فلسفهی نماز و تحلیل رازها و رمزهای آن با زبان هنر در معرض دید همگان قرار گیرد، تا هر کس به قدر ظرفیت خود از آن متمتع گردد، کتابها و جزوهها در سطوح مختلف و از دیدگاههای گوناگون به وسیلهی محققان و عالمان به سلک تحریر درآید و مایهی کارهای هنری و ادبی گردد. فصلی نیز باید برای آسان کردن انجام نماز گشوده شود.
پیام به اولین اجلاس سالیانهی اقامهی نماز در مشهد مقدس،۱۳۷۰/۰۷/۱۶
#ما_و_نماز
1359-11-17_128k_سخنرانى_در_جمع_كاركنان_مجله_پويندگان_راه_زينب_(استوارى_در_راه_هدف).mp3
8.77M
سخنرانی در جمع کارکنان مجله پویندگان راه زینب (استواری در راه هدف)،صبح ۱۸ بهمن ۱۳۵۹/ ۱ ربیع الثانی ۱۴۰۱،تهران، جماران
بسم الله الرحمن الرحیم
هر کاری را که انسان شروع میکند نمیشود که در همان روزهای اول هر چه را که میخواهد انجام بگیرد. اینکه شما میگویید که کاری نکردهایم، همین که در صدد هستید که کار خوب انجام بدهید، این بزرگترین کاری است که انجام گرفته است. انسان، اول که میخواهد یک مقصدی را، مقصد بزرگی را شروع کند تصمیم گرفتن برای او شاید از مشکلترین کارهایی است که انسان مبتلا به آن است. یک کار بسیار بزرگی که ارشاد یک ملت است، و بیشتر ارشاد نصف یک ملت است که بانوان باشند، این کار مشکلات زیاد دارد. تصمیم به این کار، خودش یک کار مهمی است شما تصمیم بعد گرفتید، بعد از تصمیم، هیچ به خودتان تزلزل و سستی راه ندهید. برای اینکه چنانچه انسان تصمیمی به یک امری گرفت ولی متزلزل باشد در اینکه آیا میتواند این کار را تا آنجا که میخواهد و آرزو دارد عمل کند، تصمیمگیری با این تزلزل نمیتواند کار را درست انجام بدهد.
باید همان طور که شما تصمیم گرفتید، جازم باشید [و] امیدوار باشید که این عمل را میتوانید انجام بدهید؛ اگر بخواهید، میتوانید انجام بدهید. شما دیدید که کارهای بزرگی که در ظرف این دو سال در این کشور انجام گرفته است...
جلد ۱۴ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۶۰ تا صفحه ۶۲
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://emam.com/posts/sahifehbydate/59/11/18/1
#امروز_در_صحیفه
در همهی مراکز عمومی :مدارس، دانشگاهها، کارخانهها،سربازخانهها، فرودگاهها، ایستگاههای قطار، ادارات دولتی و امثال آن ،جایگاههای مناسبی برای نماز پیشبینی شود. مساجد و نمازخانهها پاکیزه و مرتب و رغبتانگیز باشد. نماز در وقت فضیلت و به جماعت گزارده شود. در هر محیطی برجستگان و بزرگان آن بر دیگران پیشقدم شوند و عملاً اعتناء به نماز را به دیگران بیاموزاند. و خلاصه در همه جا حرکت به سمت نماز و شتافتن به نماز محسوس باشد.
پیام به اولین اجلاس سالیانهی اقامهی نماز در مشهد مقدس،۱۳۷۰/۰۷/۱۶
#ما_و_نماز
1359-11-18_064k_سخنرانى_در_جمع_پرسنل_نيروى_هوايى_(احتراز_نظاميان_از_ورود_در_خطوط_سياسى).mp3
14.96M
سخنرانی در جمع پرسنل نیروی هوایی (احتراز نظامیان از ورود در خطوط سیاسی)،صبح ۱۹ بهمن ۱۳۵۹/ ۲ ربیع الثانی ۱۴۰۱،تهران، جماران
بسم الله الرحمن الرحیم
ارزشهای انسانی در اوقات عادی معلوم نمیشود. در اوقاتی که آرام است یک کشور و به طور عادی زندگی را میگذرانند، ارزش اشخاص و ارزش گروهها معلوم نمیشود.
در آن اوقات شاید همه کس مدّعی باشد، مدّعی ارزش، مدّعی انقلابی بودن. و ارزش اشخاص و ارزش گروهها بعد از انقلاب و پیروزی نمیتواند تحقّق پیدا بکند و عرضه شود؛ برای اینکه بعد از پیروزی هم گروههای مختلف میآیند و همه اظهار بستگی میکنند و همه اظهار انقلابی بودن. گروههایی از اطراف برای استفاده و برای چیدن میوه از باغِ حاضرِ انقلاب جمع میشوند؛ و گاهی هم یا بسیاری از اوقات هم، این گروهها، این اشخاص که برای میوه چیدن آمدهاند، حاضر نیستند که صاحب باغ هم با آنها شرکت کند! دربست همه چیز را برای خودشان میخواهند. شما بعد از انقلاب شاهد بودید که گروههایی عرض وجود کردند و اشخاصی، و همه به صورت انقلابی وارد شدند و خواستند که در این انقلاب بهرهبرداری کنند. و مع الاسف خود صاحب باغها را هم به عنوان شریک نشناختند...
جلد ۱۴ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۶۳ تا صفحه ۶۹
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://emam.com/posts/sahifehbydate/59/11/19/1
#امروز_در_صحیفه
#دولت_اسلامی
#انقلابی_گری
خداوند انشاءالله شماها را محفوظ بدارد و پیروزیهای بزرگ را انشاءالله خداوند به شماها نشان بدهد. و انشاءالله پروردگار متعال ارواح طیّبهی شهدای عزیز ما را، چه شهدائی که در میدانهای جنگ در سوریه یا در عراق به شهادت رسیدند -مردم همان کشورها یا کشورهای دیگر؛ جوانهایی که مؤمنانه وارد این میدان شدند- و چه کسانی که در داخل کشور تلاش کردند و به شهادت رسیدند، با اولیای خودش محشور کند و روزبهروز بر عزّت و موفّقیّت و اعتلاء و سرافرازی و سربلندی ملّت ایران بیفزاید. و انشاءالله مقام امام بزرگوار ما را -که این راه را ایشان به روی ما باز کرد- در اعلیٰعلّیینِ مقاماتِ اُخروی روزبهروز بالاتر ببرد، ما را هم انشاءالله توفیق بدهد که خودمان را به این کاروان سعادتمند شهدا نزدیک کنیم.
#دعای_پایانی در دیدار بسیجیان،۱۳۹۶/۰۹/۰۱
شما جوانهاى قرآنى و کسانى که در راه قرآن عمر خود را، سالهاى خود را، جوانى خود را، نیروى خود را مصرف میکنید، از خداى متعال شاکر باشید؛ این توفیق بزرگى است که خداى متعال جوانان را، نوجوانان را توفیق بدهد که اینها انس پیدا کنند با قرآن؛ راه قرآن را انتخاب بکنند. چنین چیزى در دورانهاى گذشته نبود؛ قرآن در بین جوانان رواج نداشت، ترویج نمیشد؛ امروز بحمدالله در بین جوانها ترویج میشود؛ و شما جزو عوامل و تأثیرگذاران این ترویج هستید؛ این را قدر بدانید.
بیانات در محفل انس با قرآن،۱۳۹۳/۰۴/۰۸
#ما_و_قرآن
انقلابِ قَلم
📋عدالتی که محقق شد/ نگاهی به نقش زنان در جامعه ایرانی از زمان مشروطه تاکنون/بخش اول ✍️#زهرا_نجاتی
📋عدالتی که محقق شد/ نگاهی به نقش زنان در جامعه ایرانی از زمان مشروطه تاکنون/بخش دوم
✍️#زهرا_نجاتی
اما در حوادث، راهپیماییها، تظاهرات و تمام عرصههای اجتماعی قبل از انقلاب، به برکت نگاه صحیح و عدالت مدارانهٔ بزرگان دینی که بر افکار مردم تأثیرگذار بودند، زنان چنان نقش پررنگی ایفا کردند که بارها توسط رهبر کبیر انقلاب از آن تقدیر شد.
امام راحل نقش زنان را در انقلاب بیشتر از مردان و نه کمتر از آنان میدانند و با صراحت بیان میکنند اگر زنان در انقلاب نقش نداشتند، چهبسا انقلاب به پیروزی نمیرسید.
برخلاف جامعهٔ پیش از انقلاب، اینها در حد نمایش و تعارف و چند نقش به چند زن محدود و بلندپایه محدود نشد، بلکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی، برای تساوی حقوق زن و مرد، قوانینی وضع شد که از آن جمله، بند 14 اصل سوم است: «تأمین حقوق همهجانبه افراد از زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و تساوی عموم در برابر قانون» از وظایف کلی دولت اسلامی شمردهشده است. در اصل 21 آمده است: «دولت موظف است حقوق زن را در تمام جهات با رعایت موازین اسلامی تضمین نماید.»
در این اصل، دولت موظف است امور زیر را انجام دهد:1 ــ ایجاد زمینههای مساعد برای رشد شخصیت زن و احیای حقوق مادی و معنوی او 2 ــ حمایت از مادران بهویژه در زمان بارداری و حضانت فرزند و حمایت از کودکان بیسرپرست 3 ــ ایجاد دادگاه صالح برای حفظ کیان و بقای خانواده 4 ــ ایجاد بیمه خاص زنان سالخورده و بیسرپرست 5 ــ اعطای قیمومیت فرزندان به مادران شایسته در صورت فقدان ولی شرعی.
این یعنی برای نخستین بار در ایران، حقوق زنان در قانون، مطرح شد و بهتبع آن، عدهٔ زیادی از زنان، وارد عرصههای اجتماعی شده و احقاق حق نمودند.
در ایران پس از انقلاب، زنان چنان جایگاهی برگرفته از نگاه والای اسلام به زنان، پیدا کردند که حتی توانستند به جایگاه وزارت، راه پیدا کنند.
امام خمینی ره بارها و بارها به نقش بلند زنان در انقلاب اسلامی، زمینهسازی برای انقلاب، تشویق مردها و همچنین بعدها در جنگ تحمیلی اشاره داشتند.
نقشی که همچنان پررنگ جلوه میکند و از همین روست که شاهد تخریب و فشار چندین سالهٔ هجوم دشمن به مقوله زن و نقش آن در اجتماع از هر منفذی هستیم.
چیزی که شاید تنها راه رویارویی با آن، افزایش اعتمادبهنفس عمومی در زنان نسبت به نقش آنها در اجتماع و مبارزهٔ همهجانبه با هجوم همهجانبه دشمن است.
پی نوشت: در این یادداشت از پرتال جامع علوم انسانی استفاده شده است.
#یادداشت
با امام جماعت مسجد، با عبادتکنندگان مسجد و با مؤمنینی که در مسجدند، برادرانه صمیمی باشید و آن را حفظ و بیشتر کنید. اول وقت، نماز را به جماعت، پشت سر پیشنماز هر مسجدی که در آن هستید، بخوانید. در مراسم دینی مسجد و تبلیغات آن شرکت کنید. در مراسم دعا و قرآن و مراسم مذهبی شرکت کنید. [...] برای مسجد، جاذبه درست کنید.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان بسیج سراسر کشور، ۱۳۷۱/۸/۲۷
#ما_و_نماز
ملت؛ پرچمدار ایران
حضرت آیتالله خامنهای: «در دههی فجر بر سَر در هر خانهاى پرچم بزنید، پرچم جمهورى اسلامى را در سطح شهرها و روستاها به اهتزاز در بیاورید. نشان بدهید که ملّت این خاطره را گرامى مىدارد.» ۵۹/۱۱/۱۷
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR همزمان با دههی فجر و چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی، لوح «ملت؛ پرچمدار ایران» را منتشر میکند.
#رایحه_انقلاب
1357-11-20_128k_سخنرانى_در_جمع_پزشكان_(پيروزى_در_وحدت_همه_قشرها).mp3
6.63M
سخنرانی در جمع پزشکان (پیروزی در وحدت همه قشرها)،۲۰ بهمن ۱۳۵۷/ ۱۱ ربیع الاول ۱۳۹۹،تهران، مدرسه علوی
[بسم الله الرحمن الرحیم]
آقایانی که در بیمارستان هستند بیشتر از سایر مردم مصیبتها را دیدهاند، حتی از آنهایی که در خیابانها بودهاند. آنهایی که در خیابان بودهاند دیدهاند که جوانی تیر خورد و افتاد لکن آنها که بالای بستر او بودهاند دیدهاند چه گذشته است. پدر و مادر او آمدهاند لا بد- اگر گذاشته باشند بیایند- آمدهاند در بیمارستان و شما حال آنها را دیدهاید. مصدومین را، مجروحین را، آنهایی را که کشته شدهاند و بردهاند که شما هم ندیدهاید- همه در نظر خدا محفوظ است.
گناه این ملت این بود که میخواست که اجانب در مملکتشان تصرف نکند. گناهشان این بود که میخواستند آزاد باشند، اختناق نباشد؛ میخواستند غارتگرها را بیرون کنند. اینها گناه این ملت بود که به روی آنها این طور مسلسلها کشیدند و حالا هم دست برنمیدارند. همین چند روز هم باز در شهرستانها از این کارها بوده است.
عمال اجانب در چهره «ملیت»!
اینها- یعنی عمال اجانب- هر روزی با یک صورت در پردهها و در چهرههایی هستند. اینها عمالشان را ممکن است بیست سال، سی سال، به صورت یک آدم ملی درآورند و بر ملت معلوم نباشد که این چه کاره است! وقتی که چهره واقعی پیدا شد، آن وقت ملت میفهمد چه بوده این...
جلد ۶ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۱۱۷ تا صفحه ۱۱۹
متن کامل را از اینجا بخوانید:
https://b2n.ir/u28656
#امروز_در_صحیفه
#غارت_مملکت
#مانور_تجمل
پروردگارا! به محمّد و آل محمّد این جوانان عزیز را در راه خود ثابتقدم بدار. پروردگارا! به محمّد و آل محمّد کمک و لطف و عنایت ویژهی خود را شامل حال این جوانان عزیز قرار بده. پروردگارا! اینها را و مدیران و مربّیان و فرماندهانِ اینها را و بخشهای مختلفِ دیگرِ نیروهای مسلّح را مشمول عنایات خاصّ خود قرار بده؛ قلب مقدّس ولیّعصر را از اینها راضی کن؛ ارواح طیّبهی شهدا را از اینها راضی کن.
#دعای_پایانی در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه علوم انتظامی،۱۳۹۶/۰۶/۲۶
امشب در مَنار بخوانید:
📋 عوامل پایداری انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر جنبشهای معاصر از منظر مقام معظم رهبری
#یادداشت
#انقلاب_اسلامی_ایران
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
و خدا را شکر میکنیم که قرآن ما دستنخورده باقی ماند و تا امروز تحریفنشده باقی ماند؛ از این استفاده کنیم. جوانها هم اگر معنای قرآن را - چون با عربی آشنا نیستند - نمیدانند، از این قرآنهای با ترجمه که امروز بحمدالله متنوع و متکثر و متعدد هم هست، ببرند، همینطور که آن خواننده دارد قرآن را میخواند، آیات را خط ببرند و ترجمهها را نگاه کنند، استفاده کنند، بفهمند. مستقیم از خود خدا بشنوید و کلام خدا را با دلهای خودتان آشنا کنید؛ دلها را مأنوس کنید. ما در این زمینهها کمبود داریم. در آموزش و پرورش باید تلاوت قرآن آنچنان به جوانها تعلیم داده بشود - ولو آیات برگزیده و انتخاب شده - که جوان ما که در کودکی این آیات را فرا گرفته، تا آخر عمر در همهی مواقع، این آیات مثل یک تابلوئی جلوی چشم او باشد؛ در مواقع مختلف از آنها استفاده کند. صدای اذان بلند شد.
بیانات در دیدار قاریان قرآن در روز اول ماه مبارک رمضان،1387/06/12
#ما_و_قرآن
برای تبیین ژرفای نماز و معرفی رازها و زیباییهای آن، دست به تلاش پیگیر و همه جانبهیی زده شود. در کتابهای معارف دانشگاهها و کتب درسی دورههای پیش از دانشگاه و جزوههای کوچک و قابل فهم همه، سخنان نغز و پر مغز و مضمونهای تازهی فراوان در این باره وارد شود.
پیام به مناسبت گردهمایی سالانهی نماز در شهر زنجان،۱۳۷۵/۰۶/۳۱
#ما_و_نماز
انقلابِ قَلم
امشب در مَنار بخوانید: 📋 عوامل پایداری انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر جنبشهای معاصر از منظر
📋 عوامل پایداری انقلاب اسلامی ایران در مقایسه با سایر جنبشهای معاصر از منظر مقام معظم رهبری/بخش اول
✍️#رضا_کفیلی، دانشآموخته حوزه علمیه قم و کارشناس ارشد علوم سیاسی
إِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلائِکةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتی کنتُم توعَدونَ (فصلت/30)
قرن بیستم شاهد ظهور انقلابهای مختلفی در جهان بوده است. یکی از پایدارترین انقلابهای شکلگرفته، انقلاب اسلامی ایران است. بهویژه هیچ جنبش اسلامی پیروز و موفقی را در جهان اسلام نداریم که مثل انقلاب اسلامی در ایران بتواند فراتر از چله نخست حیات خود، با کامیابی و موفقیت وارد چله دوم خود شده باشد. انقلاب اسلامی به دلیل خصوصیتهای خاصی که دارد، بهرغم همه چالشها و مشکلات و خصومتها و دشمنیها همچنان پایدار و ثابتقدم است. در این یادداشت به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برخی از عوامل اصلی پایداری انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلابهای معاصر تبیین شده است. مهمترین این عوامل عبارتاند از: مبنای اسلامی، اندیشه عقلانی، وجود رهبر جامعالشرایط غیر حزبی، همراهی همه مردم، نقشآفرینی نخبگان و جامعیت قانون و مسدود نمودن مجاری نفوذ دشمن است.
1-مبنای اسلامی
یکی از ویژگیهای بارز انقلاب ایران در مقایسه با سایر انقلابهای جهان، داشتن مبنای اصیل اسلامی است. «انقلاب اکتبر روسیه که در سال ۱۹۱۷ پیدا شد، به خاطر قطع شدن نان در شهرهای اصلی آن روز ـ مثلاً مسکو ـ بود. اگر مردم آن روز نان داشتند ـ همین نان معمولی ـ آن انقلاب پیش نمیآمد. انقلاب ما اینگونه نبود، انقلاب ما بر اساس یک ایمان بود.» (بیانات رهبری در خطبههای نماز جمعه 14/۰۳/1378) انقلاب اسلامی ایران با طرح شعارهای اصیل و فطری انسانی ـ اسلامی مانند عدالت، آزادی و عقلانیت، پیامش را به جهان اعلام کرد که این انقلاب، اسلامی، جهانی و همیشگی است. چون آن شعارها اولاً ریشه اسلامی دارد و مطالبه همه ملتهای آزاده جهان هست و ثانیاً آن شعارها همیشگی هستند و تاریخمصرفی برای آنها تعیین نشده است. عقلانیت هم یکی از آن شعارهاست که انقلاب اسلامی از زمان پیروزی تا زمان حال، پایبند به این مسئله است.
2- اندیشه عقلانی
انقلاب اسلامی ایران همیشه با اندیشه عقلانی مبتنی بر اسلام همراه بوده است. طرح مسائلی مانند مردمسالاری، عدم جدایی دین از سیاست، اندیشه مقاومت و تدوین قانون اساسی و... بر خواسته از اندیشهٔ عقلانی این انقلاب است. انقلاب اسلامی از طریق اندیشه عقلانی و تقریر جدید از اندیشه اسلامی توانست اثبات کند که جنبشهایی مانند داعش و امثال آنکه ادعای اسلامی بودن دارند، دارای اندیشه عقلانی نیستند. «انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیت بود. اینطور نبود که مردم همینطور بیحسابوکتاب به خیابان بیایند و بتوانند یک رژیمِ آنچنانی را ساقط کنند؛ محاسبات عقلانی و کار عقلانی و کار فکری شده بود.» (بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت، 08/06/1384) «این نگاه ضد غربی و ضدآمریکایی در انقلاب اسلامی، متکی است به یک تجربهٔ درست، به یک نگاه عقلانی درست، به یک محاسبهٔ صحیح.» (بیانات رهبری در دیدار دانشجویان، 01/05/1393)
ادامه دارد...
#یادداشت
#انقلاب_اسلامی_ایران
🆔@manaar_ir
1365-11-21_064k_سخنرانى_در_جمع_ميهمانان_خارجى_مراسم_«دهه_فجر»؛_(بررسى_انقلابهاى_دنيا).mp3
8.02M
سخنرانی در جمع میهمانان خارجی مراسم «دهه فجر»؛ (بررسی انقلابهای دنیا)،
صبح ۲۱ بهمن ۱۳۶۵/ ۱۱ جمادی الثانی ۱۴۰۷،تهران، حسینیه جماران
بسم الله الرحمن الرحیم
من مقدم میهمانان عزیزی که از بلاد مختلف تشریف آوردند در این کشور مظلوم، مبارکباد عرض میکنم و از خداوند تعالی مسالت میکنم که همه آنها و همه ملتهای مستضعف جهان را در مقابل مستکبران پیروز فرماید.
مسائل ما زیاد است، بعضی از مسائل را عرض میکنم و امیدوارم که آقایان که در اطراف تشریف میبرند توجه به این مسائل را به اهل ملت خودشان و به اشخاصی که متعهد هستند، آنها را تذکر بدهند. صورت اعمال همیشه شبیه به هم است، ظاهر عمل از یک فاجر فاسد ظاهر بشود یا کافر ظاهر بشود و از یک مومن موحد یا از یک ولی خدا، ظاهر یکی است. شمشیری که ابن ملجم میکشد و بهترین خلق الله را شهید میکند با شمشیری که بهترین خلق الله میکشد و عدو الله را اعدام میکند در صورت یکی است؛ شمشیر است و قدرت عمل است و کشتن آن طرف یا شهید کردن آن طرف. اما آنچه که ممتاز میکند این دو عمل را از هم و همه اعمال صادره از بشر به واسطه او ممتاز میشود، آن عبارت از غایات اعمال است، انگیزههای اعمال است. این شمشیر برای چه کشیده شد و برای چه زده شد؟ این ندا برای چی بلند شد و برای چی ختم شد؟...
جلد ۲۰ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۲۰۲ تا صفحه ۲۰۶
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://emam.com/posts/sahifehbydate/65/11/21/1
#امروز_در_صحیفه
پروردگارا!به محمّد و آل محمّد تو را سوگند میدهیم، ما را در راه کسب رضای خودت موفّق بدار. پروردگارا!این دولت جدید -دولت دوازدهم- و مجموعهی خدمتگزاران کشور را در راه انجام وظایف مهمّی که بر عهده دارند، موفّق بفرما. پروردگارا!روزهای ما، عمر ما، ساعات ما، سالهای زندگیِ ما را برای ما مایهی غنیمت قرار بده؛ مایهی حسرت قرار مده. پروردگارا!ارواح طیّبهی شهیدان ما، روح مطهّر امام بزرگوار را با اولیائت محشور بفرما.
#دعای_پایانی رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران،۱۳۹۶/۰۵/۱۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگی مهم این انقلاب این است که مردم خودشان انقلاب کردند. یک کسی نیامده انقلاب را بکند، یک کسی لشکرکشی نکرده برای انقلاب. خود مردم همین کوچه و بازار و همین مردم عادی و خصوصاً، طبقه مستضعف باصطلاح آنها و طبقه اعلا به نظر ما، خود اینها بودند که انقلاب کردند و کار را انجام دادند، نه من میتوانم یک همچو کاری بکنم، نه افراد دیگر میتوانند یک همچو کاری بکنند.
جلد ۱۵ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۹۱ تا صفحه ۱۰۳
بيشتر بخوانيد: https://b2n.ir/q14317
انقلابِ قَلم
ویژگی مهم این انقلاب این است که مردم خودشان انقلاب کردند. یک کسی نیامده انقلاب را بکند، یک کسی لشکر
📣 در مَنار می خوانید:
📋 انقلابِ کوخ نشینان
#سخن_سردبیر
#یادداشت
#انقلاب_اسلامی_ایران
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
پیام به ملت ایران (حفظ آرامش- همکاری با دولت موقت)،۲۲ بهمن ۱۳۵۷/ ۱۳ ربیع الاول ۱۳۹۹،تهران، مدرسه علوی
توضیح تاریخی
روز 21 بهمن متن چهلمین اطلاعیه فرمانداری نظامی تهران، ساعت دو بعدازظهر، از رادیو خوانده شد. در این اطلاعیه ساعات منع رفت و آمد از 16:30 تا 5 بامداد اعلام شد. نتیجه ساده اما خطرناک اطلاعیه آن بود که حکومت نظامی در این فاصله زمانی دست به کاری خواهد زد. شایعات زیادی بود که بناست ارتش هر چه تجهیزات سنگین دارد به خیابانها بیاورد. ر.ک. دایرهالمعارف مصوّر تاریخ زندگی امام خمینی، جعفر شیرعلینیا، نشر سایان، صفحه 237.
پیوستن همافران به مردم، ارتشیهای طرفدار شاه در لشگر گارد را به خشم آورده بود، به آنها حمله کردند. مردم برای کمک به همافرها به خیابانها آمدند و اولین جنگ با سلاح گرم در آخرین ساعات منتهی به پیروزی انقلاب صورت گرفت. حرکت مردم برای تصرف پادگانها و کلانتریها آغاز شده بود. ساعت حکومت نظامی تا 12 ظهر تمدید شد. درگیریهایی که از 21 بهمن آغاز شده بود تا صبح 22 بهمن ادامه داشت. بالاخره گویندهای از طریق رادیو پیروزی انقلاب را اعلام کرد. ر.ک. دایرهالمعارف مصوّر تاریخ زندگی امام خمینی، جعفر شیرعلینیا، نشر سایان، صفحه 237.
جلد ۶ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۱۲۵ تا صفحه ۱۲۶
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://emam.com/posts/sahifehbydate/57/11/22/2
#امروز_در_صحیفه
#انقلاب_اسلامی_ایران
پدید آوردن هویتی به نام مسجد، نخست در قبا و سپس در مدینه، در شمار زیباترین و پرمغزترین ابتکارهای اسلام در آغاز تشکیل جامعهی اسلامی است: خانهی خدا و خانهی مردم؛ خلوت اُنس با خدا و جلوت حشر با مردم، کانون ذکر و معراج معنوی و عرصهی علم و جهاد و تدبیر دنیوی؛ جایگاه عبادت و پایگاه سیاست، دوگانههای به همپیوستهئی است که تصویر مسجد اسلامی و فاصلهی آن با عبادتگاههای رائج ادیان دیگر را نمایان میسازد. در مسجد اسلامی، شور و بهجت عبادت خالص با نشاط زندگی پاک و خردمندانه و سالم، در هم میآمیزد و فرد و جامعه را به طراز اسلامی آن نزدیک میکند. مسجد، مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشهی مکتب اسلام است.
پیام به نوزدهمین اجلاس سراسری نماز،۱۳۸۹/۰۷/۱۸
#ما_و_نماز
1358-11-23_128k_پيام_راديو-_تلويزيونى_به_ملت_ايران_(انتخابات_مجلس).mp3
4.59M
پیام رادیو- تلویزیونی به ملت ایران (انتخابات مجلس)،۲۳ بهمن ۱۳۵۸/ ۲۵ ربیع الاول ۱۴۰۰،تهران، بیمارستان قلب
بسم الله الرحمن الرحیم
من از عواطف ملت شریف نسبت به خادم خودشان تشکر میکنم. از اینکه من کلمهای گفته بودم که موجب نگرانی بعضی دوستان شده بود، لازم دیدم که به عرض آقایان برسانم که حال من بحمد الله رو به بهبودی است و از دکترها تشکر میکنم. مطلبی که باید عرض کنم دو چیز است: یکی راجع به سیلی است که آمده است در جنوب، و گفته میشود که خساراتی وارد آمده است به برادرهایمان. من از همه ملت میخواهم که برادروار شرکت کنند با هم و جبران این خسارات را بکنند. و ارتش باید هلیکوپتر و سایر وسائل نجات و وسائلی که در دست آنهاست، در اختیار آنها بگذارد و کوشش خود را بکند. امیدوارم که خداوند به آنها کمک کند. مطلب دیگری که باید عرض کنم این است که، تا آنجایی که من شاهد انتخابات در ایران بودم، از زمان قبل از رضا شاه، سالهای طولانی که شاهد بودم انتخابات را، انتخاب آزاد در ایران نبود. منتها انتخابات یکوقت با زور خوانین بلاد و مالکین بلاد انجام میگرفت، و زمان رضا شاه که دست آنها کوتاه شد، تحت کنترل رضا شاه بود، و دیگر مجلسی در کار نبود به جز انتصاباتی که از اشخاص معلوم، و در زمان محمد رضا بدتر از او شد...
جلد ۱۲ صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه ۱۵۱ تا صفحه ۱۵۲
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://emam.com/posts/sahifehbydate/58/11/23/2
#امروز_در_صحیفه
#رعایت_آداب_اسلامی
#انتخابات