه فنی و فرهنگی قابل تفسیر است. از این رو قانون گذار در این شورا وقتی میتواند قانون اجرایی بدهد که از این فضا فهم درست را داشته باشد.
این گزاره ها نسبتاً بدیهی اند. پس جای سوال است که چه نیازی به بازگو کردن آن هاست؟ شاید هم سوال بهتر این باشد که مگر متولیان شورا این را از ما بهتر نمی دانند؟ پاسخ آن است که این بدیهیات تنها در تئوری اشباع زبان کردند و در سطح اجرایی عملاً پایبندی بدان ها نیست. اگر این بدیهیات را اهالی شورا می فهمیدند آیا فضای سایبر در کشور چنین بحرانی را تجربه می کرد؟
متأسفانه به زبان حقوقی هم ایراد شکلی به شورا وارد است و هم ماهوی. ایراد شکلی در خود عنوان فضای مجازی است که به صورت اصطلاح تخصصی دانش های سایبر هیچ تناسبی با معادل لاتین ندارد و همین خطا سبب خطا های بیشتری در ایده ورزی برای این فضاست. همچنانکه شورا مانیفست مشخصی که به صورت حرفه ای فضای سایبر را تعریف کند ندارد. ولی ایراد محتوایی در کنش این شورا جهت رویکرد های سازنده است. امروز از رادیو جوان و بلبل جان تا اینستا، تیک تاک و به صورت کلی هر شبکه اجتماعی ممکنی فیلتر است. این فیلترینگ حتی به جان هوش مصنوعی و برخی سایت های خدماتی در حد مسافرت و اطلاع رسانی و آموزش نیز سرایت کرده. پهنای باند ضعیف و گران هم انحصار در بازار ایجاد کرده و هم نارضایتی عمومی را به دنبال داشته. آن هم وقتی که نسل جوان که موتور پیشرانه مملکت هستند را پیش چشم می آوریم نارضایتی ها به توان افزوده می شود. دولت آقای رئیسی هم که بر شتاب الکترونیک شدن لایف استایل ایرانی از امور بوروکراتیک تا آموزش و درمان افزوده. آن هم در شرایطی که پهنای باند و به طور کلی زیرساخت های فنی کشور پاسخگوی این سر ریزی های دولت به فضای سایبر را ندارد. از بازار فیلترشکن که رانت های دولتی نیز در سطح میانی به آن می دهد نیز می گذریم. این لجام گسیختگی هیچ چشم انداز روشنی را در موج های جدید تکنولوژیک بدست نمی دهد که نسل زد بدان امیدوار باشد. اکنون دوباره به پرسش مان بر می گردیم: آیا اصلاً اهالی شورا چیزی از این بدیهیات از فضای سایبر را می فهمند؟
#مقاله
#حقوق
#علوم_انسانی
@engasht_ir
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 بچهها این غولی که میبینید رآکتور فوق سنگین تولید متانول به نام R ۳۰۰۱ عه
+ این غول برای اولین بار توی ایران و بدست مهندسای ایرانی و با فناوری کاملا ایرانی ساخته شده✌️
+ فناوری ساخت این دستگاه رو فقط ۴ کشور دیگه بجز ایران دارن
+ تولیدش به دست خودمون باعث بیاثر شدن تحریم شده
+ میلیونها دلار صرفهجویی خروج ارز داشته
+ انحصار تولیدش رو از کشورهای غربی گرفته
+ و صنعت کشورو ارتقاء داده و اشتغالزایی داشته
🔹 به افتخار شرکتهای دانشبنیان جمهوری اسلامی ایران که ما رو از جایی که آفتابه هم نمیتونستیم بسازیم به اینجا رسوندن✌️🇮🇷 / آدم
@Fars_plus
📌حکم روزه در فاصله بین دو وطن از آیت الله خامنه ای
#ماه_رمضان
@enegasht_ir
این هم ظرفیت گفتمان آقای جمشیدی. این چند روز به سوال و سکوت از ایشان گذشت که امروز فهمیدم مرا بلاک کرده اند تا به خیال خودشان به محتوایشان دسترسی نداشته باشیم که نقدشان کنیم. زهی خیال باطل😏
البته از این پس از رواداری و جنبه نقد بهشتی و مصباح و ائمه اطهار نگویید بهتر است چون قافیه را باخته اید. هرچند از فوق لیسانس جامعه شناسی ازین بهتر انتظار نداشتیم.
امروز پیشبرد، رفرم و پاسداشت از انقلاب آرمان نسل جدید است. ما این کار را انجام میدهیم اگر چه به تسویه افرادی باشد که از پروژه های دولتی کیسه می دوزند باشد!
#خود_تئوریسین_خوانده #مهدی_جمشیدی
@enegasht_ir
یکی از اساتید [مطرح تاریخ معاصر] که جویای دلیل بلاک کردن ما توسط آقای جمشیدی شده بود پاسخ این دانشجوی جامعه شناسی را برایم فرستادند.
جدا از نگاه بالا به پایین #مهدی_جمشیدی بهتر است بلاگری ویراستی و ایتای ایشان را چنین تحلیل کنیم:
۱. سوال مدیا پلتفرمی آنالوگ است نه مونولوگ پس هنگامی که کنشی در آن می کنید منتظر واکنش نیز باشید. فهم فضای سایبر نخستین آموزه ورود بدان است پس یاد بگیرید.
۲. اتمسفر فکری نخبگانی در ایران بار ها از دهه شصت گذر کرده و انسداد باب علم نیز ایده ای مطرود است. پس واژگانی چون شبهه، بی ربط و حاشیه بیشتر برازنده شخصیت خودتان است تا اندیشهورز ایرانی مسلمان.
۳. اگر تا این اندازه حقایق خود را سست می دانید که با کوچکترین پرسشی خدشه دار می شوند پس شاید بهتر است درحقیقت بودن آن ها شک کنید.
۴. در آخر اینکه همیشه مخالف پنداری دیگران گزاری از تئوری توطئه در روان رنجور ایگوی خویشتن است و گرنه هیچ کس مطلقا نه میتواند با نظریه و فرضیه ای مخالف باشد نه همیشه موافق. ما بندگان دلیلیم پس برهانتان را بیاورید اگر راست می گویید.
پ.ن: به هر حال کسی که شکم از آخور بودجه های کلان علوم انسانی حمایت تندرو های مذهبی پر کرده در برابر اندیشه های آزاد سنجشگر تاب اصالت ندارد!
#خود_تئوریسین_خوانده
#علوم_انسانی
@enegasht_ir
اپیزود_ ویژه عید۱۴۰۳_ زیستن با امید بدون قطعیت.mp3
9.05M
🎙اپیزود_ویژه عید۱۴۰۳_ زیستن با امید بدون قطعیت
نوروز مبارک و روزه داری و نیایش های شما به درگاه حق پذیرفته باشد🤲🏻
#نوروز
#ماه_رمضان
@engasht_ir
امام خامنه ای، شعار سال این است:
"جهش تولید با مشارکت مردم"
#سانسور وابسته به جریان خاصی نیست. فرقی هم نمی گذارند دانشجو باشی یا طلبه، فنی بخوانی یا انسانی و اصلأ در چه سطحی باشی. همین که از روحیه #انتقاد برخوردار باشی تحمل مخالف خودشان را ندارند. #مهدی_جمشیدی و #صادق_الحسینی هم ندارد. پوچی این سیاست سرکوب گویای یبوست فکری و اسهال نوشتاری عاملانش است.
پ.ن: البته کار جناب دکتر صادق الحسین را با مهدی جمشیدی یکی نمیگیریم. روش نادرست جبران هزینه زایی برای چهره ها دارد. هر چه هم به قله نزدیک تر سقوط هولناک تر!
#خود_تئورسین_خوانده
@engasgt_ir