🔴ارتش اسرائیل یک پایگاه اطلاعاتی مخفی برای نظارت بر فعالیتهای ایران در جمهوری باکو راهاندازی کرده است
🔹به گزارش وبسایت اسرائیلی والانیوز، ارتش اسرائیل یک پایگاه اطلاعاتی مخفی برای نظارت بر فعالیتهای ایران با تمرکز بر فعالیتهای هستهای راهاندازی کرده است. به نوشته این وبسایت اسرائیلی، در این پایگاه شمار زیادی از افسران اطلاعات ارتش و نیروی ویژه برای جمعآوری اطلاعات بهکار گرفته شدهاند
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴از توزیع روزانه ۶ هزارتن گازمایع LPG داخل کشور (بجز صادرات)، یک سوم به محل مصرف برنامه ریزی شده رسیده، مابقی یا بطور غیراستاندارد در خودروها استفاده شده یا قاچاق میشود.
در بودجه۱۴۰۰ پیش بینی کردیم مصارف خانگی و خودرویی ساماندهی شود و از دولت جدید انتظار اجرا و نظارت دقیق داریم.
✍️مالک شریعتی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 توئیت عجیب ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان اطلاعات آمریکا و همچنین افشاگر برخی اطلاعات به زبان فارسی!
🔹دیوار موش داره و موش گوش داره...
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴اینجا گرونترین زمین دنیاست تو بورلی هیلز به ارزش بیش از۱بیلیون ددلاو مساحت۶۱هکتاره.
این ملک برای شمس پهلویه که قبل انقلاب۲۵ میلیون دلار خرید تا یه قصر و دریاچه بسازه که انقلاب شد و اینکار انجام نشد. مدعیان"شاه عاشقِ مردمش بود"بیان بگن این حجم پول فقط یه نفر دزدید شاه چقدر دزدید؟
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واقعا با چه حساب کتابی میرید توی ترکیه سرمایه گذاری میکنید؟
از صف مرغ می خواید برید توو صف تخم مرغ؟
✍️مهدی یحیایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴به همین مسخرگی!
عامل کشتار و تجاوز و نقض حقوق مسلمانان هند و کشمیر، میلاد پیامبر را تبریک میگوید و دعوت به صلح و دوستی و کامیابی و مهربانی و برادری و... میکند. وقتی مسلمانان احساس هویت جمعی نکنند و علیه طلمها متحد نشوند یزید هم میتواند برای میلاد امام حسین جشن تولد بگیرد!/محمدصادق شهبازی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
سلسله🌴🔥
🔴ارتش اسرائیل یک پایگاه اطلاعاتی مخفی برای نظارت بر فعالیتهای ایران در جمهوری باکو راهاندازی کرده
🔻بساط این رژیم کثیف هر چه زودتر جمع بشه هر چه زودتر بهتر، هر چه دیرتر خسارت بارتر!
🔻آیا در ایران مکانیسم تحقق دیکتاتوری کار آمد است؟ آیا تحقق آن ممکن است؟
🔸عناصر مختلفی در تحقق رژیم های دیکتاتوری دخالت دارد:
۱.تمرکز عناصر قدرت در یک نهاد و نبود تفکیک قوا
۲.وجود نارضایتی گسترده عمومی
۳.تبعیض و بی عدالتی گسترده
۴.نفوذ و قدرت بی ضابطه عناصر نظامی و امنیتی در ساختار سیاسی و اجرایی
۵. وقوع جنگ،ناامنی، قحطی، هرج و مرج بهانه ای مناسب برای دخالت نظامیان و به دست گرفتن مستقیم قدرت است.
۶. نبود انتخابات و عدم مشارکت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت
۷. سلطه نگاه قومی و قبیله ای
۸.مستعمره بودن و نبودن استقلال
🔻کشورهایی مثل عربستان، ترکیه، جمهوی باکو،عراق،...مستعد دیکتاتوری هستند و هرکدام از این کشورها چند مولفه برای تحقق دیکتاتوری را دارند.
🔻در ایران نیز دولت به دلیل تمرکز گسترده قدرت بستر و زمینه وقوع دیکتاتوری را دارد اما مهمترین ابزار یعنی نیروهای مسلح را در اختیار ندارد لذا دولت اگر هم بخواهد نمی تواند چرا که نیروهای مسلح تحت امر رهبری و دلبسته ولی فقیه هستند(روحانی چنین توهمی داشت را داشت که با موضع گیری صریح و انقلابی فرمانده ارتش باد توهمش خالی شد و خاتمی هم و کمی هم هاشمی انگیزه دیکتاتوری داشتند!) زمان بنی صدر عملا دولت به طرف دیکتاتوری رفت که با درایت مجلس و حضرت امام فرماندهی کل قوا از اختیارات ریاست جمهوری حذف شد.
🔸 زمان پهلوی عملا قدرت در پادشاه متمرکز بود لذا نیروهای مسلح عملا ابزار اعمال نفوذ و قدرت رژیم پهلوی و حفظ امنیت خاندان پهلوی در اولویت نیروهای مسلح بود نه مردم و کشور.بعد از انقلاب و حذف پادشاهی و قدرت مطلقه او عملا بستر دیکتاتوری از بین رفت. رژیم پهلوی دست نشانده بود و عملا بین مردم جایگاه و پایگاهی نداشت لذا به دلیل عدم اعتماد به مردم تنها حربه رژیم برای حفظ خود تقویت دستگاه امنیتی و مسلح برای تامین امنیت رژیم بود.بعد از انقلاب که عملا ولایت فقیه جایگزین سلطنت شد،ساختار قدرت از تمرکز سلطنت رها شد. تفکیک قوا اتفاق افتاد و انتخابات و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت پایگاه مردمی و مشروعیت بالایی یافت. در ژول انقلاب هیچ کشوری در منطقه این سطح از مشارکت در انتخابات ها را نداشته است. و این بهترین دلیل بر مردمی بودن آن است.
🔸 رسانه های دشمن تمامی تلاش خود را بر غیر مردمی و غیر دمکراتیک نشان دادن نظام متمرکز کرده اند و مدام با پر رنگ کردن قدرت نیروهای مسلح تلاش میکنند ایران را رژیمی دیکتاتور نشان دهند. هدف دشمن زیر سوال بردن مشروعیت نظامی و القاء این دروغ است که قدرت نظام متکی محض بر نیروهای مسلح است. نیروهای مسلح وظیفه حفظ امنیت کشور را دارند. هشت سال دفاع مقدس اهمیت ان را اثبات کرد. زیر سوال بردن قدرت دفاعی ایران برای سوق دادن افکار عمومی به سوی زیر سوال بردن این قدرت طبیعی و قانونی است تا با فشار افکار عمومی این توان کنار گذاشته شود و در نتیجه ایران مثل دوران دفاع مقدس آسیب پذیر شود با این تفاوت که امروز دشمنان ایران بیشتر و قدرت مندتر از دوران دفاع مقدس هستند و میزان آسیب پذیری کشور بسیار بیشتر خواهد بود. تضعیف نیروهای مسلح به معنای بازکردن مرزهای کشور به روی دشمنان تا بن دندان مسلح و خونخوار خارجی است.
#دیکتاتوری
#رژیم_پهلوی
#انقلاب
🔰@esalat14🇮🇷
⭕️ راهبرد غرب در نارضایتی مردم از نظام به بن بست خورد/ شواهدی دال بر نارضایتی گسترده وجود ندارد /بخش اول
♨️ کشورهای غربی برای جداسازی مردم از نظام اسلامی تمام توان خود را به کار گرفتند. سیاست جداسازی راهبردی بوده است که به صورت همه جانبه و در دو طول سه دهه بصورت شبانه روزی، برنامه ریزی و پیگیری شده است. حال بعد از گذشت 42 سال از رویش الهی انقلاب اسلامی رابطه حکومت با مردم در بالاترین حد ممکن از صمیمیت و همراهی قرار گرفته است.
🔻در عین حال میزان اعتماد مردم به غرب بشدت افت کرده است بنحوی که اگر برجام در سال 2016 از مقبولیت بالایی برخوردار بوده که امروز این آمار بشدت پایین آمده است. نتایج نظرسنجی مشترک دانشگاه مریلند و مرکز افکارسنجی «ایران پُل» نشان می دهد مردم ایران از ایالات متحده رویگردان شده و به سیاست جدید جمهوری اسلامی در نگاه به شرق دید مثبت دارند.
🔴 نتیجه این نظر سنجی می گوید کمتر از نیمی از 1001 سوالشونده «به شدت» یا «تا حدودی» برجام را تایید میکنند، در حالی که این رقم در سال 2016 نزدیک به 75 درصد بود.25 درصد نیز گفتند که «به شدت مخالف» این توافق هستند.
تقریبا دوسوم معتقدند حتی اگر واشنگتن به توافقی که ترامپ در سال 2017 از آن خارج شد، بازگردد «تا حدی بعید» یا «بسیار بعید» است که به تعهداتش در این توافق عمل کند. تنها یک سوم بر این باورند که واشنگتن «تا حدی محتمل» یا «بسیار محتمل» است که به برجام عمل کند.
💢 همچنین 52 درصد معتقدند که ایران باید قاطعانه روی خواستههایش پافشاری کند و از طریق اروپاییها واشنگتن را به پذیرش آنها مجاب کند. در مقابل 27 درصد از شرکتکنندگان میگویند که ایران و آمریکا باید هر دو برای بازگشت به برجام نرمش نشان دهند. این در حالی است که 16 درصد میگویند که تهران حتی نباید برای احیای توافق تلاش کند.
‼️این آمار نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران نباید رفتار دو سه سال پیش خود را تکرار کند و بر مبنای اعتماد به غرب بخصوص آمریکا برجام را بصورت یک طرفه ادامه دهد. بدیهی است که رویکرد دولت سیزدهم باید براساس بند 26 و 36 برجام باشد. جمهوری اسلامی نباید وارد زمین بازی غرب در گروگان گیری اقتصاد خود قرار گیرد. آمریکا باید همه تحریم ها علیه کشورمان را لغو کند و بعد اعتماد سازی مذاکرات دوباره از سر گیرد.
🔻بخش دیگر این نظرسنجی درباره دیدگاه مردم ایران نسبت به آمریکاست که 85 درصد معتقدند که تصور آنها نسبت به ایالات متحده «تاحدی نامطلوب» (9.4 درصد) یا «بسیار نامطلوب» (75.9 درصد) بوده است. علاوه بر این شمار زیادی هرگونه امیدواری نسبت به کاهش سیاست خصمانه بایدن در قبال ایران را از دست داده اند.
🔴 در پاسخ به اینکه سیاست های بایدن در قبال ایران را در مقیاس صفر (کاملا خصمانه) تا 10 (کاملا دوستانه) چگونه ارزیابی میکنند، 67 درصد در محدوده صفر تا چهار نمره دادند. در واقع از هر سه نفر، یک نفر سیاستهای بایدن را کاملا خصمانه دانستند.
♨️ ایالات متحده از طریق تحریف و سیاه نمایی علیه جمهوری اسلامی همواره بدنبال فاصله گذاری مردم از حکومت بوده است. تخریب نهادهای عملگرای کشورمان ومعرفی خود بعنوان ناجی حل مشکلات اقتصادی از شگردهای رسانه ای آمریکا برای بالا بردن محبوبیت خود در بین مردم می باشد. البته این سیاست نیز با شکست مواجه شده است و حتی مردم به پیشنهاد نگاه به شرق را سر دادند تا تاثیرگذاری تحریم های اعمال شده آمریکا به حداقل ممکن برسد.
@iran_onlin_ir
⭕️ راهبرد غرب در نارضایتی مردم از نظام به بن بست خورد/ شواهدی دال بر نارضایتی گسترده وجود ندارد /بخش دوم
♨️ در ادامه 76 درصد بر این باورند که آمریکا از انفجارهای اخیر در تاسیسات نطنز آگاهی داشته است. 85 نیز می گویند واشنگتن از ترور دانشمندان هسته ای ایران توسط اسرائیل، اطلاع داشته و 83 درصد معتقدند که آمریکا حتی از حمله داعش در عراق مطلع بوده است.
🔻سیاست سه گانه آمریکا علیه کشورمان مبنی بر تهدید، تطمیع و راه اندازی جنگ نیابتی از هیچ کس پوشیده نیست. طبق اعلام خود صهیونیست ها، اسرائیل با همراهی و هماهنگی با آمریکا حتی بعد از برجام که ایران نهایت رفتارهای اعتماد زا را انجام داده است، مکانهای هسته ای تخریب کرده است.
🔴 این نظرسنجی همچنین نشان می دهد تقریباً هیچگونه شواهدی دال بر نارضایتی گسترده از نظام وجود ندارد که نشان دهد جمهوری اسلامی آنطور که برخی مفسران آمریکایی مدعی هستند، نزدیک یا در آستانه فروپاشی باشد. در عین حال 74 درصد سوالشوندگان شرایط اقتصادی را «تاحدی بد» (19 درصد) یا «بسیار بد» (54 درصد) توصیف کردند؛ در عین حال نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی عوامل خارجی به ویژه تحریم های آمریکا (27 درصد) یا بیماری کرونا (22 درصد) را عامل اصلی شرایط اقتصادی موجود دانسته اند.
💢 خوش بینی آمریکا به نتیجه فعالیت های خود در قبال کسشورمان که بر اساس جداسازی مردم از نظام بوده است، با شکست مواجه شده است. اینکه قدرت حکومت در نظام اسلامی از طریق مردم بوجود میاید، باعث شده بود که آمریکایی ها بدنبال نارضایتی مردم از حکومت باشند که انتخابات اخیر و نوع انتخاب مردم، باعث ناامیدی آمریکا و نخبگان سیاسی این کشور شده است.
🔻البته ناگفته نماند که این امر در خود ایالات متحده اتفاق افتاده است و هم اکنون جامعه آمریکایی بشدت از اوضاع حاکمیتی این کشور ناراضی می باشند. اتفاقی که ممکن است باعث فروپاشی ایالات متحده باشد.
🔴 بدیهی است که تمام رفتارهای آمریکا از جمله تحریم، ترور نخبگان کشور، تلاش برای انزوای ایران و ... همگی بر پایه فشار بر مردم صورت می گیرد. لذا ایالات متحده بعنوان دشمن درجه یک مردم ایران تلقی می باشد و مردم نیز رفتار منافق گونه غرب را بخوبی شناخته است. تحریم دارو در زمان همه گیری بیماری کرونا تنها نمونه کوچکی از دشمنی آمریکا با مردم است.
‼️در ادامه 54 درصد گفتند انتظار دارند سه سال آینده شرایط زندگی بهتری برای ایرانیان فراهم شود. علاوه بر این اکثریت قابل توجهی (70 تا 80 درصد) «تاحدی» یا «بسیار زیاد» به نهادهای اصلی حکومت، قوه قضاییه، رئیس جمهور و مجلس اعتماد دارند. اعتماد به پلیس و ارتش 83 درصد ارزیابی شده است.
🔻امید مردم به آینده علی رغم همه مشکلات اقتصادی، تیری بر سیاست فشار حداکثری ایالات متحده بود که باعث سردرگمی شدید آمریکایی ها شده است. مقاومت مردم در برابر توطئه عوامل داخلی و بیرونی غرب باعث شده است که کاخ سفید در سیاست های دشمنی با ایران، به فکر بازنگری بیافتد. به نحوی که طبق اعتراف بالاتریم مقام آمریکایی، تحریم اثر خود را هم اکنون از دست داده است. عبور ایران از پیک تحریم ها و اجماع در داخل کشور برای حل مشکلات اقتصادی از طریق اتکا به داخل و فعال سازی سیاست نگاه به شرق که با عضویت در سازمان شانگهای نمود و تجلی یافت، امید مردم به آینده در دوچندان و غرب را با چالش روبرو کرده است.
@iran_onlin_ir
⭕️ کشیش سوری: اگر مقاومت حزب الله در سوریه نبود، اسرائیل لبنان را اشغال کرده بود
♨️ کشیش کلیسای القاع لبنان و کشیش کلیسای کاتولیکهای دمشق ضمن اعلام حمایت از سخنرانی شب گذشته دبیر کل حزب الله بر روابط قوی جامعه مسیحیت با شیعیان تاکید کردند.
🔻کشیشهای کلیساهای دمشق و القاع لبنان بر حمایت از سخنرانی شب گذشته سید حسن نصرالله و هشدار او درباره توطئه برای ایجاد تفرقه میان شیعیان و مسیحیان تاکید کردند.
🔴 «الیان نصرالله» کشیش کلیسای القاع در گفتوگو با المیادین ضمن تمجید از مقاومت لبنان گفت: پروژهای برای ایجاد خلافتی تروریستی در لبنان و سوریه طراحی شده بود و بزرگترین قدرتی که به مقابله با پروژه تکفیری رفت، مقاومت تحت رهبری سید حسن نصرالله بود.
💢 او تاکید کرد: اگر پروژه تروریستها پیروز شده بود، آنها مرزها را هم در نوردیده و به اروپا رسیده بودند.
🔻این کشیش روابط جامعه مسیحیان با حزب الله را قدیمی و تاریخی خواند و گفت: هیچ نگرانی نسبت به یکدیگر نداریم؛ بلکه همه چیز بر پایه اعتماد، دوستی و احترام است.
‼️ «مکاریوس قلومه» کشیش کلیسای مسیحیان کاتولیک در دمشق نیز در گفتوگو با شبکه المیادین تاکید کرد: جنگ، آتش و گلوله ارمغانی جز مرگ ندارد و ما خواهان دوستی و پذیرش دیگران هستیم.
♨️ کشیش سوری گفت: اگر مقاومت و حمایت آن از ارتش سوریه نبود، اسرائیل امروز همه لبنان را اشغال کرده بود.
🔴 او افزود: اگر خونها و بازوهای حمایتی حزب الله و ارتش سوریه و نیروهای همپیمان ما نبود، امروز معلولا (شهر مسیحی نشین سوریه در ۵۰ کیلومتری دمشق) هم دیگر وجود نداشت.
🔻قلومه گفت: دفاع مقاومت از منطقه القاع در لبنان مشابه کمکی بود که مقاومت به معلولا در سوریه کرد.
🔴 سید حسن نصرالله در سخنرانی شب گذشته خود با تأکید بر اینکه برنامه حزب القوات اللبنانیه به رهبری سمیر جعجع، ایجاد جنگ داخلی در لبنان است، تأکید کرد، القوات با داعش و النصره در سوریه متحد شد و این حزب بزرگترین تهدید علیه مسیحیان لبنان است.
@iran_onlin_ir
❌❌ *شنیده ها حاکی است رحمانی فضلی به زودی به عنوان رییس ستاد اجرایی فرمان امام منصوب می شود/ ایفا*
@sarbazane_g