حکمرانی در گام دوم
۱. گام دوم انقلاب، گام تحولآفرینیهای بزرگ است. یعنی گام شکستن کلیشهها و رکوردها و عادتهای مسخره.
گام دوم، گام تصمیمگیریهای بزرگ است.
گام اقدامهای بزرگ.
۲. البته تصمیمها و اقدامهای بزرگ، مردان بزرگ میطلبد. مردان امیدوار، شجاع، جهادی و خداترس.
۳. اگر دقت کرده باشید در دوسال اخیر، رهبری دائما بر تحولآفرینیهای اساسی و ساختاری تاکید دارند. چرا؟ چون نیاز کشور دقیقاً همین است. تحول نیاز قطعی و حتمی کشور در تمام بخشهاست.
۴. مخاطب گام دوم چه کسانی هستند؟ همه.
هم مردم و هم مسئولین.
مردم بایستی خودشان را صاحب نقش در گام دوم بدانند که البته حلقات میانی در این امر موثرترین عنصر خواهند بود.
(تأکید میکنم که مسالۀ حرکت عمومی در گام دوم و نقش حلقات میانی در ایجاد این حرکت عمومی را در سخنرانی رهبری در دیدار با دانشجویان در اول خرداد ۹۸ بخوانید.)
۵. علاوه بر مردم، دستگاهها و مسئولین نیز مخاطب تحولآفرینی در گام دوم هستند.
بهعنوان مثال حوزه علمیه باید خود را مخاطب گام دوم بداند. بایستی برود به سمت تحولی که انقلاب به آن نیاز دارد.
دانشگاه همینطور. آموزش و پرورش همینطور و مجلس، دولت، دستگاه قضایی، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، نهاد ائمه جمعه، کانونهای فرهنگی، امور مساجد، هیئتها و همه نهادها و سازمانها.
۶. مهمترین شاقول برای سنجش گام دومی بودن جامعه، میزان تحولآفرینی در ۴ سال اخیر است.
ببینید بعد از صدور بیانیۀ گام دوم در بهمن۹۷، «تحول» در کجای زندگی مردم و مسئولین است؟
ببینید میزان تحولآفرینیهای اساسی در بخشهای مختلف چقدر است؟
ملاک اصلی در سنجش و پایش تحقق بیانیۀ گام دوم، همین است.
۷. بدانید تحولخواهی و تحولآفرینی منوط به «امید» و «برنامه» است و البته تحول، موجب «امیدآفرینی» عمومی نیز میشود.
حکمرانی در گام دوم، یعنی حکمرانی تحولآفرین.
فخریان
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
امیرالمومنین علیهالسلام به مالک اشتر فرمودند:
وَ تَحَكُّماً فى الْبِياعاتِ وَ ذلِكَ بابُ مَضَرَّة لِلْعامَّةِ، وَ عَيْبٌ عَلَى الْوُلاةِ.
و قیمتگذارانی در امر خرید و فروش وجود دارند که به دلخواه قیمتگذاری میکنند، که این وضع، زیان جامعه و عیب و ننگ زمامداران است.
(نامه ۵۳ نهجالبلاغه)
حضرت در اینجا به وضعی اشاره میکنند که عدهای در بازار بهصورت غیرعادلانه قیمتگذاری میکنند و اتفاقا دولت باید جلوی این قیمتگذاری دستوری بازار بایستد.
و در ادامه میفرمایند: وَلْيَكُنِ الْبَيْعُ بَيْعاً سَمْحاً، بِمَوازينِ عَدْل، وَ اَسْعار لاتُجْحِفُ بِالْفَريقَيْنِ مِنَ الْبائِعِ وَ الْمُبْتاعِ
داد و ستد باید آسان باشد، و بر موازین عدالت صورت گیرد، و به نرخی معامله شود که به فروشنده و خریدار اجحاف نشود.
فلذا صراحتا به دخالت حاکمیت برای جلوگیری از ظلم به مردم امر میکنند.
و در نهایت مالک را قسم میدهند که:
ثُمَّ اللّهَ اللّهَ فِى الطَّبَقَةِ السُّفْلى مِنَ الَّذينَ لا حيلَةَ لَهُمْ
خدا را خدا را در طبقه پایین اجتماع، از آنان که راه چاره ندارند...
طبقهای که اگر به دست گرگهای بازار سپرده شوند آنقدر به اضطرار و مسکنت دچار میشوند که حاضر خواهند بود به نان شبی قناعت کنند در مقابل بردگی و اجیر شدن برای یک سرمایهدار زالوصفت.
عباسی فر
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
در مسیر پیشرفت.pdf
2M
⭕️ دستاوردهای یکساله جمهوری اسلامی با عنوان #در_مسیر_پیشرفت منتشر شد
🔺این محتوای بسیار کاربردی، مناسب برای همه مردم، بویژه سخنرانان، اساتید حوزه و دانشگاه و طراحان و موشنگرافان و... خواهد بود.
🔹در یکسال اخیر برای حل مشکلات #خودرو چه اقداماتی انجام شد؟
▫️در یکسال اخیر در حوزه پیشرفتهای علمی و #دانش_بنیان چه گامهایی برداشته شد؟
🔹در یکسال اخیر در زمینه #بهداشت و دارو چه مسیری طی شد؟
▫️در یکسال اخیر در رابطه با کاهش #تورم چه اقدامی انجام شده است؟
🔹در یکسال اخیر در رابطه با #مسکن چه اقدامی انجام شده است؟
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
اطلاعیه
نشست استانی
معلمان گام دوم انقلاب اسلامی
https://survey.porsline.ir/s/hjWGmUK
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
هدایت شده از 🚩 یاران اربعینی
13920720_7562_192k.mp3
8.26M
#امام_باقر(علیهالسلام)
🔻انسان ۲۵۰ ساله | امام باقر علیهالسلام و سازماندهی تشکیلات پنهانی تشیع
📌امام باقر علیهالصلاةوالسلام در ایجاد تشکیلات تشیع و یک سازمان قوی و همگانی از همهی وسایل مشروع و ممکن استفاده کرد.
۱۳۶۷/۶/۲۵
▪️بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درباره زندگی سیاسی ائمه اطهار
#فضائل_امام
#انسان_250_ساله
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
⭕️ تأثیر کنگره زنان تأثیرگذار
نخستین کنگره بینالمللی «زنان تأثیرگذار» با حضور ٣٠٠ میهمان خارجی از ٩٣ کشور جهان از جمله ٧٠ نفر از مقامات کشورها از وزرا و معاونان رئیسجمهور تا همسران رؤسای جمهور و نمایندگان مجلس در روزهای گذشته برگزار شد. در شرایطی که کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد، ایران را از عضویت خارج میکند و پارلمان اروپا و کنگره آمریکا علیه زن در جمهوری اسلامی وارونهنمایی و سیاهنمایی میکنند، در تهران زنان تاثیرگذار دهها کشور گرد هم میآیند و حقیقت زن ایرانی را بدون روتوش رسانههای غربی شناخته و جایگاه او را در کشورش مشاهده میکنند.
در شرایط فعلی که دنیای غرب، پروپاگاندای فراگیری با کلیدواژه زن علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته تا به خیال خود دنیا را در تحریم و ظلم نسبت به ملت ایران همراه کند، برگزاری این کنگره کنشگری هوشمندانه و مؤثری برای مقابله با کودتای رسانهای دشمنان ایران بود. چند نکته در این رابطه گفتنی است:
1⃣ مقام معظم رهبری بارها فرمودند ما در قضیه زن دفاع نداریم؛ حمله داریم! غربیها باید پاسخ دهند که زن را تبدیل به کالا کردهاند. ایشان در دیدار اخیر اقشار مختلف بانوان مجددا بر این مساله تأکید فرمودند: «در مساله زن، موضع ما در برابر مدعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست... دنیا مقصر است. دنیا که میگویم یعنی همین دنیای غرب و فلسفه غربی و فرهنگ غربی موجود؛ اینها نسبت به مساله زن جدا گناهکارند، مقصرند، ضربه زدند، جنایت کردند». ایشان از بانوان مسلط بر این مسائل خواستند برای اثرگذاری بر افکار عمومی غرب درباره رنج ناخودآگاه و خودآگاه زن غربی تلاش کنند و فرمودند: «یکی از کارهای مهم شما همین است که فاجعهآمیزی نگاه فرهنگ غربی به مساله جنسیت و مساله زن را افشا کنید».
همچنین ایشان سال ٩٢ در دیدار جمعی از بانوان ضمن تاکید بر این مأموریت زنان، از عقبماندگی ما در انتقال حرفهای برجسته اسلام در مساله زن به ذهنیت جهانی سخن گفتند و فرمودند: «دنیا احتیاج دارد به مبانی و مفاهیم روشنِ فراگیرِ کارگشا؛ ما واقعا نظر اسلام را درست نتوانستیم به دنیا منتقل کنیم... برای اینکه بتوانیم یک جبهه تهاجمی و مصون از تعرض تهاجم دیگران -یک آرایش تهاجمی- داشته باشیم، نیاز داریم به اینکه این کارها را، این اندیشهها را، این افکار را منتشر کنیم... در زمینه این نهضت - باید گفت نهضت بیداری در زمینه مسائل مربوط به زنان- واقعا هیچ نبایستی تعلل کنیم. با وجود اینکه این گفتمانِ کامل و مفید و قانعکننده را از اسلام در اختیار داریم اما عملا خود را در موضع انفعال قرار دادهایم در مقابل گفتمان غرب درباره زن».
بر این اساس کنگره زنان تأثیرگذار میتواند به بستری برای تبیین مبانی راهگشای اسلام درباره زن تبدیل شده و مصداق نهضت بیداری مورد اشاره رهبری باشد.
2⃣ شرط مؤثرتر بودن این کنگره تعریف اقدامات مشترک برای تداوم همکاری میهمانان خارجی حاضر در آن با بانوان نخبه ایرانی است. طبق اعلام دکتر خزعلی، معاون رئیسجمهور، تأسیس انجمن بینالمللی زنان تأثیرگذار با مرکزیت ایران در این کنگره به تفاهم رسیده و مواردی چون برگزاری جام ورزشی بینالمللی بانوان در نوروز و صندوق نوآوری و شکوفایی نیز پیشنهاد شده است.
علاوه بر اینها توجه به این نکته ضروری است که باید حرف اسلام درباره زن با جسارت و دقت بیان شود و اکتفا به کلیات در بیان مفاهیم نمیتواند برای نخبگان غریبه با گفتمان اسلام نوآوری و جذابیت داشته باشد. صرف نمایش توانمندیها و پیشرفتهای زن ایرانی، اکتفا به دفاع است و اگر حمله و آرایش تهاجمی مدنظر رهبری در دستور کار باشد، آنگاه نخبگان دنیا مجذوب حرف نو جمهوری اسلامی میشوند.
3⃣ در روزهای اخیر رسانههای معاند و دنبالههای داخلیشان که بشدت از برگزاری این کنگره خشمگین بوده و نمیتوانستند خشم خود را مخفی کنند، تلاش کردند با کنایه و تحقیر، آن را حکومتی و فاقد اهمیت جلوه داده یا با پررنگ کردن حواشی مثل هزینه برگزاری یا پوشش برخی میهمانان خارجی، از تاثیر رسانهای آن بر افکار عمومی داخلی بکاهند اما همین واکنشهای ناشی از عصبانیت دلیل خوبی برای درست بودن برگزاری چنین کنگرهای است و نشان میدهد بسیاری از رشتههای ماههای اخیرشان را پنبه کرده.
4⃣ برگزاری سازوکارهای موازی با کمیسیونهای سازمان ملل که توسط آمریکا مصادره شده و در خدمت اهداف آن است، یک اقدام آفندی ضروری برای جمهوری اسلامی است. داشتن پیمانها و انجمنهای بینالمللی متعدد با کشورهای مستقلِ دوست و همسو -که کم هم نیستند- کمک میکند در نظم نوین جهانی جای پای محکمی داشته و دسیسههای استکبار را باطل کنیم. کنگره زنان تاثیرگذار مقدمه خوبی برای تشکیل سازوکاری موازی با کمیسیون مقام زن سازمان ملل و دیگر نهادهای سیاستزده مربوط به زنان است.
رها عبداللهی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
هدایت شده از 🚩 یاران اربعینی
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یلان نامآور سربازان سیدعلی خامنهای روحی فداه هستند❤️
مقایسه کنید با دشمنان خارجی و داخلی سیدعلی...
#فووووق_العاده
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
■مصر اولین ڪشوری است ڪه با اسرائیل سازش ڪرد و با آمریڪا هم روابط خوبے دارد...بهترین روابط را با عربستان دارد...با صندوق بین المللے پول هم ارتباط دارد اما ببینید ڪه وضع مصر اڪنون به ڪجا ڪشیده؟ آیا لبنان براے آمریڪا، اروپا و عربستان از مصر مهم تر است؟🧐🧐
👈🏽۱۰۰، ۲۰۰ یا ۳۰۰میلیارد ڪمک ڪنند...این پول را به مصر بدهند تا وضع مصر بهتر شود...ڪمک ڪنند تا این ڪشور عربے ڪه به لبه پرتگاه رسیده نجات پیدا ڪند..↻↻
👈🏽ڪشورهاے محور مقاومت همه در سختے هستند چون ڪرنش در برابر دیڪته هاے آمریڪا را نپذیرفتند..
🔍اما چرا مصر و اردن اینگونه هستند؟ + چون ما در این منطقه نباید ڪشورے قدرتمند داشته باشیم حتے اگر با اسرائیل سازش ڪنند...!
#لبیک_یا_خامنه_ای
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
هدایت شده از 🚩 یاران اربعینی
F05.J02.mp3
18.75M
کارآمدی و دستاوردهای انقلاب اسلامی
نکته مهم: این بحث در کلاس درس در سه جلسه با موضوعات ضریب جینی، شاخص فقر، شاخص توسعه انسانی، رشد علمی، بودجه نظامی و...) مطرح شد. لذا این صوت نسبت به جلسات کلاس خلاصه تر و درحقیقت جمع بندی مباحث است.
https://eitaa.com/joinchat/3149660360C7e9ec0d7d8
🔻منطق حکمرانیِ آیتالله خامنهای:
همهچیز در اختیار «همه» است
🖊 مهدی جمشیدی
همچنان که پیشبینی میشد، مهدی نصیری در روند تشدیدشوندهای قرار گرفته و شتاب پس رفتنهایش دوچندان شده است. او در یادداشت جدیدی که نگاشته، ادّعا کرده است که قدرت در شخص آیتالله خامنهای، منحصر شده و تمام بخشهای حاکمیّت و جامعه، بیاختیار و نظارهگر ماندهاند و تنها اوست که برای همه تصمیم میگیرد. در این باره، حاشیههای انتقادیِ مهمی وجود دارند.
۱. مهمترین کاری که قانون اساسی بر عهدۀ رهبری نهاده، «تعیین سیاستهای کلّیِ نظام» است و این سیاستها نیز بهطور طبیعی، دایره و دامنهای را برای حرکت دیگران تعریف میکنند، امّا:
اوّلاً، این امر، در خود «قانون اساسی» آمده است و کنشی «فراقانونی» نیست که بتوان بر شخص آیتالله خامنهای خُرده گرفت. اگر ایشان اینگونه عمل نکند باید به ایشان انتقاد کرد که چرا به قانون عمل نمیکند، نه اینکه التزام ایشان به قانون را به معنی انحصارگرایی و خودمرکزبینی در قدرت تفسیر کنیم.
ثانیاً، روشن است که همۀ نظامهای سیاسی، «چهارچوبهای بنیادی» و «ارزشهای غایی» دارند و اینگونه نیست که اجازه دهند «تلاطمهای ساختارشکن» و «نوسانهای زیگزاگی» به آنها راه یابند. فقدان مدار برای حرکت یعنی حرکتهای چرخهای و غیرتکاملی و بیسرانجام.
ثالثاً، چهارچوبهایی که آیتالله خامنهای در سایۀ سیاستهای کلّیِ نظام طرّاحی کرده است، آن اندازه «کلّی» و «وسیع» هستند که «تنوّع» و «تکثّر» در درونشان معنا داشته باشد و اینطور نیست که نیروهای سیاسی نتوانند «رویکردهای خاصِ» خویش را دنبال کنند. در عمل نیز مشاهده کردیم که واقعیّتهای نظام جمهوری اسلامی، سرشار از «تعدّدها» و «گوناگونیها» است و سلایق و جهتگیریهای مختلف در آن راه دارند. به این معنی، هیچگاه یکنواختی و یکدستی در نظام راه نداشته است.
رابعاً، سیاستهای کلّیِ نظام، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه از مجرای «مشورتهای کارشناسانه» میگذرند و هر یک «اثباتپذیر» هستند؛ یعنی اینگونه نیست که سلایقِ شخصیِ آیتالله خامنهای در قالب سیاستهای کلّی حاکم شوند، بیآنکه اعتبار معرفتی و وزانت علمی داشته باشند. در عمل نیز مشاهده میکنیم که نیروها و اجتماعهای علمیِ متعدّدی با این سیاستها موافقند و اگر هم انتقادی دارند، نسبت به اجرایینشدن برخی از آنها است، نه نامعقولیّتشان. پس این سیاستها، بینالاذهانی و موجّه هستند.
۲. اگر هم غرض، «احکام حکومتی» است که باید گفت تعداد این احکام در مدّت سی سال رهبری ایشان به ده حکم نمیرسد و این نشان میدهد که بنا و قاعدۀ ایشان، تدبیر امور بر اساس همین رویّههای قانونیِ جاری و عادی است.
۳. «مردمسالاری دینی» نیز بهعنوان یک سازوکار واقعی و عینی، همواره در جریان بوده است و دولتها و مجلسها از متن آن برخاستهاند؛ چنانکه نوسانها و گوناگونیهای آنها نشان میدهد که دستی در پشت صحنه نبوده و این خودِ جامعه بوده که این بخشهای عمده از حاکمیّت را تعیین میکرده است. در این زمینه، آیتالله خامنهای کمترین دخالتی نداشته و هیچگاه نخواسته است که روند «طبیعی» و «جامعهبنیادِ» انتخابات را دستکاری کند. این امر بهخصوص دربارۀ دولت، بسیار مهم است؛ چراکه دولت، حجم انبوهِ ظرفیّتهای حاکمیّت را در اختیار دارد.
۴. از این گذشته، آیتالله خامنهای حتّی فارغ از عرصۀ رسمی و حکومتی، «عرصۀ غیررسمی و اجتماعی» را به «خویشبنیادی» و «تحلیلمندیِ مستقل» فراخوانده است و نخواسته اجتماعهایی بیافریند که وابسته و طوطیصفت هستند و همواره معطّل و در تعلیقند تا موضع ایشان آشکار بشود. اینهمه اصرار و حسّاسیّت ایشان نسبت به فهمِ عمیق به این دلیل است که باید عرصۀ عمومی، «رشد فکری» و «قوّت تحلیلی» را تجربه کند و بتواند «تصمیم محقّقانه» بگیرد، نه اینکه مقّلد و دنبالهرو باشد.
۵. این تحلیل، نمونههای فراوانی دارد، از جمله: ایشان با دلایلی به هاشمیرفسنجانی اثبات کرد که رابطه با آمریکا مضر است و او نیز پاسخی نداشت؛ یا اینکه حجاب در عرصۀ عمومی، حکم شرعی است، نه سلیقۀ شخصی ایشان؛ یا اینکه ایشان به وجود آنکه به برجام، خوشبین نبود، امّا اجازه داد که هشتسال در امتداد آن حرکت شود؛ یا دربارۀ افزایش قیمت بنزین، ایشان تصمیم نهایی را به سران قوا واگذار کرد؛ یا در همین اغتشاشات، کسانی در خیابان یا دانشگاه، با رکیکترین الفاظ به ایشان دشنام دادند امّا هماکنون رها هستند؛ و حتّی در یک مورد بسیار جزئی همانند درجکردن گزارشهای لانۀ جاسوسی در کتابهای درسی، ایشان چندی پیش گفت که با وجود تأکیدش همچنان عمل نشده است.
آنچه که مشاهده میکنیم، «قدرت توزیعشده» و «ساختار غیرشخصی» است.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔸 زن و مرد مقابل هم یا در کنار هم؟
🔹رهبری در دیدار اخیر(١) خود با بانوان ایدهی جدیدی را در نسبت میان دو جنس مطرح کردند. ایدهی زوجیت در مقابل تضاد دیالکتیک هگلی. نگاهی که به لحاظ نظری دو وادی مفهومی کاملا متقاوت را برای ما گشود. رویکردی که در آن، سنتز محصول تضاد و تز و آنتیتز نیست. بلکه سنتز از همراهی و ملائمت به دست میآید.
🔹تعریف زوجیت همین است، کامل شدن زن و مردی که در کنار هم به آرامش میرسند. این نگاه را اگر تا مبنای انسانشناسی و شناخت زن و مرد پیش ببریم دو طرح را پیش روی ما میگذارد. طرحی که در آن زن و مرد ضد و مقابل همند و خانواده میشود جمع اضدادی که باهم سر جنگ دارند، و طرح مقابل که همان زوجیت است و الگوی رفتاری زن و مرد بر اساس وفاق(٢) است و اگر این یکی بودن رو به انشقاق(٣) و جدایی نهاد، راه قرآن صلح است و اگر نشد طلق و آزاد شدن زن و مرد تا به زندگی ادامه دهند. زیرا اصل ازدواج در همان همراهی است که اگر محقق نشد ازدواج به کارکرد خود نرسیده و اسلام راه را برای خروج از آن باز گذاشته است.
🔹حتی اگر سراغ آیات طلاق برویم، در طلاقی که اسلام تعریف میکند بازهم جنگ و تقابل نیست بلکه تمام تعابیر نشان از برخورد همراه با ملاطفت دارد؛ تعابیری چون «امساک بالمعروف»(۴) به نيكويى نگاه داشتن يا «تسریح باحسان»(۵) به نيكى رها ساختن.
🔹اگر این نگاه را تا مبانی حقوقی پیش ببریم باز دو الگوی جدید پیش روی ما میگذارد. الگوی تقابلی حقوقمحور یا الگوی تکلیف و مسئولیتمحور. در الگوی اول فرد چه زن باشد یا مرد، خود را محور تعریف کرده و حقوق را بر مدار «خودش» تعریف میکند نه بر محور زوجیتی که دائر مدار بر تضاد نیست. در زوجیت چون اصل بر وفق و یکی شدن است، خودمحوری موضوعیت ندارد و زوجین بدون تنش و درگیری به نیازهای هم توجه کرده و به تکالیف متقابل میرسند.
🔹از سوی دیگر با این رویکرد زوجیت عین عدالت است. اگر با تعبیر امیرالمؤمنین (ع) عدالت(۶) امور را سر جای خود قرار میدهد، زوجیت زن و مرد را سر جای زن و مرد بودن قرار میدهد. زن و مردی که در آفرینش زوج همند نه مشابه و برابر با یکدیگر؛ و همین مبنا تفاوت اساسی ما با نگاه انسانشناسی فمینیسم در تعریف جنس و جنسیت را رقم میزند. جنسیتی که در نگاه اسلام اکتسابی نیست و بالذات صفات منحصر به فردی را به هریک از زن و مرد میدهد.
✍️ مهدیه منافی
پینوشت:
١- بیانات رهبر ۱۴/۱۰/۱۴۰۱
٢- وفاق مقابل شقاق. عرب به چیزی که قبلا یکی بوده و از هم جدا شدند، "شقاق" میگوید.
٣- سوره نساء، آیه۳۵
۴ و ۵- سوره بقره، آیه۲۲۹
۶- نهج البلاغه حکمت ۴۳۷
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔰 پخش شیرینی و شادی فلسطینیان بعد از عملیات شهادتطلبانه و به سخره گرفته شدن دستگاه امنیتی و پرمدعای صهیونیست ها در قدس اشغالی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4