39.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 معجزه صلوات
🔹خاطره بسیار شنیدنی حجت الاسلام محمدمهدی کرمی در محضر علامه مصباح یزدی در مورد رفع موانع تشرف به حج با توصیه آیت الله بهجت به ایشان در حل آنها با ذکر شریف صلوات.
🔻کمی طولانی است ولی ارزش گوش دادن دارد، هنگام فراغت گوش بدهید
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
صبحی بدون گاز
امروز صبح که آمدم زیر کتری را روشن کنم، گاز روشن نمیشد ، گفتم شاید فندگ گاز مشکل پیدا کرده، ولی کبریت هم چارهساز کار نشد، فهمیدم گاز محله قطع شده است
🔹 یاد هشدارهای دکتر درخشان افتادم که میفرمودند در آینده ای نه چندان دور با مشکل گاز مواجه می شویم. در این فضا چارهای جز رفتن به سمت برق خورشیدی و تبدیل تدریجی لوازم خانگی نداریم.
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 وقت نماز در ابتدای پارک دورشهر قم، نماز جماعتی برپا بود، با یک سخنرانی مختصر و پذیرایی از حضار با چایی. سخنران اتفاقا نکات مختصری در مورد شهادت سید حسن نصرالله مطرح کرد و به آیه ای اشاره کرد که در مورد درگذشت حضرت رسول است: وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن ...
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
🌀 ما جنگ را میبریم!
🔹چرچیل در میانه جنگ جهانی دوم درحالی که لندن زیر بمباران آلمانی ها بود، از رانندهاش خواست سریع او را به جلسه مهمی برساند. خیلی دیر شده بود.
🔻راننده مسیر کوتاه ولی ورود ممنوع را انتخاب کرد. وسط خیابان ناگهان افسر راهنمایی قبض جریمه در دست، دستور توقف داد.
🔹راننده گفت: «این ماشین نخستوزیر است. ایشان به جلسه محرمانهای میرود و باید سر ساعت به جلسه برسد».
🔹افسر با خونسردی گفت: «هم ماشین و هم نخستوزیر و هم من وظیفه مان را خوب میشناسیم »
🔻پلیس جریمه را صادر کرد و دستور دور زدن به راننده داد.
🔹 وقتی راننده مشغول دور زدن شد چرچیل گفت: «ما جنگ را میبریم، چون خیابانهای لندن به رغم بمباران سنگین دشمن با قانون اداره میشود».چرچیل درست پیشبینی کرده بود، جنگ را بردند!
🔹 نمی دانم این داستان واقعی است یانه، ولی پیامش کاملآ واقعی است، اگر هرکدام از ما وظیفه اش را به درستی انجام دهد، در هر کارزاری پیروزیم!
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
🌀 ترمیم ابزارهای تعهدساز
🔹 قبلاً نوشتم که توماس #شلينگ برنده جايزه نوبل اقتصادي، در مباحث اقتصاد سياسي از ابزارهاي تعهدسازCommitment Devices سخن به ميان ميآورد. مراد او از ابزارهاي تعهدساز ابزارهايي است كه در فضاي تعاملات بين كشورها و افراد استفاده ميشود تا به طرف مقابل سيگنال معتبري داده شود تا رفتارش را عوض كند. از نظر شلينگ تهدیدهای نظامی نوعی ابزار تعهد ساز است؛ در این موارد تهدیدکننده تمایلی به جنگ ندارند، بلکه میخواهد مانع از جنگطلبی حریف شود. از نظر شلینگ ابزارهای تعهدساز باید باورپذیر باشند که جلوی رفتار خصمانه حریف را بگیرند.
🔹 #حمله دوم ایران به رژیم صهیونیستی را میتوان در چارچوب ترمیم ابزارهای تعهدساز تحلیل کرد؛ اقدامی که میخواهد مانع از تکرار اقدامات خصمانه حریف شود؛ یعنی مقابله با اقداماتی همچون ترور اسماعیل هنیئه در خاک ایران و هدف قراردادن مستشاران ایرانی در لبنان که امنیت ایران را به شدت تهدید کرده است.
✍️توکلی Eitaa.com/eqmoq2
🌀ارسال مقاله به مجله پژوهشهای اقتصاد مقاومتی
🔹دوفصلنامه پژوهشهای اقتصاد مقاومتی دارای رتبه ترویجی آماده دریافت مقالات علمی اساتید و پژوهشگران حوزه مطالعات اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی بوده و در کمتر از دو ماه، مقاله شما را بصورت رایگان ارزیابی و در صورت پذیرش منتشر میکند.
از این ادرس برای ارسال مقاله استفاده فرمایید:
https://npem.sinaweb.net/
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از کانال رسمی دکتر صمصامی
♦️#نفوذ یعنی تبدیل یک پیروزی بزرگ در جبهۀ حق به تلخکامی و نارضایتی مردم با افزایش #نرخ_جعلی_بازار_آزاد قاچاق و سرایت آن به سفرۀ مردم تحت عنوان نظام ارز شناور مدیریت شده و دادن آدرس غلط ناترازی بودجه و رشد نقدینگی به جای افزایش نرخ ارز رسمی به عنوان علتالعلل تورم و مشکلات اقتصادی
کانال رسمی دکتر حسین صمصامی
👈همه جهت تحقق اقتصاداسلامی رسانه باشیم.
https://eitaa.com/joinchat/1802830600C66b40c86de
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨صندوق بینالمللی پول، شورش، این بار پاکستان...
1- «نئولیبرالیسم نظامی» مفهومی است که «عاطب احمد» در مقالهای که برای نشریه علمی Geoforum نوشته، برای تشریح اقتصاد سیاسی پاکستان به کار برده است. احمد استدلال میکند که ارتش پاکستان ضمن اینکه نوعی «سرمایهداری نظامی» را در این کشور ایجاد کرده، قدرت نظامی را برای اجرای اصلاحات نئولیبرالی نیز اهرم کرده است.
چند ماه پیش که خبر توافق جدید پاکستان و صندوق بینالمللی پول برای اخذ وام 7 میلیارد دلاری و اجرای بسته جدید اصلاحات نئولیبرالی منتشر شد، روزنامه دنیای اقتصاد که تریبون جریان سرمایهداری نئولیبرال در ایران به شمار میرود، طی گزارشی از این توافق با تیتر «زنگ اصلاحات اقتصاد همسایه» استقبال کرد و نوشت: «ارتش پاکستان از برنامه شهباز شریف حمایت میکند».
2- اهرمسازی نیروهای نظامی برای سرکوب معترضان به سیاستهای نئولیبرالی، یادآور این اظهارات مسعود روغنی زنجانی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت آقای هاشمی است که در خاطراتش میگوید: «من در مجلس استدلال کردم که اگر شما به دنبال اجرای یک سیاست مشخص (تعدیل) هستید، باید منتظر یک سری عواقب اجتماعی-سیاسی باشید و قادر به پرداخت هزینههای تصمیم خود هم باشید. مثلا دولت کره سیاستهای خود را به صورت علنی اعلام میکند و به شدت نیز پیگیری میکند، وقتی هم با واکنشهای کارگران و دانشجویان روبرو میشود، پلیس را برای سرکوب آنها به خیابانها میفرستد».
3- این است که اعتراض و سرکوب، تبدیل به بخش جداییناپذیر سیاستهای نئولیبرال شده و ایران و پاکستان و دیروز و امروز نمیشناسد. مهرماه 1402 صندوق بینالمللی پول گزارش مهمی با عنوان «ناآرامیهای اجتماعی و قیمت سوخت» منتشر کرد. این گزارش که 101 کشور در حال توسعه را در بازه زمانی 2001 تا 2020 مورد مطالعه قرار داده، نتیجهگیری کرده بود که افزایش قیمت سوخت، به ویژه در دورههایی که رکود اقتصادی وجود دارد، نوسان نرخ ارز بالاست، هزینههای دولت خصوصا در حوزه سلامت و آموزش پائین است و نابرابری در سطوح درآمدی مردم بالاست، موجب شورشهای ضددولتی شده است. با این وجود، افزایش قیمت سوخت تقریبا جزء لاینفک نسخههای اصلاحات اقتصادی بوده که IMF به کشورهای مختلف داده است؛ پاکستان نیز از این قاعده مستثنی نبوده، و حتی طبق مطالعات خود IMF، بدیهی بود که شورش رخ خواهد داد...
4- چندی پیش هفته نامه اکونومیست در گزارشی به «رویه شدن اعتراضات عمومی در کشورهایی که از IMF وام گرفتهاند» پرداخت و خبر داد که پاکستان برای انجام یک سری «اصلاحات دردناک» با IMF توافق کرده و لذا برای پیشگیری از اعتراضات، تجمعات در اسلام آباد را منع کرده است...
تابستان امسال دولت شهباز شریف در چارچوب بسته توافق شده با IMF افزایش قیمتها را آغاز کرد. روزنامه طلوع پاکستان امروز 15 مهر 1403 در گزارشی نوشته که افزایش قیمت انرژی، ضربه سختی به تولید وارد کرده است. این بسته «دردناک» اما محدود به افزایش قیمتها نیست. طبق گزارش تلویزیون DD India شهباز شریف در راستای سیاست «کوچک سازی دولت»، 150 هزار پرسنل خود را اخراج کرده، 6 وزارتخانه را تعطیل و دو وزارتخانه را نیز ادغام کرده است. تازه این آغاز راه است و اجرای برنامههای دردناک تداوم خواهد یافت. نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
5- از امروز خیابان های پاکستان، صحنه شورش مردمی شده که کمرشان زیر فشار نسخههای IMF خم شده است. تظاهرکنندگان، هم آزادی «عمران خان» را مطالبه می کنند و هم به تورم معترضند. اما احتمالا در رسانههای لیبرال ایرانی، همچون ماجرای بنگلادش، قصه IMF سانسور خواهد شد.
6- چندی پیش به شوخی به یکی از دوستان گفتم «IMF تنها پزشکی است که به بیمار همراه نسخه، وام هم میدهد؛ و ایران تنها کشوری است که نسخه های IMF را بدون وام گرفته و اجرا کرده است».
این ایام جریان سرمایهداری نئولیبرال ایرانی، در کنار فشاری که برای افزایش نرخ ارز آورده و موفق هم شده، کمپینی نیز برای افزایش قیمت سوخت آغاز کرده است. تاکنون اعتراضات این حقیر به سیاستهای نئولیبرال، از باب آثار سوء این سیاستها روی سفره مردم بوده و همچنان این اعتراضات به قوت خود باقی است. اما این بار، در میانه درگیری تمام عیار با رژیم صهیونیستی، در شرایط وضع اسفناک اقتصادی مردم که نتیجه اجرای همین سیاستهاست، میخواهم به صراحت بگویم که هر کس سخن از گرانسازی میزند، در پی براندازی است؛ چه بخواهد، چه نخواهد؛ چه بداند، چه نداند. هرکس دلسوز نظام و انقلاب اسلامی است، در برابر این پروژه براندازی سکوت نکند. تمام!
@syjebraily
🌀فرهنگ بیقانونی
🔻برای یک نان بربری کنجدی، در دستگاه یک نان کنجدی و یک نان ساده وارد کرد. نانوا هم پول یک نان ساده اضافه میگیرد و هم یارانه دولتی
⁉️سوال این دستگاه معده شمار چه فایده ای دارد؟
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
💠 گروه اخلاق مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره با همکاری دبیرخانه کرسیها برگزار میکند:
🌀«اخلاق سیاستگذاری اقتصادی با رویکرد اسلامی با تأکید بر اندیشه علامه مصباح (رحمةاللهعلیه)»
🎙سخنران: محمدجواد توکلی
🔹 ناقد: حجتالاسلام دکتر عبدالله فتحی
🔸 مدیر کرسی: حجتالاسلام دکتر سید محمدرضا موسوی نسب
🕙 پنجشنبه ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ صبح
🖥لینک برخط شرکت در کرسی
https://iki.ac.ir/live
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2
1_14020040678.pdf
3.25M
🌀تجربه بودجه ریزی دو مرحله ای در تصویب قانون بودجه ۱۴۰۳
◀️ در مرحله اول رسیدگی به لایحه بودجه، احکامی به بودجه اضافه شد که بهطور مستقیم جزئیات ردیفهای بودجهای را تعیین میکرد. این اقدام، اختیار عمل دولت در مرحله دوم را محدود کرد و فلسفه بودجهریزی دومرحلهای را زیر سؤال برد.
🔻دولت نیز در بخش دوم لایحه بودجه جداول را بهگونهای تنظیم کرد که با برخی از مصوبات مرحله اول مغایرت داشت، یا در میان ردیفهای جداول احکام جدیدی وضع کرده بود. این موضوع نیز صراحتاً با متن آییننامه داخلی مجلس تنافر دارد. همچنین سنجههای ارزیابی دستگاههای اجرایی بهدرستی ارائه نشد و اتصال مشخصی بین بودجه دستگاهها و وظایف و برنامههای آنها برقرار نشد.
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2