✴️ مجلس انقلابی به دنبال محاکمه روحانی
#نصرالله_پژمانفر:
↙️ پس از یک سال پیگیری کمیسیون اصل نود همراه با کارشکنی وزارت علوم دولت سابق، اسامی متخلفین در موضوع #بورسیه ها از جمله #حسن_روحانی به قوه قضاییه ارسال شد.
🔴 پ.ن:
ظاهراً تخلفات حسن روحانی یکی دوتا نیست.
به قول شاعر:
هر دم از این باغ بری میرسد
تازه تر از تازه تری میرسد
⛔️ امروز یکی از سنگینترین و قطورترین پرونده های قوه قضائیه، پرنده حسن روحانی است.
♨️ برادرش که زندانی است، انشاالله خودش هم به زودی و با همت قوه قضاییه، راهی زندان شود تا این اقدام تسکینی باشد بر دردهای ملت مظلوم ایران.
✍️#عبدالله_عرفانی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
🔴صدر: با آمریکا مذاکره میکنیم
🔹 «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق با تشریع مواضع این جریان در قبال امریکا «گفت وگوی جدی با امریکا درباره ماندن نیروها و پایگاه ها و دخالت هایش در عراق» را یکی از شرط های تعامل با امریکا اعلام کرد.
🔸صدر در بیانیه خود که امروز (شنبه 16 اکتبر) منتشر شد نوشت که احتمالا مهمترین چیزی که «جهان در دستیابی جریان صدر به نخستوزیری» انتظارش را میکشد تعیین موضع آنها نسبت به «امریکا یا اشغالگران» است.
🔹او گفت که در این راستا به چند نکته اشاره میکند که «عراق را از سرسپردگی نسبت به هرکسی خارج میکند» و در توضیح افزود که اولا امریکا باید با دولت عراق در سطح دیپلماتیک و همه سطوح رفتاری متقابل داشته باشد به این معنا که با عراق مانند یک کشور مستقل برخورد کند.
🔸به گفته صدر نکته دوم «گفتوگوی جدی و اثرگذار درباره آنچه به ماندن نیروها و پایگاهها و جنگندهها و کشتیهای نظامی و دخالتهایش در امور عراق مربوط میشود» است.
🔹نکته سومی که صدر درباره روابط با امریکا بر آن تأکید کرده این است که تظاهرات و خیزش ملت عراق مسئلهای داخلی و ملی است و هیچ ربطی به امریکا ندارد و باید خالی از هرگونه تأثیر خارجی باشد.
🔸صدر افزوده که موضوع دیگر لزوم دور نگه داشتن خاک و آسمان و دریا و ملت عراق از نزاعهای منطقهای امریکا است، چنانکه دیگران هم باید به همین موضوع پایبند باشند.
🔹او تأکید کرد: «ملت ما عراقی هستند، نه شرقی نه غربی، میخواهیم در صلح زندگی کنیم و در برابر هر چیزی که خلاف صلح باشد پاسخی درخور میدهیم».
🔸صدر تأکید کرد که در صورت تحقق این نکات مناسبات با امریکا در عرصه اقتصادی یا هر عرصه دیگری برقرار خواهد بود و در غیر این صورت تحت فشار و سرسپردگی قرار نخواهد گرفت.
🔹او افزود که اگر این شرطها تحقق نیافت «امریکا را کشوری دشمن عراق میشماریم که خواستار استقلال و حاکمیت و ثبات عراق نیست» و افزود که «عراق با اشغالگری دو دشمناند که هرگز سازش نخواهند یافت».
🔸صدر بیانیه خود را با تعبیر «مقتدی صدر مقاوم» پایان داده است.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻موفقیت بزرگ محیطبانان آمریکایی
🔹دو محیطبان اهل ایالت کلرادو پس از بیهوش کردن یک گوزن و بریدن شاخهای او لاستیکی را که از سال ۲۰۱۹ در گردن این گوزن گیر کرده بود نجات دادند.
@DBCpersian
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بخش خبری دیبیسی فارسی🔻
🔰 ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | 16 اکتبر 2021 🔰
♦️گفتگو با دکتر الیاس احتشام پیرامون بررسی ابعاد مختلف رزمایش اخیر ارتش و سپاه و فرهنگ زورگویی ایرانیان و همراه با گزارشی از سیاوش ارغوان با موضوع نگاهی به نظریه کاربردی ابوالحسن بنیصدر از سیاست تا ورزش
🆔 @DBCpersian
🆔 @DBCpersian
🛑حداقل حرمت باب اسفنجی رو حفظ کن
🔴آقای سوشا مکانی! حداقل حرمت لباس باب اسفنجی رو نگه دار
@iran_onlin_ir
🔹 توئیت مقتدی صدر سرکرده جریان صدر دو روز پس از شهادت حاج ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی که در آن خواستار برخورد قوی با دولت و نیروهای آمریکایی و ایجاد مقاومت بین المللی در منطقه علیه حضور آنها شده بود.
آن موقع علی رغم اینکه در پشت پرده با جوکر ها همدست بود، لااقل در ظاهر خود را هم ردیف مقاومت نشان میداد، الان دیگر آن هم نیست
رسما شمشیر را از رو بسته
و اکنون در ایران عده ای ساده لوح که هیچ تخصصی هم در امور منطقه ندارند، با انتشار تصویری از حضور دو سال پیش مقتدی صدر در کنار حاج قاسم سلیمانی و رهبر انقلاب ، در حال داستان سرایی در مورد او هستند غافل از اینکه معیار افراد، عکس نیست
وگرنه ظریف و خیلی های دیگر هم با حاج قاسم و رهبر انقلاب عکس دارد ...
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چهار روز قبل از انتخابات پارلمانی عراق، شیخ شیخ خزعلی: امارات متحده عربی توانایی تقلب همه جانبه در نتایج انتخابات الکترونیکی را دارد
@madare0120
#تکمیلی
🔸صنم وکیل عضو ارشد اندیشکده چتم هاوس معتقد است که ایران در ادامه تلاشهای دیپلماتیک خود با عربستان سعودی باید علنا از آتشبس در یمن حمایت کند چرا که به گفته او «بدون این کار، مذاکرات (تهران و ریاض) نمیتواند واقعا ادامهدار باشد».
🔹دویچه وله در ادامه یادداشت خود نوشت: «مثالهای دیگری وجود دارد که نشان میدهد عربستان سعودی در حال حرکت در یک مسیر دیپلماتیک است. این واقعیت که ملک سلمان بن عبدالعزیز آل سعود روابط (عربستان سعودی) با اسرائیل را رسمی نکرده است، در ایران با نگاه مثبتی تلقی شده است».
🔸این رسانه آلمانی نوشت: «عربستان سعودی همچنین در روند بازگرداندن بشار اسد به عنوان صاحب کرسی سوریه در اتحادیه عرب مشارکت دارد که این اقدام مورد استقبال ایران قرار گرفته است. امارات عربی متحده، متحد عربستان سعودی هم بی سر و صدا تنشها با ایران را کاسته است».
🔹به باور دویچه وله، «ریاض یک دلیل خوب دیگر برای تعدیل سیاست ژئوپلیتیک خود دارد: آمدن دولت جو بایدن (به قدرت در آمریکا) باعث نگرانی بیشتر از اقدامات ایالات متحده برای پایان دادن اقدامات خود در خاورمیانه شده است».
🔸قائم مقام مدیر برنامه خاورمیانه، شمال آفریقای اندیشکده چتم هاوس انگلیس در این باره گفت: «اکنون ، پس از (خروج آمریکا از) افغانستان، آنها (مقامهای عربستان سعودی) تأییدیه این موضوع را دریافت کردهاند که ایالات متحده ضرورتا علاقه مند و مایل نیست برای حفاظت از شرکای خود در منطقه تلاش زیادی انجام دهد».
🔹از نظر او، «مسائل متعددی وجود دارد که دو کشور (عربستان سعودی و ایران) را پس از چند سال پرتنش به هم نزدیک میکند. من تازه از ریاض برگشتم و اعتقاد رایج این است که پنجرهای از فرصت برای بهبود روابط با ایران وجود دارد».
🔸در بخشی از یادداشت منتشر شده در «دویچه وله» آمده است: «گفته شده که یک هیات سعودی برای بازدید از دفاتر دیپلماتیک قبلی خود به تهران رفته است اگرچه (این سفر) به صورت رسمی اعلام نشده است.»
🔹عدنان طباطبایی مدیرعامل مرکز تحقیقاتی «کارپو» در برلین معتقد است: «من معتقد نیستم که به زودی شاهد (بازگشت) سفیران (عربستان سعودی و ایران) خواهیم بود اما (برقراری) یک دفتر دیپلماتیک (بین دو کشور) واقع بینانه است و فعلا گامی بسیار مثبت خواهد بود».
@madare0120
🔰گزارش تاییدنشده دویچهوله: یک هیات سعودی به تهران سفر کرده است
🔹صفحه اینترنتی شبکه آلمانی «دویچه وله» یادداشتی تحلیلی درباره چرایی بهبود روابط پرتنش ایران و عربستان سعودی منتشر کرد.
🔸یادداشت شبکه دویچه وله با این عنوان منتشر شده است: «چرا هم اکنون روابط سعودی-ایران دارد گرم میشود؟»
🔹در ابتدای این یادداشت آمده است: «روابط سرد بین عربستان سعودی و ایران دارد گرم میشود و شاید به احیای روابط (دیپلماتیک) دوجانبه بیانجامد. از یک منظر واقعگرایانه، شاید به زودی دفاتر دیپلماتیک (بین ایران و عربستان سعودی) باز شود اما بعید است که دو کشور به متحدان نزدیک تبدیل شوند».
🔸دویچه وله نوشت: «عربستان سعودی و ایران که رقبای منطقهای هستند، در سال جاری میلادی (۲۰۲۱) بیشتر از کل پنج سال گذشته با یکدیگر ملاقات کردهاند. چهار نشست در بغداد و یک دیدار در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، نشاندهنده تداوم گرم شدن روابط دوجانبه است؛ روابطی که از سال ۲۰۱۶ متوقف شده بود».
🔹به روایت این رسانه غربی، «در آن سال (۲۰۱۶) به دنبال اعدام شیخ نمر النمر، روحانی شیعه از سوی ریاض، معترضان به نمایندگیهای دیپلماتیک عربستان در جمهوری اسلامی (ایران) حمله کردند».
🔸دویچه وله ادامه داد: «از آن زمان، پادشاهی سُنی مذهب عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران با اکثریت شیعه در تقریباً همه چیز از جمله منازعات منطقهای در یمن، سوریه و لبنان، در دو سوی مخالف یکدیگر بودند».
🔹در یادداشت این رسانه آلمانی آمده است: «بنابراین اظهار امیدواری محمد بن سلمان ولیعهد سعودی مبنی بر اینکه "مذاکرات با ایران به نتایج ملموسی برای ایجاد اعتماد و احیای روابط دوجانبه منجر شود" را میتوان به عنوان یک رویداد قابل توجه در نظر گرفت».
🔸«عدنان طباطبایی» مدیرعامل مرکز تحقیقاتی «کارپو» در آلمان طی مصاحبه تلفنی به شبکه دویچه وله گفت: «در حال حاضر، این یک شاخص مثبت است که مذاکرات ادامه داشته و دیگر انکار نمیشود. با این حال، وقتی علائم تهران و ریاض را مقایسه میکنیم، تهران از چشم انداز مثبت آنها اطمینان بیشتری دارد».
🔹به گفته این کارشناس مستقر در برلین، اعتماد به نفس بیشتر ایران (در قیاس با عربستان سعودی) مطابق تصور این کشور (تهران) از موقعیت قویتر خود در منطقه به رغم تحریمهای آمریکا و تاثیرات مخرب اقتصادی آنها است.
🔸وی افزود: «این که (اعتماد و اطمینان بیشتر ایران به مذاکرات با عربستان سعودی) موجه است یا نه، بحث دیگری است. نکته اساسی این است که ایران علاقه زیادی به گسترش روابط تجاری منطقهای دارد».
🔹دویچه وله در ادامه یادداشت خود نوشت: «به نظر میرسد عربستان سعودی که بزرگترین کشور خاورمیانه و پس از مصر، دومین اقتصاد بزرگ از نظر جمعیت در جهان عربی است، یک شریک تجاری مورد استقبال برای اقتصاد آسیبدیده ایران باشد».
🔸«صنم وکیل» قائم مقام مدیر برنامه خاورمیانه، شمال آفریقای اندیشکده «چتم هاوس» انگلیس در مصاحبه با دویچه وله درباره چرایی بهبود روابط ایران و عربستان سعودی اظهارنظر کرد.
🔹این تحلیلگر مستقر در لندن گفت: «احیای روابط دیپلماتیک بین دو کشور (ایران و عربستان سعودی) همچنین این پیام را به کل منطقه میرساند که ایران یک قدرت منطقهای است که باید با آن کلنجار برویم».
🔸از نظر صنم وکیل، این فقط ایران نیست که با بهبود روابط با عربستان سعودی به دنبال تحقق اهداف اقتصادی خود است.
🔹عضو ارشد اندیشکده چتم هاوس گفت: «من فکر میکنم که دولت سعودی در شرایط کرونا و جنگ جاری در یمن، منافع امنیتی و اقتصادی خود را در اولویت قرار داده است. برای پایان دادن به جنگ یمن، پرداختن به چشم انداز ۲۰۳۰ و جذب سرمایهگذاری جدی در پادشاهی (عربستان سعودی)، تنها از طریق تنش زدایی با ایران قابل تحقق است».
🔸دویچه وله ادامه داد: «استراتژی چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان به اصلاحات هدفمند در اقتصاد، دفاع، گردشگری و انرژیهای تجدیدپذیر این کشور اشاره دارد. ریاض از سال ۲۰۱۵ رهبری یک ائتلاف نظامی برای حمایت از دولت (مستعفی عبدربه منصور هادی) علیه شورشیان حوثی (نیروهای جنبش انصارالله یمن) تحت حمایت ایران را بر عهده دارد. در حالی که ریاض ایران را متهم میکند که از حوثیها با سلاح و پهپادها حمایت میکند، تهران میگوید که فقط از آنها حمایت سیاسی میکند».
🔹عدنان طباطبایی مدیرعامل مرکز تحقیقاتی «کارپو» معتقد است: «با این حال، تصور اینکه ایران حوثیهای یمن را به طور کامل کنترل میکند، یک تصور گمراه کننده است. ایران هرگز نمیتواند به حوثیها نحوه رفتار آنها در جنگ (با عربستان سعودی) را دیکته کند چرا که جنگ بین ایران و عربستان سعودی نیست بلکه بین حوثیها و عربستان سعودی است و ما باید خطوط و (پیچیدگیهای) داخلی یمن را نیز در نظر بگیریم».
@madare0120
#ایران
حملهی دزدان دریایی به نفتکش ایران
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران از دفع حمله دزدان دریایی به نفتکش ایرانی در خلیج عدن خبر داد.
براساس گزارش رسانهی ارتش جمهوری اسلامی ایران، بامداد امروز دزدان دریایی با پنج فروند قایق تندرو، با تعداد نفرات زیاد و تجهیزات پیشرفته در خلیج عدن به نفتکش ایرانی هجوم برده و قصد ربایش این کشتی را داشتند که پس از درگیری سنگین با ناوگروه ۷۸ نیروی دریایی ارتش شکست خورده و فرار کردند.
ناوشکن البرز که از اواسط مرداد سال جاری ماموریت خود تحت عنوان برقراری امنیت خطوط مواصلاتی در آبهای آزاد را آغاز کرده است در این عملیات حضور داشته است.
تصویر از آرشیو است.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/55149
#یمن
اتاق کنترل فرماندهی ائتلاف سعودی از مارب خارج میشود!
🔸به گزارش پايگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ در پی شکستهای پیاپی ائتلاف سعودی در جبهات مارب، فرماندهی ائتلاف در حال انتقال اتاق فرماندهی ائتلاف از مارب به حضرموت است.
براساس اظهارات رسانههای تابع ائتلاف سعودی در مارب، فروپاشی جبهات غربی و جنوبی مارب ائتلاف سعودی را ناچار به انتقال اتاق فرماندهی خود از مارب به شهر سیئون در استان حضرموت کرده است.
پیش از این ائتلاف سعودی در حال آمادهسازی مراکز جدید خود در شهر عتق مرکز استان شبوه برای فرماندهی عملیات در یمن بود، اما پیشروی انصارالله در مدیریتهای بیحان، عسیلان و مرخه العلیا مانع از اجرای این جابجایی شد و شهرهای حضرموت جایگزین مرکز استان شبوه شدند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
✅ https://iswnews.com/55161
🔻کوتاهی ما نسبت به مردم کشور آذربایجان این بود که برای تقویت بنیۀ محبت به امامحسین(ع) در آنجا اهتمام نکردیم
👈🏼حرم جعفربنموسی(ع)-پیشوای ورامین
هر نعمتی که خدا به ما میدهد برای بهرهبرداری از آن، باید زحمت بکشیم. بزرگترین نعمت ما محبت اهلبیت(ع) بهویژه امامحسین(ع) است؛ ولی ما چقدر برای شکرگزاری از این نعمت، زحمت کشیدهایم؟
ما در قدردانی از نعمت محبت امامحسین(ع) کوتاهی داریم؛ یک نمونهاش نسبت به کشور آذربایجان است که مردمش اینهمه ظرفیت عاشقی برای امامحسین(ع) دارند.
ما نسبت به تقویت بنیۀ محبت و عزاداریِ امامحسین(ع) در میان مردم این خطۀ شریف، در زمان خودش اهتمام نکردیم؛ اگر بعد از حاکمیت کمونیست در این خطه، این کار را کرده بودیم الان با یک دولت مُعوج در آنجا روبرو نبودیم.
در حکومت کمونیستی شوروی، عزاداری و اصلاً دینداری و امور معنوی تعطیل بود، اما وقتی مردم آذربایجان از ستم کمونیستها آزاد شدند، ما تلاش نکردیم که فضای آنجا را حسینی کنیم و الان نتیجۀ این بیاعتنایی را میبینیم.
الان ببینید دولت آنجا برای اینکه مردم عزاداری نکنند چهکار میکند! تقریباً عزاداری امامحسین(ع) ممنوع است؛ مگر در ایام محرم و صفر و بهطور محدود. حتی قانون گذاشتند که دانشآموزان حق شرکت در مجالس عزاداری را ندارند.
الان ما چهکار کنیم؟ تک تک عزاداران امامحسین(ع) در کشورمان، هیئات و روضهخوانها و کسانی که به زبان آذری برای امامحسین(ع) اشعار حماسی و عاطفی گفتهاند، باید یک احساس رسالتی بکنند برای انتقال فرهنگ عزاداری به آن خطۀ غریب و جدا افتاده از موطن اصلی.
ما هنوز هم مهمترین سرمایه و دارائیمان محبت امامحسین(ع) است و مهمترین انرژی و قدرت، از ناحیه عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) بهدست میآید؛ سربسته عرض کردم.
🔻علیرضا پناهیان
👈🏼 پیشوا - ۱۴۰۰.۰۷.۱۴
🎙صوت:
Panahian.ir/post/7043
@Panahian_ir
Panahian-Clip-BozorgTatinKomakBeEmamZaman-64k.mp3
1.63M
🔻پاسخ به یک پرسش پرتکرار:
➖ ما چه کاری میتونیم برای امام زمان(عج) انجام بدیم؟
➖ امروز بزرگترین کمک به امام زمان(عج) چه کاری است؟
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
ترجمه: خب پس الان که واریانت دلتا اومده سینوفارم عملا مثل اب مقطر عمل میکنه و باید دز سوم رو بزنیم.
بهتر هم هست پاستوکووک بزنیم
چرا به فکرخودم نرسیده بود😳😳😳
جناب دکتر #لنکرانی مدتی پیش هم از #رمدسیویر دفاع کرده بود
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت مستقیم:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
⬅️ توئیتر در ایران، یکی از بارزترین نمودهای باور نداشتن جریان انقلابی به ظرفیتهای خودی،
و خودباختگی در مقابل جریان غربی است.
جایی که یک پلتفرم آمریکایی که سابقه ننگینی در جریان فتنه ۸۸ و دیگر فتنههای انقلاب دارد، مأمن خواص انقلابی شده است،
و کار به جایی رسیده که جریان انقلابی، که روزی با توجیه تکثر و تعدد مخاطب، پا در پلتفرمهای صهیونیستی مانند اینستاگرام گذاشت،
حتی از برنامههای کممخاطبی چون توئیتر نیز استقبال میکند،
و با ترویج عجیب و بیسابقه آن،
به مخاطب، اینگونه القا میکند که اگر کسی میخواهد صدایش شنیده شود، باید در توئیتر فعالیت کند،
بهنحوی که امروز داشتن حساب کاربری توئیتر، از الزامات کار رسانهای فرهنگی، و ژست روشنفکری انقلابی محسوب میشود‼️‼️
✍🏻 غلامرضا گلصفتان
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 امسال چندکودک در اردوگاه PKK در شرق سوریه جان باختند؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔺بریتنی اسپیرز گفته از نظام آمریکا متنفره و میخواد تو یه کشور دیگه زندگی کنه....
مساله این نیست که وضعیت ما چیه؛ مساله اینه که همه جا خوبی و بدی خودشو داره....
آمریکایی که برای خیلیا "رویا" محسوب میشه، کابوس بعضی از شهروندانشه و ایرانی که برای بعضیا، "کابوسه"، رویای خیلی از خارجیهاس!
مهدی خانعلی زاده
✍ بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️الهام_اف با این قبیل سرکوبهای وحشیانه حکومت اش را حفظ کرده است
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔰 هشتگ اشتباهی...
♨️حسن روحانی، رئیس دولت عبرت، در توییتی نوشت:
۲۰ مهر ۳۲ سال پیش، شورای عالی امنیت ملی تأسیس شد. سیاست «بیطرفی فعال» در حمله ائتلاف به عراق در سال ۶۹ و خارج کردن ایران از ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل در ۹۴ از تصمیمات سرنوشتساز این نهاد است
هوشیاری نسبت به تحولات منطقه/جهان و تدبیر شجاعانه برای صلح و امنیت ملی لازمه پیشرفت کشور است
✍️ روحانی در این توییت از سه کلمه (صلح، امنیت، پیشرفت) صحبت به میان آورده است.
سه کلمهای که بی شک برای دولت روحانی واژهای غریب بوده است. اما نکته جالب این است که حالا آقایان بعد از هشت سال مدیریت #فاجعه_بار کشور آمدهاند و برای مردم نسخه میپیچیدند.
🔻روحانی در حالی از صلح حرف میزند که نمیداند، لازمه اصلی صلح با کشورهای #جنگ_طلب موجود در جهان امروز، داشتن قدرت نظامی و اقتصادی برتر است. اما روحانی هر چه توانست برای کم کردن توان نظامی و از بین بردن اقتصاد کشور تلاش کرد.
🔻او در حالی از پیشرفت سخن میگوید که در این هشت سال افتتاح یک پروژه عملی_فناوری برای مردم به آرزو تبدیلشده بود.
🔻جالب است روحانی هنوز با پررویی تمام از تدبیر حرف میزند! کسی هم نیست بگوید مرد حسابی هرچه این مردم می کشند از بی تدبیری های امثال تو می کشند!
‼️ اوج تدبیر او در هشت سال ریاست قوه مجریه، مدیریت حرفهای رنگ و میزان ریشش بود که در هشت سال همواره یکرنگ و یکدست باقی ماند.
#حامد_رسولی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
واکسن برای مردم یا مردم برای واکسن ؟!
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان: فاصله تزریق دز اول تا دز دوم واکسن آسترازنکا بین 8 تا 12 هفته است ..... ممکن است برای اینکه تاریخ انقضا واکسن.ها به اتمام نرسد با شهروندان تماس گرفته شده باشد!
👌 یعنی زمان دوز دوم هم دلبخواهی شده برای اینکه تاریخ انقضای واکسن تمام نشود بزنیم به ملت !
الان، شاید این تعجیل در دوزهای دوم آسترازنکا ، دلیل بدتر بودن وضعیت کردستان نسبت به سایر استانهای کشور باشد !
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت مستقیم:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
داروی ۵۰ هزارتومانی مادر عموپورنگ ۶۰۰ هزارتومان شد
داریوش فرضیایی:
🔹واقعا متاسفم! شربتی که تا چند وقت پیش برای مادرجان ۵۲ هزار تومان میخریدم یک دفعهای نایاب بشه، حالا هم که در به در دنبالش میگردیم قیمتهای نامتعارف از جمله ، ۶۰۰ هزارتومان ، ۸۰۰ هزارتومان ، حتی تا یک میلیون تومان اعلام میکنند!
🔹خیلی از سالمندان همچون مادر من از این دارو برای عدم تعادل یا لرزش دست و پا استفاده میکنند که اینروزا با کمیاب شدن و بالا رفتن قیمت شاید نتوانند آن را تهیه کنند!
🔸مسئولین گرانقدر، جناب وزیر محترم بهداشت ایکاش در کنار وارد کردن واکسن برای مردم به فکر داروهای نایاب و حیاتی هم باشید تا اینقدر به اقشار مختلف فشار نیاد.
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت مستقیم:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
🔴️وزارت آموزش و پرورش: واکسیناسیون دانش آموزان شرط بازگشایی مدارس نیست
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش:
🔹برای آبان ماه برنامه بر این است که با توجه به گسترش شرایط بهداشتی و توسعه واکسیناسیون در کشور و حتی واکسیناسیون دانش آموزان، بازگشایی مدارس شهری نیز آغاز شود.
🔹واکسیناسیون دانش آموزان شرط بازگشایی مدارس نبوده است.
🔹امیدواریم در دهه سوم آبان شاهد باشیم مدارس بزرگ ما بخشی از فعالیت هایشان را به صورت حضوری و مدارس کوچک همه فعالیت شان را به صورت حضوری ارائه دهند./ایسنا
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت مستقیم:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
🔴 خائن الحرمین
ورزشگاه پر از تماشاگر بازی پرسپولیس و الهلال را در شهر ریاض عربستان ملاحظه کنید.
همان عربستانی که به بهانه #کرونا مراسم بسیار مهم و باعظمت حج را تقریبا تعطیل کرده است!!
این ویروس منحوس برای خائنین و شیاطین ضد دین ، خیلی هم خوب بوده است ...
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin