⭕️ لقب بی بهانه ها
🔹 مومنین بی بهانه شکر میکنند؛ چون میدانند در برابر خدای ارحم الراحمین چیزی برای ناشکری وجود ندارد. مومنین کسانی هستند که نعمت هایی که دیده نمیشوند هم در نگاه آنان به چشم میآیند، پس خدا را بخاطر آنها هم شکر میکنند.
🔸 خداوند به حضرت موسی خطاب میکند: «همین که بدانی من نعمتی را به تو دادم، این شکر است، حقّ شکر است.» اکثر ما انسانها، از اینکه نعمتها از کیست و چه کسی آن را به ما داده است، غافل هستیم. اگر این را بدانیم، خدا را شکر میکنیم و شکر لفظی، شکر عملی را در پی دارد و این شکر عملی، مانع معصیت ما میشود.
🔺 یکی از نتایج مهم شکرگزاری افزایش نعمت است؛ به همین دلیل گفته اند شکر نعمت، نعمتت افزون کند. اما بزرگترین نعمتی که در نتیجه شکرگزاری بدست میآید، چیست؟
🔆 بهترین، ارزشمندترین و قشنگ ترین نعمتی که بالاتر از آن وجود ندارد، نعمتِ وجود امام معصوم است. این نعمت، همان قلعه خداست؛ همان "فمن دخل حصنی" است که اینبار تو شرط آن هستی. و شرطش دعا در حق او و عمل برای زمینه سازی ظهور اوست.
#اخلاق_مهدوی ٢٨
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۴۳۸🌷
🌹ﻭَ ﻣُﻔَﻮِّﺽٌ ﻓِﻲ ﺫَﻟِﻚَ ﻛُﻠِّﻪِ ﺇِﻟَﻴْﻜُﻢْ🌹
🔹زیارت جامعه کبیره🔹
🌼🍃ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ی حالات ﻭﺍﮔﺬﺍﺭﻧﺪﻩ ﻛﺎﺭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﻳﻢ...
🌼🍃ﺗﻔﻮﻳﺾ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺗﺮﻙ ﺗﺪﺑﻴﺮ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻌﻨﺎ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻣﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻭﺍﮔﺬﺍﺭ ﻣﻲﻛﻨﻢ ﻭ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻲﺩﺍﺭﻡ.
🌼🍃یعنی لحظه به لحظه نظر و عقایدم را به امام زمانم عرضه می کنم و می گویم: ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺍﺻﻼﺣﺎﺕ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ،شما ﺍﺻﻼﺡ ﻛﻨﻴد.
🌼🍃ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻲﺳﭙﺎﺭﻡ.ﻫﺮ ﻛﺠﺎ ﺑﻪ ﻛﻢ ﻛﺮﺩﻥ ﻭ ﺯﻳﺎﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﻧﻴﺎﺯ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺻﻼﺡ ﺑﻔﺮﻣﺎﻳﻴﺪ.
🌼🍃ما ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺍﺯ ﻧﻤﻲﮔﻮﻳیم: "ﻣﻔﻮﺽ ﻓﻲ ﺍﻣﻮﺭﻱ" ﺑﻠﻜﻪ ﻣﻲﮔﻮﻳیم:«ﻣُﻔَﻮِّﺽٌ ﻓِﻲ ﺫَﻟِﻚَ ﻛُﻠِّﻪِ ﺇِﻟَﻴْﻜُﻢْ » ﻣﻦ ﺧﻮﺩ ﺗﺪﺑﻴﺮﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻣﻮﺭ ﻧﺪﺍﺭﻡ. ﺑﻠﻜﻪ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺍﻋﻤﺎﻟﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻲﺳﭙﺎﺭﻡ.
🌹ﻭَ ﻣُﺴَﻠِّﻢٌ ﻓِﻴﻪِ ﻣَﻌَﻜُﻢ🌹
🌺ﻣﻦ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻫﻤﻪ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻢ. ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺍﺯ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺍﻟﻔﺎﻅ ﺗﻜﺮﺍﺭ ﺷﻮﺩ: ﻫﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﻣﻲﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﻣﻲﻛﻨﻢ.ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﻧﻤﻲﻛﻨﻢ ﺑﻠﻜﻪ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﻣﻲﻛﻨﻢ.
🌺 ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﻫﺴﺘﻢ.ﻣﺜﻼ ﻣﻦ ﻋﻘﻠﻢ ﺑﻪ ﺍﻣﻮﺭﻱ ﻧﻤﻲﺭﺳﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻭ ﻏﻠﻂ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻧﻤﻲﺩﻫﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻛﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺴﭙﺎﺭﻡ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﻲﺳﭙﺎﺭﻳﺪ.ﻣﻦ ﺩﺭ ﻣﻌﻴﺖ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺧﺪﺍ ﺷﺪﻩﺍﻡ ﻭ ﺩﻳﮕﺮ ﺍﻋﺮﺍﺿﻲ ﻧﺪﺍﺭﻡ.
🌺ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮ ﺩﺭ "ﻣُﺴَﻠِّﻢٌ ﻓِﻴﻪِ ﻣَﻌَﻜُﻢ" ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ما ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ امام زمان علیه السلام ﺍﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲﻛﻨیم: ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺟﺎﻳﮕﺎﻫﻲ ﺧﺪﺍﻳﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﻤﻲﺩﻫﻢ ﺑﻠﻜﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﺪﻩ ﻣﻲﺩﺍﻧﻢ.
🌺ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﻱ ﺍﺧﺒﺎﺕ ﺍﺳﺖ. ﺍﻳﻦ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺩﺭ ﻋﺮﺏ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﻣﻲﺭﻭﺩ ﻛﻪ ﺷﺘﺮ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﺧﺎﺻﻲ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﻻﺑﻼﻱ ﻛﺮﻙﻫﺎﻱ ﺑﺪﻧﺶ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﺭﻳﺰ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ.ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺳﺒﺤﺎﻥ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﻣﺄﻣﻮﺭ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻧﻮﻙ ﺯﺩﻥ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﺷﺘﺮ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﺷﺘﺮ ﻧﻮﻙ ﻣﻲﺯﻧﺪ ﺣﻴﻮﺍﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﺭﺩ ﻣﻲﻛﻨﺪ، ﺍﻣﺎ ﭼﻨﺎﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﺍﻳﻦ ﺩﺭﺩ ﺭﺍ ﺗﺤﻤﻞ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﺣﺮﻛﺘﻲ ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﻧﺸﺎﻥ ﻧﻤﻲﺩﻫﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺗﻜﺎﻥ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ ﺳﻜﻮﻥ ﻋﺮﺏ ﺧﺒﺖ ﻣﻲﮔﻮﻳﻨﺪ.
🌺ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﻣﻔﺴﺮﻳﻦ ﻣﻲﻓﺮﻣﺎﻳﻨﺪ: ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻲ ﺍﺧﺒﺎﺕ ﺍﺳﺖ.ﻳﻌﻨﻲ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ به امام معصوم ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻛﻢ ﻭ ﺯﻳﺎﺩ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﻛﻨﺸﻲ ﻧﺸﺎﻥ نمی دهند ﻭ ﻃﻤﺄﻧﻴﻨﻪ و آرامش ﺧﻮﻳﺶ را حفظ می کنند.
🌺ﺗﺴﻠﻴﻤﻲ ﻛﻪ حضرت ﺍﺑﺎﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ علیه السلام در ﺭﻭﺯ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: « ﺗﺴﻠﻴﻤﺎ ﻻﻣﺮﻙ ﻭ ﻻ ﻣﻌﺒﻮﺩ ﺳﻮﺍﻙ » ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺍﺳﺖ. ما ﺍﻋﻼﻡ ﻣی داریم ﺷﻤﺎ ﻣﻌﺼﻮﻣﻴﻦ ﺍﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺣﻖ ﻛﺮﺩﻩﺍﻳﺪ ﻣﻦ ﻧﻴﺰ ﻣﻲﺧﻮﺍﻫﻢ ﺷﺒﻴﻪ ﺷﻤﺎ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺑﺎﺷﻢ.
#مهدی_شناسی
#قسمت_438
#جامعه_کبیره
@entezar_ma313
✒️📃
آیــــــ📖ـــــات مهــــ💐ــــدویت
📖طرح یک جزء، یک آیه مهدوی
👈جزء [26]سوره محمد، آیه18
⭐«فَهَلْ يَنْظُرُونَ إِلَّا السَّاعَةَ أَنْ تَأْتِيَهُمْ بَغْتَةً فَقَدْ جاءَ أَشْراطُها فَأَنَّى لَهُمْ إِذا جاءَتْهُمْ ذِكْراهُم»
🔰«آيا کافران جز این انتظار دارند که قیامت ناگهان فرا رسد؛ در حالیکه هم اکنون نشانه های آن آمده است و هنگامی که بیاید تذکر و ایمان آنها سودی نخواهد داشت»
🔆آقا امیرالمؤمنین فرمودند: رسول خدا (ص) بیان کردند که پیش از قیامت چندین نشانه خواهد بود و بعضی نشانه ها را نام بردند؛ سفیانی، خروج دابه، طلوع خورشید از مغرب، نزول حضرت عیسی، خسف و خروج حضرت مهدی (عج) است.
📚منبع:
الغیبة طوسی، ص436
📘برگرفته از: کتاب سیمای ماه دوازدهم در سی جزء قرآن نوشته استاد اباذری از اساتید مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم
#آیات_مهدوی
#متن_آیات_مهدوی 26
@entezar_ma313
🌷مهدی شناسی ۴۳۹🌷
🌹فَقَلبي لکم مسَلِّم🌹
🔹زیارت جامعه کبیره🔹
❤️ﻗﻠﺐ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺟﺎﻳﮕﺎﻫﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻫﻤﻪ ﻣﺤﺒﺖﻫﺎ ﻭ ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﺩ.
❤️ﻗﻠﺐ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺩﺭﺍﻛﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻭ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﻲﻛﻨﺪ.
❤️ﻭﻗﺘﻲ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ «ﻓَﻘَﻠْﺒِﻲ ﻟَﻜُﻢْ ﻣُﺴَﻠِّﻢٌ » ﻫﺮ ﻛﺲ به امام زمانش ﻋﺮﺿﻪ ﻣﻲﺩﺍﺭﺩ، ﻣﻦ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﺑﺎﻭﺭ ﻭ ﻣﻮﺿﻊ ﺍﺩﺭﺍﻛﻢ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺷﻤﺎ ﻣﻲﻛﻨﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﻲﻛﻨﻢ، ﺍﻭﻻ ﺷﻴﺌﻲ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﻱ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻗﻠﺐ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺷﻤﺎ ﻣﻲﻛﻨﻢ. ﺛﺎﻧﻴﺎ ، ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﺗﺴﻠﻴﻢ ، کسی ﻣﻲﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻫﺎﻱ ﻋﺎﻟﻢ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ اوﺳﺖ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻗﻠﺒﻢ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺎﻱ ﺩﻫد.
❤️ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﺗﺮﻳﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﻭﺟﻮﺩ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺩﻝ ﺍﻭﺳﺖ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﺴﻠیم امامش ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﻛﺎﻧﻮﻥ ﻣﺤﺒﺖ ﻭ ﻧﻮﺭ ﮔﺮﺩﺩ.
❤️ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺩﻝ ﺍﺯ ﻭﺳﻮﺳﻪ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﻣﻲﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺛﺒﺖ ﻭ ﺿﺒﻂ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻭ ﺟﺎﻳﮕﺎﻫﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ ﭼﻨﺎﻧﻜﻪ ﻛﺴﻲ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ امام زمان ﺑﺴﭙﺎﺭﺩ ﺣﻀﺮﺕ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺩﻝ ﻣﻌﺎﺭﻑ ﻗﻴﻤﺘﻲ ﻭ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲﺩﻫﺪ ﻛﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﻳﻘﻴﻦ.
❤️ﺣﻀﺮﺕ ﺗﻌﻠﻖ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﺍﻣﻮﺭ ﻓﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺟﺎﻱ ﻧﻤﻲﺩﻫﻨﺪ، ﻫﺮ ﻛﺲ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﭘﺮ ﻣﺤﺒﺖ ایشان ﺑﻴﻨﺪﺍﺯﺩ ﺍﺯ ﺁﻓﺎﺕ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
❤️ﻫﺮﮔﺎﻩ ﺩﻝ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ امامش ﺑﺮﻭﺩ ﺑﻪ ﺗﺒﻊ ﻫﻤﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ایشان ﻣﻲﺭﻭﺩ. ﺩﻝ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﻲﻣﺎﻧﺪ ﻛﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻛﻨﺪ ﺑﻠﻜﻪ ﺑﻪ ﻳﻜﺒﺎﺭﻩ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﺟﺴﻤﺎﻧﻲ ﺟﺪﺍ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ امامش می رساند. ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﺣﺮﻛﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻣﻨﺒﻊ ﻧﻮﺭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻴﺎﺯﻱ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺍﻭ ﺭﻓﺖ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﺑﺎ ﭘﺪﺭﺵ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﻲﻣﺎﻧﺪ.
❤️ﺩﻝ ﺑﺎ ﺗﺼﺮﻑ ﻭﻻﻳﻲ امام زمان علیه السلام ﭼﻨﺎﻥ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭ ﺑﻴﺰﺍﺭﻱ جستنش ﺟﻬﺖ ﻣﻲﻳﺎﺑﺪ.
#مهدی_شناسی
#قسمت_439
#جامعه_کبیره
@entezar_ma313
💐معرفت مهدوی💐
💠صلوات ضراب اصفهاني💠
🔶"اللهم نوّر بنوره.../خدايا با نور حضرت وليعصر هر تاريكي را منور كن !
ظلمت جهان را از بين ببر!
❓حال خود را ارزيابي كنيم آيا دوست داريم جهالتهاي ما از بين برود يا با بعضي جهالتها خوش هستيم؟
❓آيا علاقمند به افزايش علم و معرفت هستيم يا مي گوييم همين مقدار كه آموزش گرفته ايم، كافي است ؟
❓اگر حضرت ظهور كنند و به طور مثال دهه محسنيه را باطل و بدعت اعلام كنند، آيا احساسات ما جريحه دار نمي شود؟
❓آيا فرمان حضرت را مي پذيريم؟
❓آيا با نو آوريها و بدعتها مقابله مي كنيم؟
❓آيا امور غلطي را كه خود احداث كرده ايم ، تغيير مي دهيم؟
❓آيا چنين امام زماني را مي خواهيم؟
❓آيا خاك كف كفش چنين امامي را سرمه چشم مي كنيم يا با حضرت وليعصر قلباََ و در درون درگير مي شويم؟
🔶خدايا هلاك و ريشه كَن كُن هر كسي را كه مي خواهد عالمانه و يا جاهلانه نور حضرت را خاموش كند.
🔶گاهي ما با انحرافات و جهالتها مانع جلوه گري حضرت هستيم.با رفتار نادرست مردم را از امام زمان فراري مي دهيم.حال امام زمان(ع) در این دعا نفرين مي كنند(خدايا هلاك كن...)
🔶وقتي ما دروغ مي گوييم اما به زيارت هم مي رويم مورد نفرين حضرت هستيم.
🔶وقتي معصيت و خلاف انجام مي دهيم و اهل ذكر و روضه و حوزه هستيم، مورد نفرين حضرت خواهيم بود،زيرا خمودي توجه به حضرت وليعصر را اراده كرده ايم.
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#تلنگر_مهدوی
@entezar_ma313
💠تفسیر زیارت عاشورا
✍برگرفته از فایل شماره (۴)
⬅️قسمت بیست و ششم
🔹«وَ لَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسْرَجَتْ وَ اَلْجَمَتْ وَ تَنَقَّبَتْ لِقِتالِك» در بعضی از نسخه های زیارت عاشورا بعد از «تَنَقَّبَتْ» «تَهیَّأت» هم نوشته شده که این اختلاف نسخه است و آنچنان اختلاف بزرگی نیست بهر حال این اختلاف نسخه ها پیش می آید، بعضی کلمات ممکن است در یک نسخه باشد و در نسخه دیگر نباشد.
👈می گوید خدا لعنت کند امتی را که «اَسْرَجَتْ» اسب های خودشان را زین کردند «وَ اَلْجَمَتْ» یعنی لجام، برای جنگیدن با شما امام حسین (ع) دهانه اسب هایشان را آماده کردند «وَ تَنَقَّبَتْ» یعنی نقاب جنگی زدند، لباس نظامی پوشیدند «وَ تَهیَّأت» مهیا برای جنگ شدند.
📖در این فراز از زیارت عاشورا؛
افرادی را لعنت می کند که غیر مستقیم در جنگ حضور داشتند. یعنی حتی آن آهنگری که برای سربازان لشکر عمر سعد شمشیر تیز می کرد، آن کسی که اسب های آنها را تزئین کرد چه از لحاظ زین کردن اسب یا از لحاظ سُم زدن اسب. کسی که سپر ساخت، شمشیر تیز کرد و ساخت، نعل ساخت، آب و علوفه ی اسب ها را آماده کرد هر کسی به هر نحوی در این جنگ کربلا حضور داشت خدا در اینجا این فرد را لعنت می کند.
⚠️یعنی در انجام یک گناه
فقط فاعل گناه مجازات نمی شود
بلکه کسانی که در این وسط کمک کار هم بودند مجازات می شوند.
📄در رابطه با گناه شراب، در کتاب ″من لا یحضره الفقیه- ج۴، ص۸″ روایتی را می آورد که خیلی قشنگ است، پیغمبر (ص) می فرمایند:👇
❌خدا لعنت کرده است شراب را و کسی که درخت آن را به این قصد می کارد (یعنی طرف انگور را به نیت شراب گرفتن می کارد) و لعنت کرده خدا سازنده ی شراب را (کسی که شراب را می سازد درست است که نمی خورد ولی سازنده اش هم ملعون شده است) خورنده ی شراب و خوراننده ی آن (یعنی کسانی که می فروشند) و حتی باربر (کسی که حمل و نقل شراب را انجام می دهد) تمام اینها در این گناه شریکند و لعنت شده هستند.
❌ربا هم همین است متأسفانه در جامعه ی ما زیاد شده. راجع به ربا هم ما روایت داریم که آن کسی که ربا می دهد و چه ربا می گیرد و آن کسی که بر این قرارداد شاهد است (برگ را امضاء می کنند که من این مقدار را دادم تو باید بیشتر از این به من بدهی) تمام اینها جزء لعنت شدگان هستند و در این گناه ربا همه شریک هستند.
👌در این بحث زیارت عاشورا هم این را می گوید درست است که این افراد در جنگ شرکت نکرده اند اما همین افراد اسب های دشمن را فربه کردند آماده کردند خود دشمن را برای حضور در تحریک کردند. خیلی از این آقایانی که در جنگ کربلا حضور داشتند خانم هایشان اینها را تحریک کردند چون ابن زیاد پول زیادی می داد، خانم ها مردانشان را تحریک کردند که به جنگ بروید که پول زیادی می دهند. یعنی تمام سیاهی لشکرهای دشمن هم در این گناه شریک هستند. حتی آنانی که نامه نوشتند و زیرش زدند اینها هم در این گناه شریک هستند.
⚠️این تعبیر زیارت عاشورا، باید برای ما مهم باشد که حواسمان جمع باشد گاها حرفی که می زنیم این حرف ما زمینه ساز فتنه ای نباشد. به قول معروف می گویند زبان خیلی کوچک است ولی گناهش بسیار سنگین است. این قلم هایی که یک عده ای می نویسند، حرف هایی که یک عده ای می زنند، مخصوصا مسئولین با این حرفی که می زدند آب در آسیاب دشمن می ریزد یا نه؟ با حرفی که می زند جایگاه نظام و رهبری را تضعیف می کند یا نه؟
💢خیلی باید در این مواقع حواسمان جمع باشد ناخواسته دشمن را تقویت نکنیم. اگر خدایی نکرده حرفی بزنیم کاری بکنیم که این حرف و کار ما زمینه ساز یک فتنه ای بشود طبق این فراز از زیارت عاشورا مورد لعنت خدا، ملائکه، انبیاء و جمیع انسان هایی که بخواهید در نظر بگیرید هستیم.
🔹 ادامه دارد ...
🎤استاد احسان عبادی
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 26
@entezar_ma313
🌹سلام بر امام عصر، آن رحمت فراگیر الهی
دریغا که در گوش ما همیشه از قهرش گفتهاند ،
و ما را از شمشیر و جنگ و جوی خون ترسانیدهاند،
با این که همهی بزرگان ما گفتهاند که شمشیرش برای آنانی است که بویی از مهر و انسانیت نبردهاند ،
و او رحمت ♥️فراگیر خداست!
رحمه الله الواسعه است و هدف نهایی او ،
رساندن مردم به نهایت بندگی خدا و فراگیر کردن مهر و محبت است.
❤️امام زمان علیه السلام خودشان فرمودهاند:
"إن رحمة ربکم وسعت کلَّ شئ و أنا تلک الرحمة"
همانا رحمت پروردگارتان فراگیر است و من آن رحمت فراگیر خداوند هستم.
📚 بحارالانوار، ج 53
@entezar_ma313