38.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استانفورد فاش کرد : آمریکا با کمک هوش مصنوعی علیه مردم ایران ادراک سازی سایبری کرده است
استانفورد اعلام کرده که مجموعه ای از اکانت های آمریکایی را شناسایی کرده که در پنج شبکه ی اجتماعی ماموریت ادراک سازی علیه دیگر ملت ها به ویژه ایران را در دستور کار داشته و چند ماموریت در این کشور انجام داده اند...
افشاگری روزنامه ایتالیایی علیه زلنسکی
عاقبت اعتماد به یه سلبریتی دقیقا همینه 😂🤦♂️
روزنامه ایتالیایی "IL TIRRENO" فاش کرد که رئیس جمهور اوکراین ویلایی متعلق به خود در منطقه "فورته دی مارمی" را به یک زوج روسی به مبلغ 50 هزار یورو در ماه اجاره داده است.!
شایان ذکر است که زلنسکی در صورتی این کار را انجام می دهد که از مقامات ایتالیایی می خواهد مطلقا اجازه ورود گردشگران روسی به این کشور را ندهند.!!
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابرانتقاد وارد بر طرح بانکداری مجلس
🖋 سید محمدرضا رضی
بخش دوم:
🔶 در حد اصلاح وضع موجود، باز هم این طرح مشکلاتی بسیار جدی دارد.
🔶 نداشتن راهکاری برای نقص عدالت اقتصادی و اجتماعی توسط بانکها
🔶 این قانون به بانکهای خصوصی اجازه جولان میدهد...
🔶 تا کی باید مردم چوب بانکهای خصوصی را بخورند؟؟
🔶 ما از هم لباسهای لیبرال و غربزده خودمان که بدو بگردان تصویب این طرح هستند، گله داریم نه دیگران...
@seyedrazy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابرانتقاد وارد بر طرح بانکداری مجلس
🖋 سید محمدرضا رضی
بخش اول:
🔶 متاسفانه طرح بانکداری مجلس در میان بیخبری و بیحساسیتی حوزویان و دانشگاهیان تصویب شد.
🔶 این قانون ۲۰ تا ۳۰ سال دیگر ما را در همین مشکلات و وضعیت کنونی نگه خواهد داشت.
🔶 این قانون ۲۰ تا ۳۰ سال دیگر فرصت تغییر و تحول بانکها به نفع مردم را از ما خواهد گرفت.
🔶 ما در گام دوم تمدن سازی خودمان نیازمند ایجاد یک تشکیلات جدید پولی مالی برآمده از خود انقلاب که غیر از بانک باشد هستیم نه وصله پینه کردن نظام بانکی فشل موجود.
@seyedrazy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استعفای کارمند گوگل در اعتراض به قرارداد میلیاردی با ارتش رژیم صهیونیستی
🔹یکی از کارمندان گوگل در اعتراض به قرارداد ۱.۲ میلیارد دلاری میان گوگل و آمازون با ارتش رژیم صهیونیستی برای #بایکوت اخبار #فلسطین از کارش استعفا داد.
🔹«آریل کورن» کارمند آمریکایی و یهودی بخش بازاریابی شرکت گوگل میگوید که به دلیل اعتراض به عقد قرارداد موسوم به «نیمباس» میان این شرکت با رژیم صهیونیستی، مورد آزار و اذیت مدیران گوگل قرار گرفته و مجبور شده است که استعفا بدهد.
🔹روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت نوشت که این کارمند ۲۸ ساله از دیگر کارمندان گوگل خواسته تا هفته آینده در مقابل سه دفتر این شرکت در آمریکا تجمع اعتراضی تشکیل دهند.
🔹«آریل کورن» در بیانیهای گفته که گوگل به شکل سیستماتیک، صدای فلسطینیها، یهودیان، عربها و مسلمانانی که نگران همدستی این شرکت در نقض حقوق بشر فلسطینیها هستند، سرکوب میکند و همزمان علیه کارمندانی که به این روند اعتراض دارند اقدام کرده و فضایی از ترس را برای آنها ایجاد میکند.
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشویق حاج قاسم در مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمداف نماينده سابق مجلس و مدير حزب استقلال ملی رژیم باکو :
تبریز نه برای اسرائیل است نه برای ایران بلکه مانند قره باغ متعلق به آذربایجان است!
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از وضعیت درجه یک کشورهای غربی که ازش حرف میزنن😅😁
@BisimchiMedia
🔰 #یادداشت: پوتین در فکر احیای شوروی سابق
سرنوشت حقوقی قره باغ کوهستانی و منطقه پر تنش ۱۰۰ سال گذشته در قفقاز جنوبی، بی ارتباط به بازی همیشگی روس ها نیست. روس ها برای بقای خود در مناطقی که در هم تندیگی قومی دارند از یک روش مخصوص استفاده می کنند. آنها از یک طرف اقوام را به رقابت با یکدیگر می کشانند، و از طرفی یک فرهنگ مشترک مرتبط با مرکز را در میان شان حاکم می کنند. نمونه این موارد را می توان در قفقاز جنوبی میان ارمنستان و آذربایجان در دوران اتحاد جماهیر شوروی سابق شاهد بود. هر دو جمهوری برای حل اختلافات خود نهایتا از طریق دولت مرکزی می توانستند امتیاز مورد نظر را به دست بیاورند.
مسئله ایجاد منطقه خودگردان قره باغ کوهستانی با نام ناگورنو کاراباخ و درون جمهوری شوروی آذربایجان، از دهه ۳۰ میلادی توسط دولت مرکزی شوروی کلید خورده بود. جایی که بیشتر ساکنان ارمنی نشین و در عین حال متعلق به ارمنستان نباشد.
وقتی که روحیات ملی گرایی ارامنه در این منطقه تشدید شد، دولت مرکزی چریک های ملی گرای ارمنی را با همراهی پلیس آذربایجان در این منطقه سرکوب می کردند. اما زمانی که اتحاد جماهیری شوروی از هم پاشید، دولت روسیه طرف ارامنه را گرفتند و ارتش ارمنستان را در سال ۱۹۹۲ به جنگ ارتش آذربایجان فرستادند. همچنین نیروهای روسی فعالانه در این جنگ مشارکت داشتند و کیست که نداند روسیه برنده واقعی منازعه جنگ اول قره باغ بوده است.
طی دوران ۲۸ ساله پس از این منازعه میان دو کشور، روس ها اقتصاد ارمنستان و قره باغ را در دست داشتند و همه چیز در کنترل روسیه قرار داشت.
جنگ چهار روزه آوریل ۲۰۱۶ گواهی بر این موضوع است که دولت فدراسیون روسیه اجازه ادامه جنگ را به آذربایجان نداده بود و با اولتیماتوم آنها دولت باکو عقب کشیده است.
آغاز جنگ در ابتدای پاییز ۲۰۲۰ نیز زمانی بوده که دولت غرب گرای نیکول پاشینیان جای متحدان روسیه را در ایروان گرفته بود و روسیه بی میل به گوشمالی پاشینیان نخست وزیر غرب گرایان نبود. جنگی که ارتش ارمنستان با وجود موقعیت برتر جغرافیایی به راحتی در مقابل آذربایجان و متحدانش واگذار کرد. اگر ماجرای مشکوک سرنگونی هلی کوپتر روسی در مرزهای نخجوان و ارمنستان نبود، علیف و پاشینیان پای میز مذاکره برای پایان جنگ نمی رفتند و توافقنامه نوامبر مسکو هم شکل نمی گرفت و امضا نمی شد.
مصداق دیگر دخالت روسیه برای پایان بحران، ورود دستگاه های اخلالگر بر پهپادها بود که پیشروی زمینی آذربایجان را متوقف کرد. همچنین ناوگان دریایی روسیه در مقابل باکو صف کشیدند و موشک روسی در شب آتش بس بر فراز شهر خردلان و نزدیک باکو عامدانه منفجر شد.
اما چرا روسیه برای این آتش بس سنگ تمام گذاشته است؟
مفاد آتش بس نشان می دهد که روس ها ضامن ارتباط زمینی همیشگی میان ارمنستان با قره باغ کوهستانی و بازگشایی راه آذربایجان با نخجوان هستند. آنها حل و فصل کننده درگیری میان طرفین بوده و حضور صلحبانان روسیه نیز در صورت ادامه تنش تمدید می شود.
همین موارد کافی است که تا روس ها با امضای روئسای دولت آذربایجان و ارمنستان، بر قره باغ حاکم شوند.
ارامنه قره باغ در ترکیب آذربایجان جایگاه، امتیاز و استقلالی ندارند و بقای دولت شان مشروط به ادامه حضور روس ها است. روسیه نیز از ابتدای آتش بس کمک های خود را به مردم جنگ زده این منطقه آغاز کرده و برای آنها خانه و سد ذخیره آب می سازند. همچنین پلیس و نیروهای ویژه شبه نظامیان قره باغ را با سلاح ها و تجهیزات نظامی آماده می کنند و مانور نظامی مشترک نیز برگزار کرده اند. مقام های دولت قره باغ کوهستانی برای رفت و آمد به ارمنستان نیازمند نیروهای پلیس نظامی روسیه هستند. سفر آرائیک هاروتونیان به ایروان و مسکو برای جلوگیری از انسداد کریدور لاچن به دست آذربایجان، مذاکره و سفر نمایندگان ارمنی دوما (مجلس) فدراسیون روسیه به قره باغ نیز بخش دیگری از وابستگی هر چه بیشتر به سمت مسکو است.
اما روس ها همچنان برای بقا به بازی دوگانه خود در منطقه ادامه می دهند. آذربایجان نیز در این بازی بازیگر بدی است و به نقشه روس ها کمک می کند. الهام علیف با امضای فرمان لغو خودمختاری ارامنه قره باغ، انفجار لوله گاز ارمنستان به قره باغ در زمستان سرد قفقاز، تاکید بر لزوم خلع سلاح شبه نظامیان ارتش آرتساخ و تصرف ارتفاعات مشرف بر راه ها و مناطق مسکونی، نگرانی های ارامنه را هر روز بیشتر می کند.
👈 از اینجا بخوانید:
✅ https://iswnews.com/78284
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
چنین شرایطی لزوم دریافت شناسنامه روسی را برای ساکنان این منطقه قوت می بخشد و دور نیست که چندی بعد دولت ارمنی قره باغ با این خواسته هم موافقت کند، اما این فقط شامل ساکنان نمی شود. ارامنه برای بقا روی خاک این منطقه، خلاصی از فشار همیشگی آذربایجان و امتیاز خودمختاری در نهایت با گزینه همه پرسی الحاق به روسیه مواجه می شوند. عدم پذیرش این خواسته به خروج صلحبانان روسی و کوچ اجباری منجر می شود.
این فرضیه را در کنار تماس دولت منطقه اوستی جنوبی گرجستان بگذارید که فعالانه با مقام ارمنی قره باغ وارد مذاکره شده اند. منطقه ای که علنا جدایی از گرجستان و الحاق به روسیه را اعلام کرده است.
اگر به نمونه مسئله نگاهی بیندازیم مناطق آبخازی و اوستی جنوبی در گرجستان نیز به چنین تنشی با دولت مرکزی رسیدند و با استقرار نیروهای صلحبان روسیه عملا نقش دولت تفلیس کم رنگ شده و هیچ گزینه کنترلی نیز در اختیار ندارد.
روسیه با اعطای تابعیت روسی و توزیع پاسپورت، گامی مهم را برای شهروندی آنها برداشته است تا جایی که این مناطق عملا بخشی از خاک فدراسیون روسیه محسوب می شوند. تعیین وضعیت حقوقی این مناطق هم به یک همه پرسی میان مردم و قبول آن از سوی دولت فدراسیون گره خورده است.
سرانجام مسئله هم این است که ولادیمیر پوتین به احیای مرزهای سرزمینی اتحاد جماهیر شوروی سابق در قالبی جدیدتر فکر می کند و مقابله با گسترش ناتو به شرق هم تنها یک دلیل فرعی.
روسیه نشان داده است که در سال 2014 میلادی به دنبال آغاز تنش با غرب گرایان اوکراین، شبه جزیره کریمه را با همه پرسی از این کشور جدا کرده و در حاکمیت خود جای داده است. ارتش روسیه در مناطق تصرف شده اوکراین حتی از پرچم شوروی سابق و پاسبورت هایی با آرم اختصاری CCCP دوره شوروی سابق نیز استفاده می کند.
حالا این وضعیت را در کنار اعطای تابعیت روسی به شهروندان کشورهای شوروی سابق بگذارید که در روسیه مشغول به کار و فعالیت اقتصادی هستند. حدود نیمی از دو میلیون آذربایجانی، ۵۰۰ هزار ارمنی و ۴۰۰ هزار گرجستانی ساکن فدراسیون روسیه چنین وضعیتی دارند.
همچنین نباید فراموش کرد که استانداردهای سیستم شوروی سابق هنوز هم در ارکان مختلف آموزشی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی ، نظامی و اقتصادی، علمی، پزشکی و … این کشورها موجود است و زمینه قبول چنین نظام سیاسی را باز هم قوت می بخشد.
نویسنده: طاها عبدالهی، کارشناس مسائل قفقاز
👈 از اینجا بخوانید:
✅ https://iswnews.com/78284
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 #یادداشت: پوتین در فکر احیای شوروی سابق
سرنوشت حقوقی قره باغ کوهستانی و منطقه پر تنش ۱۰۰ سال گذشته در قفقاز جنوبی، بی ارتباط به بازی همیشگی روس ها نیست. روس ها برای بقای خود در مناطقی که در هم تندیگی قومی دارند از یک روش مخصوص استفاده می کنند. آنها از یک طرف اقوام را به رقابت با یکدیگر می کشانند، و از طرفی یک فرهنگ مشترک مرتبط با مرکز را در میان شان حاکم می کنند. نمونه این موارد را می توان در قفقاز جنوبی میان ارمنستان و آذربایجان در دوران اتحاد جماهیر شوروی سابق شاهد بود. هر دو جمهوری برای حل اختلافات خود نهایتا از طریق دولت مرکزی می توانستند امتیاز مورد نظر را به دست بیاورند. مسئله ایجاد منطقه خودگردان قره باغ کوهستانی با نام ناگورنو-کاراباخ و درون جمهوری شوروی آذربایجان، از دهه ۳۰ میلادی توسط ...
نویسنده: طاها عبدالهی، کارشناس مسائل قفقاز
👈 از اینجا بخوانید:
✅ https://iswnews.com/78284
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال از قول منابع خود ادعا کرد که ایران سه چیز خواسته:
۱. رفع ابهام از برداشتن تحریم ها
۲. تضمین های طرف آمریکایی
۳. بسته شدن مسائل پادمانی قبل از روز اجرا
▫️ظاهراً در قسمتی از متن هم درخواست تغییر داده
@madare0120
واکنش دستیار وزیر خارجه به برخی تحلیلها درباره پاسخ ایران به آمریکا
موسوی، دستیار وزیر خارجه:
🔹چرا وقتی هنوز آمریکا جواب ایران را نداده حکم از دست رفتن فرصت صادرات نفت به اروپا صادر میشود؟
🔹چرا وقتی سخنگوی NSA آمریکا (آژانس امنیت ملی آمریکا) میگوید رئیسجمهور فقط در چارچوب امنیت ملی آمریکا پاسخ میدهد. ایران در پاسخش امنیت ملی خود را نادیده بگیرد؟
🔹چرا وقتی اروپا به بهانه تحریم داروی کودکان ما را نمیدهد نگران زمستانش باشیم؟
@madare0120
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
شهادت یک آمر به معروف
این هم نتیجه سالها عقب نشینی و انفعال گسترده مسئولین در برابر جریان ابتذال
باشد که این شهادت تلنگری باشد بر برخی مسئولین..!
بی شک هر مسئولی هم که در قضیه حجاب و عفاف کم کاری نیکند در این خون ریزی ها شریک است
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنشها به برخورد وحشیانه نیروهای امنیتی عربستان سعودی با ساکنان یک مرکز نگهداری دختران بیسرپرست
@madare0120
🔺قوه قضائیه: هر فردی موجب سقط جنین شود، به دیه، حبس و ابطال پروانه پزشکی محکوم میشود
@madare0120
shabnameh955.mp3
10.93M
مهم ! تحولات عراق در حال شلعهور تر شدن ! تلاش مقتدی برای تحریک #مقاومت ....
شبنامه / تحولات عراق در حال پیچیدهتر شدن / توهین و تهدید رهبران مقاومت توسط اکانت نزدیک به مقتدی / دبیرکل عصائب: تمامی دفاتر خود را در سرتاسر عراق تعطیل میکنیم و حتی اگر دفاتر را آتش زدند و علیه من هم حرف زدند کسی حق دامن زدن به این تنش را ندارد / اکانت توئیتری مقتدی: تمام گروههای مقاومت را باید تعطیل کنید/ رئیس بسیج مردمی عراق هم باید عوض شود/ آقای تحلیلگر
@madare0120
سه هفته از حمله به سلمان رشدی گذشت؛ حتی یک عکس از او منتشر نشد
با گذشت بیست و یک روز از حمله به نویسنده کتاب آیات شیطانی، رسانههای غربی حتی یک عکس از او منتشر نکردهاند.
🔹فارس نوشت: به نظر میرسد اگر این عملیات با موفقیت همراه نبود، رسانههای غربی برای اثبات عدم موفقیت آن دست به انتشار تصاویری از سلمان رشدی میزدند تا ناکام ماندن آن را به رخ بکشند.
🔹 چنین اتفاقی تا کنون رخ نداده؛ و این مسئلهای است که احتمال موفقیتآمیز بودن عملیات را تقویت میکند.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بغداد
حضور هیئتی از طرف دفتر آیتالله سیستانی در مراسم عزای شهدای تظاهرات اخیر عراق، که توسط گروه چارچوب هماهنگی درحال برگزاری است.
@madare0120
خبرنگار نزدیک به وزارت خارجه، عملیاتی شدن مهمترین تعهدات ایران را پس از بسته شدن PMD دانست
هادی محمدی نوشت:
🔹پافشاری ایران بر بسته شدن ادعاهای آژانس در زمان برجام هم بوده است. آن زمان ایران شرط اجرای برجام را بسته شدن PMD اعلام کرده بود و طبق بند ١۴ برجام، این اتفاق در ١۵ دسامبر ٢٠١۴ افتاد. پس از بسته شدن پرونده PMD، ایران برخی از مهمترین تعهدات خود در چارچوب برجام را عملیاتی کرد.
🔹ایران در ٨ دی ١۴٠٠ یعنی دو هفته پس از بسته شدن PMD، حدود ده تن مواد غنی شده بالای ٣/۶٧ درصد را به روسیه انتقال داد(بند ۵ و ٧ برجام) و به جایش ١۴٠ تن کیک زرد گرفت. همچنین ایران در ٢١ دی ١٣٩۴ یعنی یک ماه بعد از بسته شدن PMD، کالندریای راکتور اراک را از محفظه راکتور خارج کرد(بند ٣ پیوست ۱ برجام)
🔹در شرایط فعلی هم در صورت پیدا کردن راه حل پایان دادن به این ادعاها، حتما اقدامات اصلی ایران از جمله کار رقیق سازی یا انتقال مواد غنی شده ایران، پس از بسته شدن پرونده های ادعایی آژانس عملیاتی می شود و بدون این اقدام آژانس، روز بازاجرای برجام فرانخواهد رسید.
@madare0120