🔳 اوغان، نماد بیدار فاشیسم در ترکیه!
در انتخابات ریاستجمهوری ترکیه همه روی اردوغان و قلیچدار اوغلو تمرکز کردند، اما کسی به سنان اوغان، فاشیست نژاد پرستی که چیزی بیش از 5درصد آرا را به دست آورد، نپرداخت. هر چند اوغان دو میلیون و 380 رای بیشتر نیاورد، اما با توجه به شعارها، صحبتها و موضعگیریها همین تعداد هم کم نیست. متاسفانه در طول بیش از دو دهه حضور حزب عدالت و توسعه در ترکیه، فاشیسم و شوونیسم نژادی به شکل گستردهای در این کشور رشد کرده و فردی مانند اوغان که در آخرین روزها وارد گود شد و انتظار داشت دستکم 10 تا 11 درصد آرا را به دست بیاورد، حاصل رفتار حزب اردوغان و شخص وی است.
شرط و شروطی که اوغان برای حمایت از هر یک از کاندیداها گذاشته هم نشان از افکار بیمار، ضدانسانی و غیرقابل قبول او دارد. نگاهی به رفتارهای اوغان در طول یک دهه گذشته و حتی اخراجش از حزب ملیگرا، مخالفتش با رفراندوم قانون اساسی اردوغان و نگاهش به کردها و دیگر اقلیتهای حاضر در ترکیه، همه و همه نشان میدهد در سایه شوونیسم افراطی میتوان سایههای مرگ را ملاحظه کرد.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
📌از دید لیبرالها:
هر چه برای مردم است (ساخت مسکن، حقوق کارگر و کارمند، اعطای تسهیلات و...) تورمزاست
و هرچه برای سرمایهدار است (بازار آزاد و رها، دلار بادکنکی، حذف یارانه، افزایش قیمت انرژی و...) تورمزا نیست!
🔻متاسفانه نسخهپیچهای دولت همینها هستند.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید ویژه ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها
💢 عظمت حضرت معصومه سلام الله علیها
🎙 استاد پناهیان
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #میلاد_حضرت_معصومه
📎 #روز_دختر
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حکایتی شگفتانگیز از آیتالله بهجت پیرامون عظمت حضرت معصومه(س)
💬 مرحوم علامه مصباح یزدی
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این چند دقیقه صحبت آقای رحیمپور ازغدی در حضور هاشمی رفسنجانی را باید هر روز چندبار شنید ...
🔹شجاعت رحیم پور را ببینید
نه پیشوند دکتر دارد نه حجت الاسلام و نه آیت الله، اما سواد دارد و شجاعت
🔸خوب شد دادگاه روحانیت رحیم پور را به شکایت حسن روحانی محاکمه می کند که طلاب حوزه علمیه بدانند رحیم پور بی ادعا، روحانی واقعی است.
🔹بخشی از حضرات حوزه علمیه همان آیت الله هایی هستند که از عشق هاشمی هنوز هم غش می کنند.
🤲 رحیم پور آزاده عمرت بلند ...
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔻خرمشهر اینجاست! جهانآرا کجاست؟
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یک هفتۀ اول پس از بیستوششم فروردین، شاید کشف حجاب بیش از پنج درصد کاهش پیدا کرد. شال هم نه بهعنوان حجاب، بلکه برای احتیاط به دور گردن اضافه شد. اما بعد از این یک هفته، و احساس شعاری و تبلیغی بودن هشدار سردار رادان، وضع به گذشته بازگشت؛ بلکه جسارت و بیحیایی، فزونی بیشتری گرفت. اکنون تا حد زیادی، وضع کشف حجاب، عادی و بهنجار شده است. مشاهدۀ روزانۀ حدود ده درصد کشف حجاب و حتی کشف بدن، در حال تثبیتشدن از نظر روانی و فکری است. کشف حجاب، آشکار و آسوده و در همهجا است. البته بعضی از اینان در درونشان، حس نگرانی به وجود آمده که نظام قصد برخورد دارد و در کمین ما نشسته است و چهبسا از راه برسد. با این حال، وضع همچنان مانند گذشته است؛ به این معنی که روند، دوباره صعودی شده است اما با شیب کم.
۲. در حال حرکت به سمت طبیعیشدگی و هنجارشدگی هستیم. آنقدر تعلل کردند که تا حدی وضع، به نفع آنها تثبیت شده است. غیرتها و حساسیتها، ساییده شدهاند و این گروهکهای فرهنگی، بخشی از جامعه شدهاند. در واقع، خودشان را در جامعه جا کردهاند و در پی جایابی ساختاری نیز هستند. اینان جامعه را از آنِ خود کردهاند و بخش متدین نیز بیش از گذشته، ناچار است در فضاهای گلخانهای بخزد و از واقعیتهای فرهنگیِ بیرونی بگریزد، مبادا که دامنش به معاصی اینان، آلوده شود. این همان کاری است که دربارۀ «مدارس» انجام شد و در اثر آن، مدارسِ خاصِ حزباللهیها و مؤمنان ایجاد گردید. مدارس اینان از مدارس دیگران جدا شد و اینک کار جدایی، به «جامعه» هم کشیده شده است. انقلابیها، هرچه بیشتر در حال منزویشدن هستند و خود را پنهان میکنند. مدسه و جامعه را نمیپسندند اما به جای «مواجهه» و «اصلاح»، میگریزند و برای خود، «باغچههای فرهنگی» ایجاد میکنند؛ ناکام در جامعهپردازی توحیدی و راضی به باغچهپردازی مصنوعی. از خودسازی به جامعهپردازی عبور نکردهاند، چه رسد به اینکه بخواهند تمدّنسازی کنند. منطق تقیّه و گریختن و پنهانشدن و بیرونکشیدن گلیم خویش را از آب آموختهاند و بس.
۳. نیاز نیست که قانون حجاب در مورد همه «اجرا» شود تا سخن از «امکان» و «قابلیت»، معنا داشته باشد. شاید دربارۀ حدود بیست درصد، اعمال «قدرت» (اجرای قانون) موضوعیت داشته باشد. بقیۀ افراد با مشاهدۀ اِعمال قدرت، تمکین و همراهی خواهند کرد. برای اینان، «اقتدار» کافیست و حاجت به قدرت نیست. ازاینرو، بیست درصد اِعمال «قدرت» و هشتاد درصد تجلی «اقتدار»، ما را از گردنه عبور خواهد داد. کار دولت، بسته به اقتدار است؛ اقتدار که فرویخت، همهچیز مباح میشود. واقعیت اجتماعی، صفر و صدی نیست، بلکه با مواجهههای پیوستاری و متنوّع، گرههایی که به ظاهر کور هستند، گشوده میشوند. در جنگ ترکیبی، باید چندلایه و چندسویه عمل کند و اهرمهای مختلف را به کار گرفت.
۴. بسیاری از ساختارها، چندان در خدمت غایات دینی نیستند. تسهیلگر نیستند، بلکه گاه مانع هستند؛ هرچه که بتوانند بازدارندگی ایجاد میکنند. سبک زندگیِ ما نیز در بخش مهمی، زیر نفوذ «ساختارهای تجدّدی» هست؛ حتی در لایۀ خُرد. فقط تحلیل ارزشهای معطوف به ازدواج و انتخاب همسر، کافی است که تغییر ساختارهای ذهنی را نشان بدهد. از ازدواج تا اشرافیت در زندگی تا فرزندآوری تا پوشش تا مصرف و خرید و پاساژ و سلبریتی و فضای مجازی و لذت و بدن و بینی و گونه و ... در هم تنیده شدهاند و تجدّد را میزایند؛ آن هم در ابعاد ساختاری. در بند هفتمِ بیانیۀ گام دوم، تعبیر «نفوذ سبک زندگی غربی» به کار برده شده است. اولاً نفوذ و ثانیاً نفوذ ساختاری. تجدّد، ما را محاصره کرده است و میخواهد بیش از گذشته، سرزمینهای فرهنگی ما را اشغال کند. خرمشهر اینجاست. جهانآرا کجاست؟!
۵. ما دچار فقر «فهم عالمانه و دینی» هستیم. چندان شناخت درستی از گرهها و گرانیگاهها در دست نیست. باید این فهم را تولید و تکثیر کرد؛ چون ادبیات متناسب با این فهم، ذهنیتها را تغییر خواهد داد. باید تعبیر دینی و انقلابی از دردها و درمانها ارائه داد. رسالت نخبگان فکری، آفرینش همین فهمهای قدسی است تا به واسطۀ آنها، راه گشوده شود. راهکارها هم وابسته و مشروط به فهمها هستند. حتی فهم ما از ماهیت حجاب هم متوقف مانده است و ازاینرو، روایتهای نو ایجاد نکردیم. تغییر انفسی، تغییر در فهم نیز هست و اغلب باید از «فهم» به «وجود» رسید.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در یادوارۀ شهدای بشرویه
⭕️ در شمال اتوبان کرج، جوانان هوافضای ما در لبۀ تکنولوژی حرکت میکنند، اما در پایین اتوبان در کارخانۀ خودروسازی گاهی معطل پمپ یک برفپاککن میمانند؛ این تفاوت فرهنگ بین دو مجموعه است.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
⭕️ جامعه ایران دارای یک نظام ارزشی مشخص و هویت بخش است
🔸گروه های مختلف اجتماعی ایران تجربه های مشترک تاریخی دارند.
🔹مدل دولت-ملت به طور کلی نمی تواند جامعه ریشه دار ایران را تبیین کند.
🔸ارزش های محوری جامعه به راحتی تغییر نمی کند.
🔹جامعه ایران تحمیل های دولت مدرن را نمی پذیرد.
🔸دین وقتی در قالب دولت-ملت قرار می گیرد آسیب می بیند.
🔹توجه به تفاوت ها هویت ساز است.
🔸جامعه یک همپوشانی از فرماسیون های اجتماعی داشته است.
🔻مشاهده در تلوبیون
📲 http://www.telewebion.com/episode/0x6b97b9a
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
🔆 برکت ایران
🌸 برکت وجود حرم مطهر حضرت رضا علیهالسلام در سرزمین ما و حضور معنوی ایشان در سرتاسر کشور و در دل آحاد مردم ما آشکار است. امام هشتم علیهالصّلاةوالسّلام ولىّنعمتِ معنوی و فکری و مادّی ملت ماست.
🎉 ۱۳۸۱/۱۰/۲۵
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عمان؛ سرزمین فرصتها
🔹 عمان یکی از کشورهای همراه و دوست ایران در حوزه سیاسی و منطقهای است اما این سرزمین فرصتها، سالیان سال است که جدی گرفته نشده و سهم ناچیزی از واردات عمان متعلق به ایران است.
🔹 ظرفیت ویژه مناطق جنوبی و کمبرخوردار ایران برای تعامل با استانهای این کشور، میتواند با یک تیر چند نشان اشتغال، کاهش بیکاری و رونق اقتصادی را بزند.
https://eitaa.com/joinchat/692715746C3dc69959f4