یک جمله در نفی هجمههای همهجانبه به فرهنگ، هویت و ارزشهای دیرپای ایرانیان، عریانیهای سازمانیافته، تحقیر زن ایرانی، تعرض به امنیت اخلاقی جامعه و... نوشتند. پالس ضعف و ناتوانی به نظام اسلامی ارسال کردن، درباره جامعه روایت دروغ انتشار دادند. هر کسی را هم که ایستاده بود با چوب طعنه و تخریب از پا نشاندند. هراس فراگیر در میان نخبگان متدین ایجاد کردند. و حالا لحظهی بدعتی بزرگ در عبور از حکمرانیِ قانون توسط یک شبهجریانِ پرهیاهو و بیمنطق را با کلیدواژه عقلانیتِ نظام! جشن میگیرند.
ننگ بر این عقلانیتِ موهوم!
@eqbali62
طبق قانون، پس از تایید شورای نگهبان، فرآیند اصلاح و دست بردن در یک قانون باید پس از گذشت ۶ ماه از تاریخ اجرای آن باشد. ممانعت از ابلاغ یک قانون توسط شُعام نیز باید مصوبه داشته باشد که طبق قانون، مصوبات شُعام باید با امضای مقام معظم رهبری باشد. تصمیمات گعدهای و محفلی و فاکتور کردن آن به اسم شعام، رسماً کودتا علیه قانون است!
کاش صدایی از کسی بلند میشد..
@eqbali62
من به عنوان یک فعال حوزه حجاب از مسیح علینژاد ممنونم
🖊 دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
❎ مسیح علینژاد تا به امروز هیچ عکس برهنهای را از خود منتشر نکرده بود و همواره روی حجاب سر تاکید داشت. اما اکنون عکسهای عریان خود را با کپشنی عریانتر پست کرده است که حاوی نکات مهمی هستند. مسیح علینژاد تا به امروز یک پروژه داشت: "کشف حجاب دختران در ایران" اما از امروز میگوید پروژه جدیدی را استارت زدم: "برهنگی دختران در ایران" تا دیروز به کشف حجاب سر میگفت: پوشش دلخواه و امروز این عبارت را برای بیکینی و تاپ بهکار میبرد!
❎ واقعیت این است که مسیح علینژاد کارش را خوب بلد است. او یک کمپینر حرفهایست. برای گام به گام پروژهاش استراتژی و برنامه دارد. کارگزاران و شرکای متعددی هم در داخل کشور دارد که در تکمیل و پیشروی پروژه او کارسازی و همافزایی میکنند. تردیدی ندارم که به زودی مناقشات درباره حجاب در کشور جمع خواهد شد و چند سال آینده گفتگو درباره مرزهای جدید نمایش بدن جای آن را خواهد گرفت. زمان صحت این مدعا را ثابت خواهد کرد.
❎ مسیح علینژاد زمان خوبی را هم برای شروع پروژه جدیدش انتخاب کرده است. دقیقا زمانی که ما در آستانهی ابلاغ قانون حجاب قرار داشتیم و مسئولان با تردید و ترس تصمیم به تعلیق قانونی گرفتند که مستظهر به ارادهی مردم و محصول سازوکارهای تقنینی نظام جمهوری اسلامی بود. حالا مسیح علینژاد هوشمندانه این سیگنال را از مسئولان ما دریافت کرد که حاکمیت ایران از حجاب سر عبور کرد و اکنون زمان آغاز پروژه برهنگی دختران در ایران است.
❎ مسیح علینژاد دقیقا همان استراتژی و خطی را دنبال میکند که رژیم صهیونیستی درباره مقاومت و در نسبت با محور اصلی آن یعنی ایران دارد پیگیری میکند. آن خط چیست؟ ۱. تعرض به خطوط قرمز و تست کردن واکنش ایران، ۲. عدم واکنش ایران و دریافت سیگنال ضعف از مسئولان، ۳. تعرض به خطوط قرمز جدید! مسیری که اکنون منتهی به همسایگی دیوار به دیوار ما با اسرائیل شده و عنقریب به یمن نیز سرایت خواهد کرد.
❎ مسیح علینژاد وقتی میبیند واکنش ما نسبت به عریانی دختر علوم تحقیقات پاک کردن صورت مساله با احاله آن به بیماری روانی او بود و پرستو احمدی نیز پس از برگزاری کنسرتی با آن وضعیت صرفا به صرف چای و شیرینی به پلیس دعوت میشود و خیلی شیک مهمانی پلیس را ترک میکند، مطمئن میشود که هیچ ارادهای در جهت تعرضهای پروژهای به خطوط قرمز اخلاقی و فرهنگی جامعه ایران وجود ندارد. خب پس اکنون بهترین زمان برای رونمایی از بدن خود با کپشنِ پوشش دلخواه است!
❎ من اما بینهایت خوشحالم و از مسیح علینژاد سپاسگذارم! در این لحظه او تمام قد به کمک گفتاری آمده است که من و امثال سالها مروج و مبیّن آن بودهایم. ما سالها و بهویژه بعد از فتنه زن، زندگی، آزادی این سخن را مطرح میکردیم که روند مبارزاتِ مدنی علیه حجاب و کنشِ سیاسی و براندازانهی کشف حجاب به هیچ وجه به این نقطه(کشف حجاب سر) اکتفا نخواهد کرد و پس از تثبیت آن به سوی کشف سایر نقاط بدن! نیز حرکت خواهد کرد. این صحنه خیلی روشن بود.
❎ عدهای اما نمیخواستند این گفتار را همراهی کنند و همواره بر جامعهی خودتنظیمگرِ ایرانی تاکید میکردند. گویی ما مخالف یا منکِر سهم سازوکارهای اخلاقیِ مقاوم جامعه ایران بودیم. ما داشتیم به نقطه دیگری اشاره میکردیم و موضوع دیگری را مطرح میکردیم و دوستان داشتند از موضوع دیگری با ما محاجه میکردند. امروز اما مسیح علینژاد با عکسهای جدیدش به کمک تثبیت این آگاهی تاریخی ما ایرانیان در نسبت با "دشمن" آمده است.
❎ ذهنیتِ مسئولان و نخبگان اجتماعی سیاسی ما در لحظهی عقبنشینی از ابلاغ قانون حجاب چه بود؟ آنها معتقد بودند که نباید در میانهی جنگِ نظامی و امنیتی با اسرائیل و مشکلات اقتصادی در داخل کشور فضای جدیدی را برای تنش با مردم ایجاد کرد. این ذهنِ بسیط گمان میکرد که با تعویق انداختن قانون حجاب، دشمن به پشت دست خود زده و با حسرت میگوید: حیف که مسئولان حازم و باتدبیر ایران تمام نقشههای من برای ایجاد آشوب اجتماعی در ایران را نقش بر آب کردند!!
❎ در حالی که پیام دریافتی دشمن از این عقبنشینی، تدبیر مسئولان نبود بلکه ضعف و استمهال بود! دشمن نیز در پاسخ به استمهال ما لحظهای درنگ نمیکند و گام بعدی را محکمتر برمیدارد. در حالی که میشد با ابلاغ و اجرای مدبرانه و هوشمندانهی قانونی که از قضا برای رفع تنشهای محتمل جامعه ایرانی تنظیم شده بود مانع از جسارت بیشتر و پیشروی دشمن به سمت تنشزاییهای اجتماعی بیشتر شد. اما امان از ضعف و تردید...
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
@eqbali62
امروز در حاشیهی همایش خانواده خدمت رئیس جمهور محترم و ریاست محترم مجلس و وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره "غیبت مردان در خانه" به عنوان یکی از زمینههای اصلی چالشهای خانواده توضیحاتی ارائه دادم و از ضرورت ارتقای دانش خانواده نزد آقایان گفتم. هر سه بزرگوار با ضرورت آن همراهی کردند و قرار شد سازوکارهایی را برای ارائه آموزشهای خانواده به صورت ضمن خدمت به کارکنان مرد دولت و دستگاههای اجرایی کشور تمهید نمایند.
@eqbali62
مناظره دکتر اقبالی و محسن برهانی - مدرسه آزاد (1).mp3
33.72M
فایل صوتی مناظره من و دکتر محسن برهانی درباره قانون حجاب
@eqbali62
هدایت شده از مرکز مشاوره یارا
ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) و روز مادر، به اطلاع میرساند:
خدمات مشاوره در مرکز مشاوره ازدواج و خانواده یارا از روز زن تا روز مرد با 30 درصد تخفیف ارائه خواهد شد.
آدرس مرکز:
تهران - سهروردی شمالی
وبسایت:
Www.yarafc.com
تلفن تماس:
02177918009
شماره شبکههای اجتماعی:
09352632245
آدرس کانال ایتا:
@yarafamilycenter
دیروز در جشن روز زن معاونت زنان در محضر رئیس جمهور محترم ۵ نفر سخنرانی کردند که ۴ تاشون در نفی قانون حجاب بود. ادبیات دو نفرشون اینطوری بود:
قانون بد رو باید زیر پا گذاشت!
.
.
.
حالا اصلا حجاب رو بیخیال!
یعنی واقعا از این ادبیات ککتون نمیگزه؟!
دلواپسانِ "جامعه" نگران نیستید؟!
عجیبه!
@eqbali62
فرمولِ انفعال:
با هر شکستی شکستهای قبلی فراموش خواهند شد!
@eqbali62
تکثر شیوههای زندگی نشانهی پویاییِ جامعهست. ما کثرتها را میفهمیم و میپذیریم(حتی کثرتهای متضاد را)
اما چگونه باید جامعه را نسبت به یک لایف استایلِ مهاجم که از قضا متعلق به اقلیتی از شهروندان جامعه است، آگاه کرد؟ قانون برای ما تمنای داشتن یک جامعهی یکرنگ و متحدالشکل نیست. بلکه امکانی برای تضمین حقوق شهروندیِ مردم است.
@eqbali62