eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
بهار آزادی خجسته باد. باز صبح بهاری دگر از راه رسید فرصتی تازه که تا شاد کنی هر که را می‌بینی... به سلامی ز سرشوق و نشاط به نگاهی به گلی واشده درکنج حیاط تو فقط شاد و پرامید بمان زندگی می گذرد. کاستی‌ها را به ایمان و همت و امید جبران خواهیم کرد. صبحتون پیروزی‌تان عالی حال‌تان خوب عزت و برکت و سعادت ارزانی زندگی تان باد. 🌱 @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۱) 🔶 مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی معمولاً سابقه‌ روابط شدید، اما پرآشوب دارند،که معمولاً آرمانی‌کردن مفرط دوستان یا معاشران را شامل می‌شود؛ اما بعداً به‌سرخوردگی و ناامیدی می‌انجامد. با سرعت نه تنها صمیمی و بلکه احساس وابستگی کرده و در عین حال با یک اتفاق نه چندان جدی، علاقه‌ها فرو می‌ریزد. خشم شدید و نشانه‌های بی‌ثباتی عاطفی و اقدام های مکرر به انواع خودآزاری ویژگی های مهم این اختلال است. 🔻بی‌ثباتی عاطفی آنان همراه با سطح بالای تکانش‌گری، اغلب به رفتارهای خود ویرانگری مانند (رانندگی بی‌باکانه و تنش و رنجش شدید با دیگران) منجر می‌شود. هر چند برخی اقدامات (مانندخودکشی)، اغلب شکل فریبکارانه دارد؛ با این‌حال، این‌گونه اقدامات همیشه فریبکارانه نیستند. جرح خویشتن، ویژگی دیگر این اختلال است. رفتار صدمه‌زدن به خود، برای رهایی‌یافتن از اضطراب یا ملالت ارتباط دارد. 🔻این افراد، حساسیت زیادی به شرایط محیطی دارند. آنان ترس‌های شدید مربوط به طرد و رهاشدگی و خشم نامناسب را، حتی در حین مواجهه با یک جدایی کوتاه‌مدت واقع‌گرایانه و یا هنگامی‌که تغییرات غیرقابل اجتناب در نقشه‌ها پیش‌می‌آید، تجربه می‌کنند. 🔻این افراد ممکن است بر این باور باشند که رهاشدگی یا طرد به‌طور تلویحی به این معناست که آنان «بد» هستند. این ترس‌های رهاشدگی، با عدم تحمل تنهایی و نیاز به بودن با دیگران رابطه دارد. کوشش‌های بی‌وقفه‌ی آنان برای اجتناب از طرد و رهاشدگی، ممکن است شامل اعمال تکانشی همچون آسیب‌زدن به خود یا رفتارهای انتحاری باشد. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۲) برخی ویژگی‌های افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی عبارتند از: 1️⃣ روابط متزلزل افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی، دارای روابطی ناپایدار با خانواده، فامیل و دوستان خود هستند. این افراد ممکن است با سریع علاقه شدیدی به یک فرد پیدا کنند و ناگهان از آن شخص متنفر شوند. هر گونه جدایی و یا تغییر در برنامه مورد انتظار، می تواند یک واکنش شدید و احساس طرد را در بیمار مبتلا به اختلال شخصیت مرزی ایجاد کند. هنگامی که این افراد به یک چیز و یا کسی علاقه داشته باشند و آن چیز و یا آنکس از پیش آنها برود، احساس پوچی و انزوا می کنند. 2️⃣ رفتارهای پرخطر پول خرج کردن بی رویه یکی از رفتارهای افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی می باشد. روابط نامناسب، پرخوری و یا رانندگی کردن خطرزا از رفتارهای پرخطر این افراد می باشد. این رفتارها ناشی از تصور ضعیف فرد از خودش می باشد. 3️⃣ زیاده روی در مصرف ... این افراد برای فرار از مشکلات و یا آرام شدن، به مصرف زیاد رو می آورند. از مصرف خوراکی تا مصرف مواد اعتیاد آوری مثل سیگار و توتون و یا مواد مخدر... 📌(برای کنترل بهتر علائم این اختلال، همه این موارد باید درمان گردند.) 4️⃣ خشم بی‌جا شرایط خارج از کنترل و یا ناچیز می توانند افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را بسیار خشمگین کنند. برای مثال اگر والدین و یا همکاران برای مدت کوتاهی، به فرد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی اعتنا نکنند، این فرد از احساس طرد و انزوا، بسیار خشمگین می شود. 5️⃣ آسیب رساندن به خود فرد مبتلا به این اختلال می تواند دارای علائم خطرناکی باشد و مشکلاتی را در ارتباط با تلقی خود نسبت به ظاهر و جسم خود و نیز عزت نفس داشته باشند. افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی ممکن است به خودشان صدمه بزنند، از افکار منفی شدید و خودآزاری گرفته تا صدمه به بدن... 6️⃣ احساس پوچی هنگامی که این افراد به یک چیز و یا کسی علاقه داشته باشند و آن چیز و یا آنکس از پیش آنها برود، احساس پوچی و انزوا می کنند و توانایی مقابله کردن با این احساس را ندارند. علائم اختلال شخصیت مرزی می تواند شامل احساس بی ارزشی و پوچی باشد. 📌 (یک درمان جدید به نام رفتار دیالیتیکی می تواند برای افراد مبتلا مفید باشد.) 7️⃣ ترس از تنها ماندن خشم و ترس شدید در این افراد از تنها ماندن سرچشمه می گیرد. این افراد حتی اگر تجسم کنند که تنها هستند، دچار ترس و عصبانیت می شوند. ترس از تنها بودن، یک مشکل جدی در روابط خانوادگی ایجاد می کند. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
مولای من، به زیر سایه‌ی زلف تو آمده‌‌ست دلم به غم بگوی که این خسته در پناه من است شعر : ه.ا.سایه @ertebatmoaserdini
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی «ما اصرار نكنيم امام (عج) را ببينيم بلکه تمام تلاش و كوشش ما اين باشد كه امام (عج) ما را ببيند...اينكه در دعای «ندبه» می‌گوییم: «وَ انظُر إِلَينَا نَظرَةً رَحِيمَةً»؛ يعني همين! خدايا آن توفيق را بده كه ولیّ ات به ما يك نگاه لطف‌ آميز بكند، ما آن را می‌خواهیم وگرنه همه را می‌بیند...» درس اخلاق ٩٣/٣/٢٢ 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹برای تامل آدم‌های منفی به پیچ وخم جاده می‌اندیشند، و آدم‌های مثبت به زیبایی‌های طول جاده... عاقبت هردو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت ودیگری با لذت! انتخاب با خود شما است، حتی اگر سعی کنید به عهده دیگران بیاندازید‌. @ertebatmoaserdini .
⭕️ ارتباط با مبتلایان به اختلال شخصیت مرزی (۳) با این افراد چگونه ارتباط برقرار کنیم؟ ما به عنوان دوست، همکار،مراقب و یا پرستار افرادی که دارای اختلال شخصیت مرزی هستند، به چه نکاتی باید توجه کنیم؟ 🔷آگاهی خود را افزایش دهید. افزایش آگاهی شما به عنوان مراقب از علائم و نشانه‌ها و پیش آگهی این اختلال به شما کمک می کند تا درک درست تری از این بیماری داشته باشید وبتوانید به فرد کمک کنید. 🔷احساسات آن‌ها را درک کنید. افرادی که به اختلال شخصیت مرزی مبتلا هستند در بروز واکنش و احساسات خود بسیار شدید عمل می کنند که این حالت در سایرین دیده نمی شود. در چنین شرایطی سعی نکنید با آنها در مورد غیرواقعی و یا غیرمنطقی بودن احساساتشان صحبت کنید. برای آنها این احساسات کاملا واقعی است. در نتیجه مقابله با احساسات آنها بسیار دردناک است. پس سعی کنید به عنوان مراقب و پرستار و یا دوستان او احساسات او را درک کنید. گوش دادن با صبر و احترام به صحبت های آنها مهمترین و اصلی ترین روش در روند درمانی به شمار می رود. 🔷پیام خود را ساده کنید. نگرش و افکار افرادی که دچار اختلال شخصیت مرزی هستند، می تواند ارتباط انها را با سایرین تحت تاثیر قرار دهد. آنها ممکن است که از صحبت های شما سوء برداشت کنند و این موضوع مانع از شکل گیری ارتباط شما با آنها خواهد شد. در نتیجه سعی کنید منظور خود را کاملا روشن و بدون هر گونه کنایه و طعنه عنوان کنید. 🔷آنها را به مسولیت پذیری تشویق کنید. افراد دارای این اختلال می توانند مسولیت پذیر باشند و به اهدافی که در نظر دارند دست پیدا کنند؛ اما باید در این کار به انها فرصت بیشتری بدهید. تشویق کردن این افراد به انجام مسولیت هایی که برایشان درنظر گرفته اید می تواند هدیه ای بزرگ برای آنها باشد. از سوی دیگر باید در مقابل عواقب کارهای خود نیز با مسولیت پذیری رفتار کنند و در صورت نیاز از اطرافیان و مشاوران خود کمک بخواهند. این به معنای رها کردن آنها در مقابله با مشکلات نیست بلکه برای دادن احساس ارزشمند بودن به آنها است. 🔷مرزهای مشخصی را در نظر بگیرید. به دنبال ایجاد مهارت مسولیت پذیری در ایشان، لازم است علاوه بر فراهم کردن بستری مناسب برای فعالیت های آنها محدوده‌ای را نیز برایشان تعیین کنید تا از بروز حوادث و خطرات احتمالی پیشگیری کنید. به این ترتیب فرد نسبت به فعالیت های خود پاسخگو بوده و به ایجاد رابطه مثبت کمک می کنید. 📌 در ابتدا ممکن است در تعیین مرزها با مخالفت رو به رو شوید؛ اما سعی کنید با آرامش و احترام و ارائه پیشنهاداتی که برای او مفید هستند به مرور زمان او را به رعایت حدود تشویق کنید. 🔷تهدید به هر نوع خودآزاری و آسیب به خود را نادیده نگیرید. به هیچ عنوان تهدید به خودآزاری، خودکشی و یا آسیب به خود را در این افراد نادیده نگیرید. ۱۰درصد افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی با خودکشی به زندگی خود پایان می‌دهند و ۸۰درصد این افراد اهداف خودکشی خود را به دیگران اعلام می کنند. 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران ــــــــــــــــــــــــــــــــ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا