💎
⭕️ نشست سفرای ایران در کشورهای حوزه خلیج فارس با عراقچی
🔸جمعی از سفرا و رؤسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه خلیج فارس با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کردند.
🔸در این دیدار سفرا و رؤسای نمایندگیهای کشورمان در حوزه خلیج فارس ضمن ارائه گزارشی از محل مأموریت خود، آخرین تحولات روابط با کشورهای منطقه و محل مأموریت را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
🔸عراقچی ضمن قدردانی از تلاشهای همکاران، توصیه های لازم را برای پیشبرد روابط با کشورهای منطقه خلیج فارس و دستیابی به چشمانداز ایجاد منطقهای قوی از طریق پیگیری مجدانه سیاست همسایگی ارائه کرد.
🔻🔻🔻
✍🏻 #جنبش_نوشت
🔻نشست سفرای ایران در کشورهای حوزه خلیج فارس با آقای عراقچی معنی و مفهوم دقیقی دارد؛ آنکه می خواهند عمق نظرات ایشان را بدانند و اینکه تا کجا و تا چه حدی و در چه مسائلی تمهیداتی داشته باشند. سیاست خارجی ما همواره بسیار سنگین و پیچیده و چندوجهی است. اصلی ترین وجه آن سمت و سوی انقلاب اسلامی در خصوص جبهه مقاومت است به ویژه درباره خونخواهی شهید اسماعیل هنیه! که ان شاءالله بتوانیم این کار را با دقت و حداکثر اثرگذاری انجام دهیم.
🗓 ۸ شهریور ماه ۱۴۰۳🎙م.ع
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
💎
🔺️سوم شهریور ۱۳۲۰ را فراموش نکنید
🟢 سحرگاه سوم شهریور ۱۳۲۰ منصورالملک نخست وزیر در خانه بزرگ و مجلل خود خوابیده بود که با صدای پیشکارش از خواب بیدار شد. سفیر انگلیس و روس پشت درب خانه نخست وزیر ایران بودند و به جناب منصور اطلاع دادند ارتش انگلیس از جنوب و روسها از شمال وارد کشور شده اند و ایران دیگر کشور بی طرف نیست.
🔹️همان صبح گاه برخلاف عادت، جناب نخست وزیر به کاخ رضاشاه رفت و از سلیمان بهبودی خدمتکار امین شاه خواست که اعلیحضرت قَدرقدرت را بیدار کند که مملکت و پادشاهی او در خطر است. چه کسی جرات دارد #رضا_شاه را بیدار کند؟ وحشتناک تر اینکه چه کسی جرات دارد این خبر را به شاه برساند!!
🔸️سربازان ارتش فرار کردند، افسرها لباس ها را آتش زدند، جوانان تهرانی سَرهای خود را تراشیدند تا سربازها شناسایی نشوند هر دو لشگر تهران از هم پاشید. رضاشاه از شاهی افتاد و به ژوهانسبورگ تبعید شد.
⬅️ بعدتر انگلیسیها قصد داشتند نواده قاجار را به قدرت بازگرداند اما او که افسر نیروی دریایی ارتش انگلیس بود حتی فارسی نمیدانست با اصرار و زیرکی فروغی انگلیسیها به ادامه حکومت پهلوی رضایت دادند. البته گزینه و چاره ای دیگری هم نداشتند.
.
تهرانی های جنگ زده
ترس عمومی
احتمال حضور روس ها در تهران بود
انزلی و رشت سقوط کردند
انگلیسی ها از جنوب وارد کشور شدند
مردم قطحی زده
کشور اشغال شده
بحران نان و آرد
به خیابان ریختند!
تصور این بود که رضاشاه طرفدار دارد
در دفاع از او آمده اند!
قرار است از شاهشان دفاع کنند!
اما مردم با پایکوبی
فرش ها را در خیابان آویران کردند
آویزان کردن فرش برای آراستن شهر
سنتی بود که در جشن ها برپا میشود
کشور سقوط کرده!
قحطی!
جنگ!
جشن برای چیست؟
جشنِ سقوط شاهنشاه بود
رضاشاه از کشور باید برود!
🔹️مردمی که شاهنشاه را با تمام وجود درک کرده و با او زندگی کرده بودند شاد بودند اما دهه ها بعد منوتو و ایران اینترنشنال مستندهای تاریخی متعددی ساختند که نسل امروز بگوید: روحت شاد!
🔸️سوم شهریور تا ۲۰ شهریور سال ۱۳۲۰ را مطالعه کنید. هیچ گاه برایتان نقل نمی کنند چون اُبهت تصویری که از پهلوی ساخته اند فرومی پاشد.
✍علیرضا_زادبر
____
‼️در ادامه #تحلیل_جنبش را بشنوید.
👇🏻👇🏻
🗓 ۶ شهریور ماه ۱۴۰۳ 👤م.ع
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
664.6K
💎
🔻تاریخ شهریور ۱۳۲۰ بسیار پرماجراست. متاسفانه حتی نظیر آنچه در این مطلب درج شده در کتابهای تاریخ مدارس کشور نیست، یعنی اینکه چه وقایعی در ایران در این زمانها از سوی اجانب و استعمارگران رخ داده و تحلیل لازمی در این زمینه صورت نگرفته است. ما در آن دوران هیچگونه اختیاری از خود نداشتیم و همه امکانات و اختیارات در دست انگلیس و روسیه و... بود. مثل تمام کشورها برای کشور ما به دنبال پادشاه بودند و به این منظور سراغ پادشاهی از قاجار رفتند که در ارتش انگلیس است و به زبان فارسی هم مسلط نیست، چنین شخصی را برای سردمداری حکومت ایران پیشنهاد می دهند! این وضع مملکت ما بود. در این میان به پسر رضاشاه می رسند که هیچگونه صلاحیتی ندارد و کاری بلد نیست. از آن زمان هر اتفاقی در کشور می افتاد تا زمانی که امام راحل قیام نمود و علیه تمام آنچه بر سر ایران اسلامی آوردند قدعلم نمود و تا امروز اجازه هیچگونه استعماری داده نشد و باید شکرگزار بود و تبریک گفت. امروز در وضعیتی زندگی می کنیم که لقمه چرب و نرم ایران از کام پلید استکبار جهانی بیرون کشیده شده و با قدرت مانع چپاول آن شده ایم. ان شاءالله در این مسیر مستحکم خواهیم بود و تا نابودی استکبار و اسرائیل پیش خواهیم رفت.
🗓 ۶ شهریور ماه ۱۴۰۳🎙م.ع
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎
🔹️🔸️اگر خواستید تمدنی رو نابود کنید این ۳ کار رو انجام بدید!
🔻🔻🔻
✍🏻 #جنبش_نوشت
🔻کلیپ فوق در خصوص عوامل نابودسازی تمدن قابل توجه و ارزنده است؛ اول کانون خانواده و بعد فرایند و مدلهای تربیتی آموزشی و پس از آن تمام شاخصها و ترازها!!
در ایران اسلامی از زمان قاجار و قبل از آن، برای اینکه بتوانند مسلط شوند و پیش از مشروطه و تحریم تنباکو و میرزای شیرازی شهید و بعد از آن موارد، این فعالیتها با قدرت انجام شد، چراکه انگلیس ها و امریکایی ها و... نتوانستند آنچنان که بر هند و سایر کشورها مسلط شدند سیطره یابند و شکست سختی از حوزه های علمیه و مراجع و علما خوردند و به همین خاطر با قدرت به طرح ریزی و انجام برنامه های جدید پرداختند. رضاخان را مجبور کردند چادر از سر زنان کشید، روضه خوانی ممنوع شد، لباس روحانیت را ممنوع کردند، خانواده را هدف قرار دادند تا موجب فروپاشی بنیان اجتماع گردند، مراکز آموزشی علمی ما را تحت تاثیر قرار دادند و الگوهای خارجی را در دستور کار قرار دادند تا سبک و سیاق زندگی غربی را در جامعه رایج کنند... باید بدانیم که این پدیده ها با قدرت ادامه دارد و با سند ۲۰۳۰ و عوامل دیگر در حال شکل گیری است. امیدواریم جوانان کشور و جهان با درایت و دقت در طرح و نقشه دشمنان خود را از معرض تحت تاثیر قرار گرفتن دور کنند و در برابر فتنه های آخرالزمانی دشمنان بایستند. ان شاءالله
🗓 ۸ شهریور ماه ۱۴۰۳ 👤م.ع
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
💎
🔺️این عکس چقدر جالب و عجیبه!
💢 هر دو شهید بزرگوار؛ رئیسی و روح الله عجمیان در یک قاب عکس
💔 پیاده روی اربعین
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
💎
🔴 وزیر اطلاعات: از زمان شهادت شهید رئیسی تا شب تاسوعا ۳۰ بمب آمادۀ انفجار کشف کردیم
🔹در این مدت تعداد قابل توجهی از عناصر تروریستی را دستگیر کردیم که به دنبال اقدام تروریستی، انتحاری و بمبگذاری در کشور بودند.
🔻🔻🔻
✍🏻 #جنبش_نوشت
🔻وزیر اطلاعات اعلام می کند که از زمان شهادت آیه الله رئیسی تا شب تاسوعا سی بمب آماده انفجار کشف کردیم، این کار بسیار قابل تحسین است ولی به نظر ما پیش و بیش از اینکه بیاییم در مرحله انجام و اقدام دشمن دست او را بخوانیم باید قبل از ورود به مرحله انجام، باید در نطفه خفه شود و این امر مستلزم تکمیل و مستحکم تر نمودن چتر حفاظتی امنیتی در کشور ماست که در معرض همین خلاء اسماعیل هنیه به شهادت می رسد، پلیس آگاهی خاش را ترور می کنند و صدها مسئله دیگر... که قصد بیان نداریم تا موجبات تضعیف دستگاه امنیتی کشور باشد. اسرائیل به شدت نیرو داشته و طرح و برنامه و عوامل فراوانی دارند و در محدوده هایی فعالیت می کنند که از دسترس و تیررس دید ما به دور است. حالا که وزیر اطلاعات ابقا شد و رهبری معظم با این قدرت و صلابت پای کار است و با توجه به اینکه ما یک حماسه خونخواهی عظیمی را در پیش داریم باید سراپا چشم و گوش بود تا دشمن دست از پا خطا نکنند. دستگاه اطلاعاتی کشور باید در امنیت بخشیدن بیش از پیش به تمام نقاط کشور علی الخصوص نقاط حساس کارهای بزرگی را باید انجام دهند. این گزارش با امنیت مدنظر رهبری و ملت فاصله بسیاری دارد.
🗓 ۸ شهریور ماه ۱۴۰۳ 👤م.ع
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎
💥ابعاد مهم شخصیتی شهیدان رجایی و باهنر از دیدگاه رهبر معظم انقلاب
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎
🎥این دختر خوبمون حنانه خرمدشتی قهرمان #المپیاد نجوم شد و مدال طلا آورد درسته رسانههایی که نگران آزادی زنان هستند کور بودن موفقیت ایشونو ندیدن اما ما به جای اونا هم این شیردختر ایرانی رو تشویق میکنیم
▪️خانم خرمدشتی ماشاءالله به حجابت هزار ماشاءالله به تربیت و لقمهای که پدرمادر بهت دادن
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎
🔹امتحان جالب آقا سید کریم کفاش
🔸استاد مسعود عالی
🏴جنبش مردمی اصلاحات انقلابی
@eslahatenghelabi_ir