🔥دبیر شورا سرباز باشد نه سربار
🔻این روزها بحث تغییر #دبیر_شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی مطرح است.
🔻به عنوان کسی که سوابق اندکی در حوزه مسائل فرهنگی در دو دهه گذشته دارد؛ از شنیدن برخی از اسامی پیشنهادی برای دبیری شورا، آن هم در شرایط کنونی، عمیقا غمگین شدم.
🔻وظایف قانونی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاب می کند که دبیر شورا حتما باید یک مدیری توانمند و دارای روحیه جهادی، دارای قدرت ایجاد هماهنگی و همافزایی باشد.
🔻گماردن افرادی که فقط سابقه علمی و پژوهشی دارند برای اموری که نیاز به توان مدیریت و هماهنگی دارد فقط باعث اتلاف منابع و تولید چند جلد سند و طرح چرب پژوهشی بی حاصل دیگر برای زینت کتابخانهها و مجالس می شود.
🔻باور بفرمایید کشور از لحاظ سند نویسی و آیین نامه های نظری در حوزه فرهنگ ارباب است! کسی باید دبیر باشد که همین ها را اجرا کند و یا دیگران را برای اجرا پای کار بیاورد.
🔻البته پژوهشگری که مدیر هم باشد نورعلینور است، اما فردی پژوهشگری که فاقد توان مدیریت باشد وقتی مسئولیت به عهده می گیرد کیسهای پر از پاسخهای نظری و احتمالا میزانی از تکبر را به همراه دارد!!
🔻در حالی که مسائل سازمان چیز دیگریست و تا بخواهد غیرعملی و تخیلی بودن پاسخ های آن کیسه روشن شود چند سال آن مجموعه باید عقبگرد کند تا مدیر محترم تجربه کسب نماید و شاید تازه به مسائل برسد و آنگاه موقع رفتن اوست!
🔻مثلا بحبوحه مسائل اجتماعی و حجاب در سه ماه اخیر، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید یک قرارگاه شبانه روزی برای به خط کردن همه ظرفیت های سازمان فرهنگی هنری و دانشگاهها و حوزها بود ولی با کمال تاسف به جز اقدامات عادی که هر مدیری در هوای دلپذیر بهاری به آن اهتمام می ورزد، حرکت موثر دیگری احساس نشد.
🔻بنابراین شایسته است ریاست محترم جمهوری با شجاعت و هوشمندی همیشگی، با زیرپا گذاشتن تعارفات مرسوم، فردی که دارای قدرت مدیریت بسیار بالا برای پردازش عملی و نظارت بر مصوبات و پای کار آوردن جدی دستگاههای فرهنگی و استفاده از اندیشه نخبگان و پژوهشگران باشد را به این سمت منصوب کند نه افرادی که صرفا با ماشین دولتی و محافظ میان منزل و کتابخانه و تریبونهای همایش ها در حرکتند و هم صحبتی با مردم عادی را عملی عوامانه و دون شأن والا و قدسی خویش می دانند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔰 مسألهی حجاب ؛ پازلی که قطعاتش گم شده است
شاید همهی ما به این سؤال فکر کردهایم که بالاخره وضعیت حجاب چه خواهد شد؟ آیا جمهوری اسلامی تسلیم روند موجود شده است؟ قرار نیست اتفاق ویژهای رخ دهد؟ برنامهریزی برای بهبود اوضاع صورت گیرد؟
و در آخر به این پاسخ رسیدیم که این از علائم آخرالزمان است و کاری از ما نمیآید، باید صبر کنیم تا حضرت ظهور کنند و اوضاع را درست کنند! این پاسخ نه تنها رویکرد منفعلانه در برابر مفهوم ظهور و انتظار است، بلکه به مثابهی پاک کردن صورت مسأله برای راحت کردن خودمان و فرار از مسئولیت است. اما واقعیت اینجاست که فقدان راه حل، محصول فقدان فهم مسأله است. مسئله این است که ما به موضوع حجاب از منظر علت نگریستهایم نه معلول. در صورتی که حجاب آخرین حلقه از بروز و ظهور تربیت، جهانبینی و شالودهی معرفتی یک زن است. به بیان سادهتر، حجاب معلول است نه علت. معلولی که تا قطعات پیشینی و زمینهای آن حل نشود، نمیتوان انتظار حضور حیامند یک زن در جامعه را داشت.
💠 این که یک زن چه فهمی از نسبت خود با بدنش دارد، چه نگاهی از خود و تصویر رسانهای و استاندارد زیبایی موجود از زن دارد، رویکردش نسبت به پوشش از حیث مالکیت بر بدن است یا صرفا راحتی، پوشش را ابزار میداند برای ابراز هویت یا نماد ایدئولوژی، رویکردش به دین و احکام آن چیست، پوشش را محصول تحمیل و سلطهی نگاه مذکر میداند یا بخشی از پازل عبودیت در نسبت میان خودش و خدا، همه مؤلفههایی است که خروجی این دستگاه فکری، میشود نوع لباسی که یک زن برای حضور در جامعه انتخاب میکند. پوششی که میتواند ظاهر کنندهی وجه جنسی او باشد، یا بالعکس، مستور کنندهی آن.
💠 همچنین اگر در سطح گفتمان، حکمت حجاب را به جای تبیین چیستی و چگونگی آن و جایگاهی که زن در نظام آفرینش از جهت حریم و نقشی که برای حیاتبخشی و ادامهی زندگی دارد، صرفا منحصر کردیم در یکی از کارکردهای آن که حفظ مرد از گناه است و حجاب تبدیل شد به محدودیت برای زن و راحتی جنس مذکر، نه تنها در زمانهی ما پاسخگوی نیاز زن نیست، بلکه فروکاست مفهوم حجاب نیز هست، چون مفهوم حجاب بیش و فراتر از این است و منحصر در یک کارکرد نیست.
💠 حالا فرض کنیم بدون توجه به این عوامل و بسترها و تغییر جهان معرفتی یک زن، صرفا بخواهیم او را از بیرون ملزم به حجاب کنیم، امری که ممکن نیست. اگر هم ممکن باشد در سطح دیسیپلین (نظم بیرونی) است نه اوردر (نظم درونی) و بدون توازن و تناسب این دو سطح از نظمبخشی به نظام اجتماعی، نمیتوان انتظار کارامدی بالا از این راهکارها را داشت.
از سوی دیگر زن نیاز به دیده شدن دارد، نیاز مشروعی که میتواند پاسخ صادق یا کاذب داشته باشد. اگر این نیاز به درستی در فضای حلال و بدون آسیب خانواده پاسخ داده شد، خودنمایی جنسی او در جامعه به حداقل خواهد رسید و اگر بالعکس نه تنها به نیاز او در بستر حلال خانواده توجه نشود، بلکه پاسخ کاذب برای این نیاز مهیا باشد، زن در جامعه میل به جلوهنمایی پیدا میکند. همینگونه است در مورد هر نیاز مشروعی که در بستر خود پاسخ داده نشود مثل تفریح حلال، که معماری سنتی ما در گذشته پاسخگوی آن بود و یک زن در حیاط خانه نیازش به آب و گیاه و نور بدون پوشش از نامحرم، تأمین میشد. فضایی که معماری مدرن که حیا و حریمزدایی جزء ویژگیهای آن است، آن را از زن گرفت و روز به روز حریم امن او را برای حضور آزاد بدون حجاب، تنگ کرده است.
💠 همهی اینها حلقههای مفقوده و قطعات پازلی است که ما از مسئلهی حجاب نفهمیدهایم و و برای حل مسأله صرفا به دم دستیترین راهکارها روی آوردهایم. اگر میخواهیم مسئلهی حجاب حل شود، باید با نگاه کلان و همهجانبهنگر، علتها و بسترهای حیازدا را بشناسیم و از ریشه مسأله را حل کنیم. ریشههایی که زن بخشی از آن است نه تمام آن و او جزئی از سیستمی است که داشتن حجاب را برای او سخت کرده و حتی از وادی «حجاب اجباری» که عبارت مرسوم فضای مجازی است به تنگنای «بیحجابی اجباری» افتاده است و برای حفظ حجاب در همه جا باید هزینه بدهد. در این فضا و بستر، زنی که بخواهد حجاب را حفظ کند در سختی میافتد، از تفریح حلالی که نیست و بستر آن از جامعه حذف شده، تا پاسخ به نیاز مشروع برای دیده شدن در خانواده که رو به کاستی است و تجردی که روزافزون است و دختران محجوب و باحیایی که در رقابت با نمایشگاه عمومی خودنمایی جا میمانند، تا جهان معرفتی که حجاب را نه در نسبت با خدا و حق الله، بلکه صرفا محصور در یک کارکرد محدود کننده میبیند و خود را برخلاف نگاه الهی که انسان را مالک درجه دو میداند و جسم را امانتی که نیاز به حفظ دارد، مالک تن خود دانسته و تصرف بر اساس امیال نفسانی بر جسم خود را به عنوان حق انسانی تصور میکند.
✍مهدیه منافی
#حجاب
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
یک سو نگری همیشه اشتباه بوده
نگاه مردم همراه با مسولان باید همه جانبه گرا باشه
رشد متوازن در همه عرصه ها مستلزم نگاه صحیح و مدیریت کارامد هست
به نظر حقیر ضمن اینکه تجمع بیمارستانی منطقه بهشتی حاصل اشتباهات مدیریتی و بعضا سهم خواهانه بوده
پراکندگی هم معضلات خودش را دارد
وجود بیمارستان بهشتی دانشگاه پزشکی
بیمارستان کارگر نژاد و بیمارستان یثربی در یک نقطه انهم با ورودی واحد معضل اکنون و آینده کاشان خواهد بود
در عین حالیکه ساخت بیمارستان بقیه الله در مسیر سیل بلوار امام رضا علیه السلام مشکلی مضاعف برای شهرستان و منطقه در اینده خواهد بود
چه اینکه مدتی به همبن دلیل ساخت بیمارستان تعطیل بود
در هر صورت با کمی فاصله بجای مجوز به کارخانه پولساز سرب در کنار مناطق مسکونی و غذایی میشد با اختصاص زمینی وسیع بین جاده قدیم و اتوبان شهرک سلامت با پتانسیل های بالای شهری را کلنگ زد. و صد البته چنین درایت و فهمی از هر مدیری لیاقت مدال افتخار مدیریتی را نیز دارد
متاسفانه مدیران شهری بدنبال ساده ترین و سهل الوصول ترین راه هستند و آینده نگری حلقه مفقوده مدیریتی شهرستان است
بیمارستان بقیه الله قم در ابتدای جاده کهک ورجان در مساحتی وسیع و منطقه ای با فاصله از بافت شهری نشانی از حزم مدیران قم و هزم مدیران کاشانی دارد و البته هیچگاه برای حقیر قابل هضم نیست که دهها سال دیگر افسوس بخوریم که چرا زمانی که میتوانستیم نکردیم
یاعلی
پ ن : به بهانه درخواست در تسریع ساخت بیمارستان بقیه الله کاشان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار سلیمانی: بزرگترین خیانت این است که کسی بخواهد عامل مذهب را درون جامعه ما تضعیف یا کمرنگ کند
🔺عامل مذهب عامل تقویت، عامل قدرت، عامل انسجام و عامل وحدت و رمز فداکاری و ایثار ما و رمز قبول مشقتها و رنجهاست.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🧠 ابــزارهــای #جنگ_شناختی
⚔ در جنگ شناختی ، هدف تغییر دیدگاهِ افراد دربارهی محیط و اتفافات اطرافشان است که این تغییر نگرش ، به تغییر رفتار و عمل اشخاص ختم میگردد! در این جنگ تنها ابزار ، تبلیغات و تسلط رسانهای بر اذهان و ایجاد دروغ و شایعه و روایاتِ فاسد از وقایع نیست!!!
⭕️1⃣⭕️: گاهی یک مسئول بلند پایه میتواند خواسته یا ناخواسته به ابزار جنگ شناختی دشمن تبدیل شود و یک گزاره یا جملهی خاص [همان چیزی که دشمن در صدد حک کردن آن در ذهن آحاد جامعه است] را در ذهن مردم بکارد! مثل این جملهی آقای روحانی ؛ آمریکاییها کدخدای ده هستند ، با کدخدا بستن راحتتر است.
⭕️2⃣⭕️: نظرسنجیهایِ جهت دار و حتی دست کاری شده با ایجاد یک تصویر خاص از یک مسئله ، از دیگر ابزار های این جنگ هستند!
⭕️3⃣⭕️: #سلبریتی ها از مهمترین ابزارهای جنگ شناختیاند که با تطمیع یا تهدید یا احاطهی روانشناختی و جنگ روانی یا حتی تسلط سرویس های اطلاعاتی بر یک سلبریتی ، میتوان او را به بلندگوی دشمن تبدیل کرد و از دهان او حرفهای دشمن را شنید!
⭕️4⃣⭕️: رفتارِ مجامع بین المللی و مسئولین کشورهای خارجی با اظهارات و ظاهر سازی های خود برای فریب مردم کشورها ، ابزاری دیگر از ابزارهای جنگ شناختی است.
⭕️5⃣⭕️: کمپینها و پویشها هم یکی دیگر از ابزارهای این جنگ همه جانبه هستند و در دراز مدت میتوانند باعث شکاف اجتماعی و یا زمینهساز اغتشاشات شوند!
⭕️6⃣⭕️پناهنده شدن یا مهاجرتِ شخصیت های معروف به کشور های دیگر هم از جمله ابزار این جنگ است!
📍پ.ن : جنگ شناختی یکی از پیچیده ترین روش های جنگیست ، زیرا چیز های زیادی هستند که پتانسیلِ تبدیل شدن به ابزار جنگ را در آن دارا میباشند و امروزه کشور ما ایران ، هدف بزرگترین جنگ شناختی تاریخ است!!!
✍ میلاد خورسندی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
34.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کوثر قرآن و عطیةالله، اسوهی حسنای بقیةالله(عج)...
🔺شعرخوانی آقای سیدمحمدرضا یعقوبی آل در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام با رهبر انقلاب.
اکنون که #گام_دوم این انقلاب است
ایران پس از یک چله تیری پرشتاب است
🌺 در آستانه سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها
🏷 #سرمشق_فاطمی | #دیدار_مداحان
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
هدایت شده از 🚩 یاران اربعینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قشنگ بود، ولی غلط بود!
این حاشیه جالب دیدار امروز رهبر انقلاب با مداحان اهل بیت از باب اهمیت محتوا و مضمون اشعار در مداحیها رو ببینید که رهبر شعری میخونن و میپرسن قشنگ بود؟ بعد از تعریف و تمجید حاضران، میگن: قشنگ بود ولی غلط بود!
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
اقتصاد ایران_ در حال مرگ یا در حال رشد - JISS.pdf
563.2K
اقتصاد ایران در حال مرگ یا در حال رشد
پاسخ این سوال را #مرکز_مطالعاتی_jiss(موسسه اورشلیم برای استراتژی و امنیت) اسرائیل در مقاله ای که به پیوست ارائه شده توضیح داده است.
https://jiss.org.il
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️قبل از آنکه دیر شود، این کلیپ را ۱۰۰بار ببینیم و دست به کار شویم
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهادِتبیین در بستر جنگشناختی را خلاصه میکنم در این یک کلام مقام معظم رهبری:
بعد از رحلت امام، هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم؛ هر جا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم.
این یک واقعیت است.
بنده در این سالها خودم مسئول بودم؛ اگر تقصیری در آن باشد متوجه این حقیر هم هست
مخاطب این سخن "نسل امروز و نسل فردا و نسل فرداهای بعد" است.
همه مخاطب این سخناند؛
میتوان این راه را با شیوهی انقلابی حرکت کرد؛ آنوقت پیشرفت قطعی است.
نکات:
۱. پیشرفت وجود دارد
۲. عقب ماندگی وجود دارد
۳. نمونه حرکت جهادی و انقلابی دوران انقلاب و دفاع مقدس است
۴. هر عیب که هست از مسئولین است نه انقلاب و اسلام
۵. این مساله واقعیت است و قابل اثبات و فقط یک ادعا نیست
۶. اصل انقلابی عمل کردن زمانمند نیست و برای همیشه است.
۷. اصل انقلابی عمل کردن مربوط به همه است نه فقط انقلابیها و حزباللهیها
۸. انقلابی عمل کردن یک امکانِ واقعی و عملی است
۹. نتیجه انقلابی عمل کردن پیشرفت قطعی است
۱۰. انقلابی عمل کردن مترادف حرکت جهادیست.
در جهاد تبیین این گزاره باید به عنوان هسته مرکزی تمام پیامها و گفتارها و نوشتارها و آثار هنری باشد.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علاج پروپاگاندا تبیین است!
•┈••✾••✾••┈•
🎙حضرت #امام_خامنه_ای 💛
#⃣ #جهاد_تبیین #لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔺زمستان سخت اروپا یا ایران؟!
🔸بعضیها میگویند این بود #زمستان_سخت؟ پس چرا اروپا به مشکل بر نخورد اما وزیر نفت ما مردم را به صرفه جویی توصیه میکند؟! اولا در بهترین حالت هم که باشیم باید صرفه جویی کنیم و این یک اصل است.
🔸ثانیا ایران در حوزه گاز مگر به کدام مشکل برخورده است؟ اینکه وزیر نفت ما از تهدیدهای احتمالی میگوید و میخواهد به سرنوشت اروپایی ها دچار نشویم مگر بد است؟ همه میدانند ایران علاوه بر اینکه نگذاشته مشترکین خانگی و تجاری اش به مشکل بربخورند، همزمان به تعهدات خارجی خود در صادرات به عراق و ترکیه هم عمل کرده است؛ اما یک سری واقعیت ها هم هست؛ اینکه مصرف گاز در ایران فوق العاده بالا است، قیمت گاز اندک، و عده ای اصلا رعایت نمیکنند؛ دستگاه های گرما تاب در ویلاها، استخرهای آب گرم آنچنانی، مصرف های غیر استاندارد خانگی و غیره باید مدیریت شوند.
🔸آلمانی ها را ببینید که از آب کره میگیرند، حتی مصرف آب گرمشان هم دست خود مردم نیست؛ آب گرم را دولت از طریق لوله کشی و فقط در ساعات مشخصی به منازل میفرستد و بابتش دولا پهنا پول میگیرد؛ گاز را فقط به نیروگاه های تولید برق میدهند و گرمای منازل با برق تامین میشود.
🔸حالا چون ما گاز فراوانی داریم باید هرطور خواستیم مصرف کنیم؟ آیا نمیدانیم زمستان امسال وضع دنیا چگونه است؟ نباید سرنوشت انگلیسی ها که فضله گربه میسوزانند تا خانه های خود را گرم کنند برای ما هشدار باشد؟ نباید از معاملات هیزم در اروپا درس بگیریم؟
🔸مصیبت های فرانسه و انگلیس و آلمان و ایتالیا را نمیبینید؟ اینکه سرزمین بنز و bmw به دوران زغال سنگ برگشته نباید درسی باشد برای ما؟ همین حالا که این مطلب را مینویسم آلمان در کمبود گاز روی به سوختن زغال سنگ آورده و فعالان محیط زیست که به این اقدام اعتراض میکنند را کف خیابان های سرد برلین با مشت و لگد و باتوم سرکوب میکند؛ زمستان سخت مگر شوخی دارد با کسی؟ جنگ هم هست؛ هم میخواهند از اسب تکبر نیفتند، هم مجبورند بیچارگی هایشان را چاره کنند. ترکمنستان هم که گازش را با ما سوآپ میکرد گفته خودمان به مشکل برخورد کرده ایم.
🔸چه باید کرد؟ اینجا باید مدیریت کرد و دولت رئیسی قطعا این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. هرچند پشت صحبت های مکرر وزیر نفت کشورمان انگیزه های سیاسیِ قابل تقدیری هم هست که برخلاف ظاهرش، بیشتر شامل حوزه بین الملل میشود و اکنون جایز نیست درباره آن حرف زد! :)
🔸خلاصه اینکه زمستان سختی است؛ اروپایی ها تلفات زیادی داده اند، فقط صدایش را در نمی آورند؛ اوضاعشان به شدت خراب، و صد البته اوضاع ما خوب است. لیکن حمایت از دولت مستقر در مدیریت مصرف داخل و بازی با مولفه های سیاست خارجی شرط عقل است. والسلام!
#عبدالرحیم_انصاری
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
1.21M
اگر دشمن جمهوری اسلامی بودم چه خیانتی را طراحی میکردم؟
دکتر عباسی فر
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
بخشی از سخنرانی دکترمسعود درخشان با موضوع «پیشرفت و برنامه پیشرفت در گام دوم انقلاب اسلامی»
من به شما میگویم دروغ گفتند؛ ما بزرگترین ذخایر گازی دنیا را داریم، کوروش بخواب ما بیداریم، آینده ما هیچ مشکلی از گاز نخواهیم داشت. ده سال است به طور رسمی داریم میگویم، پنجسال است به طور رسمیتر در معاونت فنّاوری ریاست جمهوری سخنرانی کردم؛ متن مکتوب خودم را دادم، تمام مسئولان وزارت نفت بودند جواب من را نتوانستند بدهند. فقط یک خواهش کردم و آن این بود که این پیشبینی من از پارس جنوبی است؛ هم اکنون ۸۰ درصد از گاز کشور از پارس جنوبی دارد تأمین میشود، آیا شما میخواهید به اقتصاد مقاومتی عمل کنید؟ وقتی که ۸۰ درصد یا حدود ۸۰ درصد از گاز کشور از یک میدان میآید، آیا این حفظ امنیت ملی است؟
و نمیدانید این میدان در آینده چه تولیدی خواهد داشت. یعنی آینده این انقلاب را گره زدید به کجا؟ به یک میدان گازی که انشاءالله گاز میدهد؟
من به اعداد و رقم محاسبه کردم و نشان دادم که ۱۴۲۰ تولید پارس جنوبی از ۸۰۰ میلیونی که الان است، البته ۸۰۰ میلیون نشد هیچ وقت؛ آقای روحانی که میگفت ۱۰۰۰ میلیون متر مکعب گاز میدهد اما در همین ۷۰۰ ماندند ( ۷۰۰ و بیست، سی تا ) گفتم از این میرسد به ۱۰۰ میلیون متر مکعب. یعنی ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز نخواهی داشت. با چی میخواهی جبران کنی؟ تولید از مخازن دیگر؟
مخازن را یک به یک بگو. من گفتم نهایتا ۱۰۰ میلیون مترمکعب، ۲۰۰ میلیون مترمکعب شاید باشد؛ ضمن این که در آن فاصله میادین دیگر غیر از پارس جنوبی با کاهش تولید مواجه میشوند، کاهش تولید آنها شاید جبران شود با مخازن نو دیگری که داریم.
گفتند نخیر! یک مخزن عظیمی کشف شده؛ خب اطلاعش را بدهید. تنها یک چیزی من میخواستم؛ آقای زنگنه رَوند تولید گاز از پارس جنوبی را تا ۱۴۲۰ رسماً اعلام کند. بگوید بدانیم. ایشان به ما پاسخ دهد یا اینکه بگوید خودم هم نمیدانم؛ اگر بگوید نمیدانم که وای به حال این وزارت! چطور بلدید بگویید «قیمتها را خدا تعیین میکند»، بروید به سمت بازارهای رقابتی و.... .
چطور بلدید اقتصاد لیبرالی غرب را قشنگ بیان کنید در حالی که نه درس اقتصاد غرب را خواندهاید نه تخصص هم در نفت دارید چون متخصص نفت هم نیستید. مثل دندانپزشک تجربی یک چیزی یاد گرفته است از بس در وزارت نفت بوده.
هنوز هم ایشان نگفته و میدانم که میداند اما نگفته؛ چرا نگفته؟
خطاب به نمایندگان گفتم: آقای زنگنه من از شما تقاضا میکنم بیست تا عدد به من بدهید، تولید از پارس جنوبی در سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۲۰. همین!
اگر پیشبینی من درست باشد، دو تایی بنشینیم کنار هم بگوییم چه کنیم؟
اگر پیشبینی من غلط باشد خب به یک معلم دانشگاه یک چیز یاد دادی. اقدام نمیکند. در دانشگاه امام صادق علیه السلام، چه در مرکز رشد چه در سخنرانیهای عمومی حداقل پنج بار همین بحث الانم را گفتم؛ انگار نه انگار. فکر نکنید شما مثلاً هزار ماشاءالله میخواهید یک انقلاب اقتصادی در کشور درست کنید، هنوز شماها نتوانستید روند تولید از پارس جنوبی را به امضای آقای زنگنه بگیرید.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
♨️معدن، رکن سوم اقتصاد سعودی پس از نفت و پتروشیمی/ شش معدن بزرگ عربستان به روی سرمایه گذاران بازگشایی شد
🔺وال استریت ژورنال: سعودی به دنبال جذب بزرگترین شرکت های معدنی در جهان برای شروع بهره برداری از ذخایر معدنی دست نخورده زیرزمینی خود است که ارزش آنها ممکن است به صدها میلیارد دلار برسد. ریاض، بزرگترین صادرکننده نفت جهان، در حال تسریع برنامه های خود برای ایجاد صنایع جدید بدون وابستگی به نفت است.
🔺ریاض چهارمین واردکننده بزرگ مواد معدنی در جهان است و علیرغم اینکه برخی برآوردها از ثروت معدنی بیش از 1.3 تریلیون دلاری عربستان حکایت دارد، دارای صنعت معدنی داخلی کوچکی دارد. اما بر اساس برآوردها عربستان دارای معادن زیرزمینی غنی از مواد مختلف مانند مس، روی، فسفات، اورانیوم و طلا است و انتظار می رود نتایج بررسی جدید ذخایر آن تا سال 2027 اعلام شود.
🔺 وزارت صنعت و منابع معدنی سعودی جزئیات 6 فرصت معدنی در این کشور را برای سرمایه گذاران بین المللی و داخلی اعلام کرد. فرصت های سرمایه گذاری شامل تعدادی مجوز اکتشاف برای سایت "الردینیه" با مساحت بیش از 78 کیلومتر مربع؛ شامل ذخایر سنگ روی و نقره، سایت "ام حدید" با مساحت بیش از 246 کیلومتر مربع؛ شامل ذخایر زیادی از نقره، سرب، روی و مس، سایت "جبل ادساس" با مساحتی بیش از 121 کیلومتر مربع؛ شامل ذخایر غنی سنگ آهن، سایت «بئر عمق» در مدینه منوره با مساحتی بیش از 187 کیلومتر مربع؛ شامل ذخایر سنگ مس و روی و همچنین سایت "جبل الصهایبه" در منطقه عسیر با مساحتی بیش از 283 کیلومتر مربع؛ شامل ذخایر روی، سرب، مس و آهن است، افزون بر این سایت "محدده" که 139 کیلومتر مربع مساحت دارد و دارای ذخایر معدنی شامل؛ سنگ معدن مس، روی، طلا و سرب می باشد.
🔺شاهزاده سلطان خالد آل سعود، مدیرعامل توسعه صنعتی عربستان، پنجشنبه گفت: «من فکر میکنم عربستان در این زمینه موقعیت خوبی دارد و نه تنها در استخراج، فرآوری و پالایش، بلکه در تولید نیز توان رقابت دارد.
🔺تلاش غیر منتظره سعودی برای تبدیل شدن به یک بازیگر مهم در صنعت معدن که ارزش بین المللی آن 2 تریلیون دلار است بخشی از برنامه بلند پروازانه ای است که هفت سال پیش توسط ولیعهد محمد بن سلمان آغاز شد و طی آن ولیعهد تلاش می کند در برنامه ای که در سال 2016 آن را چشم انداز 2030 نامید و اکنون در میانه راه قرار دارد، با بهبود فضای کسب و کار در عربستان، اقتصاد این کشور را به دور از نفت پایه ریزی کند.
🔺کاهش هنجارهای اجتماعی سختگیرانه در سال های اخیر گردشگری و صنعت سرگرمی را تقویت کرده است، اما مقامات سعودی می گویند که آنها معدن را به عنوان ستون سوم اقتصاد پادشاهی پس از نفت و پتروشیمی می دانند.
🔺 دولت سعودی پس از رایزنی های گسترده با فعالان صنعت، قانون سرمایه گذاری در معدن را در سال 2021 بازنگری کرده و متعاقب آن سه مجوز اکتشاف در سال 2022 صادر نمود. پیش بینی می شود در سال جاری پنج مجوز دیگر نیز برای اکتشاف صادر شود.
#عربستان
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
♨️انقلاب و سربلندی ایران
📌مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اشاره کرده است: «انقلاب اسلامی ملّت ایران، قدرتمند امّا مهربان و با گذشت و حتّی مظلوم بوده است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایه ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است. در هیچ معرکهای حتّی با آمریکا و صدام، گلوله اوّل را شلّیک نکرده و در همه موارد، پس از حملۀ دشمن از خود دفاع کرده و البتّه ضربت متقابل را محکم فرود آورده است. این انقلاب از آغاز تا امروز با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان و گردنکشان ایستاده و از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است. این جوانمردی و مروّت انقلابی، این صداقت و صراحت و اقتدار، این دامنه عمل جهانی و منطقهای در کنار مظلومان جهان، مایه سربلندی ایران و ایرانی است و همواره چنین باد».
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
نگاهی به ویژگیها و امتیازات دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی
❇️ پس از یک تأخیر طولانی دولت اقدام به تغییر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کرد. انتخاب استاد #خسروپناه میتواند زمینهساز تغییر در رویکرد و عملکرد شورا باشد. باتوجه به بیش از پانزده سال آشنایی از نزدیک با ایشان به برخی ویژگیهای برجسته وی اشاره میکنم:
🔹 روحیهی انقلابی و جهادی
🔻 استاد خسروپناه روحیه جهادی دارد. حجم فعالیت، گستره فعالیت و تنوع حوزههای فعالیت ایشان نشان میدهد وی خود را محدود به حوزه کار سازمانی نمیکند. خسروپناه خود را نسبت به کلیت انقلاب اسلامی و حوزههای گوناگون آن مسئول میبیند. از طرفی دیگر استاد خسروپناه انقلابی است. اهل هزینه دادن بر سر حفظ اصول است ولو دیگران بر او خدشه کنند و خرده بگیرند. این یعنی زیر بار تطمیع و یا تهدید نمیرود.
🔹 قدرت اجرایی
🔻 معمولاً چهرههای علمی فاقد توانایی یا تجربه کار اجرایی هستند. اما استاد خسروپناه علاوه بر وجهه علمی و نظریهپردازی دارای توانمندی مدیریت اجرایی نیز هست. همین موجب میشود در جایگاه دبیری شورا بتواند پروژههایی را پیش برده و مدیریت کند.
🔹 رویکرد تعاملی
🔻 در حوزه فرهنگ در عین تمرکز بر اصول و مبانی توان تعامل با جریانات فکری مختلف امری ضروری است. استاد خسروپناه دارای روحیهی تعاملی و ارتباطی مناسبی است که زمینه همکاری، خوشبینی و تعامل با طیف گستردهای را فراهم میآورد.
🔹 ارتباطات گسترده با جبهه
🔻 استاد خسروپناه طی سالهای اخیر و بهدلیل دغدغهی فرهنگی و نیز حضور در هیئات اندیشهورز قرب ارتباط گستردهای با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از هنرمندان و سنماگران تا کنشگران عرصه فرهنگی و اجتماعی یافته است. همین دسترسی، ارتباط و اعتماد متقابل موجب میشود برای عملیات فرهنگی بتواند از ظرفیت بیبدیل جبهه بهره برد.
🔹 نگاه جبههای
🔻 استاد خسروپناه در عین تعلق فکری به اندیشه بنیادین و اصیل حکمی اجتهادی اما دیگر جریانات فکری انقلاب اسلامی را نیز نفی نکرده و با نگاه جبههای به آنها نگاه کرده و همین موجب میشود بتواند از ظرفیتهای گسترده آن بهره برد.
🔹 روحیهی تحول خواهی
🔻 اما یک مهم دیگر اینکه استاد خسروپناه برخورداری از روحیه تحول خواهی است. این امر بهعلاوه روحیه جهادی و مبتنی بر نظریه اصیل و پایه میتواند زمینه پیشرفت در حوزه فرهنگ را فراهم آورد.
➖➖➖➖➖➖➖
📍اما #تحول در عملکرد و اثرگذاری عینی #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی الزاماتی دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم داشت.
#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی
#عبدالحسین_خسروپناه
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔶 گام دوم مانیفست انقلاب یا..؟
✍ سیدهادی چاوشی، عضو تحریریه نویسندگان حوزوی
مانیفست را این طور معنا میکنند :بیانیه يا مرامنامه. سندی درون حزبی که اهداف و برنامهها و احتمالا ايديولوژي یک حزب را بیان میکند و معمولا توسط بنیانگذار یا رهبران یک جنبش در ابتدای راه مطرح میشود و بعدها به عنوان سند مورد توافق و قابل عمل طرفداران قرار میگیرد.
بیانیه اعم از مرامنامه جزئی و کلی است. گاهی فقط درباره یک جنبش خاص برای دفاع از حقوق ادعایی شان است نظیر مانیفست ۳۴۳فرانسه برای آزادی سقط جنين و گاهی همه زمینههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را در بر ميگيرد و برنامه اجرائی یک ایدئولوژی است نظیر مانیفست حزب کمونیست.
یک مانیفست جامع هم گذشته تاریخی را تحلیل میکند هم وضعی کنوني را و چشم اندازی عملی برای آینده نیز است.
بیانیه یا مانیفست مبنای تولید و زایش سایر قواعد جنبش است و به منزله سرمایه اولیه است. نباید دچار کاستی و حذف و جابهجایی شود.
مانیفست در تفسیر پذیری خود بسنده است و با استفاده از عناصر داخلی خودش تفسیر میشود نه قواعد بیرونی و تحمیل شده بر آن.
معمولا مانيفستها تصور اولیه از آرمانها و اهداف یک جنبش است و بعدها دچار تغییر اساسي یا بسندگی به بعض آرمانها میشود.حتی مانیفست مارکسیستها دچار تغییرات اساسی شد مخصوصا با استالين .
اما بیانیه گام دوم یک چیز خاص است که محدوده مانیفست برای آن کوچک است. در اول راه جنبش نوشته نشده، گام دوم است. علاوه بر ايدههاي جدید، آرمانهای اوليه را باز تولید ميکند تا دچار سستی و فراموشی نشوند. سعی در حذف تفسیرهای بیجا و عقب نشينانه از آرمانهای اولیه دارد.
انقلاب را چون رودی روان فرض میکند که ريزش مسیلها نه جزئی از آن هستند و نه مانعی از حرکت آن .موجودی است زنده و انعطاف پذیر که قابلیت زدودن ناخالصيها را دارد بدون آنکه منفعل شود و به موجودی دیگر تبدیل شود.
فقط به اهداف و آرمانهای آینده نظر ندارد گذشته را نیز ارزیابی میکند. محدود به خواستههای یک حزب در منطقه جغرافیایی خود نیست و ادعای تمدن جهانی دارد. افزون بر بیان شعارها و آرمانها بیم و امید میدهد. خطابش بیشتر به جوانهاست و آنها را اجراکننده بیانیه میداند. گاهی از امید فراتر میرود و خبر از آینده روشن میدهد. باید گفت در کل پیامبر گونه است، چرا که نباشد؟اگر "العلما ورثه الانبياء" هستند.
انقلاب ایران ابتدا منجر به تغییر سیاسی و دگرگونی در ساختار حکومتی شد؛ اما در ادامه خواستار ایجاد تمدن اسلامی شد.نه تنها دچار خیانت به آرمانهای اولیه يا تقلیل آنها نشد بلکه آنها را ارتقا داد و تکامل بخشید.
#گام_دوم
#انقلاب_اسلامی
#نویسندگان_حوزوی
@boreshnevesht
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرار محمدرضا پهلوی را که طلیعه پیروزی ملت و سرلوحه سعادت و دست یافتن به آزادی و استقلال است به شما ملت فداکار تبریک عرض میکنم...
📌 امام خمینی(ره)؛ ۲۷ دی ۱۳۵۷
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کدام متخصص یا دانشمندی در دو سال گذشته میتوانست اینگونه قاطع درباره واکسن های آمریکایی نظر بدهد؟
ماه ها از این سخنرانی ، که بیشترین حمله در زمان خودش به آن شده بود گذشته ،حالا
نخبه های دنیا دارند از فاجعه ای که متاثر از تزریق فایزر به وجود آمده حرف میزنند
حالا با در نظر گرفتن اظهارات کنونی یک بار دیگر ۵۳ ثانیه را ببینید...
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خامنه ای : در جریان حادثه میکونوس کشورهای اروپایی سیلی سختی خوردند !
🔺سخنان امام خامنه ای در مورد حادثه میکونوس و رفتن سفرای کشورهای اروپایی از ایران !
🔹به تازگی چندین کشور اروپایی در اعتراض به اعدام جاسوس انگلیسی سفرای خود را فرا خوانده اند !
#رهبر
#ایران_قوی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
حکمرانی در گام دوم
۱. گام دوم انقلاب، گام تحولآفرینیهای بزرگ است. یعنی گام شکستن کلیشهها و رکوردها و عادتهای مسخره.
گام دوم، گام تصمیمگیریهای بزرگ است.
گام اقدامهای بزرگ.
۲. البته تصمیمها و اقدامهای بزرگ، مردان بزرگ میطلبد. مردان امیدوار، شجاع، جهادی و خداترس.
۳. اگر دقت کرده باشید در دوسال اخیر، رهبری دائما بر تحولآفرینیهای اساسی و ساختاری تاکید دارند. چرا؟ چون نیاز کشور دقیقاً همین است. تحول نیاز قطعی و حتمی کشور در تمام بخشهاست.
۴. مخاطب گام دوم چه کسانی هستند؟ همه.
هم مردم و هم مسئولین.
مردم بایستی خودشان را صاحب نقش در گام دوم بدانند که البته حلقات میانی در این امر موثرترین عنصر خواهند بود.
(تأکید میکنم که مسالۀ حرکت عمومی در گام دوم و نقش حلقات میانی در ایجاد این حرکت عمومی را در سخنرانی رهبری در دیدار با دانشجویان در اول خرداد ۹۸ بخوانید.)
۵. علاوه بر مردم، دستگاهها و مسئولین نیز مخاطب تحولآفرینی در گام دوم هستند.
بهعنوان مثال حوزه علمیه باید خود را مخاطب گام دوم بداند. بایستی برود به سمت تحولی که انقلاب به آن نیاز دارد.
دانشگاه همینطور. آموزش و پرورش همینطور و مجلس، دولت، دستگاه قضایی، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، نهاد ائمه جمعه، کانونهای فرهنگی، امور مساجد، هیئتها و همه نهادها و سازمانها.
۶. مهمترین شاقول برای سنجش گام دومی بودن جامعه، میزان تحولآفرینی در ۴ سال اخیر است.
ببینید بعد از صدور بیانیۀ گام دوم در بهمن۹۷، «تحول» در کجای زندگی مردم و مسئولین است؟
ببینید میزان تحولآفرینیهای اساسی در بخشهای مختلف چقدر است؟
ملاک اصلی در سنجش و پایش تحقق بیانیۀ گام دوم، همین است.
۷. بدانید تحولخواهی و تحولآفرینی منوط به «امید» و «برنامه» است و البته تحول، موجب «امیدآفرینی» عمومی نیز میشود.
حکمرانی در گام دوم، یعنی حکمرانی تحولآفرین.
فخریان
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
امیرالمومنین علیهالسلام به مالک اشتر فرمودند:
وَ تَحَكُّماً فى الْبِياعاتِ وَ ذلِكَ بابُ مَضَرَّة لِلْعامَّةِ، وَ عَيْبٌ عَلَى الْوُلاةِ.
و قیمتگذارانی در امر خرید و فروش وجود دارند که به دلخواه قیمتگذاری میکنند، که این وضع، زیان جامعه و عیب و ننگ زمامداران است.
(نامه ۵۳ نهجالبلاغه)
حضرت در اینجا به وضعی اشاره میکنند که عدهای در بازار بهصورت غیرعادلانه قیمتگذاری میکنند و اتفاقا دولت باید جلوی این قیمتگذاری دستوری بازار بایستد.
و در ادامه میفرمایند: وَلْيَكُنِ الْبَيْعُ بَيْعاً سَمْحاً، بِمَوازينِ عَدْل، وَ اَسْعار لاتُجْحِفُ بِالْفَريقَيْنِ مِنَ الْبائِعِ وَ الْمُبْتاعِ
داد و ستد باید آسان باشد، و بر موازین عدالت صورت گیرد، و به نرخی معامله شود که به فروشنده و خریدار اجحاف نشود.
فلذا صراحتا به دخالت حاکمیت برای جلوگیری از ظلم به مردم امر میکنند.
و در نهایت مالک را قسم میدهند که:
ثُمَّ اللّهَ اللّهَ فِى الطَّبَقَةِ السُّفْلى مِنَ الَّذينَ لا حيلَةَ لَهُمْ
خدا را خدا را در طبقه پایین اجتماع، از آنان که راه چاره ندارند...
طبقهای که اگر به دست گرگهای بازار سپرده شوند آنقدر به اضطرار و مسکنت دچار میشوند که حاضر خواهند بود به نان شبی قناعت کنند در مقابل بردگی و اجیر شدن برای یک سرمایهدار زالوصفت.
عباسی فر
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
⭕️ دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
🔺این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشنگرافان و... خواهد بود.
🔹در یکسال اخیر برای حل مشکلات #خودرو چه اقداماتی انجام شد؟
▫️در یکسال اخیر در حوزه پیشرفتهای علمی و #دانش_بنیان چه گامهایی برداشته شد؟
🔹در یکسال اخیر در زمینه #بهداشت و دارو چه مسیری طی شد؟
▫️در یکسال اخیر در رابطه با کاهش #تورم چه اقدامی انجام شده است؟
🔹در یکسال اخیر در رابطه با #مسکن چه اقدامی انجام شده است؟
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
اطلاعیه
نشست استانی
معلمان گام دوم انقلاب اسلامی
https://survey.porsline.ir/s/hjWGmUK
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4