🔸حکایتی تکان دهنده از کرامات شیطانی:
🔹 عالم ربّانی مرحوم سید زین العابدین طباطبائی ابرقویی اصفهانی، از شاگردان عارف ربانی حاج شیخ محمد جواد بیدآبادی:
🔸قريب سي سال قبل مشرف شديم به عتبه بوسي كربلاي معلي و يكي از علماء كه گمان مي نمايم آقا شيخ عبدالهادي مازندراني بود از شاگردهاي مرحوم ميرزاي بزرگ شبي در ضمن صحبت ها فرمود كه در قديم ايام ديديم كه درويشي آمده و در گوشه اي از صحن منزل نموده و در كمال حزن و پريشاني شب و روز گريه مي كند و بدنش در نهايت ضعيف و رنجور شده بود. آنچه به او الحاح نمودند كه تو را چه مي شود درد خود را بروز نمي داد و مي گفت دردم دوا ندارد و مرضم علاج پذير نيست.
🔹 گفتند: چرا در حرم مطهر نمي روي و متوسل به حضرت نمي شوي؟ گفت: نمي توانم كه وارد حرم شوم و نمي توانم كه خود را تحت بقعه و قبه مباركه برسانم .گفتند: چرا نمي تواني؟ گفت: سرّش گفتني نيست و كارم در نهايت سختي است.
🔸عاقبت رندان كار كرده او را به منزل بردند و طعام و غذا به او خورانيدند و بالاخره او را وادار نمودند كه سرگذشت خود را بيان نمود .
🔹گفت: من در شيراز بودم و هواي درويشي به سرم افتاد خدمت درويش مرشدي رسيدم و از او استدعاي اسرار نمودم. گفت كه به اين آساني نيست زحمت ها دارد و خدمت هايي را بايد انجام دهی. گفتم كه هر زحمتي و هر خدمتي كه شرط اين راه است به سر و جان حاضرم . مرشد چهل روز مرا به رياضات شاقه وادار نمود.
🔸 بعد از انجام خدمت مطالبه مقصد نمودم مرشد گفت هيهات هيهات هنوز بايد دو اربعين ديگر خدمت كني تا سرّت دهند. گفتم حاضرم گفت بايد بروي بوشهر . در آن جا مرشدي در خارج شهر منزل دارد هرچه دستور مي دهد عمل نمايي.
🔹چهل روز هم در خدمت او به سر بردم. پس اظهار مزد و تعليم سرّ نمودم گفت: هيهات هيهات بايد چهل روز ديگر هم زحمت بكشي كه اين چله آخري مي باشد و بايد اين چله را در خرابات هندوستان به سر بري و مرشد كل در آنجا مي باشد و آن به اين نشان و بدين شمايل است.
🔸به هر زحمت و وسيله اي بود خود را به هندوستان رساندم و آن مرشد را پيدا كردم و چهل روز هم در خدمت او به رياضات شاقه مشغول شدم تا بعد از انجام خدمت اظهار بيچارگي خود نموده و مطالبه سرّ معهود كردم.
🔹گفت: الحق كه تو خيلي زحمت كشيدي و قابل اسرار گشتي ولي يك شرط ديگر در كار است كه بدون آن كار به انجام نخواهد يافت. بايد خود را جنب كرده و بيايي تا آنچه بايد بدهم به تو بدهم .
🔸به هر وسيله اي بود خود را جنب نموده و نزد مرشد رفتم. مرا تحسين نمود و گفت پيش آي و دهان باز كن. من دهان خود را گشودم آب دهان خود را در دهان من انداخت و گفت فرو بر. فرو بردم گفت چشم بر هم بگزار بر هم گذاردم پس گفت بدين سمت مثلا نگاه كن نگاه كردم تمام آن شهر و مردمانش در پيش چشمم جولان مي كردند.
🔹 بالجمله هر طرف نگاه كردم همه اشياء را ديدم . گفت بايد بروي و كار تو به سامان رسيد و اگر چنانچه اين جنابت را شكستي ديگر چيزي نمي بيني و به علامه كه فورا هم مي ميري.
🔸من قبول كرده و پي كار خود رفتم و سلطنت بر تمام دراويش پيدا كردم تا شبي كه خدم و حشم به خواب رفتند فكر مرا فرو گرفت كه اين چه كاريست كه من پيشه خود كرده ام و اگر چنانچه ناگهان اجل دررسيد جواب خدا را چه بگويم و يقين كه اهل جهنم مي باشم كه نه نمازي و نه روزه اي و نه زيارتي، به علاوه كه اين همه بندگان خدا را گمراه نمودم.
🔹 كم كم خوف مرا احاطه نمود با خود گفتم كه مي روم كربلا اگر كاري درست شود از مريضخانه حسيني عليه السلام درست مي شود و همان شب سر به بيابان گزارده تا خود را بدين وادي ايمن رسانيدم . حال كه آمدم مي بينم كه جنب هستم و نمي توانم وارد حرم شوم كه توبه و انابه نمايم و مرشد هم گفته كه اگر غسل كردي فورا مي ميري حال مانده ام حيران و سرگردان.
🔸رفقا گفتند برخيز برويم حمام و غسل نما و نترس كه نخواهي مرد، و آن مرشد شيطان بوده. به علاوه تو كه عاقبت بدين حال خواهي مرد پس اقلا با غسل مرده باشي. عاقبت او را به حمام بردند و غسل كرده و به حرم رفته و توبه نمود و يكي از صالحين گرديد.
✍️کتاب گلزار فضیلت
@erfanvaakhlagh
🔹«دام های سیر الی الله»
آقا سید هاشم حداد می فرمود:
روزی برای دیدن شخصی در کاظمین به مسافرخانه اش رفتم، دیدم پس از تعداد زیادی که به حج رفته بود باز عازم سفر حج می باشد، به وی گفتم: تو که هر روز کربلا می روی، مشهد می روی، مکه می روی، پس کی به سوی خدا می روی، وی خوب حرف مرا درک کرد ولی خود را به نادانی زد و با خنده ای درخواست دعای سفر از من کرد و رفت.
بعضی از مردم حتی برخی از کسانی که ادعای سلوک دارند مقصود واقعیشان از این مسافرتها خدا نیست و برای انس ذهنی به مدارک خود و سرگرمی با گمان و خیال و پندار و شاید برای به دست آوردن مدتی مکان خلوت با همراه و یا دوستان خود به آن مکانهای مقدس مسافرت می کنند! و چون به دنبال خدا نرفته و نمی خواهند بروند، از آن مشرب توحید نمی نوشند و از آب ولایت جرعه ای بر کامشان ریخته نمی شود و تشنه کام باز می گردند.
به همان حکایات و احوال اولیا سرگرم و با اشعار عرفانی و دعاها و مناجاتهای صوری بدون محتوا عمر خودشان را به پایان می رسانند.
@erfanvaakhlagh
استاد شجاعی.mp3
12.45M
🔹صحبت های تاثیر گذار استاد محمد شجاعی ،خطاب به افرادی که هنوز به صورت جدی شروع به خودسازی نکرده اند و همچنین در مورد موضوعات زیر :
🔻خودمون رو نابود کردیم ، راهمون رو به سمت اسمان بستیم ، کاری کردیم با خودمون که چشممون باطن رو نمیبینه...
🔻چرا راه به غیب نداریم؟
🔻چرا هنوز در دنیا ، یکبار در اسمان به رومون باز نشده است؟
🔻اهمیت ماه رجب
سخنرانی را به صورت کامل گوش دهید...
@erfanvaakhlagh
سید هاشم حداد قدس سره:
📝شما سلوکتان را رها نکنید تا به هدف برسید گر چه ممکن است برای بعضی سی، چهل سال طول بکشد.شما دست بر ندارید بالاخره یک روز می گویند تو چه کار داری؟
📚دلشده،ص۱۸۱
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
audio_2020-03-20_00-00-14.ogg
1.35M
🔻صحبت های زیبا و قابل استفاده ی یکی از اعضای محترم کانال ، در مورد مطلب قبلی ( خاطره ی یکی از کاربران در مورد حرکت بدون استاد ) و لزوم و اهمیت استفاده از استاد در این مسیر و نقل خاطره ای در مورد حرکت بدون استاد...
🍃قسمت اول
@shia12t
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
audio_2020-03-20_00-06-03.ogg
535.6K
🔻صحبت های زیبا و قابل استفاده ی یکی از اعضای محترم کانال ، در مورد مطلب قبلی ( خاطره ی یکی از کاربران در مورد حرکت بدون استاد ) و لزوم و اهمیت استفاده از استاد در این مسیر و نقل خاطره ای در مورد حرکت بدون استاد...
🍃قسمت دوم
@shia12t
هدایت شده از تذکره الاولیاء
♦️خلوت ، یکی از شروط اصلی سلوک "۱"♦️
▫️یکی از مشکلات و موانعی که ما معمولا در راه ادراک ِقرب نسبت به حضرت حق دچار آن هستیم ، فرار از تنهایی های مان به سوی جمع و عدم حفط خلوت های خنک با خدای مهربان است و بایستی جهت اصلاح این مهم ، برنامه ریزی و تلاش جدی داشته باشیم.
▫️نقل است که امام کاظم علیه السلام فرمودند :
اَلصَّبرُ عَلَی الوَحدَةِ عَلامَةُ قُوَّةِ العَقلِ ؛ فَمَن عَقَلَ عَنِ اللهِ تَبارَکَ وَتَعالی اعتَزَلَ أَهلَ الدُّنیا وَ الرّاغِبینَ فیها، وَ رَغِبَ فیما عِندَ رَبَّه وَکانَ اللهُ آنِسَهُ فی الوَحشَةِ وَ صاحِبَهُ فی الوَحدَةِ وَ غِناهُ فری العَیلَةِ وَ مُعِزَّهُ فی غَیرِ عَشیرَةٍ.
صبر و سازش با تنهایی نشان قدرت عقل است ؛ هر که با خدای تبارک و تعالی آشنا شود، از دنیا و دلباختگان دنیا کناره گیرد، و بدانچه نزد خداست دل بندد، خدا در وحشت انیس او، و در تنهایی رفیق او، و بینیازی او در زمان نداری و عزّت او در بیکسی است.
بحارالانوار، ج ۷۰، ص ۱۱۱ ؛ میزانالحکمه، مادّهی «العزلة».
▫️اویس قرنی نیز فرموده اند : هیچ کس را نیافتم که پروردگار خود را بشناسد و با غیر خدا انس گیرد.
و یکی دیگر از بزرگان میگوید : انسان به سبب خالی بودن از فضیلت، احساس تنهایی و وحشت میکند، پس به واسطهی ملاقات و رابطه با مردم شاد میگردد و وحشت را از خود دور میکند؛ و چون ذات آدمی با فضیلت شد، طالب تنهایی میشود تا از تفکّر یاری جوید و علم و حکمت را بیرون کشد.
▫️امیدواریم با مدد از حضرت ولی عصر علیه السلام ، در راه اصلاح این مانع سلوکی ، قدم اساسی و مداوم برداریم ؛ آمین.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
هدایت شده از الهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_یک_دقیقهای #استاد #سلوک
🎥 ضرورت داشتن استاد اخلاق
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ یک دقیقه
🔺 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صحبت هاب مهم مرحوم اقای قمری شریف ابادی در مورد ، پیدا کردن انسان کامل...
#انسان_کامل
#عارف_کامل
#استاد_عرفان
@erfanvaakhlagh
🔹مقایسه ی مقام اولیاء الهی
سؤال: می خواستم بدانم نظر علامه طهرانی درباره حضرات آیات محمدحسن ومحمدحسین طباطبایی چه بوده مخصوصا اینکه آیا علامه طباطبایی بالاتر بوده اند یا برادر ایشان؟
پاسخ:
هوالعلیم
تعیین مراتب تجرد و کمال اولیای الهی نفعی برای ما ندارد و این بنده مطلبی از مرحوم والد قدس سره نشنیدم.
منبع : سایت متقین ؛ پرسش و پاسخ از مرحوم شیخ محسن طهرانی ( فرزند علامه طهرانی )
@erfanvaakhlagh
🔹راه شناخت برتری اولیاء الهی از یکدیگر
سؤال: با سلام خدمت شما آیا آیت الله قاضی رحمةالله علیه از نظر مقام عرفانی از آخوند ملاحسینقلی همدانی رحمة الله بالاتر بود؟ با تشکر فراوان
پاسخ:
هوالعلیم
تشخیص مراتب قرب و افق معرفتی اولیای الهی ظرفیتی در خور آن مراتب میخواهد که ما فاقد آن هستیم و به نظر میرسد دنبال این مسائل رفتن ضرورتی ندارد.
منبع : سایت متقین ؛ پرسش و پاسخ از مرحوم شیخ محسن طهرانی ( فرزند علامه طهرانی )
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از هواداران کوی یار
آیت الله شوشتری :
نصیحتی به سالکان کوی حضرت حق جل وعلا عرض کنم که محصول چهل ساله من است وآن نصیحت این است که
پیش دو استاد همزمان نروید زیرا تشویش خاطر می آید واگر چه اینجانب الان توجیه هستم که همه حقند وگلهای باغ توحید ،اگرچه مختلفند ولی همه زیباو دوست داشتنی وتماشایی هستند اما برای مبتدئین قابل هضم نیست .
@havadaraneyar
⛔️ ایثار در امر آخرت ممنوع!
▫️ ما در صورتی مجاز هستیم به جامعهسازی و خدمت به دیگران مشغول بشویم که منجر به رشد خودمان شود
▫️وگرنه به هیچ وجهی حق اینکه در عرصه جامعهسازی وارد بشویم نداریم، نه عقل اجازه میدهد که آخرت خودمان را فدای دیگران کنیم و نه دین؛
▫️به تعبیر مرحوم علامه طباطبائی ما در دین اسلام ایثار در مال دنیا و جان داریم، اما ایثار در امر آخرت هرگز.
@Ostad_vakili
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
📝سلوک را وقت معین است که سلوک پیش از آن وقت و بعد از آن وقت آن اثر و خاصیت را ندارد که در وقت خود دارد و وقت سلوک از بیست سالگیست تا چهل سالگی.؛باید در این بیست سال یک لحظه فارغ و بی مجاهده نباشد و مجاهده سالک، امتثالِ امر شیخست تا شیخ چه نوع مجاهدت فرماید
📚کشف الحقایق،رسالهٔ سوم،ص۱۲۹
👤عزیز الدین نسفی قدس سره
@darmahzareorafa110
🔸شکوه از مربیان ناقص
🔹عالم ربانی و عارف کتوم آیة الله شیخ حسن پهلوانی (از شاگردان آیة الحق شیخ محمد جواد انصاری همدانی) پس از مشاهده حال پریشان یکی از جوانانی که در اثر معاشرت با استادی غیر کامل دچار مشکلات جسمی و روحی حاد شده بود به خروش آمده و از برخی که این بلاها را به سر طالبان خداوند تبارک وتعالی درمی آورند شکوه کردند و فرمودند:
🔸اين آقايان معلم کلاس اول هستند؛ میتوانند بگویند نمازت را با کیفیت بهتری بخوان، روزه ات را با کیفیت بالاتری بگیر؛ اما دیگر حق ندارند دستورات ذکری وفکری بدهند.
🔹دادن ذکر و فکر به شاگرد، دست بردن درنفس و شاکله وجودی اوست و اين کار هر کسی نيست.
🔸این ذکر دادن های بدون اشراف مثل این است که سی کیلو خیار جلوی کسی بگذاری و بگویی بخور. اگر بخورد سردی بر او غلبه کرده و مریض می شود.
🔹و فرمودند استاد، کسی است که از امام زمان (عج) اجازه تربیت داشته باشد. مطلب با یک کاغذ نوشته حل نمی شود.
منبع :
t.me/bazmeghodsian
@erfanvaakhlagh
🔹قومی باشند که ایشان را اویسیان گویند ، ایشان را به پیر حاجت نبوَد که ایشان را نبوت در حجر خود پرورش دهد بی واسطه غیری چنان که اویس قَرَن را داد.
تذکرة الأولیاء صفحه ۳۴
شیخ فریدالدین عطار نیشابوری
@hou786
@erfanvaakhlagh
🔹مراد از اویسیان که می گویند نه آن است که به اویس قرنی منسوب باشند بلکه مراد کسانی هستند که از عالم باطن منجذب شده اند.
طرائق الحقایق جلد ۲ صفحه ۵۲
معصوم علیشاه نایب الصدر شیرازی نعمت اللهی
@hou786
@erfanvaakhlagh
🔹بعضی از اولیاء الله که متابعت آن حضرت اند (صلی الله علیه و آله) بعضی از طالبان را به حسب روحانیت تربیت کرده اند بی آنکه او را در ظاهر پیری باشد و این جماعت نیز داخل اویسیانند.
نفحات الانس صفحه ۲۰
عبدالرحمن جامی
@hou786
@erfanvaakhlagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ برای ظهور شعار نده ؛ ادعا نکن ؛ معارف قرآنی ات را بالا ببر
#انتظار
#ظهور
#قرآن
#امام_زمان_عج
🎥 دکتر دینانی
منبع :
t.me/hekmatedinani
@erfanvaakhlagh
سالِک_الی_الله_تا_به_خدا_نرسد_دلش_آرام_نمی_گیردallame_tehrani.mp3
3.89M
🔻درد سالِک الی الله [ مسافر راه خدا ] درد خداست و تا به خدا نرسد دلش آرام نمی گیرد...
صوت کمتر شنیده شده از
عالِم و عارف واصل مرحوم علامه آیت الله حسینی طهرانی
منبع :
t.me/E_DVA
@erfanvaakhlagh
🔹شکوه ی علامه حسن زاده از نبود استاد و پاسخ ایت الله کشمیری به ایشان
ایت الله حسنزاده آملی فرمودند:
من خدمت آیة الله کشمیری که رسیدم، شکوه کردم که کسی نیست نیاز ما را برطرف کند. کسی نیست ما در محضرش تربیت شویم. دیگر قاضیها و ملّا حسینقلیها نیستند! ایشان فرمودند: آقای حسنزاده، خودتان را گول نزنید. من عرض کردم، نمیدانم شما به چه جهتی می فرمائید که خودتان را گول نزنید؟ فرمود: شما وقتیکه وارد حوزۀعلمیه شدید، آغاز نیاز داشتید به استادی که به شما صرف و نحو یاد دهد، نبود که بود. همان زمان به این نیاز نداشتید که کسی به شما کتاب کفایة الاصول یاد دهد. چون شما در آن حدّ نبودید، در حدّ مقام علم صرف و نحو بودید و استاد در کنارتان بود. همینگونه پلّه پلّه که بالا آمدید استاد آن مرحله در کنار شما بود؛ الآن هم نگویید نیست. شما خودتان را یک مقدار نگاه کنید، چه مقدار فاصلهی بین علم و عمل را کم کردید؛ چه مقدار با این ملکوت روراست هستید. مطمئناً اگر آنچه را که میدانید در مقام عمل پای بند باشید، این باب واسع الهی و این دار رحمت ربّانی شما را باز نخواهد داشت؛ و هیچ منع و بخلی نیست. استاد هست، اگر برای ما استاد نیست معلوم میشود که ما شرایط مربوطه را فراهم نکردهایم. باید فاصلهی بین علم و عمل کم شود و در کنار اینها هم، واقعاً سر به سجده بگذاریم و در نیمههای شب، صادقانه از خدای تبارکوتعالی بخواهیم که راه را برایمان باز کند. درست است که از آن طرف، ناز است اما نیاز ما باید در کنار آن ناز، ضمیمه شود تا بالاخره بهجایی منتهی شود. اینکه نمیرسیم، برای این است که مناسب این نظام نیستیم و خودمان را با این نیاز تنظیم نکردهایم.
به نقل از سایت گلستان کشمیری
@erfanvaakhlagh
امام علی علیه السلام :
در ان چه نمی دانی ، سخن را واگذار و در آن چه به تو مربوط نیست ، گفت و گو نکن
نهج البلاغه ، نامه 31
@erfanvaakhlagh
📌معرفی کانال ، گلچینی از مطالب مربوط به شرح های صوتی و متنی مربوط به کتب ، معراج السعاده و جامع السعادات :
t.me/merajolsaadt
@merajolsaadt
🔴 علت نتیجه نگرفتن از ختومات و اذکار
✍️ چرا بعضی از افراد، ختوم و اذکاری را که در کتابها مییابند، انجام میدهند؛ ولی نتیجه نمیگیرند؟
⚜️ آیت الله مبشرکاشانی:
دلایل متعددی میتواند داشته باشد و موانع اجابت دعا در روایات آمده و ابن فهد حلّی در کتاب «عدة الداعی» آورده است و خلاصه آنچه در روایات آمده یا علماء اخلاق فرموده اند عبارت است از:
🔸 اذکار و اوراد (به خصوص در مسائل سلوکی) به منزله ی دارو هستند که طبیب حاذق به بیماران روحی و به حاجتمندان به تناسب میدهد و به خاطر همین نکته اجازه ی استاد عامل لازم است. همان گونه که مریض و بیمار در امراض جسمانی و ظاهری باید به اجازه ی طبیب و پزشک مخصوص خود از دارو استفاده نماید وگرنه داروها، برای سلامتی اش مفید نخواهدبود.
🔸 داشتن معایب نفسانی و رذائل اخلاقی از عوامل دیگر به نتیجه نرسیدن در ختومات و اذکار است. پس سالک الی اللّٰه باید تطهیر درون کند.
🔸باید رعایت شرایط کند و دعا و ذکر را به عددی که گفته شده بگوید و شرایط طهارت و رو به قبله بودن و عدم تکلم با غیر هنگام ذکر و جمعیّت حواس و سایر شرایط رعایت شود.
🔸 یکی از مهمترین عوامل به نتیجه نرسیدن در اربعینیات و ختومات، انجام گناه است، پس گناه به منزله ی سم مهلکی است که اثر و برکات ختومات و اذکار را به باد میدهد؛ از این رو بر سالک الی اللّٰه، مراقبه و محاسبه ی قوی و دائمی، فرض است.
🔸 باید با قطع و یقین به اجابت، مشغول دعا شود و با حسن ظنّ به لطف بی کران الهی، حاجت خود را مسألت نماید و تردید در اجابت دعا نداشته باشد.
🔸 باید با زبانی دعا کند که گناه نکرده باشد لهذا باید قبل از دعا کردن به ذکر استغفار مشغول شود تا زبان و قلب و نفس او تطهیر شود و نیز باید قدری صلوات بفرستد تا به برکت محمد و آل محمد صلوات اللّٰه علیهم اجمعین دعایش مستجاب گردد.
🔸حق الناس نباید به گردن دعاکننده و ذاکر باشد و در مکان غصبی دعا نکند وگرنه دعایش مستجاب نمیشود.
🔸 شکم او باید خالی از مال حرام باشد.
🔸هنگام دعا با حال تذلّل دعا کند و خاضع و خاشع باشد.
🔸در حوائج و نیل به مقاصد، امید به خلق خدا نداشته باشد و فقط به لطف خدا امیدوار باشد.
🔸 باید مقرّبین یعنی محمّد و آل محمّد صلوات اللّٰه علیهم اجمعین را واسطه قرار دهد و خدا را به حق آنان قسم دهد تا دعایش مستجاب گردد.
🔸باید با لسان صدق دعا کند یعنی با زبان صدق و صداقت از خدا حاجت بخواهد و وقتی میگوید: «إیّاکَ نَعبُدُ وَ إیّاکَ نَستَعین» به حقیقت خدا را پرستش کند و فقط از او مسألت نماید. روزی شخصی خدمت آیت اللّه بهاءالدینی رسید. حضرت آقا از او پرسید: کجا بودی؟ گفت: مسجد جمکران. آقای بهاء الدینی در قالب مزاح پرسید: آیا رفته بودی دویست مرتبه به خدا دروغ بگویی؟ یعنی دویست مرتبه بگویی: «إیّاکَ نَعبُدُ وَ إیّاکَ نَستَعین» یعنی فقط تو را میپرستیم و فقط از تو کمک و استعانت میخواهم در حالی که اطاعت غیر خدا میکنید و از غیر خدا استعانت میخواهید.
#ذکر
#اذکار
@mobasherkashani
@erfanvaakhlagh
🔻استاد فاطمینیا :
برخی هنوز اخلاق خود را در خانه درست نکردهاند به فکر عارف و سالک شدن افتادند.
باید اخلاق و عرفان و سلوک را از خانه آغاز کرد.
@ghafehagh
@erfanvaakhlagh
هدایت شده از معرفی شاگردان عرفانی ، سید هاشم حداد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻علامه حسن زاده آملی :
انسان استاد می خواهد ،
به سراغ استاد باشید
محضر استاد را مغتنم بشمارید...
ملای رومی :
هیچ کس بی استاد چیزی نشد
هیچ آهن خنجری تیزی نشد
هرکه گیرد پیشه ای بی اوستا
ریش خندی شد به شهر روستا
#استاد_عرفان
@erfanvaakhlagh