شمارش معکوس مرگ....mp3
4.42M
🎙شمارش معکوس مرگ...
▪️در گفتگو با علی عبدی
(صوتی)
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروژهی اسرائیل برای تصرف منابع گازی غزه و لبنان چیست؟
در گفتگو با پریسا نصر آبادی
برشی از جدال اپیزود 451
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش این جهان سلطه گر این قدر شور است که صدای حسینی هم بلند شد:
فکر میکنید این همه بازیگر اگر الان از ایران بروند بیرون و شلوارشان را بکشند پایین مثل گلشیفته می روند هالیوود؟
نه فقط یک بهایی می تواند برود هالییود. چون آنها می خواهند او را قدرتمند کنند..
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
#بهائی
#برهنگی
#حجاب_اجباری
#گلشیفته
#برانداز
#هالیوود
#حسینی
#ری_استارت
#افشاگری
#سواد_رسانه
اخبار روز ۱۵۶، ساخت بندر آمریکایی در غزه طرح بشردوستانه یا تغییر… - پریسا نصرآبادی.mp3
66.4M
🎙 اخبار روز ۱۵۶، ساخت بندر آمریکایی در غزه، طرح بشردوستانه یا تغییر نقشه ژئوپلیتیک منطقه؟
▪️گفتگو با پریسا #نصرآبادی
📆 ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲
⏱ مدت زمان: ۹۲ دقیقه
✅کانال جدال سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از آنکه لیوپاردهای آلمانی و آبرامزهای آمریکایی یکی پس از دیگری توسط ارتش روسیه منهدم شدند حالا نوبت چلنجر انگلیسی است تا از گل و لای اینگونه شکست بخورد و قبل از رسیدن به میدان نبرد به شکست خود اعتراف کند....
@syriankhabar
#تانک
#چلنجر
#اوکراین
✴️اعتراف تلخ غربیها: روسیه سه برابر ناتو مهمات تولید میکند
🔸کشورهای پر ادعا و پر طمطراق عضو ناتو که ادعاهایشان سقف آسمان را سوراخ کرده و با مالیاتهای آنچنانی از مردم جیبشان را پر پول کرده و با تبلیغات گسترده و سنگین از خود ابرقدرتهای شکستناپذیری ساختهاند، دو سال پس از شروع نبرد در اوکراین با روسیه و در حالی که نخستین ماه از سومین سال این نبردها هم در حالا پایان یافتن است هنوز نتوانستهاند به لحاظ تولید مهمات به گرد پای روسها برسند. در واقع، ماشین جنگی روسیه هشت سال پس از جنگ سال 2014 که غربیها برای تصرف دونباس نقشه کشیده و تلاش کردند تا ارتش اوکراین را سازماندهی مجدد کنند بسیار موفقتر و قویتر از غربیها ظاهر شده است.
🔸در طول دو سال نبرد، چرخ گوشت روسها یکه و تنها در میدان ایستاد و در برابر 50 کشور عضو ناتو و مزدوران امریکا مانند کرهجنوبی، ژاپن، استرالیا، قطر و... بیشتر شلیک کرد و هیچوقت هم در میدان کم نیاورد. این در حالی است که خرید گلولههای توپ از ایران و کره شمالی فقط بخشی از قدرت شلیک روسها را در بر گرفته و قدرت اصلی مربوط به خود روسها است که سالها پیش خود را برای چنین روزهایی آماده کرده بودند و با وارد مدار کردن کارخانجات تولید مهماتی که از دوران شوروی باقی مانده بود و همچنین سه شیفت کار شبانهروزی، یک اقتصاد جنگی موفق را به نمایش گذاشتهاند که توانسته به تنهایی در برابر ناتو ایستادگی کند.
🔸این سطح از توانمندی ارتش روسیه باعث شد تا در همه روزهای نبرد نرخ شلیک بالاتری نسبت به ناتو داشته باشد. تقریباً تمام زاغههای مهمات در کشورهای عضو ناتو خاکروبی شدند و حتی از کشورهای دیگر مانند ایران، مصر، پاکستان، هند و بسیاری دیگر از کشورهایی که مهمات شرقی تولید میکردند برای پر کردن توپخانه خود در اوکراین باواسطه یا بدون واسطه گلوله خریداری کردند، اما توفیقی در رسیدن به نتیجه دلخواه نداشتند. در برخی از روزها نرخ شلیک روسها در برابر ناتو تا 10 به یک هم میرسید و بیشترین زمانی که مزدوران ناتو توانستند از توپخانه خود بهره بگیرند مربوط به حملات بهاری و تابستانه بود که طی آن نرخ شلیک به 6 گلوله در برابر 10 گلوله روسها رسید که آن هم دیری نپایید.
🔸اما حالا غربیها یکی یکی خود در حال اعتراف هستند که صنایع روسیه بسیار بهتر از صنایع غربی عمل کرده است. براساس برآوردهای ناتو از تولیدات دفاعی روسیه که با تلویزیون سیانان به اشتراک گذاشته شده و همچنین منابعی آگاه درخصوص ارسال تسلیحات غربی به اوکراین، روسیه حدود ۲۵۰ هزار مهمات توپخانه در ماه یا چیزی حدود ۳ میلیون در سال تولید میکند. علاوه بر این، یک مقام ارشد اطلاعاتی اروپایی به این رسانه آمریکایی گفت ایالات متحده و اروپا در مجموع ظرفیت تولید سالانه ۱.۲ میلیون مهمات برای ارسال به کییف دارد.
🔸یک مقام ارتش آمریکا پیشتر به خبرنگاران گفت: امریکا تا پایان سال ۲۰۲۵ هدف خود را برای تولید ۱۰۰ هزار گلوله توپ در ماه تعیین کرده است؛ رقمی که کمتر از تولید ماهانه روسیه است و از این گذشته، بودجه ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین در کنگره نیز متوقف شده است. یک مقام ارشد ناتو در گفتوگو با سیانان میگوید: «آنچه را که ما در آن به سر میبریم، جنگ تولیدی است. نتیجه در اوکراین به این بستگی دارد که هر طرف چگونه برای ادامه جنگ مجهز میشود.»
🔸یک مقام اطلاعاتی اروپایی خاطرنشان میکند که روسیه در حال حاضر حدود ۱۰ هزار گلوله در روز شلیک میکند درحالیکه این رقم برای طرف اوکراینی تنها به ۲۰۰۰ میرسد. این کاهش و کمبود احتمالا اوکراین را در «خطرناکترین» موقعیت از زمان آغاز جنگ قرار میدهد. همچنین بنبست کمکهای واشنگتن به کییف و مخالفت جمهوریخواهان کنگره با این بسته کمکی به موقعیت دشوار اوکراین در میدان نبرد میافزاید. وضعیت میدان نبرد به طور کلی هر روز و هر لحظه برای اوکراین دشوار میشود. نیروهای روسیه ابتدا به عنوان دستاورد اصلی جنگ، شهر «آودیوکا» را به کنترل خود درآوردند و حالا شروع به کنترل روستاها و زمینهای اطراف آن کردهاند.
🔸مقام ارشد ناتو به سیانان گفت: «موضوع شماره یک که ما در حال حاضر به دنبال آن هستیم، مهمات است. روسیه واقعا در این حوزه پیشرفت قابلتوجهی داشته و به همین خاطر پیشرفت برجستهای در میدان جنگ دارد.» روسیه ماهانه بین ۱۱۵ تا ۱۳۰ موشک دوربرد و ۳۰۰ تا ۳۵۰ پهپاد تهاجمی تولید میکند. به گفته این مقام، اگرچه قبل از جنگ، روسیه هزاران موشک دوربرد در زرادخانه خود داشت، اما امروز در حدود ۷۰۰ موشک است. (این را از روز اول نبرد هم میگفتند و همیشه دروغ از آب در میآمد) وی تاکید کرد جنگ اوکراین، اقتصاد روسیه را «کاملا متحول» کرده است و اکنون بخش دفاع این کشور بزرگترین بخش اقتصاد روسیه محسوب میشود.
@syriankhabar
دو هفته پیش مجله تایم در تحلیلی در مورد نتایج نبردها در اوکراین نوشته بود: «برای اینکه اوکراینیها در این جنگ شانس پیروزی داشته باشند، به تعداد نیرو و مهمات بیشتری احتیاج دارند. این کشور که در ابتدای جنگ از این مزایا برخوردار بود، اکنون بازیابی آنها برایش بسیار دشوار است. علاوه بر این، دولت بایدن هشدار میدهد بدون کمکهای نظامی گستردهتر واشنگتن، مقاومت اوکراین احتمالا در سال جاری سقوط خواهد کرد. اما مقامات امریکا همچنین باید بدانند که حتی اگر این کمکها ادامه یابد، هیچ شانس واقعی برای پیروزی کامل اوکراین در سال آینده یا سال بعد از آن وجود ندارد. حتی اگر اوکراینیها بتوانند نیروهای خود را افزایش دهند، روسیه میتواند در مقابل دفاع خود را بیشتر کند. همچنین، سرزمینهای از دست رفته اوکراین دیگر از دست رفتهاند و اگر ناتو حاضر نشود نیروهایش را برای جنگ با روسیه به اوکراین اعزام کند، عضویت این کشور در این ائتلاف بیمعنی و بیکاربرد خواهد بود.»
@syriankhabar
به یک بنده خدایی قول دادم که کاری به کار وزیر دفاع و کلا وزارت دفاع نداشته باشم... اگر کمی ممارست میکردم به جاهای خوبی میرسیدم اما آن بنده خدا گفت کوتاه بیا و کوتاه آمدم. این را نوشتم چرا که برخی فکر میکنند یا چیزی به من ماسیده که دیگر نمینویسم یا اینکه... اما خدا میداند هیچکدام نبوده و نیست. جای گیر دادن آنقدر به وزارت دفاع هست که اگر روزی 10 تا خبر هم در مورد بنویسیم کم است، به ویژه در مورد هلدینگهای اقتصادی، اولاد مسوولان، برادرانشان، انتصابها و ....
اگر چیزی به من ماسیده بود که مثل خیلیها پایم را روی پایم می انداختم و این همه دوندگی نمیکردم، از صبح تا نصف شب برای یک لقمه نان حلال. خداوند آخر و عاقبت همه ما را به خیر کند، دنیا میگذرد و میرود و عمر آدم مانند باد میرود تنها چیزی که میماند اعتبار و شرافت و وجدان است. تا این لحظه سکوت کرده و چیزی نمینویسم و اگر روزی دیدید که دوباره بابت انتصابات و فامیل بازی و دوماد بازی نوشتم، تعجب نکنید.
@syriankhabar
اعطای نشان فتح به ارتش و سپاه و دریافت این نشانها توسط فرماندهان کل به نیابت از این دو نیرو و صحبت فرماندهی کل قوا با برجسته شدن این جمله «به امید چشیدن فتح میدان» رویدادی مهم و بسیار قابل توجه است. این روزها شاهد «اتحاد میدانها» در سراسر منطقه علیه دشمن صهیونیستی - ساکسونی هستیم و به نظر میرسد که برای «فتح میدانها» برنامه وطرحی وجود دارد که آیتالله خامنهای پیشاپیش نشان آن را به دو ژنرال تحت فرمانش داده است.
این جمله به شدت ذهن مرا درگیر کرده، شما را نمیدانم اما این اتفاق با این سخنان اقدامی ناگهانی نیست و کسانی که رهبری را میشناسند به خوبی به رندی و سیاستمداری او آگاه هستند. هر چه هست، آمادگی ارتش و سپاه برای دشت یک پیروزی مهم و تاریخی در دستور کار قرار گرفته و قرار است طعم آن را همه بچشند. / انشاءالله
🔳پشت پرده خرید بندر در قبرس توسط صهیونیستها
▪️یک روز پس از آنکه رئیس جمهور آمریکا از قصد واشنگتن برای ایجاد اسکله دریایی در نوار غزه خبر داد، روزنامه یدیعوت آحارونوت اخباری مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای خرید یکی از بنادر در جزیره قبرس منتشر کرد. وزارت حمل و نقل رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه اعلام کرد که یک هیئت این رژیم به سرپرستی عوزی اسحاقی، رئیس شرکت بنادر اسرائیل امروز دوشنبه عازم قبرس میشود تا در مورد خرید یکی از بنادر این جزیره که سومین بندر بزرگ در دریای مدیترانه محسوب میشود، گفتوگو کند.
▪️این اقدام اشغالگران سوالات زیادی را به وجود میآورد، به ویژه در زمانی که تلآویو در حال تشدید محاصره غزه است و با وجود قحطی گسترده در نوار غزه و وضعیت فاجعه بار انسانی، اجازه ورود کمکهای بشردوستانه از طریق گذرگاههای زمینی را نمیدهد. اهداف این اقدام اشغالگران چیست؟ رابطه آن با برنامههای صهیونیستها پس از جنگ و بندری که آمریکا در نظر دارد در غزه ایجاد کند، چیست؟ یدیعوت آحارونوت اشاره کرد که تلآویو با خرید یک بندر در قبرس به دنبال دستیابی به ۲ هدف اصلی است: اولین مورد استفاده از این بندر برای بازرسی کشتیهای حامل کمکهای بشردوستانه قبل از رسیدن به اسکله یا بندری است که ایالات متحده برای ایجاد آن در سواحل غزه تلاش میکند.
▪️دوم رفع محاصره بنادر اشغالگران است. این روزنامه مینویسد که این اقدام بخشی از تلاشهای تلآویو برای یافتن مسیرهای دریایی برای انتقال کالا به اراضی اشغالی در پاسخ به چالشهای کنونی و چالشهایی است که ممکن است درآینده برای امنیت داخلی اسرائیل و...
▪️بر اساس گزارشی که توسط تایمز اسرائیل منتشر شده نکته قابل توجه این است که ایده گشایش کریدور دریایی به سمت غزه از طریق بنادر قبرس جدید نیست، زیرا اسرائیل پیش از این در سال ۲۰۱۸ در جریان مذاکرات با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در توافقی که شامل بازگرداندن جسد ۲ سرباز اسرائیلی نزد این جنبش بود، آن را پیشنهاد کرده بود. اما تلآویو در آن زمان در مورد اهداف خود برای ایجاد کریدور دریایی کمتر ابهام داشت. وزیر جنگ اسرائیل در آن زمان، آویگدور لیبرمن گفت که این طرح مستلزم ایجاد «یک سیستم نظارتی اسرائیلی است که تضمین کند حماس از بندر برای قاچاق اسلحه به نوار غزه استفاده نکند».
▪️کانال اسرائیلی «حداشوت» در آن زمان به نقل از یکی از مقامات وزارت جنگ رژیم صهیونیستی - که آن را یک مقام عالی رتبه توصیف کرد - گزارش داد که طرح اسرائیل مستقیماً به ساکنان غزه ارائه میشود و حماس را دور میزند. این مقام اسرائیلی گفت: «ما این طرح را مستقیماً ارائه خواهیم کرد و به آنها توضیح خواهیم داد: این ایده ممکن است و بهایی دارد چه آن را قبول کنید یا رد کنید.» ناظران بیم دارند که احیای طرح قدیمی بخشی از تلاشهای صهیونیستها برای جابجایی اجباری مردم غزه از نوار است.
▪️حسن ایوب، استاد سیاست بینالملل و تطبیقی در دانشگاه نجاح، معتقد است که این اقدام خطرات واقعی مربوط به جابجایی اجباری خاموش و سیستماتیک جمعیت نوار غزه را به دنبال دارد. او میگوید که موضوع در چارچوب یک طرح سیستماتیک قرار میگیرد که با استفاده از سلاح گرسنگی و تخریب زیرساختهای نوار غزه و تبدیل آن به مکانی نامناسب برای زندگی و سپس واگذاری موضوع کمکهای بشردوستانه به اسرائیل آغاز میشود و به معنای دور زدن قوانین بینالمللی و تصمیمات دیوان بینالمللی دادگستری و تسهیل کار تلآویو و متحدان اروپایی و آمریکایی آن برای اقدام در کمک به کسانی است که میخواهند نوار غزه را از طریق کریدور دریایی ترک کنند.
▪️ایوب بر این باور است که این طرح آوارگی اجباری دلیل اصلی برهم خوردن مذاکرات با هدف دستیابی به آتشبس در غزه است. او همچنین معتقد است خودداری اسرائیل از بازگرداندن ساکنان به شمال نوار غزه و عدم عقبنشینی از آنجا نشان میدهد تلآویو همچنان به برنامه اصلی خود با هدف تخلیه نوار غزه از ساکنانش متعهد است.
@syriankhabar
تروریستهای صهیونیست یک انبار فرش را در نزدیکی یک بیمارستان در شهر بعلبک در شرق لبنان هدف قرار دادند... صهیونیستها برای آنکه بگویند از گسترش جنگ در جبهه شمالی ترسی نداشته و در نبرد با حزبالله کم نمیآورند گاهی اوقات دست به اقداماتی میزنند که جز افزایش هزینه هیچ دستاوردی برایشان ندارد. از مساحت فلسطین اشغالی تقریباً نیمی از آن بیابان نیست و باید گفت بیشتر خاک فلسطین را بیابان تشکیل میدهد که توسط مهاجران چند ملیتی صحیح نیست اشغال شده است.
نیمه شمالی فلسطین خوش آب و هوا، سرسبز و پرجمعیت است که بخشی از آن را کرانه کرانه باختری تشکیل میدهد که با وجود اشغالگری صهیونیستها به دید محیط امنیتی آن شهرک نشینان چند ملیتی مهاجر حال روز خوشی ندارند و تنها جایی که اشغالگران میتوانند زندگی کم دردسرتری داشته باشند همان سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ است. تقریبا با عمق ۱۰ کیلومتر در مرز با لبنان و به مساحت بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر مربع در طول ۵ ماه گذشته این منطقه با آتش روزانه رزمندگان لبنانی که بیش از ۱۰ درصد از سرزمینهای مفید در اشغال صهیونیستها را در بر میگیرد، ناامن شده است.
در طول ۵ ماه گذشته تمام تلاش این رژیم برای پایان دادن به حملات مقاومت در این محدوده ناکام مانده است. در حالی که در روزهای اول حزب الله در خط مرزی و در عمق دو کیلومتری فلسطین با صهیونیستها درگیر شده بود اما اقدامات وحشیانه این رژیم در حملات به مناطق عمقی در لبنان باعث شد تا عمق حملات حزب الله نیز گسترش یافت و از ۲ به ۵ سپس ۷ در ادامه ۸ و امروز تا عمق ۱۰ کیلومتری و گاهی اوقات بیشتر زیر آتش برود. در حالی که دولت...