فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اتحادیه اروپا نفت روسیه را از طریق مسیرهای پنهان دریافت می کند
خبرنگار راشا تودی: نفت روسیه همچنان از طریق مسیرهای دریایی پنهان به اروپا می رود.
از نظر آنها خرید مستقیم نفت روسیه از روسیه برخلاف ارزش های اروپایی است اما انجام این کار از طریق یک کشور واسطه هیچ اشکالی ندارد.
@sarbazane_g
📷 نتیجه بازی ساختگی "ترور" توسط مسیح علینژاد! تبرئه " خالد مهدیاف" توسط دادگاه محلی "کلرادو" !!
⭕️ چندی پیش مسیح علینژاد، با سناریوی ساختگی ترور، جهت دیده شدن و مظلوم نمایی، جنجال رسانهای به پا کرد.
🔺مظنون با نام " خالد مهدیاف" دستگیر و به اتهامهای مختلف راهی دادگاه شد؛ دادگاه جنوب نیویورک با بررسی پرونده، نامبرده را تبرئه و پرونده را مختومه اعلام کرد.
🔷️ پ.ن: کدام یک از رسانههایی که فریادهای دادخواهیشان در دفاع از مسیح علینژاد گوش آسمان را کر کرد، حاضر به انتشار نتیجه این پرونده هستند؟!!
@sarbazane_g
🚨عمران خان: ملت بیدار شد، حالا دیگر وقت تغییر نیست، انقلاب در راه است
@sarbazane_g
📸 در سوئیس کسانی که محیط خانه را بیشتر از ۱۹ درجه یا آب را بیشتر از ۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنند ۳۰ تا ۳۰۰۰ فرانک جریمه میشوند و یا حتی تا سه سال زندان خواهند رفت!
همچنین سونا و استخر هم تعطیل است
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "قالیباف" سخنگوی وزارت صمت: اگر همه چیز خوب پیش برود، آذر ماه باید منتظر دیدن خودروهای وارداتی باشیم
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لباس شخصیهای هلند :)))
تلاش پلیس مخفی هلند برای دستگیری کشاورزان معترض در آمستردام
@sarbazane_g
جنگ سایبری نبرد اوکراین /1
🔻با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، پیشبینیها بر این بود که همزمان با تبادل آتش در جبهههای نبرد، جنگ و درگیری در فضای سایبری بین اوکراینیها و روسها نیز شدت خواهد گرفت. با توجه به پیشرفت فناوریها و پیچیدهشدن حملات سایبری در سالهای اخیر و قدرت سایبری روسیه و متحدان اوکراین، اینگونه پیشبینیها و انتظارها چندان دور از ذهن نبود.
🔻اما با گذشت بیش از شش ماه از جنگ، گویا آنگونه که انتظار میرفت جنگی تمام عیار و ترکیبی صورت نگرفت و خصلتهای سنتی و کلاسیک جنگ اوکراین بر بُعد مجازی و سایبری آن چیرهگی دارد. اما آیا این تمام حقیقت جنگ اوکراین و روسیه است؟
نخستین جنگ هیبریدی جهان
🔻۱۳ اسفند ۱۴۰۰، یعنی درست یک هفته پس از آغاز رسمی نبرد ارتش روسیه و اوکراین در مناطق شرقی اوکراین، در حالیکه اخبار درگیریهای میدانی در صدر آخرین تحولات جنگ بود، معاون رئیس سرویس ارتباطات ویژه دولت اوکراین اعلام کرد این کشور همزمان در حال جنگ بر روی زمین و همچنین نبرد در عرصه سایبری است.
🔻«ویکتور ژورا» با بیان اینکه «اوکراین درگیر نبردی بیسابقه با روسیه است» افزود: این دو جنگ (نبرد زمینی و جنگ سایبری) بخشی از این جنگ هیبریدی (ترکیبی) است. این برای اولین بار در تاریخ اتفاق میافتد و من معتقدم که جنگ سایبری تنها با پایان جنگ متعارف میتواند پایان یابد و ما هر کاری که بتوانیم برای نزدیکتر کردن این لحظه انجام خواهیم داد.
ارتش ۲۳۰ هزار نفری اوکراین در فضای سایبری
🔻زدوخورد نیروهای اوکراین و روسیه در فضای سایبری صرفاً محدود به روزها و هفتههای نخست جنگ نبود، بلکه در سراسر ۶ ماه گذشته درگیریهای مجازی نیز با همان شدت روزهای نخست تداوم داشته است. این واقعیت را «میخائیلو فدروف»، وزیر تحول دیجیتال اوکراین ۵ شهریور در گفتوگو با شبکه «ایبیسی» برجسته کرد.
🔻فدروف با بیان اینکه هکرهای روس اخیراً بزرگترین حمله سایبری ناموفق از زمان آغاز جنگ را انجام دادند مدعی شد: همزمان هکرهای اوکراینی هم در حال ضربهزدن به زیرساختهای دیجیتال روسیه هستند. در ماه گذشته هکرهای اوکراینی بیش از ۶۰۰ منبع برخط (آنلاین) و وبسایت روسیه از جمله خدمات پستی فدرال، صندوق بازنشستگی، سامانههای بانک، پلتفرمهای نشستهای تصویری، را هدف قرار دادند.
🔻وی ضمن تشریح جنگ سایبری روزانه هکرهای اوکراین و روسیه علیه زیرساختهای دو کشور گفت: فضای مجازی خط مقدم جنگ با روسیه در قرن بیستویکم است و پیروزیها در (این جبهه) به اندازه میدانهای واقعی نبرد مهم هستند.
🔻به نوشته شبکه ایبیسی، این وزیر دولت اوکراین همچنین مسئول ایجاد گروهی موسوم به «ارتش آیتی IT Army» است که متشکل از ۲۳۰ هزار داوطلب و کاربر ناشناس است که از طریق پیامرسان تلگرام، ارتباط دارند و با هم کار میکنند.
🔻به گفته این مقام اوکراینی، تا زمانی که «یک نیروی منظم سایبری تشکیل شود، مأموریت ارتش آیتی، مبارزه در خط مقدم دیجیتال اوکراین است».
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
جنگ سایبری نبرد اوکراین /2
جنگ سایبری آمریکا و روسیه
🔻اوایل خرداد «ژنرال پل ناکاسونه» فرماندهی سایبری آمریکا در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «اسکاینیوز» برای نخستین بار فاش کرد در حمایت از ارتش اوکراین، هکرهای ارتش این کشور، عملیاتهایی را علیه روسیه انجام دادهاند. وی بدون اشاره به جزئیات این عملیاتها گفت: ما مجموعهای از عملیاتها را انجام دادهایم؛ عملیات تهاجمی، دفاعی، و اطلاعاتی».
🔻به نوشته «سیانان» مقامات نظامی معمولاً عملیات هک دولتی را بهندرت به صورت علنی تأیید میکنند. به خصوص اینکه جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا بارها تأکید کرده در جنگ اوکراین، واشنگتن وارد نبرد مستقیم با روسیه نخواهد شد.
حمله روسها به بزرگترین شرکت اسلحهسازی آمریکا
🔻۱۹ مرداد، گروه هکریِ «کیلنت» روسیه اعلام کرد که وبسایتها و بخشهای خدماتی شرکت «لاکهید مارتین»، بزرگترین شرکت اسلحهسازی آمریکا را هک و اسامی وبسایتهایی که در نتیجه این حمله سایبری از کار افتادهاند و مختل شدهاند را در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است.
🔻این گروه هکری درباره هدف خود از این حمله سایبری اعلام کرده شرکت لاکهید مارتین باید در مقابل کمک به تروریستهای اوکراینی مسئولیتپذیر و پاسخگو باشد. اصلیترین دلیل این حمله سایبری، ارسال سامانههای موشکی چندمنظوره «هیمارسِ» این شرکت به اوکراین است.
بُعد خاموش، اما پرصدای جنگ اوکراین
🔻موارد بالا تنها گوشهای از درگیری روزانه نیروهای درگیر در جنگ اوکراین، در بُعد سایبری است. با آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، علاوه بر درگیریهای نظامی در میدانهای نبرد، در شش ماه گذشته، گزارشهای زیادی نیز درباره حملات سایبری و درگیری هکرهای طرفهای درگیر منتشر شده است. با این حال اما این درگیریهای سایبری نمود و بسامد چندانی در رسانهها نداشته است.
🔻جنگهای سایبری اغلب با هدف تضعیف زیرساختهای نظامی، غیرنظامی دشمن، تأثیرگذاری بر تفکر شهروندان و جاسوسیهای اطلاعاتی یا صنعتی انجام میشود؛ و برخی حملات سایبری هم با انگیزههای مالی و سرقت پول. بیشک طرفهای درگیر در جبهههای سایبری جنگ اوکراین تمایل چندانی به افشا و رسانهای کردن بخش قابلتوجهی از عملیاتهای خود از جمله تلاش برای بهدستآوردن اطلاعات محرمانه طرف مقابل ندارند، اما این واقعیت را نمیتوان کتمان کرد که برخلاف پیشبنییها دستکم در شش ماه گذشته، بُعد سایبری جنگ اوکراین چندان برجسته نبوده است.
🔻نبود بُعد سایبری جنگ اوکراین در سرخط روزانه اخبار، هر دلیلی که داشته باشد، از عدم تمایل طرفها به برجستهسازی عملیاتهای هکری خود یا برجستهنبودن واقعی خود این درگیریها، جنگ در اوکراین بار دیگر واقعیتی را بر همه دولتهای جهان آشکار کرد؛ اینکه جنگها و رویارویی کشورها از حالت کلاسیک و سنتی خود خارج شده و فضای مجازی و جبهه سایبری جزئی جداییناپذیر و مهم از جنگهای زمانه ما هستند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil ایتا و روبیکا
🔹با انتشار خبر احتمال خرید Su-35S و Su-30SME روسی توسط ایران در فضای مجازی داخلی انتقادات زیادی به این مورد شد که جنگنده های روس مانند رقبای امریکایی و اروپایی خود سلاح های مدرن (تسلیحات برد بلند و یا هدایت لیزری و حرارتی و ماهواره ای و ...) ندارند و خرید آنها ارزشی ندارد زیرا در نهایت قرار است بمب سقوط آزاد قدیمی یا راکت های کوتاه برد به سبک دهه 70 میلادی شلیک کنند ...
🔹جنگنده های مدرن روس مانند Su-34 و Su-35 و Su-30 و مدلهای ارتقا یافته فالکروم مانند Mig-29M و Mig-29Smt و Mig-35 همگی توانایی حمل تسلیحات با برد بالا و دارای سیستم های هدایت ماهواره ای و لیزری و حرارتی و ... را دارند و هیچ ناتوانی در این بخش ندارند و در جنگ سوریه و جنگ اوکراین نیز هنگام حمله های خاص به مراکز بسیار مهم و حیاتی طرف مقابل از این تسلیحات استفاده کرده و با دقت عالی اهداف زمینی و پدافندی را منهدم ساختند. تسلیحاتی از جمله موشکهای ضد رادار Kh-31 و سلاح دور ایستای Kh-59 و بمب های هدایت لیزری Kab-500L و Kab-1500 و بمب های هدایت اپتیکی Kab-500Kr و تسلیحات هدایت ماهواره ای مانند Kab-500 SE و UPAB-1500V و....(در سالهای اخیر مطالب مربوط به این موارد کاملا مستند همراه با کلیپ ها در کانال کار شده)
🔹 اما در عمده موارد شاهد حرکت های نامتعارف ! از نیروی هوایی ارتش روسیه هستیم که از این جنگنده های گران قیمت و پیشرفته را در ارتفاع پایین ! برای رها سازی بمب های سقوط آزاد قدیمی و راکت های کوتاه برد استفاده میکند !. این مسئله به نوع کاربری و نحوه استفاده ارتش روسیه از این جنگنده ها مربوط است ارتباطی به کیفیت و کارایی محصولات شرکت سوخوی و میکویان ندارد.
🔹تاکنون عوامل زیادی در اینگونه اقدامات روسها در رسانه ها مطرح شده که چرا با یک جنگنده پیشرفته 80 یا 110 میلیون دلاری وارد جنگ شده اما از بمب های سقوط ازاد و راکت استفادع میکند ! مواردی مانند :
1-قصد ارتش روسیه جهت تخلیه انبار ها و مصرف کردن سلاح های قدیمی
2-عدم استفاده گسترده از تسلیحات مدرن که مجدد نیاز به تولید آنها با قیمت بالاتر نباشد و نگهداری آنها برای موارد ضروری تر.
3- کاهش هزینه جنگ و ارزان جنگیدن که با توجه به مشکلات مالی روسها احتمالی بسیار قوی است.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخستین بار عملیات هوابرد شبانه در رزمایش نیروی زمینی ارتش انجام شد و تکاوران تیپ نوهد به اهداف خود در عمق ۲۰ کیلومتری حمله کردند.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پهپاد انهدامی آرش رزمایش مشترک پهپادی ارتش
🔹دقت نقطهزنی پهپاد انتحاری بردبلند آرش با شعاع عملیاتی بیش از 1000 کیلومتر و ارتفاع پروازی 5 کیلومتر دارای موتور پیستونی با قدرت 25 اسببخار میباشد.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejji
🔺وبگاه آمریکایی: دستیابی ایران به «سوخو-35» معادلات منطقه را بههم میزند
🔹وبگاه تخصصی نظامی «19فورتی فایو» نوشت: دستیابی ایران به جنگندههای پیشرفتهتر چالشی برای ایالات متحده خواهد بود. اگر این طرح محقق شود، اولین باری خواهد بود که ایران از دهه نود میلادی، یعنی زمانی که یک اسکادران جنگنده بمب افکن «سوخو-۲۴» و دو اسکادران «میگ-۲۹» رهگیر را از اتحاد جماهیر شوروی خریداری کرد، جنگنده از خارج خریداری میکند.
🔹دستیابی به سوخو-۳۵ به ایران کمک میکند تا ارتش خود را نوسازی کند و پیشرفت قابل توجهی نسبت به موجودی جنگندههای «اف-۱۴» کنونی آن از دهه هفتاد میلادی خواهد بود.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejji
البته منش حرف سست نمیزنه!
❌ اما کوممیلا هر ۱۲ سال یکبار برگزار میشه
شرکت کنندههاش ۶۰ میلون نفرن نه ۱۵۰
مراسم در خود کشور برگزار میشه نه کشور دیگهای
دولت هند هرساله هزینهی غذا و محل اسکان رو برای عدهی زیادی که کم بضاعت هستن متقبل میشه
و نکتهی بسیار مهم اینکه این تعداد افراد، به صورت همزمان حضور ندارن و در طول دو ماه برگزاری مراسم، یک عده میان، دو روز میمونن و میرن و افراد جدیدی جای اونها رو پر میکنن؛
مثلا بلا تشبیه، تعداد زائرین امام رضا رو در طول دو ماه در نظر بگیرید...
به این مونگلهای رسانهای توجه نکنید 😂😂
✍️ بایپولار🇮🇷✊
@Roshangari_ir
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرمت امامزاده را تولیت آن نگه میدارد.
به واقع آیا شرع در نظام مالی ایران تولیتی ندارد؟
این سکوت علما ناشی از چیست؟
آیا نباید به دهان این فرد بکوبند که شرع را نسبت به ساختار اختاپوسی و دزد بانکداری ساکت می داند؟
این سکوت شرع است یا سکوت حافظان شرع؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
استاد معصومی نیا.mp3
24.88M
⭕️تبیین تفصیلی حجت الاسلام معصومی نیا پیرامون "طرح بانکداری مجلس":
❗️این طرح دارای ایرادات زیاد است.
وقتی قرار است قانونی تغییر کند، باید نقاط ضعف قانون قبلی را برطرف کند نه آنکه ضعیف تر باشد.
⛔️اصلاحات این طرح کاملا روبنایی است و مشکلات اصلی نظام بانکی را در نظر نگرفتند.
نظام بانکداری فعلی ربوی است.
خلق پول بانک های خصوصی از عوامل اصلی فساد و ضد عدالت است.
🚫رهبری درباره بنگاه داری بانک ها فرمودند:"بانک ها غلط کرده اند و باید جلوی آنها گرفته شود" در حالی که در این طرح دیده نشده است.
⁉️قبل از این طرح به معاملات ربوی، بنگاه داری و خلق پول خصوصی می گفتیم تخلفات بانکی اما با این قانون تبدیل به اعمال قانونی می گردد.
با این طرح عملا شورای فقهی بانک مرکزی از کارکرد افتاده است.
⭕️این طرح، طرح همه مجلس نیست و طرح یکی دو نفر از نمایندگان روحانی مجلس است که این سهل انگاری ها از آنان پذیرفته نیست!
‼️اکثریت فقها و اساتید اقتصاد اسلامی حوزه علمیه پس از ساعت ها جلسه کارشناسی مخالفت خود را با این طرح اعلام نموده اند.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور به دلار وابسته شدیم؟
@hzamanim
در شورای پول و اعتبار فعلی، وزیران تولیدی کشور یعنی کشاورزی و صمت حضور دارند و فلسفه این حضور، تنظیم سیاست پولی کشور برای حمایت از تولید است. در طرح مجلس، وزیران تولیدی حذف، و چهار شخص حقیقی متخصص در زمینه پولی، ارزی و بانکی عضو هیات عالی شدهاند. این طرح، طرح جنگ با تولید است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگو با برنامه عیار
شبکه افق
موضوع:#اقتصاد_اربعین
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi