بیانات آقا 8.8.98.pdf
322.9K
#حتما_بخوانید
🔰 بیانات اخیر رهبری حاوی نکات بسیار مهمی است که با مرور آنها جهتگیری جریان مقاومت در داخل و خارج از کشور نمایانتر میشود.
@eslamesyasi
🔰 گرامی باد یوم الله 13 آبان، سالروز شکست هیمنه پوشالی آمریکا در جهان و درود و صلوات نثار ارواح طیبه شهدا و امام راحل رحمه الله علیه.
12.8.98.pdf
420.2K
#حتما_بخوانید
🔴 هر ساله در آستانه یوم الله 13 آبان، از رهنمودهای #امام_خامنه_ای بهرهمند میشویم.
هرچند جنس صحبتهای معظم له در این سالها بیشتر کلاس درس آمریکاشناسی و تحلیل ماهیت پلید جریان سلطه است اما با دقت بیشتری در بیانات ایشان، فتنههایی که پشت پرده توسط جریان نفوذ در حال پیگیری است نیز بیان میشود.
@eslamesyasi
هدایت شده از روزنه
1.pdf
2.78M
🔴پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز ۱۲ آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
♦️دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی اسناد لانه جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
@rozaneebefarda
سير مطالعاتي تاريخ معاصر و جریان شناسی.pdf
294.5K
🔰 سیر مطالعاتی تاریخ معاصر و جریان شناسی
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/4 بخش اول
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد مهدی ابوطالبی
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/4 بخش دوم
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد مهدی ابوطالبی
@eslamesyasi
تاریخِ تحلیلیِ جنایات آمریکا به روایت رحیم پور ازغدی.pdf
445.9K
🔰 تاریخ تحلیلی جنایات آمریکا به روایت رحیم پور ازغدی
📌 مدت مطالعه: 10 دقیقه
@eslamesyasi
🔰 ستون پنجم دشمن در حوادث آبان ماه 98 را بشناسید
mshrgh.ir/1011568
mshrgh.ir/1011866
mshrgh.ir/939306
mshrgh.ir/938760
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/11 بخش اول
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد نجف لکزایی
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/11 بخش دوم
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد نجف لکزایی
@eslamesyasi
مطلب یکی از دوستان با توجه به فضای امروز جامعه:
ما نبایستی صرفا چشممان را به این حادثه بدوزیم بلکه بایستی صحنه کلان را رؤیت و روایت کنیم:
1. کشور در یک جنگ اقتصادی و نظامی نیابتی تمام عیار قرار دارد
2. وضعیت معیشت مردم وضعیت به سامانی نیست( در یک فرسایش اقتصادی ناجوانمردانه قرار داریم)
4. احساس فقر بیش از خود فقر حال روانی جامعه را تهدید میکند
5. دولت موجود در فشل ترین وضعیت و ناکارآمدی تمام قرار دارد.
6. دولت به جای پافشاری بر گفتمان مقاومت همچنان بر ایده مذاکره تاکید دارد.
7. منطقه ذیل طرح عبری-عربی در وضعیت ناآرام و نا امنی قرار دارد.
8. ضلع فشار اقتصادی از جانب نظام سلطه تکمیل شده و آنها تکمیل ضلع فشار روانی افکار عمومی و فشار امینتی را به انتظار نشسته اند(به منظور در هم شکستن مقاومت نظام)
9. گستراندن اتمسفر یاس آلود و برساختهای ذهنی ناامیدکننده جهت شکنجه عمومی روانی ملت ایران، استراتژی نظام سلطه است که دولت لیبرال در تکمیل آن آگاهانه یا ناآگاهانه قدم بر میدارد.
10. تنها راه ما ایجاد جریان سوم افق گشا و امیدوار کننده با عقلانیتی نوین در کار نهضت خدمت رسانی به سمت عدالت و پیشرفت می باشد.
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/18 بخش اول
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد نجف لکزایی
@eslamesyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 برنامه #پرسمان_انقلاب از رادیو معارف
💢 تاریخ پخش: 98/7/18 بخش دوم
💢 مجری کارشناس: محسن مومنی
💢 مهمان برنامه: استاد نجف لکزایی
@eslamesyasi
♨️ روایت احمد توکلی از توصیه رهبر انقلاب به روحانی درباره افزایش قیمت بنزین
صبح جمعه 24 آبانماه مسئولان نظام، مهمانان شرکتکننده در کنفرانس وحدت اسلامی، سفیران کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار داشتند.
در حاشیه این نشست حسن روحانی خبر افزایش قیمت بنزین را به رهبری میدهد. احمد توکلی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ) که شاهد ماجرا بوده در این خصوص به خبرگزاری فارس گفت:
⬅️ روز جمعه به هنگام ملاقات مسئولان نظام با رهبر انقلاب به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) آقای روحانی به حضرت آیتالله خامنهای اطلاع میدهد که از شب گذشته افزایش قیمت بنزین اعمال شده است.
رهبر انقلاب در پاسخ به رئیس جمهور میگویند، اگر میخواستید چنین کنید، چند روز زودتر یارانهای را که به مردم وعده داده بودید، به حسابشان واریز میکردید.
رهبر انقلاب در ادامه تاکید کردند که حالا هم ظرف یکی دو روز وجه مورد نظر را به حساب مردم واریز کنید.
@eslamesyasi
🔴 امروز، دهم آذر، 82 سال از شهادت «سید حسن قمشهای اسفهای» مشهور به «مدرس» که نَسَبش با 31 واسطه به حضرت امام حسن مجتبی (ع) میرسید، میگذرد. عمر 67 ساله آیتالله «سید حسن مدرس» در روستای «سرابه» و «اِسفِه» در استان اصفهان، نجف اشرف، بازگشت به اصفهان، تهران و کاشمر، پر است از نکتههای ناب و امروز فرصت خوبی است برای بازخوانی قطرهای از این اقیانوس ناشناخته.
@eslamesyasi
اینفو مدرس.docx
1.86M
10شاخص اصلی #شهید_مدرس به عنوان #نماینده_طراز
🆔 @darseenghelab
💢 بیانات پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه(98/9/10) درباره ثبتنام افراد در انتخابات مجلس
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
عَن اَبی ذَرٍّ (سَلامُ اللّهِ عَلَیهِ) اَنَّ النَّبیَّ (صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَ آلِهِ) قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی اِنّی اَراکَ ضَعیفاً فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَینِ وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم.(۱)
قالَ یا اَبا ذَرٍّ اِنّی اُحِبُّ لَکَ ما اُحِبُّ لِنَفسی
خود جناب ابیذر این توصیهی پیغمبر به خودش را ذکر میکند؛ برای ماها هم درس است، درس بسیار بزرگی است. حضرت به او فرمود من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم؛ یعنی آن چیزی که میخواهم به تو بگویم، از روی کمال محبّت است؛ چون انسان به خودش کمال محبّت را دارد. خب حالا آن حرفی که حضرت میخواهد به ابیذر بزند چیست؟
اِنّی اَراکَ ضَعیفا
من جنابعالی را در مدیریّت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی، مجاهد فیسبیلاللّه، رُکگو، و آسمان بر راستگوتر از او سایه نیفکنده، زمین راستگوتر از او را بر خودش حمل نکرده؛ اینها همه به جای خود محفوظ، امّا شما آدم ضعیفی هستی.
فَلا تُؤَمَّرَنَّ عَلیٰ اِثنَین
حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی! یعنی پیدا است آن ضعفی هم که حضرت فرمودند، ضعف در مدیریّت است؛ یعنی تو آدمی هستی که مدیریّت نداری؛ اگر چنانچه بر دو نفر یا بیشتر ریاست پیدا کردی، نمیتوانی کار آنها را به سامان برسانی. این، درس برای ماها است. ما -حالا همهی ما نه؛ بعضیمان این جوری هستیم- به مجرّد اینکه یک مسندی، یک جایی، یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم که برویم آنجا! خب شما اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی. حالا بحث اسمنویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! خب شما که میخواهی بروی آنجا، آنجا سؤال دارد؛ این تواناییای که خدا به من و شما میدهد، کنارش مسئولیّت هست. این [مطلبی] که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است. شما هم همین جور؛ یعنی آن کسانی که مسئولیّتی دارند، همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
وَ لا تَوَلَّیَنَّ مالَ یَتیم
هیچ مال یتیمی را هم شما به عهده نگیر. نه از باب اینکه احتمال این وجود دارد که خدای نکرده مثلاً ایشان دستدرازی میکند به مال یتیم. خب مقام ابیذر خیلی بالاتر از این حرفها است، نزدیک مقام عصمت است مقام او؛ پس این احتمال در او نیست. علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران میآیند دستدرازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی. برجستگیهای نظام اسلامی و نظام ارزشهای اسلامی اینها است؛ یعنی در درجهی اوّل، من و شما خودمان مسئولیم که ببینیم این کار را قبول بکنیم؟ نکنیم؟ میتوانیم؟ نمیتوانیم؟ این بسیار مسئلهی مهمّی است.
۱) امالی طوسی، مجلس سیزدهم، ص ۳۸۴؛ «از ابوذر روایت است که رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله) فرمود: ای ابوذر! من آنچه برای خود دوست میدارم برای تو نیز دوست میدارم؛ همانا تو را ناتوان میبینم، پس هیچ گاه به دو نفر امر نکن و به هیچ وجه عهدهدار مال یتیم مباش.»
@eslamesyasi
در عراق البته برنامه آمریکا با دشواریهای جدی هم مواجه است. عراقیها پس از دهها سال تحمل سیطره بیرحمانه صدام حسین، اکنون شرایط نسبتاً آزادی را تجربه میکنند و در درون خود ظرفیتهای مقاومت دارند. کردها و شیعیان در عراق به شدت نگران روی کار آمدن یک دیکتاتور وابسته هستند کما اینکه اهل سنت هم ضربات زیادی از عوامل آمریکا - داعش و...- خوردهاند و اعتمادی به برنامه آمریکا ندارند و لذا آمریکاییها تا زمان رساندن عراقیها به نسخه حفتر زمان زیادی در پیش دارند. دوستان عراق نیز نسبت به آنچه علیه یک کشور مهم منطقه راه افتاده، ناظر بیطرف نیستند و اجازه تحقق حکومت «داعش سیاسی» را نمیدهند. منتها آنچه در این میان حائز اهمیت میباشد، مقاومت در برابر طرحهای آمریکا است که هواداران بسیاری در عراق دارد. تجربه اخیر نشان داد، عراق «خلیفه»پذیر نیست.
@eslamesyasi
🔰 عراق خلیفهپذیر نیست (یادداشت روز کیهان 98/9/14)
🖌 تحلیل دکتر سعدالله زارعی
💢 استعفای «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر عراق که روز جمعه گذشته صورت گرفت، روند تحولات این کشور را در وضعیت «ابهام» قرار داد. تشدید حملات خرابکارانه علیه برخی از نهادها و مراکز دینی در روزهای منتهی به استعفای نخستوزیر، اما و اگرهای متعددی را فراراه تحولات عراق قرار داد. بیانیه مرجعیت دینی عراق خطاب به نمایندگان مجلس این کشور در شرایطی صورت گرفت که از گروههای مردمی معترض به شرایط اقتصادی در میادین و خیابانها کاسته شده و حضور گروههای آشوبطلب و ویرانگر نمود و بروز بیشتری پیدا کرده بود. حمله تبلیغاتی - رسانهای و سپس فیزیکی علیه نهادهای دینی و پشتوانههای مؤثر حکومت عراق جای تردید باقی نگذاشت که این مردم عادی و رهبران گروههای مذهبی - سیاسی نیستند که آشوب در عراق را مدیریت و تشدید میکنند. وقتی بعضی از شبکههای بهظاهر عراقی وابسته به انگلیس و آمریکا مثل شبکه یاسرالحبیب، آشوبگران را به حمله به مرجعیت شیعه اعم از مقابر مراجع و منزل حضرتآیتالله سیستانی ترغیب میکنند، پرده از روی ماجرا برداشته میشود و ابرهای تردید از آسمان حقیقت کنار میروند.
در اینجا سؤال این است حمله به نمادهای مذهبی و به خصوص تهدید بیت آیتالله سیستانی با چه هدفی صورت گرفته است؟ مرجعیت شیعه نه در مشکلات اقتصادی عراق نقشی داشته و لذا از سوی مردم به هیچوجه متهم نبوده و نه اینکه مداخله عمدهای در سیاستهای دولت کنونی و دولتهای قبلی عراق داشته است تا جایی که حتی بعضی از رهبران شیعه عراق، مرجعیت را به کنارهگیری از مشکلات عراق و عدم کمک به حل مسایل متهم میکردند. با این وجود چه دستههایی - در داخل و خارج عراق- میخواستند شرایط را به سمتی سوق دهند که دولت ناچار به استعفا شود. سؤال دیگر این است که آیا استعفای دولت در میانه «بحران سیاسی» تشدیدکننده درگیریها نیست؟ و این وضعیت با منافع کدام قدرتهای خارجی و کدام دستههای سیاسی داخلی تطبیق میکند؟ پاسخ این سؤالات مهمترین کلیدهای تحلیل شرایط عراق بهحساب میآید.
همه میدانند که «عادل عبدالمهدی» نه وابستگی گروهی دارد تا عملکرد خوب یا بد گروهی شامل او هم بشود و نه متهم به فساد مالی است تا مخاطب شعارهایی باشد که در میادین عراق علیه فساد و یا ظاهراً علیه فساد داده میشود. انتخاب عبدالمهدی با توصیه قبلی مرجعیت شیعه در سال قبل مبنی بر اینکه آنان که سهم مهمی در دولتهای قبلی داشته و متهم هستند، در پستهای دولت جدید قرار نگیرند، تطبیق میکرد. از این رو رئیسالوزرایی عبدالمهدی بیشترین استقبال را در پی داشت.
اما انتخاب عبدالمهدی نشانه روشنی از «اصلاح» و «تغییر» بود و این شامل سیاست داخلی و خارجی عراق میشد که در بُعد خارجی، عمدتاً متوجه کاستن از دخالتهای آمریکا بود و او در دوره کوتاه نخستوزیری خود در این راه گامهای مهمی هم برداشت و در بُعد داخلی، کوتاه کردن دست گروههای پرنفوذی بود که بخش زیادی از درآمدهای عراق را در اختیار گرفته بودند. او در این راه هم - اگرچه محدود- توفیقهای بیسابقهای داشت. بلوای قبل و پس از اربعین و تا روز جمعه علیه او و دولتش به راه افتاد و علیرغم آن او بر ادامه راه خود تأکید داشت و بر مبارزه با فساد در دولت که ظاهراً مهمترین خواسته اجتماعکنندگان در میادین بود، تأکید میکرد و قانونی هم برای این موضوع به تصویب رساند و اعلام کرد که شامل کاهش شدید حقوق و مزایای مسئولین و احزاب و فراکسیونها میشد. اما با وجود این، روند اعتراضات و تخریبها تشدید شد که همین موضوع از انحرافی بودن شعارها حکایت داشت.