نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 معجزهای که باز میگردد
[۱]. و خداوند معجزهای دیگر آفرید. او که ولادتش نور بود و هدایت و رحمت برای آدمیان، در دنیایی از سیاهی و تباهی. پیامش نجات انسانهایی بود که زیر سلطهی قدرتهای مستکبر و ستمگر، غرق در جهالت، فساد، محرومیت و تبعیض شده بودند. طاغوتیان به این سبب نگران شده و به کمک علمای زرپرست یهود، دین را ملعبهی اهداف شوم خود کرده و به انحراف کشیدند تا جایی که گفتند، مسیح گفته است: اگر کسی به شما سیلی زد آن طرف صورتتان را بگیرید تا سیلی بزند. و چه تهمت عظیمی! آیا بهراستی انبیاء الهی آمدهاند تا انسانها را از یوغ بردگی و بندگی ستمگران نجات دهند و به بندگی خدا دعوت کنند یا آمدهاند در ظلم و ستم مستکبران همراهی کرده یا سکوت کنند؟
[۲]. آیا حضرت عیسی(علیهالسلام) پیامبر صلح، پیامبر بشردوست، پیامبر عظیم الشان، پیغمبری که مردگان را احیا و خفتگان را بیدار ساخت، پیامبری که مادر عظیم الشانش مریم عذری و صدیقه حورا بود، پیامبری که خداوند او را برای طرفداری از مظلومان و برقراری عدل مبعوث ساخت و پیامبری که محکوم کننده ظالمان و ستمگران و پشتیبان مظلومان و مستضعفان بود؛ میتواند به پیروان خود توصیه کند که به زندگی مردم و به سیاست، کاری نداشته باشید و اگر مورد ستم واقع شدید سکوت کنید؟ هرگز!
[۳]. مسیح آمد تا نور توحید را به دل گمشدگان و حیرتزدگان بتاباند و با آب زلال رحمت، دلها و جانهایشان را شستشو دهد؛ تا همراه با آنان، علیه دیو و دد دستگاه جبار آنروز برخاسته و دنیای سراسر از شرک و کفر را به مدار توحید ابراهیمی برگردانند. به این سبب دستگاه ظالم و قدرتهای طاغوتی، ندای توحیدی او و مومنان راهش را برنتابیدند؛ آنان را مورد آزار و تهمت قرارداده و زمانی که قصد جان مسیح را کردند؛ خدای متعال او را در آغوش خود امان داد و حفظ کرد؛ تا باشد که این معجزه با ظهور منجی بشریت بازگردد.
[۴]. از آنجایی که دستور کار همهی پیامبران، نجات بشر و تعالیم عالیه و آسمانی به انسانها است، بنابراین بهتر است پاپ، علما و ملت مسیحیت به توصیههای واقعی حضرت عیسی(علیهالسلام) عمل کرده تا جهان بیش از این شاهد ظلم و ستم قدرتهای بزرگ که به نام مسیحیت در اقصی نقاط دنیا در حق ملتهای مظلوم جنایت میکنند؛ نباشند. تولد حضرت عیسی(علیهالسلام) برهمهی مومنان _مسلمانان و مسیحیان جهان سرشار از خیر و برکت باشد که اگر امروز در میان ما بود؛ عَلم مبارزه را بر دوش گرفته و برای عدالت و انسانیت و محبت، مردم را به قیام در برابر ظلم و ستم استکبار جهانی فرا میخواند.
✍خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 قیامِ فاطمی
🏴 با رحلتِ غمبارِ رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) حوادث تلخ دیگری رخ داد که متوجّه اهلبیت رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) بود. تجمع تعدادی از مهاجران و انصار در سقیفه سرآغاز شکلگیری جریان انحرافی مسیر خلافت بود؛ جریان امّا به اینجا ختم نشد و پیامدهای آن حتی در شکل هجوم به خانهی برترین بانوی هستی، برای بیعت گرفتن برای خلیفه غاصب و دفاع یکتنه بیبی جهانیان از مقام ولایت و مصدومیت و سپس شهادت آن حضرت بروز یافت.
🏴 در فاصله اندک میان اجتماع سقیفه و شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها)حوادثی رخ داده که مستقیم یا غیرمستقیم با شهادت آن حضرت مرتبط است. پس از جریان سقیفه امیرالمومنین(علیهالسلام) در حالیکه همسرش حضرت فاطمه(سلام اللهعلیها) را بر مرکبی سوار کرده و دست حسنین(علیهالسلام)را گرفته بودند. به درب خانه تمام کسانی که در بدر حضور داشتند مراجعه و طلب یاری کردند. از میان آنها تنها چهار نفر یعنی سلمان، ابوذر، مقداد و زبیر با حضرت علی(علیهالسّلام) بیعت کردند. رفتن به درب خانههای انصار و مهاجرین چندین شبانهروز طول کشید؛ ولی هیچکدام با امامشان بیعت نکردند.
🏴 بانوی بزرگ اسلام، وقتی دید امّت اسلام برای حمایت از رهبر واقعی اسلام؛ علیبن ابیطالب(علیهالسّلام) و حقّ حاکمیت و خلافت او و در واقع برای دفاع از حقِّ خود امّت هیچ حرکتی نکردند. در واقع یکتنه به جای همه امّت بهپاخاست و کار آنها را یکنفری انجام داد. اما قیام فاطمه(سلاماللهعلیها) سطح و بستری عظیم تری هم داشت و آن گسترهی تاریخی بود؛ زیرا سقیفه در آن زمان آخرین حلقه یک زنجیرهی بلند در همه تاریخ جهان بود که البته بعد از آن حضرت نیز تاکنون ادامه یافته و در نظام سلطهی مستکبران عالم جلوهگر شده است.
🏴 قیام او حتی فراتر از حمایت و دفاع از رهبری بود؛ گرچه این امر رکن قیام او بود. مبارزه او در یک گسترهی متوسط برای نجات اسلام ناب و مکتب ولایت به شمار میآید. آن اُسوهی بزرگ اسلام به تنهایی و به جای یک امّت قیام کرد. لاجرم هزینه این مبارزه بسیار سنگین بود و این هزینه را به خاطر خدا پرداخت و به همین جهت به معنای واقعی کلمه صبر و استقامت و فداکاری کرد و خدای متعال همه این مراتب و سطوح را در همان امتحان، در ملکوت در مبارزه فاطمی مشاهده فرمود؛ چنانچه در زیارتنامه بیبی دو عالم این چنین میخوانیم. «یا مُمتَحَنَهُ امتَحَنَکِ اللهُ...» و در ادامه این فراز میخوانیم «فَوَجَدَکِ لِما امتَحَنَکِ صابِرَةً». بدانیم راه فاطمی، راه «مبارزه» و «استقامت» است.
✍ مخدره چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
35.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ
💠چشماتو به روی حیدر نبند
زخماتو خودم میبندم بخند...
#حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها)
#نماهنگ
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ دیوار دم میداد، در بر سینه میزد
🏴 شعرخوانی درباره شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و اشکهای رهبر انقلاب
#سرمشق_فاطمی
#جهاد_تبیین
#ملتِ_بیدار
#برای_ایران
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 رسالتِ مادرِ عالَم
📌. «فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) در نقش یک رهبر واقعی [است]؛ همانطور که امام بزرگوار فرمودند که اگر فاطمهی زهرا مرد بود، پیغمبر میشد. [این] خیلی حرف عجیبی است، خیلی حرف بزرگی است و جز از زبان کسی مثل امام بزرگوار که هم عالم بود، هم فقیه بود، هم عارف بود، انسان این حرف را نمیتواند بشنود؛ امّا ایشان گفته است این حرف را. [فاطمهی زهرا] این است؛ یعنی یک رهبر به تمام معنا، مثل یک پیغمبر، مثل یک هدایتگر عموم بشر؛ در این حدّ و در این اندازه زهرای اطهر، دختر جوان، ظاهر میشود؛ این زنِ اسلام است.»(۱۳۹۵/۱۲/۲۹)
📌. پیامبران الهی، از روزِ اولِ خلقتِ انسانِ مختار و عاقل، در زمین بودهاند، تا انسانها علاوه بر راهنمایِ عقلشان، راهنمای بیرونی برای هدایت به مسیر درستی که منتهی به سعادت انسان هست، داشته باشند. لزومِ داشتنِ هر دو راهنمای درونی(عقل)، و راهنمای بیرونی(پیامبران) برای انسان بدیهی است. در طول زندگی بشر پیامبرانِ الهی آمدهاند، و رسالتشان که همان هدایت انسانهاست انجام دادهاند، تا اینکه سرانجام حضرت رسول اکرم (صلیاللهعلیهوآله) به عنوان خاتم رسل مبعوث گردید.
📌. اما آیا بعد از اینکه آخرین پیامبر مبعوث شد و از دنیا رفت، دیگر جامعه رها شده است؟! و رسالتِ هدایت بشر به آخر رسیده است؟ قطعا اینگونه نیست و رسالت به واسطهی ائمه اطهار از فرزندانِ فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها) منتقل شد. و یک بانوی مقدس به اذن الهی سرسلسلهی ادامهی رسالت انبیاء شد. با نگاهی بر رفتارِ حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) نسبت به دختر گرامیشان، عظمت و شان والای ایشان در عالم هستی بیشتر بروز و ظهور مییابد. با اینکه حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) خودشان اولین و والاترین و محترمترین خلق خدا هستند، باز میبینیم که ایشان اوج احترامات را برای دختر گرامیشان قائل میشوند. به عنوان مثال: قبل از شروع سفر از آخرین کسی که خداحافظی میکردند آن حضرت بود، و همچنین پس از برگشت از هر سفری ابتدا به زیارت ایشان میرفتند. جلوی پای ایشان تمام قد میایستادند و بر دست و پیشانی ایشان بوسه میزدند. ایشان را پاره تن خود معرفی کرده و رضایت ایشان را رضایت خود و آزار ایشان را آزار خود اعلام میکردند. همچنین روایات زیادی در باب احترامِ پیامبر به مقامِ شامخِ حضرت فاطمه زهرا وجود دارد که در این مجال فرصت بیانِ آنها نیست.
📌. اما در کل وقتی پیامبر گرامی صفتِ امابیها(یعنی مادرِ پدر) را به ایشان دادهاند، خودِ این صفت به تنهایی گویای اوج احترام و شأنیت آن حضرت میباشد. جایگاه مادر از جایگاه فرزند و حتی پدر بالاتر است. چنین جایگاهی را یک پدر برای دختر خود قائل است. خوب می دانیم که حضرت جبرئیل فقط بر پیامبران نازل میشدند، اما پس از رحلت پیامبر به وجود نازنینِ خانم فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) نیز نازل میشدند و حاصلِ این نزول با برکت کتاب صحیفه نور بودهاست. نسل امامتِ مولای متقیان، توسط حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) ادامه پیدا کرد، و مادرِ جمیع ائمه وجود مقدس ایشان است.
تا جایی که حضرت بقیه الله اعظم الگوی خود را این بانو معرفی میکنند. و در زیارتی از ایشان در کتابِ اقبالالاعمال، این بانوی مقدس، امالمومنین نیز خوانده شدهاند. پس جمیع مؤمنانِ عالم تحت پرورش و تربیت این مادر قدسی قرار دارند. با در نظر گرفتنِ تمام این اوصاف میتوان گفت اصل و اساسِ رسالتِ انبیا، فارغ از مقام نبوت، بعد از رسول اکرم به خانم فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) واگذار شده است.
📝 ادامه دارد...
✍ مریم درفکی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسماللهالرحمنالرحیم 🔖 رسالتِ مادرِ عالَم 📌. «فاطمهی زهرا(سلاماللهعل
📝 ادامه مطلب...
📌. مبارزهی دائمی و با شجاعت بر علیه باطل ارثیهی حضرت زهراست، به تمام فرزندان مطهرشان، این بانو با سن کمی که داشتند، در فضایی که تعداد یارانِ ولایت و امامت، به شمار انگشتان دست هم نبودند، و با شرایط جسمی سخت و باردار بودنشان و پس از مصیبتِ جانکاهِ از دست دادنِ پدر بزرگوارشان با این علم که میدانند کسی به حرف ایشان گوش نمیکند، عجیبترین کارها و حرکتهای عمر شریفشان را در محدودهی سه ماه آخر عمرشان انجام دادند. از رفتن بر در خانهی تکتک مردم مدینه برای بیعت گرفتن از مردم، برای امام علی(علیهالسلام) و گریه کردن در شبانه روز، با صدای بلند، تا جایی که موجب آزار همسایه ها شده بود.(توسط بانویی که در دعا کردن و انفاق همسایه را همیشه بر خانه ترجیح میداد.) حتی باز کردن درِ خانه، زمانی که برای گرفتن بیعت زوری از امام علی(علیهالسلام) به درِ خانه حضرت حمله کرده بودند، در صورتی که اصلا عادت به چنین کاری مرسوم نبوده است. اصرار بر آزاد کردن امام علی تا جایی که کار به تهدید، به نفرین کردنِ امتِ پیامبر هم کشیده است. نپذیرفتن ملاقات کنندههایی که از یاران نزدیک پیامبر بودند، و دستور به شبانه بودن مراسم تشییع و خاکسپاری و بعد هم پنهان بودن قبر مطهرشان تا به امروز نشان دهنده ی یک جهاد تمام عیار است که تا امروز هم ادامه داشته و تا فرج حضرت صاحب الزمان(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) -که محققکنندهی رسالتِ رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله) خواهد بود.- هم، این جهاد علیه باطل، ادامه خواهد داشت. و فرزندان خلف چنین مادری هستند که میتوانند حماسهای عظیم، به اندازهی حماسهی کربلا بیافرینند. همهی اینها ذرهای است درباره شخصیتِ بیکرانِ این بانو.
📌. سزاوار است در این ایام مقدسِ فاطمیه بدانیم که به چه شخصیت عظیمی، توسل میجوییم و هرگز از داشتنِ مادری با این عظمت غافل نباشیم. که قطعا هر کس نسبت به شخصیت ایشان معرفت بیشتری داشته باشد، از وجود پر برکتش بیشتر بهره خواهد برد. امام خامنه ای در بیان عظمت این بانو چنین میفرمایند:«اگر شخصیت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) برای ذهنهای ساده و چشمهای نزدیکبین ما آشکار میشد، ما هم تصدیق میکردیم که فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) سرور همه زنان عالم است؛ بانویی که در سنین کم و در عمر کوتاه، به مقامات معنوی و علمی و معرفتی و به مرتبهای برسد که برابر مرتبه انبیا و اولیاست. در واقع فاطمه زهرا فجر درخشانی است که از گریبان او، خورشید امامت و ولایت و نبوّت درخشیده است؛ آسمان بلند و رفیعی است که در آغوش آن، ستارههای فروزان ولایت قرار گرفته است. همهی ائمّه(علیهمالسّلام) برای مادر بزرگوار خود تکریم و تجلیلی قائل بودند که برای کمتر کسی این همه احترام و تجلیل را از آن بزرگواران میشود دید.» (۱۳۷۶/۰۷/۳۰)
✍مریم درفکی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 خونِ تازه در رگهای نظام
🏴 یکبار دیگر زمین، رنگ آسمان گرفته و عِطرِ بهشت، هوا را تسخیر کرده، گویی از آسمان به زمین پلی از جنس نور زدهاند. دوباره فاطمیه از راه رسید و به برکت ذکر مادر سادات، عطر حضور شهدایی از جنس سلمان و ابوذر، عمار و مالک اشتر، خاک سرزمین ما را عطرآگین کردهاند. ملت شهیدپرور ایران مانند فاطمیه چندسال اخیر، از چندروز مانده به شهادت بزرگبانوی دوعالم حضرت صدیقه کبری(سلاماللهعلیها) منتظر قدوم سربازان خمینیاند، تا برای ساعاتی خود را به دریای نور و رحمت الهی بسپارند که تطهیر شوند.
🏴 به گمانم عهدی است بین این شهدا و مادر سادات، درست مانند عهدِ امام انقلاب که در روزهای شهادت مادرشان رزق هرسال کشور از مادر میگیرند.- رزق یک سال کشور را در شبهای فاطمیه میگیریم.(رهبر انقلاب، فاطمیه سال۹۰).
🏴 آری تو گویی سربند «یا زهرا» و «میرویم تا انتقام سیلی زهرا بگیریم» که بر پیشانی این شقایقهای گلگون مهر شده، کارگر افتاده که این گلهای پرپر شده را بعد از سالها دوری از خاک وطن، در ایام شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) به آغوش ملت برمیگرداند تا حالوهوای قلبها، مغزها و روحهای خوابزده و غافل ما را غبارروبی کنند. روز تشییع شهدا روز میعاد دوبارهی ملت خداجوی ایران با امامین انقلاب، شهدای عزیز و آرمانهای والای انقلاب اسلامی است. گویی خون تازهای از آرمانهای انقلاب به رگهای پیکر این نظام تزریق میشود و حیات مجدد به آن میبخشد، چرا که «مظهر قدرت ایران» شهدا هستند. ما معتقدیم، خون شهیدان «تضمینکنندهی استقلال ملت و سربلندی اسلام» است و نظام جمهوری اسلامی امروز «امانت شهیدان» است و برکت خون آنهاست که انقلاب را پابرجا و تضمین کرده است.
🏴 به فرمودهی رهبر انقلاب:«باور به شهادت، باور به عظمت شهیدان برای یک ملت، عمق معنوی شخصیت و هویت آن ملت است. چطور میشود که یک ملت در چشم مردم دنیا با عظمت شناخته شود؟ چطور میشود که یک ملت به جای اینکه از عوامل گوناگون سیاسی دنیا تأثیر بپذیرد، بر روی همهی حوادث دنیا اثر میگذارد؟ چطور یک ملتی به چنین مقامی دست پیدا میکند؟ چطور میشود که یک ملت بدون اینکه ابزارهای پیچیدهی نظامی داشته باشد و بدون اینکه امکانات تبلیغاتی وسیعی داشته باشد، آنچنان در دنیا و در میان ملتها اثر میگذارد که ملتها مجذوب او میشوند؟ وقتی یک ملتی آحادش، جوانهایش، پدر مادرهایش، ایثار در راه خدا، فداکردن خود در راه هدف الهی را به عنوان یک ایمان پذیرفتند، این ملت یک عمق عظیم قدرت پیدا میکند؛ به طور طبیعی این ملت مقتدر میشود، قوی میشود، یک ملت سرآمد میشود؛ بدون اینکه سلاح داشتهباشد، بدون اینکه ثروت فوقالعادهی نقدی در اختیارش باشد.»(بیانات رهبر انقلاب، ۸۹/۸/۲۷).
✍ آمنه عسکریمنفرد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖 چشمهای نزدیکبین
مقام معظم رهبری:
«اگر شخصیت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) برای ذهنهای ساده و چشمهای نزدیکبین ما آشکار میشد، ما هم تصدیق میکردیم که فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) سرور همه زنان عالم است؛ بانویی که در سنین کم و در عمر کوتاه، به مقامات معنوی و علمی و معرفتی و به مرتبهای برسد که برابر مرتبه انبیا و اولیاست. در واقع فاطمه زهرا فجر درخشانی است که از گریبان او، خورشید امامت و ولایت و نبوّت درخشیده است؛ آسمان بلند و رفیعی است که در آغوش آن، ستارههای فروزان ولایت قرار گرفته است. همه ائمّه(علیهمالسّلام) برای مادر بزرگوار خود تکریم و تجلیلی قائل بودند که برای کمتر کسی این همه احترام و تجلیل را از آن بزرگواران میشوددید.»(۱۳۷۶/۰۷/۳۰)
📌. چه عبارت پرمعنایی، چه کنایهی پرمغزی. آری همهی درد بشر امروز از چشمهای نزدیکبین اوست. چشمهایی که از دوردستها و آفاق پلک بسته و راضی شده به تماشای محدودهای ناچیز. چشمهایی که حقیقت و روحشان را به فراموشی سپرده و فقط عالم مادهاش را دریافتهاست. آدمی کاملا فراموش کرده که پسِ هر جسمی، روحی هست تا آن را از دل خاک برکند و به افلاک رهنمون گرداند. اصلا به چه کار آید چشمی که فقط ظاهر ببیند و روز به روز کمسو گردد و بعد هم زیر خروارها خاک مدفون گردد. واقعا هدف خلقتِ چشمانمان همینقدر کوچک است؟ اگر اینگونه باشد که من شاکیام. زیرا با این حساب تمام عمر، من در خدمت اویم نه او در اختیار من.
من چشم میخواهم تا با دیدن هر جسمی برسد به خالق آن جسم. چشمی میخواهم که کمکم کند تا از ظواهر به بطون و حقایق برسم. چشمی که ذهنم را مسیر دهد و دستش را مادرانه بگیرد و به مقصد سلامت و عافیت برساند.
📌. ای بانوی صدیقهی مظلومه! مثل همیشه دست به دامان شما میشوم. باز هم برایمان مادری کن. از ما اشک ریختن و از شما پذیرفتن. بپذیر این بیقابلها را تا مگر بشویند غبار از این دیدههای نزدیکبین.
بپذیر این قطرات ناچیز را تا کاری کنند برای حال بد اینروزهایمان.
🕊مادرجان!
از چه برایت بگویم که خود شاهدی و مینگری احوالمان را.
🕊مادرجان!
در خم کوچهی اول ماندهایم. در قدم اول پاهایمان لرزیده. همان اولقدمی که سکوی پرتاب است به سمت شما.
🕊مادرجان!
برای توحیدمان دعا کن که اگر این مهم و این اولین قدم درست برداشته شود مابقی راه را به سمت شما خواهیم شتافت.
🕊مادرجان!
برای ما دعا کن که بیش از این شرمندهی روی شما و فرزندان بزرگوارتان نشویم. آخر دیگر خیلی طولانی شد انتظار دردانهی شما.
📌. دیگر رویی نمانده برای خواندن دعای فرج، چرا که فهمیدهایم خودمانیم مانع فرج. چشمان نزدیکبینمان حائل شدند میان ما و خاندان شما. چشمانی که پرشدهاند از مادیگری و دنیاطلبی. غبار این چشمها را با نوازشی مادرانه بزُدا و هدایتمان فرما.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی