6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من سرمه به مژگان زده دارم تو نداری ...
• وقت هایی که تلاش میکنم چیزی بنویسم، حرفی برای گفتن پیدا نمیکنم.
بهترین کلمات وقتی نوشته میشن که اراده ای برای نوشتن ندارم ...
الهی! به حرمت آن نام که تو خوانی و به حرمت آن صفت که تو چنانی، دریاب که میتوانی.
الهی! عمر خود به باد کردم و بر تن خود بیداد کردم، گفتی و فرمان نکردم ، درماندم و درمان نکردم
الهی! عاجز و سرگردانم.
نه آنچه دارم ، دانم و نه آنچه دانم، دارم.
خواجه عبدالله انصاری
زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
الهی! به حرمت آن نام که تو خوانی و به حرمت آن صفت که تو چنانی، دریاب که میتوانی. الهی! عمر خود به با
منم همینطور آقای خواجه، منم همینطور
توصیه امام به لزوم رعایت عرف حجاب هر منطقه
در عراق امام به من گفت بهتر است به جای چادر از عبا استفاده کنید
امام خیلی مقید بودند که بچه ها تنها بیرون از خانه نروند، می گفتند این کار صلاح نیست. نسبت به دخترها که مکلف شده بودند؛ حساسیت بیشتری داشتند. خاطرم هست حدوداً دختر نه ساله ای بودم، اما یادم نیست مکلف بودم یا نبودم، آن موقع دخترها قبل از تکلیف نیز حجاب را رعایت می کردند و من دو ـ سه سال بود
چادر سرم می کردم. اولین بار که به عراق رفتیم، ایرانی زیاد بود و ما با چادر بیرون می رفتیم. سفر سوم زمانی بود که سفرهای زیارتی انجام نمی گرفت، در نتیجه ایرانی آنجا خیلی کم شد و وقتی به عراق رسیدیم، امام فرمودند: از عبا استفاده کنید. عبا، حجاب خانمهای عراقی است. ایشان به جلب توجه نکردن در حجاب اهمیت می دادند، یعنی اینکه در هر جامعه ای باید نوع حجاب آن جامعه مبنا باشد نه اینکه بگویند حجاب عبا از چادر بهتر است یا بالعکس. منظور، جلب توجه نکردن بود.
فرشته اعرابی، نوه امام خمینی
منبع: http://www.imam-khomeini.ir/fa/c78_53066/%D9%BE%D8%AF%D8%B1_%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86/%D8%A7%D8%B2_%D8%B9%D8%A8%D8%A7_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87_%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
کانال زندگی برای علوم انسانی:
https://eitaa.com/ensani_islami
زندگی برای ❞ علوم انسانی ❝
توصیه امام به لزوم رعایت عرف حجاب هر منطقه در عراق امام به من گفت بهتر است به جای چادر از عبا استفا
نکتهای دربارهی حجاب و مدلهای رایج عبای امروزی
چیزی که در عراق به نام «عبا» یا حتی در برخی مناطق ایران به همین نام شناخته میشود، با آنچه امروزه به عنوان «حجاب کامل»» توسط حجاب استایل ها تبلیغ و فروخته میشود، تفاوت دارد.
نکتهی مهم اینجاست که حجاب، طبق فرمایشات امام خمینی(ره)، نباید باعث جلب توجه شود؛ حتی اگر این جلب توجه ناشی از نوع خاصی از پوشیدگی باشد. به عنوان مثال، پیشتر فتوای مقام معظم رهبری را منتشر کردیم که اشاره داشت اگر پوشیدن پوشیه در یک جامعهی خاص باعث جلب توجه شود، بهتر است فرد از آن اجتناب کند. این نشان میدهد که اصل در حجاب، پوشیدگی بدون جلب توجه است.
اما یک نکتهی اساسی دیگر هم وجود دارد: حجاب علاوه بر اینکه نباید جلب توجه کند، نباید بدننما هم باشد. متأسفانه بسیاری از عباییهایی که امروزه در بازار عرضه میشوند، نه تنها بدننما هستند، بلکه با عبایی که در فرهنگ عراق یا برخی مناطق ایران استفاده میشود، تفاوت فاحشی دارند.
پس به یاد داشته باشیم: حجاب واقعی، هم ساده است و هم پوشیده؛ نه جلب توجه میکند و نه بدننماست.
• یکی از راه های شناخت قشر انقلابی از جماعت محافظه کار اینکه رجل سیاسی محافظ کار همیشه تا رهبری نیاد توی تریبون عمومی نسبت به مسئله ای تذکر بده دهنش باز نمیشه گو اینکه هیچ مبنایی برای فهم مسیر درست از غلط تا قبل خرج کردن از رهبری وجود نداره!
هدایت شده از انجمن علمی فلسفه علوم اجتماعی
💢 کسی نمیداند دکارت چه گفته، هیدگر چه گفته، کانت چه گفته، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟!
🔹حالا کسی منتظر ظهور حضرت است حداکثر فکرش #حرم تا #جمکران باشد این که دیگر #جهانی نیست. این ظهور حضرت نمیخواهد. این حداکثر یک پیادهروی ثواببری میخواهد. کسی نمیداند #دکارت چه گفته، #هیدگر چه گفته، #کانت چه گفته، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟ کجا میخواهد برود؟ این میخواهد بین جمکران و حرم برود یا میخواهد جهان را اصلاح کند، حرف حضرت را به جهان برساند یا نرساند؟ این بدون اطلاع و آگاهی از جهان میتواند [مصداق] «لیظهره علی الدین کله ولو کره المشرکون»، «ولو کره الکافرون» و «و کفی بالله شهیدا» [باشد؟].
🔹در این سه آیه؛ اینکه فرمود الاسلام یعلو و لا یعلی علیه بهدست چهکسی باید احیا شود؟ کسی که نداند [در] غرب چه خبر است و نداند [در] آگاهی غرب چه خبر است، مکتبهای غرب چه خبر است، ادیان غرب چه خبر است، این چطور میتواند شاگرد حضرت باشد؟ این فقط جمکرانی فکر میکند و نه جهانی. باید حواسمان جمع باشد.
🔹حکیم متاله آیت الله جوادی آملی
•
•
انجمن فلسفه علوم اجتماعی | دانشگاه باقرالعلوم
🆔 https://eitaa.com/Bou_PHSS
• تکیه بر اصطلاح "بررسی فنی مسئله" که بعضا در مباحث کارشناسی اقتصادی یا سایر علوم اجتماعی برای تاکید بر "غیر ایدئولوژیک" بودن مسئله به کار گرفته میشود یک اصطلاح کاملا انتزاعی، غیرواقعی و فریبکارانه است! اساسا هیچ مسئله فنی در علوم انسانی وجود ندارد.
• متن رو مینویسی تموم میکنی میدی هوش مصنوعی اصلاح کنه ویراستاری اش رو درست میکنه بهت که تحویل میده جمله قشنگ شده ولی دیگه جان جمله از بین رفته، متن ها مثل آدم ها زنده هستند و بعضی وقتا همین شکل های کج و معوج جمله هاست که نشون میده پشت این نوشته یه آدم بی حوصله دغدغه مند نشسته که بتونه دردشو با این فرم بد ریخت توی جمله اش منتقل کنه، هوش مصنوعی این متن جان دار پر از پستی و بلندی رو تبدیل به ربات بی روح اتوکشیده نچسب میکنه. متن هوش مصنوعی تاثیر نفس نداره :)