هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
#آرمان_عدالت
این جلسه:
عدالتخواهی و مواجهه با فاشیسم جدید
با ارائه جناب آقای سید جواد نقوی، پژوهشگر اجتماعی و روزنامه نگار
📺 پخش زنده از ایتا
زمان: دوشنبه ١٠ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ١٨
مکان: پنجراه سناباد، قائم ٢٨، پلاک ۵۴
منزل استاد حاج حیدر رحیم پور ازغدی
#جلسه_هفدهم
#جبهه_عدالتخواه_مردمی_مشهد_مقدس
@jebhe_mashhad
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
24.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نطق ایزدخواه، نماینده تهران، در اعتراض به تصمیم اخیر سران قوا
🔹شما به امید تحقق گفتمان اقتصاد مقاومتی رای آوردید؛ حال چه شده که نسخه های اصلی دولت شما پی در پی در مسیر تداوم اقتصاد "سرمایه فروش" و "تورم زا" گام برمیدارد؟!
🔹جراحی یارانه ها که در واقع، اعوجاج در هزینه های ضروری دولت بود، حاصلش کاهش مصرف واقعی و ثبیت تورم در کانال 40 درصدی شد. حال جراحی داراییهای دولت را در دستور قرار داده اید!
🔹چرا اینگونه شتاب زده و بی قید و بند و بدون راهبرد؟
🔹سود خالص پالایشگاه های خصولتی، امسال بالغ بر 300 همت شد که اگر اینها واگذار نمیشد اکنون این پول در خزانه دولت بود و کسری بودجه نیز نداشتیم.
🔴 استفاده از اهرم "اذن رهبری" در پاسخ به منتقدان ِ این جهتگیری، ما را ساکت نخواهد کرد؛ چه اینکه کلیت برجام هم اذن رهبری داشت و طرح تعدیل و تثبیت هم از طرف رهبری حمایت شد!
صحبت این است که چرا هیچگاه میدان به جهت گیریهای اقتصاد انقلابی که مورد تصریح رهبری است داده نمی شود!
🔹 چرا احیای اقتصاد تعاون و به میدان آمدن لشگر ۱۰۰ هزارتایی تعاونیها دردستور دولت قرار نمی گیرد؟
🔘 اصلا حضرات سران!
چرا اذن رهبری را در ملی کردن بانک های خصوصی که موتور تورم شده اند اخذ نمی کنید؟!
✳️ چرا اذن رهبری را در:
✔️آزادسازی زمین های احتکار شده دولت به نفع نهضت مسکن و
✔️آزادسازی مراتع به نفع عشایر و
✔️آزادسازی گلوگاه های مافیایی اقتصاد به نفع دانش بنیانها و
✔️آزادسازی بازارچه ها به نفع مرزنشینان و
✔آزادسازی گمرکات به نفع تجار کوچک و چندین آزادسازی دیگر به نفع مردمی کردن اقتصاد اخذ نمی کنید؟
@dr_izadkhah
🔻مـطالـعـه ایـن پـسـت تکلیـف آور اسـت.
•••کـمـتـر شـنـیـده هـای رهـبـر انـقـلاب پـیـرامـون نـگـاه قـبـیـلـه ای در سـیـاسـت | بـه ویـژه بـرای حـوزویـان مـحـتـرم
💠 امـام خـامـنـه ای:
▪️حرکت خطی، حرکت خوبی نیست. حرکت خطی، غیر از این است که انسان مواضعی را به طور مدون قبول کرده باشد. حرکت خطی، یعنی گروهگرایی؛ یعنی کسی را که داخل یک مجموعه است، قبول میکند؛ به صرف اینکه در این مجموعه قرار دارد. ۴اسفند۱۳۷۰
▪️در سال ۶۲ که دوجریانیِ خیلی عمیقی در حزب جمهوری اسلامی به وجود آمده بود و کنگرهی مفصلی هم در مدرسهی عالی شهید مطهری درست کرده بودیم، من صحبت کردم و از این دو جریان، به دو قبیله و دو طایفه تعبیر کردم! ... این دو مجموعه، با خود افراد مجموعه از هم جدا میشوند، نه با مواضعشان؛ ……؛ کأنه بحث بر سر تعصبات فامیلی و قبیلهیی است! به عبارت دیگر، وقتی کسی جزو آن عده باشد، این عده نگاه نمیکنند که خصوصیات اخلاقی او چیست و معیارها چهقدر بر او منطبق است؛ ردش میکنند؛ آن عده هم کاری ندارند که معیارها و ضوابط چیست؛ قبولش میکنند؛ این غلط است؛ بعضی اینطوری عمل میکنند؛ ولو اینکه در تصرفات شخصیشان آدمهای بدی هم نیستند.۴اسفند ۱۳۷۰
▪️چیزی که در باب این دو باند نه امروز، از سابق معتقدم این است که آنچه این دو باند، درست میکنند، معتقدات و اصول نیست؛
عواطف و احساسات قبیلهای است!
این اعتقاد من است ...گفتم شما دو قبیله هستید، به اصطلاح دو جناح حزبی، به هیچ وجه از این تعبیراتِ مثل دو ایدئولوژی ، نگذارید، که من قبول نخواهم کرد،
من این اختلاف را مثل اختلافات قبیلهای می بینم، دو قبیله اند.۲۲ تیر۱۳۷۲
▪️قبیله ای فکر کردن یعنی چه؟ یعنی در قبایل سابق، فردی از این قبیله فرد دیگری از آن قبیله را میکشت. قبیله مقتول کار به این نداشت که قاتل چه کسی است! اصلاً بحث قاتل نبود! لذا این قبیله می رفت یک نفر از قبیله قاتل را هر کس که بود میکشت... نگاه نمی کرد که بین ما چه کسی خوب است، و چه کسی بد است؟ بحث سر این بود که از قبیله ماست یا از قبیله ما نیست. اصلا مسئله این است، مثل بحث های فامیلی و مثل تعصب های قومی.
۳۱ اردیبهشت ۱۳۷۵
▪️با تجربهای که بنده از اول انقلاب تا حالا دارم - که غالبِ دستهبندیهای سیاسیِ کشور ما از این قبیل بود که متأسفانه بعد به دستهبندیهای عمیقتر هم منتهی شد. در آن سالهای ریاست جمهوریِ بنده، دو گروه در کشور بودند: چپ و راست. یک عدهای میگفتند چپ، یک عده میگفتند راست. بنده یک بحث تحلیلیِ مفصلی کردم - سال های ۶۲ ۶۳..... و ثابت کردم که این اختلافات مثل اختلافات قبائل قدیمی عرب است. یک قبیله با یک قبیلهی دیگر بد بود؛ منشأش نه یک مبنای اقتصادی بود و نه یک مبنای اعتقادی. فرض کنید یک وقتی اسب این قبیله در مرتع یکی از افراد آن قبیله چریده، او هم مثلاً گفته بالای چشمت ابروست؛ این هم یک جوابی داده و احیاناً خونی هم بینشان ریخته شده یا نشده، اما این دو تا قبیله دیگر تا ابد باید با هم دشمن باشند! ۱۸ آبان ۱۳۸۵
▪️میل به رفتارهای قبیلهای در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، از دیگر نقاط ضعف ماست. رفتار قبیلهای معنایش این است که تخطئه یا تأییدی که نسبت به کار کسی میکنم، ناشی نباشد از ماهیت عمل او؛ ناشی باشد از نحوهی ارتباط او با من. اگر از قبیلهی ما کسی کار خطائی انجام داد، راحت قابل اغماض باشد؛ اما از قبیلهی مقابل اگر همان کار را انجام داد، این قابل پیگیری و تعقیب میشود. کار خوب اگر از کسی که مربوط به قبیلهی ماست، انجام گرفت، قابل تحسین و تشویق باشد؛ اگر از قبیلهی دیگر بود، نه. رفتار قبیلهای این است. این رفتار، اسلامی نیست، انقلابی نیست. ما متأسفانه اینگونه رفتار را در میان خودمان داریم. نمیگویم همهگیر است، فراگیر است؛ اما وجود دارد. ۱۶ مرداد ۱۳۹۰
#جانما
#انقلاب
#نگاه_قبیله_ای
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
تحلیل.دیدار با کارآفرینان.mp3
46.81M
🎧#بشنوید
♨️تحلیل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از کارآفرینان، تولید کنندگان و دانش بنیان ها. ۱۴۰۱/۱۱/۱۰
💢اصول رشد و پیشرفت در همه حوزهها و نقدهای اساسی رهبری به دولت و مجلس.
💢یکی از اصول مهم و عقلانی مدیریت ولی فقیه، که هنوز فهمیده نشده است.
💢پیشرفت بدون عدالت توهم است.
💢آیا دولت سیزدهم دچار فساد شده است؟ چگونه نداشتن برنامه راهبردی موجب فساد میشود؟
💢مردم سالاری دینی چگونه در اقتصاد و فرهنگ تحقق مییابد؟
💢موضع بی سابقه رهبری درباره بحران جمعیت.
💢آیا شهادت رهبری به معنای کارآمدی دولت است؟ آیا دولت و مجلس نباید پاسخگوی نقدهای مقام معظم رهبری باشند؟
#لبیک_یا_خامنه_ای
#تحلیل_سیاسی
#جهاد_تبیین
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از پس کوچههای انقلاب (محمد صادق کوشکی)
⭕️ با رهبری مناظره کنیم؟
🔹 یکی از مدیران میانی دولت سیزدهم در پاسخ به اشکالات وارده به طرح مولدسازی گفته: بروید با رهبری مناظره کنید!
🔹مشکل از آنجا شروع میشود که بسیاری از مسئولان نظام در ۳ دهه گذشته، مواجب و امکانات ناشی از مدیریت را نوش جان کرده اما مسئولیت و عواقب اقداماتشان را به گردن رهبری انداختهاند! (چون شجاعت بر عهده گرفتن مسئولیت تصمیماتشان را نداشتهاند)
برای این عده، "رهبر" مساوی"ولی" نیست! خاکریزی است که پشت آن سنگر میگیرند تا گلولهها (نقدها، ایرادات و اعتراضات) به جای آنها، به خاکریز اصابت کند!
این عده "فدایی و پیرو" رهبری نیستند بلکه رهبر و جایگاه و شخصیت ایشان را "فدای" منصب و میز و قدرتطلبیشان میکنند! (مثل حسن روحانی که روز جمعه از گرانی بنزین مطلع شد و مسئولیت گرانی را هم به گردن رهبری انداخت!)
🔹 در این میان قحطی "جوانمردی" هم بیداد میکند! نامردها مسئولیت گندها، تخلفات و اشتباهاتشان را هم نمیپذیرند!
❇️ یاد "جوانمردانی" به خیر که جانشان را فدای یک "لبخند حضرت امام" میکردند ...
🔹 علت اصلی بقای چنین موجوداتی در ساختار مدیریتی نظام، مماشات و نگاه محافظهکارانه و غیرانقلابی مسئولان ارشد و سران قوا به این "مدیران غیر مسئول" است!
🔹طرح مولدسازی توسط کارشناسان و مدیران میانی دولت رئیسی تهیه و در نشست سران سه قوه تصویب شده و تایید آن توسط رهبر انقلاب به معنای تایید محتوای آن نیست (چون بدون تایید ولی فقیه این مصوبه قابلیت اجرا نداشته و فاقد ارزش حقوقی است)
تایید رهبری در مصوبه سران سه قوه جهت افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ و طرح مولدسازی، شکلی است و نه محتوایی، همان گونه که تایید یک قانون توسط شورای نگهبان به منزله تایید محتوای آن نیست بلکه نشانه عدم مغایرت آن قانون با شرع و قانون اساسی است.
▪️اگر طرح مولدسازی قابل دفاع است پس کسی (خصوصا تهیهکنندگان آن) نباید از بحث و گفتگو و مناظره درباره آن فرار کند و اگر قابل دفاع نیست هزینه کردن جایگاه و شخصیت رهبر انقلاب برای آن، ظلم فاحش به ولیفقیه و ایمان مردم است!
@pas_kouchehaie_enghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 ضعفهای کشور را با نگاه انقلابی میتوانیم برطرف کنیم نه با نگاه ارتجاعی و نق زدن
🔻 ما پیشرفت کردیم اما آیا در کنار این پیشرفتها ضعف نداریم؟ چرا. کمبودها و ضعفهای ما کم نیست، بعضیهایش را مردم احساس میکنند. گرانی هست، تورم هست، این ضعف است. کاهش ارزش پول ملی هست. اینها ضعف است. اینها را داریم ما، ضعفهای دیگری را هم داریم در بخشهای مختلف.
🔹 ضعفها وجود دارد منتها ما دو جور میتوانیم به مسئله نگاه کنیم درست توجه بفرمایید به خصوص جوانهای عزیزمان توجه کنند. یک طرف پیشرفتها، موفقیتها، دستاوردهاست یک طرف هم ضعفهاست. دو جور میشود نگاه کرد. یک جور این است که نگاه کنیم به دستاوردها بفهمیم که ما توانش را داریم. بگوییم خیلی خب. با همان همتی که اینها را به دست آوردیم این ضعفها را هم با همان همت برطرف خواهیم کرد. این نگاه، نگاه انقلابی است.
🔹 یک نگاه دیگر این است که نگاه کنیم به ضعفها بگوییم آقا فایدهای ندارد ببین نگاه کن، ببین چه ضعفهای داریم ما. فایده ندارد نمیشود کاری کرد. یا بنشینیم دست روی دست بگذاریم یا نق بزنیم یا فریاد علیه بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند چند برابر بزرگ کنیم. این نگاه، نگاههای ارتجاعی است.
🔹 بله ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید چرا با نگاه ارتجاعی نگاه میکنید. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 تفاوت نگاه ارتجاعی با نگاه انقلابی به ضعفهای کشور چیست؟
🔻من اگر بخواهم مصداق واضح بیانات رهبر انقلاب درباره #نگاه_انقلابی به ضعفها و مشکلات و #نگاه_ارتجاعی را به شما معرفی کنم، مصادیق را اینها میبینم.
1⃣ اول؛ تفاوت نگاه انقلابی با ارتجاعی در مسئله نقد چیست؟
نگاه انقلابی: راهحل وجود دارد. راهحل در داخل کشور وجود دارد. همانطور که پیشرفتهایی داشتیم میتوانیم این ضعفها را هم حل کنیم.
نگاه ارتجاعی: به بن رسیدیم. دیگر نمیتوان کاری کرد. راهحلی در داخل وجود ندارد. تنها راه همان وادادن مقابل آمریکاست. تنها راه، کوتاه آمدن در برابر دشمنان است.
2⃣ مصداق این دو نگاه چه جریانات و چه کسانیاند؟
🔻تقریباً دوسه هفته پیش بود که یک کلیپ چنددقیقهای از جلسه مشورتی وزیر اقتصاد و دارایی جناب دکتر خاندوزی با تعدادی از اساتید اقتصاد منتشر شد. کلیپی ۴،۵ دقیقهای که آقای سعید لیلاز، از اساتید و تئوریسینهای جریان اصلاحات، به شیوایی درباره مشکلات کشور سخن میگوید اما آخرش میگوید ما راهحلی نداریم. به بن بست رسیدیم. راهحل سیاسی است. راه حل در کوتاه آمدن برابر غرب است! این کلیپ فضای مجازی کشور را در نوردید. یحتمل عزیزان ایتایی این کلیپ را هنوز ندیدند. در بالا ببینید.
🔹این نگاه یعنی همان کوتاه آمدن در برابر غرب. همان برجام. این همان نگاه ارتجاعی به مشکلات کشور است که متاسفانه در بدنه کارشناسی دانشگاهی کشور و دولت نهادینه شده و وزیر اقتصاد بجای نشست با منتقدین انقلابی، با آنان نشست و برخاست میکند و راهحل میپرسد!!
🔸مصداق دیگر این نگاه ارتجاعی در بیانیه اخیر سیدمحمد خاتمی، روحانی، میرحسین موسوی و توئیت اسحاق جهانگیری میدانم که بسیار در عالم رسانه بازنشر شده است. محور تمام این بیانیهها و مصاحبهها، القای بنبست و اینکه تنها راه حل رفع مشکلات و ضعفها، سیاسی است و تلویحاً از کوتاه آمدن مقابل آمریکا سخن گفتهاند.
🔹اما مصادیق نگاه انقلابی و علمی و دقیق به ضعفهای اقتصادی را هم کسانی چون پروفسور درخشان، آقای ایزدخواه، آقای سعید جلیلی، آقای جبرائیلی، حاج آقای قنبریان و سایر اساتید انقلابی میدانم. که ضمن نقد صریح سیاستهای نئولیبرالیسم و سرمایهداری و تبعیضها و ضعفها ...، معتقدند همانگونه که پیشرفتهای شگرفی در داخل داشتیم، در ضعفها هم میتوانیم پیشروی کنیم. راهحل در داخل است.
🔻بیانات رهبر انقلاب، ناظر به این جبههبندی کلان و جریانات کلان کشور است. حالا عدهای که فهمی از جبههبندی های کلان کشور ندارند تیغشان را روی گلوی همین چهارتا منتقد حزباللهی گذاشتهاند که معتقدند ما همانگونه که در عرصه دفاعی و نظامی پیشرفت کردیم در اقتصاد هم میتوانیم پیشرفت کنیم و مشکلاتمان را در داخل حل کنیم.
❇️ پ.ن: جالب است برخی از این محافظهکارها و مالهکشها که اصلاً ضعفی در کشور نمیبینند، مشکلی نمیبینند و در عرصه نقد و نقادی، جایگاهی و فعالیتی و حرکتی ندارند خودشان را مصداق این نگاه انقلابی دانسته و جریان مطالبهگر انقلابی را هم ارتجاعی میخوانند. 😉 عزیزانی که تمام دنیایشان در ایتا میگذرد. بابا شما اصلاً در این دستهبندی جا نمیشید. اونور ارتجاعید.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 درخواست توقف اجرای حکم حبس وحید اشتری از مسئولین
🔹حکم حبس #وحید_اشتری ۴،۵ روز دیگر اجرا خواهد شد و راهی زندان میشود.
در روزهایی که برخی حاضرین در اغتشاشات و آشوبها علیه امنیت ملی شرکت کرده بودند، مورد #عفو_رهبری قرار گرفتند، وحید اشتری بابت انتقاد و اعتراض قانونی و مسالمت آمیز به برخی ناکارآمدیها و مفاسد، راهی زندان میشود!
🔸وحید اشتری اینقدر عزت نفس داشته که از مواضع بحق و انتقادات صحیحش از داماد شمخانی، #هولدینگ_یاس و #سیسمونی_گیت قالیباف، ماجراهای #سرباز_بابلی و #سرباز_راهور، ماجرای زمینخواری هفتسنگان قزوین و ... کوتاه نیاید. اما انتظار اعاده دادرسی از جناب اژهای در احکام صادره برای وی، بجا بود.
🔹زندانی کردن جوانان سالم و منتقد، ثمرهای جز ناامیدی برای مردم و جوانان حزب اللهی ندارد. اگر دغدغه سران نظام این است که مردم ناامید نشوند، پروندهسازیها علیه بچههای عدالتخواه و احکام صادره را متوقف کنید. بگذارید آزادانه انتقاد کنند. راه انتقاد را نبندید و جوانان را ناامید نکنید.
🔻توقف اجرای حکم حبس و اعاده دادرسی پروندهها، یک درخواست عمومی است. امیدواریم مسئولین محترم، با این درخواست موافقت کنند.
@janjali10
⭕️ خبرهای جنجالی⭕️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
📌 قدرتشان را برگردانید، تا خودشان حقشان را بگیرند!
🔹 پنجشنبه ۲۰ بهمن، کارگران شرکت صنایع لاستیک یزد در اعتراض به محقق نشدن مطالبات صنفی و افزایش نیافتن حقوق، دست از کار کشیدند و در کارخانه تجمع کردند.
🔹️ در سکوت رسانههای داخلی، رسانههای ضد انقلاب سعی داشتند تا این تجمعات را علیه حکومت نشان بدهند؛ اما کارگران در چارچوب مطالبات بهحق خودشان، از شعارها و رفتارهای ساختارشکنانه پرهیز کردند و خارجنشینان را ناکام گذاشتند.
🔹 بعد از سه روز با حضور فرماندار یزد و وعدهی پیگیری از سوی مسئولان استان، این تجمعات پایان یافت.
🔹️ در همین خصوص، تشکل عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد با صدور بیانیهای اعلام کرد: راهحل اصلی مسائل کارگری را احیاء اصل ۱۰۴ قانون اساسی و تشکیل شوراهای کارگری میداند. متن بیانیه به شرح زیر است:
🔹️ بسم الله الرحمن الرحیم
(لَا يُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَكَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا)
سوره نساء، ١٤٨
🔹️ از چند روز پیش کارگران شرکت صنایع لاستیک یزد در اعتراض به برآورده نشدن مطالبات صنفی و عدم افزایش متناسب حقوق دست از کار کشیدند و در محوطه اين کارخانه تجمع کردند. با حضور و پیگیری مسئولان وضعیت این کارخانه به شرایط عادی خود بازگشته است. مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد ضمن اعلام حمایت از مطالبات بهحق کارگران، این صاحبان حقیقی انقلاب، در این متن به بیان چهارنکته خواهدپرداخت.
🔹️ ۱- اینگونه مطالبات و تجمعات نشانه زنده بودن اجتماع و روحیه حق طلبی اجتماعی است و روزنه امید و نوید حل مسئله خواهد بود، فلذا مطالبه ما از مسئولان دولتی و امنیتی جلوگیری از اخراج و توبیخ کارگران معترض و پرهیز از نگاه امنیتی به تجمعات کارگری و مطالبات بهحق ایشان است.
🔹️ ۲- تشکل عدالتخواه تا آخر پیگیر وعدههای مطرح شده مسئولان در جهت رفع مشکلات کارگران این شرکت خواهدبود و خواهان شفافسازی و رسانهای کردن اقدامات انجام شده خواهدبود. حضور نماینده تشکلهای دانشجویی در روند پیگیری مطالبات و حل این مسئله مطالبه جدی ما است.
🔹️ ۳- حضور فرماندار محترم یزد در جمع معترضان و همراهی بهجا و بهموقع ایشان شایسته تقدیر و نشانه همت دولت انقلابی در جهت رفع مشکلات و حل مسائل اساسی و توجه ایشان به صاحبان اصلی انقلاب است. اما مهم تر از این حضور شایسته، حل جدی این مسئله و پیگیری مستمر مطالبات مشابه خواهد بود.
🔹️ ۴- و اما مهمترین نکته این است که راه حل ریشهای رفع مشکلات کارگری و احقاق حق حقیقی ایشان، تحقق خواستهی قانون اساسی از دولت و شکل گیری حکمرانی مردمی کارگران در قالب شوراهای اسلامی کار است.
مطابق اصل ۱۰۴ قانون اساسی به منظور تامین قسط اسلامی و در راستای پیشرفت، شوراهایی مرکب از نمایندگان کارگران و دیگر کارکنان مجموعه تشکیل میشود.
🔹️ تحقق شعار مردمی بودن دولت از مسیر احیای حکمرانی مردمی امکانپذیر خواهد بود و مهمترین جلوه آن شکل گیری تشکلهای کارگری و حیات بخشیدن به این اصل قانون اساسی است.
🔹️ مطالبه ما از مسئولان استان و شخص فرماندار محترم این است که هر چه سریعتر زمینه شکلگیری تشکلهای کارگری در تمامی کارگاههای استان را فراهم نمایند. جهت ضمانت تحقق این وعده مجمع دانشجویان عدالتخواه درخواست دارد که گزارش اقدامات آتی در مدت زمان سه ماهه به صورت شفاف در اختیار کارگران، تشکلهای دانشجویی و عموم مردم قرار گیرد.
والسلام علی من اتبع الهدی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رد پای دشمنان ایران به وضوح مشخص است.
🔹از صندوق بین المللی پول و نسخه هایش برای نابودی #معیشت مردم ایران چه میدانید؟
بشنوید از سید یاسر جبرائیلی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️