eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️کنترل از بیرون، راهی معمولا ناموفق اما در اولویت... 🔻ما بیش از آنچه تصور می‌کنیم سعی داریم بر زندگی خود کنترل داریم. و متاسفانه بخش زیادی از این کنترل‌ها موثر نیستند. مثلا انتخاب می‌کنیم بر سر فرزند خود فریاد بکشیم و تهدیدش کنیم؛ اما در نتیجه اوضاع بدتر می‌شود نه بهتر. ✅ داشتن کنترل موثر یعنی که انتخاب‌های بهتری داشته باشیم تا ما را با فرزندمان و دیگراطافیانمان پیوند دهد. 🔻 در جهانِ کنترلِ بیرونی نظام حاکم، قهرآمیز است. هنگامی که با شکست روبرو می‌شویم، گاهی ناگزیر به زور متوسل می‌شویم و به تغییردادن افراد تمرکز می‌کنیم. ⛔️ باور به کنترل بیرونی و به کارگیری آن، به هر دو طرف اعم از کنترل‌کننده و کنترل‌شونده آسیب می‌رساند. کنترل بیرونی عامل بسیاری از خشونت‌ها، جرایم، اعتیادها و روابط جنسی بدون عشق در جامعه است. ❎ کنترل شدن و کنترل کردن به احساس شادی و سعادت ما لطمه می‌زند. 🔻بسیاری از آدم‌های ناخشنود، ضرورتاً فقیر، معتاد و یا بی‌بند و بار نیستند. بسیاری از آنها آدم‌های مسئولی هستند که به خوبی از خود مراقبت می‌کنند و به هیچ‌کس نیز آسیبی نمی‌رسانند؛ اما روشی که در رفتارهای خود با دیگران انتخاب کرده‌اند اجازه نمی‌دهد روابط خشنود و رضایت‌مندی با افراد دیگر برقرار کنند، در نتیجه احساس ناآرامی و ناخشنودی‌ می کنند. 🔴 بسیاری از افراد ناخشنود، مشکل واحدی دارند، آنها نمی‌توانند با کسانی که دوستشان دارند، به خوبی کنار بیایند به این دلیل که وقتی افراد کاری که آن‌ها می‌خواهند را انجام نمی‌دهند، اولین چیزی که به نظر آن‌ها می‌آید توسل به زور و اجبار (کنترل بیرونی) است. 📚 برگرفته از کتاب تئوری انتخاب @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 باج گیری عاطفی هر یک از ما با نقاط حساس خود وارد انواع ارتباط ها می‌شویم، حرف‌های نهفته، احساسات سرکوب شده، آزردگی های انباشته شده، پشیمانی، عدم امنیت، ترس، خشم و... این ها نقاط حساس ما هستند؛ نقاطی که اگر لمس‌شان کنیم به درد می‌آیند. 🔸باج گیری عاطفی زمانی به وجود می آید که ما به افراد اجازه دهیم بدانند که این نقاط را در ما شناخته‌اند، و آنها به جای مرهم نهادن بر زخم ما قصد بهره برداری از نقاط ضعف و کاستی‌های ما را داشته باشند. یعنی آنها زمانی که آن نقاط حساس را می‌فشارند، ما از جا می‌پریم... ⛔️ واقعیت تلخ این است که "سازش ما" با کسانی که نقاط دردناک روحیه ما را می‌فشارند، پاداشی است که باج گیر دریافت می‌کند، و هر زمان که ما این پاداش را در قبال عمل خاصی به کسی می‌بخشیم - مهم نیست خودمان بدانیم یا نه - به روشنی به آنها می‌فهمانیم که می توانند باز هم چنین عملی را تکرار کنند. 📚 كتاب: باج گیری عاطفی 🖊 نويسنده: سوزان فوروارد @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
بهار آزادی خجسته باد. باز صبح بهاری دگر از راه رسید فرصتی تازه که تا شاد کنی هر که را می‌بینی... به سلامی ز سرشوق و نشاط به نگاهی به گلی واشده درکنج حیاط تو فقط شاد و پرامید بمان زندگی می گذرد. کاستی‌ها را به ایمان و همت و امید جبران خواهیم کرد. صبحتون پیروزی‌تان عالی حال‌تان خوب عزت و برکت و سعادت ارزانی زندگی تان باد. 🌱 @ertebatmoaserdini .
آیت الله العظمی جوادی آملی: ما در آستانه ۲۲ بهمن هستيم ممكن است كسی اشكالی، نقدی داشته باشد همه جا هست ولی اساس كار اين است كه ما هرگز اين اشكالات و نقدها را يا از شخص حقيقی يا حقوقی داشته باشيم به حساب اصل نظام، به حساب اصل ايران، به حساب اصل مملكت نياوريم. حتماً با حضور عاقلانه خود اين نظاممان را، اين كشورمان را، اين مليت و مملكتمان را در سايه ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف حفظ كنيم...خدای سبحان قادر است كه اين كشور ولیّ اش را تا روز ظهور آن حضرت از هر خطری حفظ كند آنچه از ما بر می‌آید اين است كه اين نظام را تا آنجا كه مقدور ماست و می‌فهمیم ياری كنيم.اگر دست بچه‌هايمان را گرفتيم در راهپيمايی شركت كرديم ثواب مضاعف داريم. اگر نباشید و نباشید، این نظام آسیب می ‌بیند، از شرق حمله می ‌كنند از غرب حمله می ‌كنند! مواظب گفتارمان, رفتارمان و كردارمان باشیم و كاری كه به نظام آسیب می‌ رساند نكنیم! برای تقویت و حفظ نظام، انسان می ‌تواند آهسته حرف بزند، در جلسات خصوصی اشكالش را بگوید نقدش را بگوید و راه‌ حل ذكر بكند كه _خدای ناكرده_ این نظام آسیبی نبیند. این مضمون بیان نورانی (سلام الله علیه) است که فرمود مبادا _خدای ناكرده_ اگر اختلاف كردید، در اثر اختلاف به بیگانه راه نشان بدهید! درس اخلاق ۹۱/١١/١٩ 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷برادری از جنس انسانیت، اخلاق و آرامش 📚 جرعه‌ای از یک کتاب و حسین با گریه گفت: عباس جان! برادرم! چشمانی که دیشب، از بیمِ رویاروییِ با تو، رنگ خواب و آرامش ندیدند، امشب آسوده خواهند خفت. اما آنان که شبِ پیش در پناهِ امنِ حضورِ تو آرمیدند، امشب در نبودِ تو، رنگِ خواب و آرامش نخواهند دید....! کتاب: ماه به روایت آه/ ابوالفضل زرویی نصرآباد ____________ وجود برخی انسان‌ها مایه آرامش است. تلاش کنیم با تمسک به مولایمان، مایه آرامش و امنیت اطرافیان باشیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📄 افراد وظیفه شناس عمر طولانی تری دارند ✍️ مطالعات نشان می دهد افرادی که وظیفه شناسی، یک ویژگی برجسته شخصیتی شان است ممکن است با خطر مرگ و میر کمتری روبرو باشند. 🔻به گزارش مدیکال نیوز تودی، چندین مطالعه ارتباط بین شخصیت، نشانگرهای زیستی سیستم ایمنی بدن و نتایج طولانی مدت سلامت را نشان داده است. 🔻نشانگر زیستی مربوط به سیستم ایمنی، اینترلوکین ۶ (IL-۶) و پروتئین واکنشی C (CRP)، بخشی جدایی ناپذیر واکنش ایمنی هستند که هم نقش التهاب زایی و هم ضد التهابی دارند. 🔻محققان دریافتند وظیفه شناسی، تمایل به مسئولیت پذیری، سازماندهی و توانایی خودکنترلی، یکی از ویژگی‌های شخصیتی است که با خطر پایین‌تر مرگ و میر مرتبط است. محققان دریافتند کسانی که از وظیفه شناسی بالاتر به عنوان یک ویژگی شخصیتی برخوردار هستند، سطح IL-۶ پایین‌تری نیز دارند که خطر مرگ را کاهش می‌دهد. 🔻دکتر «پارایک سولیابان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیمریک ایرلند، در این باره می‌گوید: «شخصیت ما در طول زندگی از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین به طور فزاینده ای آشکار می‌شود که چقدر شخصیت برای سلامتی طولانی مدت و طول عمر ناشی از آن مهم است.» 🔻بسیاری از مطالعات، وظیفه شناسی را به رفتارهای مفید مرتبط با سلامت، از جمله مصرف کمتر الکل، مصرف کمتر سیگار، عادات غذایی سالم و فعالیت بدنی بیشتر مرتبط می‌دانند. علاوه بر این، یک بررسی نشان داد افرادی که کمترین امتیاز را در این ویژگی داشتند، حتی پس از سازگاری با رفتارهای بهداشتی، وضعیت تأهل و تحصیلات، خطر مرگ‌شان ۱.۴ برابر بیشتر از کسانی بود که امتیاز بالایی در این زمینه کسب کرده بودند. بخوانید و همرسانی بفرماييد.... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا