هدایت شده از ستاد رسمی روحانیت دکتر جلیلی
سه الگوی گفتگو بر اساس ذایقه مخاطب و تماس گیرنده
ستاد مرکزی روحانیت دکتر جلیلی
🆔 @sr_jalily
هدایت شده از نقش پرشکوه ®️
34.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ #نماهنگ #یک_جهان_فرصت منتشر شد✌🏻🇮🇷😍
#نشر_حداکثری
🔸️ اجتماع باشکوه مردم شریف فارس در حمایت از دکتر سعید جلیلی در حرم مطهر شاهچراغ
🔸️ تولید بَر و بچه های ستاد مرکزی دکتر جلیلی در استان #فارس
🔹️ ستاد مرکزی انتخاباتی #دکتر_سعید_جلیلی در استان فارس
🌐 t.me/drsaeedjalilifars
🌐 eitaa.com/drsaeedjalilifars
🌐 instagram.com/drsaeedjalilifars
هدایت شده از کشاورز مسلمان آگاه
32.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓پزشکیان در مناظره اول با جلیلی: «مردم، گوشت چقدر است؟»
طبق رویه دکتر پزشکیان، باید علت اصلی گرانی گوشت، مرغ و لبنیات را از «کارشناسها» بپرسیم و البته مسببان آن را محاکمه و مجازات کنیم (شاید حتی حکمشان اعدام باشد!).
اینگونه مشخص میشود که چرا تا کنون به رشد ۸ درصدی نرسیدهایم و حالا چطور «میتوانیم» این هدف را محقق کنیم.
🧩 عیسی کلانتری که خود او نیز از مسببان وضع موجود و بخشی از پازل ویرانیهای بهجا مانده از دوران قبل است، پاسخ پزشکیان را خواهد داد.
وی ۱۳ سال وزیر کشاورزی بوده و معاونت رئیس جمهور و ریاست سازمان محیط زیست را در دولت حسن روحانی به عهده داشته است.
🌾 ستاد مردمی کشاورزی دانشبنیان «دکتر جلیلی»
@Jalili_Abadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ | «رستخیز»
🇮🇷🍃 «در حمایت از دکتر سعید جلیلی»
🎙 با صدای گروه سرود رايَةُ الزَّهراء(س)
🎼 تنظیم: امیرحسین پویانی
🎶 تکخوان: فرهاد فرهمند
🔹 جمعخوانان: آرتان ساجد، مهدیار جعفری، امیرپارسا میرایی، امیرمهدی میرپور، فرهاد فرهمند
🔸 مدیر هنری: محمدرضا قلیزاده
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
♡ ❍ㅤ ⎙ㅤ ⌲
ˡᶦᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
✅@jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ گفتگوی ویژه با محمد صادق شهبازی ( دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی ) مهمان ویژه تجمع حامیان دکتر سعید جلیلی
سلام سبزواران در...
روبیکا
♦️https://rubika.ir/salamsabzevaran
ایتا
🔹https://eitaa.com/salamsabzevaran
محمد صادق شهبازی (فعال رسانهای)
✅ #عدالتخواه
قرآن و نهجالبلاغه وقتی برای عمل باشه، دست همه خوبه ولی وقتی برای سر نیزه کردن و فریب افکار عمومی به کاربره کارکرد جملات عربی داره نه وحی و سخن معصوم!
🔴 به توییتر سیاسی بپیوندید👇
@PoliticalTwitter
سوءاستفاده از مقدسات، رهبر انقلاب، سیدحسن، شهدا، قران، نهجالبلاغه، نهادهای نظامی و امنیتی و... برای رأی در انتخابات آن هم با نسبت دادنهای دروغ و خلاف، بدترین چیزهایی است که میتواند در یک کمپین انتخاباتی اتفاق بیفتد. این موارد نقطه وحدت کشور است در بازی سیاسی آنها را مصرف نکنیم.
✍ محمد صادق شهبازی
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
*درنگی بر نیمهٔ پر انتخابات* /محسن لبخندق
بر خلاف موقعیتهای مشابه انتخاباتی ادوار گذشته که در رقابت به حسب ظاهر میباختیم، اینبار و پس از اعلام نتایج اصلا در قبض نیستم. شاید یک علتش مبرهن بودن پیروزی آقای پزشکیان بعد از اعلام ترکیب نامزدها از سوی شورای نگهبان و آمادگی روحی پیشینی باشد. اما بخشی از این حس درونی، از باب فرصتها، الطاف خفیه و امکانهای رو به جلویی است که در این انتخابات ذیل «طرح کلی انقلاب اسلامی» به روی ایران ما گشوده شده. مجال بیان تفصیلیاش نیست، اما به اختصار موارد ذیل به ذهنم میرسد:
🔻۱- هویدا شدن و البته تا حدودی خنثی شدن برخی مخاطرات آیندهٔ انقلاب، از جمله گسلهای قومیتی-منطقهای که میتوانست در موقعیتهای خطیرتری فعال شود و کشور و انقلاب را به چالش بکشد. این جنس مخاطرات البته قبلاً توسط برخی دلسوزان و تحلیلگران گوشزد شده بود، اما ظاهراً نیازمند چهرهای عریان بود تا جدی گرفته شود.
نتیجه انتخابات ظرفیت ترمیم و پرشدن این گسل را فراهم آورده است.
🔻۲- فراهم شدن فرصتی برای احیای سرمایه اجتماعی نظام، خصوصا بعد از حوادث پاییز ۱۴۰۱. البته اگر سیستم هوشمند باشد و برخی عناصر خودعقلکلپندار به برخی اصلاحات سیاستی تن دهند.
🔻۳- مهیا شدن فرصتی مجدد برای تخلیهٔ حداکثری ایدهی غربگرایی. ۸ سال دولت روحانی ایدهٔ معامله با کدخدا را پیاده کرد و نهایتاً بنبست این ایده بر بخش زیادی از توده مردم هویدا شد، اما هنوز این ایده در جامعهٔ ما نیمهجان است و حیات دارد. باید فرصتی مهیا میشد تا تمنای کدخداپرستی به کف ظرفیت خود در جامعه برسد. با آمدن ترامپ، شرایط از جانب آن طرف ماجرا هم برای تزکیهٔ حداکثری جامعه از این تمنا فراهمتر است.
🔻۴- تجربهٔ فرصت ارتباط، گفتگو و پیوند با تودهٔ مردم توسط جریان انقلاب و توسعهٔ ترکیب اجتماعی متعلق به گفتمان انقلاب.
این مورد حقیقتا از شگفتیهای این دوره بود. حضور کف میدان، گفتگوهای عمیق چهره به چهره در تمام با سطوح اجتماعی مختلف، تجربههای ارتباطی نوین و موفق مثل پویش تماس تلفنی و...، افق جدیدی به روی جبههٔ انقلاب گشود و به آنها نشان داد که ما نیازمند گفتگو و ارتباط با مردم و خروج از کلنیهای خودمان و دستیافتن به زبان و منطق عامه هستیم.
ضمنا این تجربهٔ جدید نشان داد که این ارتباطات عمیق چقدر موثر است و در مواقف متعدد و نه صرفا در رقابتهای سیاسی، قابل تکرار و الگوبرداری است. هم رشد مشارکت ملی و هم رشد رأی دکتر جلیلی آن هم در ترکیب شگفتی از تیپهای اجتماعی مختلف، شاهدی بر مؤثر بودن این تجربه بود.
🔻۵- شکلگیری و رشد فوقالعادۀ سبد رأی گفتمانی انقلاب آن هم با قرائتی صریح، شفاف، بدون لکنت و بدون چندپهلوگویی در گسترهای به پهنای کشور و در ترکیبی از تیپهای اجتماعی بسیار متنوع. این رأی ۱۳ میلیونی که ای بسا اگر یک هفته دیگر طی میشد، میتوانست به مرز ۱۶-۱۷ میلیون هم برسد، اگر عاقل باشیم و هنر بهرهبرداری داشته باشیم، بزرگترین سوخت موشک انقلاب برای ادامهٔ راه خود است.
🔻۶- نوزایی و جوشش درونی جریان انقلاب. سازمان کنشگران سیاسی-اجتماعی انقلاب نیازمند یک رویش و نوزایی بود. رویشی که طرحی نو دراندازند و برخی مناسبات کهنه و ایدهها و ادبیات تاریخگذشته را به فراخور تحولات جامعه نوسازی کند. شرایط انتخابات به گونهای رقم خورد که دست پنهانی عناصر انسانی چنین جریانی را به هم پیوند دهد و نیروی اجتماعی بالقوهای را برای آینده بر اساس یک گفتمان انقلابی و در عین حال نو، مهیا کند. البته این شبکهٔ پراکندهٔ انسانی برای تبدیل شدن به یک جریان سازمانیافته راهی طولانی و مخاطراتی فراوان در پیش خواهد داشت. خروج از نوعی عقلانیت ذیل ساختار جمهوری اسلامی و ناسازگاری با نیروهای رسمی نظام، دیگریسازی رادیکال و عدم تعامل با سایر نیروهای اجتماعی-سیاسی جامعه، فروغلتیدن در ادبیات تخصصی و نخبگانی و تبدیل شدن به یک صنف الیگارشمسلک و...، ازین دست مخاطرات است. این مخاطرات ضرورت یک عقلانیت انقلابی روبهجلو برای صیانت از این ظرفیت نوشکفته را ایجاب میکند.
نکات دیگری هم هست که به شرط حیات انشاالله بعدا قلمی خواهد شد. و البته این به جز مخاطرات، تهدیدها و برخی عقبگردها در این انتخابات است که در موضعی دیگر باید بدان پرداخت.
به خدای «وعده صادق» اعتماد کنیم...
چند کلام با جوانان انقلابی و برادران حزب اللهی ام
محسن مقصودی✍
با همانهایی که این چند هفته، شب و روز در تبلیغ و جهاد تبیین بودند و شاید برخی شان امروز احساس سرخوردگی و یا شکست کنند.
این چند خط را در حالی مینویسم که در بیمارستان و در نوبت عمل هستم و البته سرشار از امید به آینده ایران
جریان انقلاب اسلامی بن بست ندارد باید کمی از اتفاقات سیاسی فاصله بگیریم و از بالا روند کلی را نگاه کنیم. این فراز و فرودهای مقطعی و حتی احساس شکستها و یا پیروزیها در مقاطع مختلف بوده است.
لازمه «جمهوریت» نظام در انقلاب اسلامی همین است و این زیباست و رازبقای انقلاب همین بوده.
۱/ سال ۹۲ وقتی حسن روحانی رییس جمهور شد و برجام امضا میشد و دشمن گمان میکرد ایران را در دام برجام گرفتار گرده، هیچ کس فکر نمیکرد در همان سالهای وادادگی و انفعال برخی مسوولان، با مدیریت کلان رهبر انقلاب و حاج قاسم عزیز، همزمان با ظهور طراحی استکباری داعش، ایران جبهه مقاومت را از یمن تا عراق و سوریه و لبنان و حتی تا آمریکای لاتین گسترش دهد. باور کنید یا نکنید سپاه قدس و نفوذ منطقهای ایران در همان دوران انفعال، در منطقه و جهان چند برابر شد. چیزی شبیه معجزه...
راهبرد «نرمش قهرمانانه» رهبری، شاید بدون آنکه دولتمردان بخواهند، قهرمانی در منطقه را رقم زد.
۲/ چهار سال پیش وقتی دشمن حاج قاسم را زد، همه مات و مبهوت بودیم و خیلی ها گمان میکردند نفوذ منطقهای ایران پایان یافت و مسأله فلسطین و مقاومت تا مدتها فراموش خواهد شد. اما هیچ کس گمان نمیکرد روزگاری طوفان الاقصی چنان منطقه را زنده کند و فرزندان معنوی حاج قاسم و مقاومت در عراق و لبنان و فلسطین و یمن خواب را این چنین از چشم دشمنان بربایند.
۳/ چه کسی گمان می کرد در کمتر از چهار سال از شهادت سردار سپاه قدس، پرچم فلسطین و مقاومت و شعار مرگ بر اسرائیل به فارسی در دانشگاه های آمریکا و سایر کشور های جهان طنین انداز شود؟
۴/هیچ کس پیش بینی نمی کرد همان یمنی که زمانی وزیرخارجه ما با تلفن جان کری، کشتی کمک رسانی مردم ایران به مردم در محاصره یمن را از میانه راه برگرداند، در کمتر از چهار سال به برکت جریان مقاومت، چنان قدرت یابد که پس از طوفان الاقصی، هر صبح مان را با خبر حمله به یک ناو آمریکایی و انگلیسی و اسراییلی در دریای سرخ آغاز کنیم و دشمن مستأصل از پاسخ باشد. همان دشمنی که میگفتند با یک دکمه همه تجهیزات نظامی ما را نابود می کند، در مقابل یمن شجاع و البته محروم ترین ملت منطقه زانو زد.
۵/آنروزی که حسن تهرانی مقدم عزیز را شهید کردند یادم هست خیلی ها می گفتند توسعه موشکی ایران متوقف میشود. شاید هیچ کس گمان نمی کرد روزگاری در وعده صادق، سیصد موشک و پهپاد ایرانی به سمت اسرائیل روانه شود و ایران سرزمین اشغالی را شخم بزند و دنیای استکبار را مات و مبهوت کند...
۶/و اما حالا؛ از آنروزی که سید ابراهیم عزیز و مظلوم در پرواز اردیبهشت پر کشید و نتیجه انتخابات ظاهراً ادامه راه او را با سختی و تردید مواجه کرده است و برخی ناامید شده اند، اما من یقین دارم این ماجرا هم به فضل الهی موجبات گشایش و جهش در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب و راه رییس جمهور شهید خواهد بود. چگونگی اش را نمی دانم اما به تقدیر او ایمان دارم و می دانم همانگونه که جهاد و ایثار مدافعان حرم و شهدای قدس مسیر حق را باز کرد اینجا هم صبر و ایثار، اتحاد و امید میخواهد. کار تشکیلاتی منظم و با برنامه در کنار کمک به دولت منتخب و مطالبه آرمانها و نیازهای مردم و...
انشاالله بشرط حیات در آینده باید بیشتر در این خصوص صحبت کنیم. امروز، زمان کینه ورزی ها و باز کردن حواشی و تفرقه در مسیر انقلاب و کشور نیست. حرکت مان را آسیب شناسی کنیم اما با امید به آینده و اتحاد حول آرمانها و مطالبات مردم و حل مشکلات کشور و با محوریت فرامین سکاندار انقلاب.
⭕️انتخابات ۱۴۰۳ و عبور جامعه انقلابی از گزاره های کهنه و نو اصولگرایی
#یادداشت_مهمان
✍️در باب انتخابات به برخی نکات تحلیلی کمتر پرداخته می شود که عبارتند از:
🔹حتما مشارکت برای نظام برد است!
▪️ما از فرمولی در انتخابات که با افزایش مشارکت ببازیم باید بیاییم بیرون !
▪️ اینکه امت حزب الله الان احساس باخت دارد و شیرینی یک مشارکت 50 درصدی را احساس نمی کند، اشکال بزرگی در مبانی و تربیت سیاسی است!
🔹مشکل مهم اصولگرایی این است که مردم را قبول ندارد. می خواهد در گعده ها رئیس جمهور انتخاب کند و اگر هم موفقیتی داشته در مشارکت پایین بوده است.
▪️ اینکه حاضرند بگویند یک نفر با رای سی و هشت درصد برود کنار به نفع یک نفر با رای 15 درصد یعنی گوسفند پنداری مردم! یعنی مثل چوپان به گله می گوییم این طرف آنها هم می گویند چشم! این موضوع مهم و کلیدی است در تحلیل اصولگرایی
🔹در این انتخابات نیز همین میزان رای آقای جلیلی، ناشی از نزدیک شدن ایشان به مردم و فاصله گرفتن از ساختار اصولگرایی بود. ما این بار واقعا آدم های غیر مذهبی و غیرحزب اللهی داشتیم که آمدند و به آقا سعید رای دادند!
▪️در این مسیر، عدم انصراف و ایستادگی، مهمترین ویژگی ای بود که مردم را به سمت آقا سعید سوق داد!و از طرفی آنچه منجر به ریزش رای قالیباف شد احساس مردم به وابستگی ایشان جریان های قدرت درون نظام بود.
🔹در این انتخابات نباختیم. فاصله 2.8 میلیون رای دو نامزد ناشی از رای قومیتی منطقه آذربایجان بود، و الا در اکثر استان ها آقای جلیلی اول بوده است.
🔹ما به عنوان جامعه انقلابی باید با مردم آشتی کنیم! و لازمه آن بررسی عواملی است که فاصله ما با مردم را زیاد کرده است.من لااقل دو عامل را جدی می بینیم!
1️⃣جریان تحجر که نتیجه اش در عرصه سیاست می شود عدم باور به مردم که من نمودش را می توان در نحوه رفتار مهرهچینهای انتخابات، جریان وحدت و وفاق و... یا نحوه تعامل با مسئله حجاب و.. . دید. اگر امت حزب الله خود را از این گعده های متحجر جدا نکند دچار سرخوردگی خواهد شد از جنس رای های باطله سال 1400!
2️⃣عامل دوم هم بر می گردد به مسئله نیروهای کنترلگر و... که در مسائلی مثل فیلترینگ ، کم زحمت ترین کار برای خودشان و پرزحمت ترین کار برای مردم را انتخاب می کنند و نیرو های انقلابی را در انتخابات گوشه رینگ اتهامات می برند.
🔹نگاه جامعه اصولگرایی به انتخابات ابزاری است و بالتبع شاخص های انتخاب کاندیداهای کشور داری اش هم شده قدرت رای آوری! حتی اگر با شاخص های نهج البلاغه حضرت امیر نخواند
▪️ لیکن برای بعد رای آوری برنامه ای ندارند و در نتیجه در عملکرد مشابهت زیادی با جریانات لیبرال دارند (مانند آزاد سازی قیمت و ...)
▪️ ویژگی برتر آقا سعید این بود که به بعدش هم فکر کرده بود! تفاوت ها را می دانست و تصمیم می گرفت.
🔹 پزشکیان چرا رای می آورد؟! شاید مهمترین علت این بود که ما علم مبارزه با فساد و محرومیت و... را دیر برداشتیم و در نقطه مقابل پزشکیان خیلی خوب و زود و به زبان ساده خود را عدالت محور جا زد
مردم ایران عزیز با ما هستند ، به زودی خواهیم دید
✍️ سید علی موسوی
🔹
الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَٰلَٰتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُۥ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا
سلام بر همه مبلغین مجاهد ابلاغ کننده رسالات الهی. آنان که در این چند روز سختی های هدایت مردم عزیز ایران مان را دلسوزانه به جان خریدند. گوارایشان باد اجر مجاهدت در این رسالت الهی. سلام بر آنان که سختی رفتن به روستاها را به جان خریدند. سلام بر آنان که همچون برادر مجاهدمان دکتر سعید جلیلی، شهر به شهر برای تبلیغ رسالت خود رفته و خواب را بر خود حرام کردند. سلام بر آنان که ساعتهای متمادی پشت تلفن با مردم گفتگو کردند.
🔹
خداوند فرصتی بزرگ در این یک ماهه برایمان خلق کرد. فرصت گفتگوی نزدیک با مردم به ما نشان داد، «مردم ایران عزیزمان خیلی نزدیک تر از آنی که تصور می کردیم به ما هستند». در ابتدا کمی باورش دشورا بود اما در طول مدت کوتاهی، نزدیک به نیمی از مردم را توانستیم در رسالت الهی مان شریک کنیم.
ای کاش یک ماه دیگر فرصت داشتیم، اگر با همین غیرت تنها یک ماه دیگر ادامه می دادیم، نتایج شگفتی آفرین تری نصیب مان می شد. افسوس می خوریم که از این یک ماه انتخابات نیز به دلیل تعلل های فراوان، دیر بهره بردیم و تنها هفته آخر آن را قدر دانستیم.
🔹
دو ماه دیگر فرصت در اختیار مان باقی است تا برتری منطق «مقاومت» را بر منطق «تسلیم» به اثبات رسانیم. ماه محرم و صفر را جدی بگیریم و پرچم زینب کبری را زمین نگذاریم. تا کربلا رسیدن یک یا حسین دیگر. دست از ادامه این تلاش مجاهدانه بر نداریم، که نشانه های پیروزی از هم اکنون به چشم می آید.
🔹
مطمئن باشیم خداوند تحولی اساسی در آینده ای نزدیک رقم خواهد زد. باور نکنید سرزنش سرزنش کنندگان را. «مردم با ما هستند» به زودی خواهیم دید.
برادران مجاهدم، برای دیدن «نصرت خدا و فتح قریب او»اکنون وقت تدبر در این آیات است:
🔴
الَّذِينَ قالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ
فَزادَهُمْ إِيماناً وَقالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ. فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ يَمْسَسْهُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوانَ اللَّهِ وَاللَّهُ ذُو فَضْلٍ عَظِيمٍ. إِنَّما ذلِكُمُ الشَّيْطانُ يُخَوِّفُ أَوْلِياءَهُ فَلا تَخافُوهُمْ وَخافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
🔴
كسانى كه مردم به ايشان گفتند مردم علیه شما گرد آمده اند پس از مردم بترسيد
بر ايمانشان افزوده شد و گفتند خدا ما را بس است و او بهترین حامى است
پس آن وضعیت دشوار با نعمت و فضل زیر و رو شد و ذره ای ناگواری به آنان نرسيد
آنان خشنودى خدا را پيروى كردند و خداوند داراى بخششى عظيم است
در واقع اين شيطان است كه دوستانش را مى ترساند پس اگر مؤمنيد از آنان نترسيد و از من بترسيد
#فراخوان
تجربیات و خاطرات خود از تبلیغات انتخاباتی برای #سعید_جلیلی و گفتگوهای حضوری، مجازی، تلفنی و... با مردم و نکات مطرح شده از جانب آنها را بنویسید.
علاوه بر استفاده از هشتگ #تجربیات_انتخابات به همین صفحه بفرستید
@mohamadsadeghshahbazi
#تجربیات_انتخابات
من اهل روستایی در شهرستان ارومیه هستم تقریبا ۷سالی میشه فعالیت مجازی میکنم برای شورای روستا هم ثبت نام کرده بودم علی البدل شدم ترک سنی هستم
درجریان انتخابات مقابل همه ایستادم ۲۰روزتمام درموردپزشکیان روشنگری کردم البته اینجا همه قومیتی رای دادند، امادرنهایت تونستم به جزخودم وهمسرم دو نفر دیگه راهم باخودم همراه کنم
روستامون ...نصف کردنصف ترک خیلیها هم بهم گفتن تعصب نداری وتوپیدن اماکوتاه نیومدم.
برایشان پاسخ دادم
خدا به شما خیر بده
ما میخواستیم پرچم اسلام را بالا ببریم تا مردم طعم شیرین آثار عمل کاملتر به اسلام را ببینند. اگر میشد چیز دیگری میشد ولی اراده و مصلحت الهی بالاتر از تلاشهای ماست. چه بسا در آنچه دوست نداریم لطف پنهان الهی نهفته است.
وقتی برای خدا حرکت میکنید اثر خود را میگذارد. مردم هم در برداشت بلندمدتشان بالاخره تحلیل درست میکنند و ماجراهایی مثل قومیت میگذرد. مهم این است ما خسته نشویم. سنت قرآنی پیروزی جریان حق است اگر ایستادگی کنیم.
*جلیلی، ستاره دنباله دار انقلاب اسلامی*
بعضی ستاره ها درخشان اند اما تک شعله ای هستند در آسمان دنیا، هدایت گرند اما به مانند فانوس های دریایی مسیر را نشان میدهند، اما ستاره های دیگری دنباله دارند. هم جهت را نشان می دهند هم جریانی را به دنباله خود حرکت میدهند.
از ابتدا که سراغ جلیلی رفتیم، خود خودش برای ما موضوعیتی نداشت، مرامش بود که انسان را جذب می کرد. ممشای جدیدی از سیاست ورزی انقلابی که خود را تا قله ریاست جمهوری نیز بالا کشانده بود.
ترکیبی واقعی از سیاست و تقوا، آرمان ها و دردهای امروز جامعه، حاضر در حاکمیت اما چشم در بیرون برای یافتن ظرفیتها، بستن در دفتر به روی محافل سیاسی و بازکردن آن به سمت نخبگانی که کار کردند اما کمتر دیده شدند. قدرت طریق است برای پیشبردن انقلاب و البته طریق مهمی است اما مقصد نیست، به هر روشی کسب نمی شود. اینها مجموعا جلیلی را الگوی جدیدی از سیاست ورزی معرفی می کند.
همان موقع که خواستیم در این انتخابات کنشی داشته باشم، مساله ام گسترش این الگو بود. جوان هایی که سر در آرمان ها و پا در واقعیت ها دارند. یک یا چند درد در جامعه را درد خود گرفته و به دنبال راه حلی از بطن انقلاب اسلامی می گردند.
این جوانان نه الزاما عدالتخواهند، نه حتما اصول گرایند و نه الا و لابد ضد اینها *بلکه در یک کلام جوان مومن انقلابی اند*. قدرت برای اینها واسطه رساندن واقعیت ها به آرمانهاست. اینها اینطور نیستند که بی هیچ دستاوردی و تنها با حضور در محافل از این پست به آن پست جابجا شوند، مسائلشان را پست هایشان تعیین نمیکند و ابزار بودن قدرت را خوب فهمیده اند.
امروز این جوانان تا دروازه های دار الاماره آمده اند اما آنرا فتحنکرده اند. یک زمان اصلا اهمیت قدرت را درک نمیکردند اما امروز بالغ شده اند، ادراک مشترک جمعی از جایگاه و اهمیت قدرت دارند اما آن را درخدمت اهداف انقلاب میخواهند لذا می دانند ابتدا باید سیاست و قدرت را رام انقلاب اسلامی نمایند، سپس بر مرکب آن به تاخت گام دوم را طی کنند.
اما دو مانع جدی بر سر راه اینهاست و به نظر میرسد کارویژه امروز جلیلی به این دو مربوط می شود:
1️⃣ اولا عقلانیت درگیر شدن با صحنه قدرت سیاسی در این جبهه همچنان پایین است. این جوانان قدرت و اصحاب آن را نمی شناسند لذا در مواجهه
🚫 یا دشمن شانمی شوند که خود اشتباهی بزرگ و نیروسوز برای انقلاب اسلامی است
🚫 و یا خود در آن هضم می شوند که به محاق خواهند رفت.
این جریان باید عقلانیت سیاسی خود را آنقدر قوی کند تا بتواند اراده قیام را تبدیل به راهبرد سیاسی و وظیفه معطوف به قدرت گرداند.
2️⃣ ثانیا این جزایر جدید انقلاب اسلامی باید به هم متصل شود تا معادلات قدرت را به نفع آرمان ها تغییر دهند. مادام که معادلات قدرت از جنس اکنون باشد، قدرت نمیتواند ابزاری در خدمت امر مقدس استفاده شود و تنها راه تغییر معادلات قدرت، اتصال حلقه های پراکنده و تشکیل زنجیره ای محکم است تا سمت و سوی کلان حاکمیت را به نفع انقلاب تغییر دهند.
امروز شاید از هر روزی بیشتر این ستاره دنباله دار انقلاب اسلامی باید حرف نو خود را به چارچوب های متعارف سیاسی در ایران نزدیک کند و پس از انتخابات ۱۴۰۳ هدایتگر این جریان دنباله ها متعین در جلیلی است.
به امید فتح قله ها
#امیرحسین_غفاریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این حیدر خلیل که داماد سید حسن هم هست زیبا خوانده و بالاتر چه شعر زیبایی خوانده مفاهیم عاشورا، ایستادگی، قدس و...
چقدر فرق است حتی روضه آنکه خانهاش را بر کرانه آتشفشان بنا کرده با آنکه از دور نظارهگر است...
🔻در ستایش شمایل سیاسی سعید جلیلی
#سجاد_صفار_هرندی
من «جلیلیچی» نیستم. سال ۹۲ به او رای ندادم. دور اول انتخابات همین امسال هم به او رای ندادم. به ضعفها و محدودیتهای او در مقام یک سیاستمرد واقفم. اما حالا که پس از سه هفته ممنوعیت سخن گفتن درباره نامزدهای انتخاباتی امکان نوشتن یافته ام دوست دارم از او بنویسم. از سعید جلیلی که به نحو کمنظیری نماینده بخش بزرگی از فضیلتها و زیباییهای انقلاب اسلامی پنجاه و هفت در سیاست ملی ماست.
اگر آرمان پنجاه و هفت پیوند یافتن و بلکه یگانه شدن دین و سیاست در متن حیات مدنی بود، این یگانگی نخست باید در وجود سیاستمرد محقق شود. جلیلی به وضوح مصداق این معناست. پیشتر نوشتم که مهمترین میراث شهید رییسی سیاست تقواست و اینک باید افزود که میراثدار او از این جهت بیشک سعید جلیلی است. با این ملاحظه که آنچه برای سید شهید با شمّ و غریزه محقق بود، برای جلیلی با نحوی تفصیل و نظرورزی همراه شده است. نحوی درک سازوار مبتنی بر دیانت از سیاست و مقاومت و عدالت که در جزئیات مشی عملی و زیست شخصی نیز متبلور است. و این فقط مربوط به امور کلان سیاست نیست؛ شاید به چشم کسانی خرد و کم اهمیت به نظر برسد، برای من اما اینکه سیاستمداری داریم که در اوج مشاجره پینگیپنگی مناظره دونفره، وقتی رقیب قرآن میخواند، ملتزم به امر «فاستمعوا له و انصتوا» لب از سخن میبندد، قیمتی است. اینکه مجاهد جانبازی داریم که زخم و جراحت خود را محمل تبلیغ سیاسی قرار نمیدهد (شاید هنوز هم بسیاری از مردم جانباز بودن او را ندانند) ارزشمند است. اینکه نامزد انتخاباتی داریم که در نحوه عمل خود، در گفتن و نگفتن، در رفتن و ماندن، بیش از هر چیزی حجت شرعی را در نظر میآورد همان لحظه طلایی سیاست پنجاه و هفتی است.
جلیلی امروز خیلی بیش از گذشته در منظر و مرئی وجدان ایرانی ما حاضر است. میدانم که بابت جمله بعدی ملامت و تمسخر خواهم شد اما چه باک؟ این وجدان ایرانی هر چند به او رأی ندهد اما عمیقا دوستش دارد. همچون شمایلی از فضیلتهای بنیادینی که مدینه ما را برافراشته است: تقوا، شجاعت، سلامت، سادهزیستی و مردمداری. ممکن است بسیاری بترسند و ترجیح دهند که در این شرایط سخت و خطرناک چون اویی سکان کشور را به دست نگیرد. اما این ترس به خلاف تصور همراه با نفرت نیست. تلاش دو هفته اخیر برای نفرت ساختن حول جلیلی موفق نبود (به خلاف مورد احمدی نژاد در سال هشتاد و هشت). فضیلت و تقوا چیزی نیست که از نظر انسان ایرانی نکتهسنج مخفی بماند و او کسی را که به این زیور آراسته است، نمیتواند دشمن بدارد.
همچنین این ترس چندان مربوط به ویژگیهای شخصی جلیلی نیست. در واقع این ترس، ترس از تنگ شدن زندگی و مجال و امکانهای آن (خواه در پرتو سیاست حجاب و محدودیت اینترنت یا نزاع با قدرتهای جهانی) به حفرههای بزرگی در کلیت سیاست انقلابی باز میگردد. بار دیگر مسائل جلیلی را به یاد آوریم: اینکه جلیلی زبان تخاطب با بخش مهمی از مردم را ندارد، اینکه ایدهای در نسبت با تکثر واقعاً موجود در ایران امروز ندارد، اینکه ایده آزادی در منظومه او جای روشنی ندارد و اینکه ایده امکان پیشرفت بدون همراهی با هژمونی غرب هنوز اعتماد و امید چندانی بر نمیانگیزد، جملگی به کاستیهای اساسی نیروی انقلاب و گفتار و طرح سیاسی آن باز میگردد. اگر این خللها زیر عبای پوشاننده شهید رییسی و سیادت و صفا و معنویت او از نظر مخفی شده بود (که البته چندان هم نشده بود) به معنای حل و فصل آنها نبود. و مسیر آینده مسیر در انداختن طرحی نو و حل و فصل واقعی این کاستیهاست. با مشاجره ملالآور تعیین مقصر و سرزنش متقابل در میان نیروهای انقلابی گامی به پیش برداشته نمیشود.
شمایل محبوب و دوست داشتنی جلیلی اینک به مثابه یک سرمایه سیاسی متعلق به نیروهای انقلاب است. من تصور میکنم روند وقایع ماهها و سالهای پیش رو ارزش اجتماعی این سرمایه را بالاتر نیز خواهد برد. اما گشایش آینده ما در هزینه کردن مسرفانه این سرمایه نیست. در تلاش جدی و سخت کوشانه و بیرحمانه برای حل مسائلی است که موجد ترس فوق الذکر میشود. کاش سعید جلیلی خود به محور این تلاش تبدیل شود.
#تجربیات_انتخابات
#علی_ر
روی دریافت شماره کلیک کردم. شماره را گرفتم. آخر این وقت روز باید چه می گفتم؟
گوشی را جواب داد.
- سلام علیکم...
نمی دانستم باید چه بگویم! یک آدم معمولی در اتاق خودم با یک نفر دیگر که معلوم نبود کجای ایران است؛ در اداره است یا سر زمین کشاورزی، تماس گرفته بودم...
- از ستاد آقای جلیلی تماس می گیرم. خوب هستین شما حاج آقا؟
از صحبتش می شد تشخیص داد که احتمالا یک کشاورز روستایی است.
از اینکه به کی رای می دهد صحبتی نکرد. اما داشت درد و دل می کرد که انشالله به حق صاحب زمان کسی باشد که راه شهدا را ادامه دهد و درد مردم را دوا کند...
در تجمع مصلی، پایین در هجدهم، بچه های ستاد، غرفه ی پویش #بیستکال را به پا کرده بودند. مردم هم پیر و جوان آمده بودند تا شرکت کنند. در روز های آخر تماس ها به روزانه 140000 تماس رسیده بود.در این چند روز، هم خودم شخصا و هم نقش مدیریتی اعضا را در اجرای پویش بیستکال دیدم. این چند هفته یکی از نقاط مهمی بود که می شد در آن ( *تجلی نقش مردم* ) را در یک حرکت مجاهدانه پیدا کرد. انشالله که اتفاقاتی که افتاده به صلاح بوده و این حرکات خالص مردمی و پای کار بودن، از جانب خداوند بی پاسخ نمی ماند.