هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فارغالتحصیلان علوم انسانیِ نگرانکننده!
فرض کنید که فلان رشتههای علوم انسانی در دانشگاه حذف بشود یا حذف نشود یا کم بشود؛ من روی این چیزها هیچ نظری ندارم. من نه نفی میکنم، نه اثبات میکنم؛ یعنی کار من نیست، کار مسئولین است.
ممکن است مصلحت بدانند بعضی از رشتهها را حذف کنند یا نکنند؛
این علوم انسانی، تربیتشده و دانشآموختهی خود را آنچنان بار میآورد که نگاهش به مسائل مبتلابه آن علم و مورد توجه آن علم - چه حالا اقتصاد باشد، چه مدیریت باشد، چه تعلیم و تربیت باشد - نگاه غیر اسلامی است.
میبینیم همان شخص متدین در داخل دانشگاه که فرض کنید مدیریت یا اقتصاد خوانده، هرچه با او دربارهی مبانی دینی این مسائل حرف میزنیم، به خرجش نمیرود. نه اینکه رد میکند، نه؛ اما آنچه که شما در باب اقتصاد اسلامی با او حرف میزنید، با یافتههای علمی او، با آن دو دو تا چهار تاهائی که او در این علم تحصیل کرده، جور در نمیآید.
حدود دو میلیون از دانشجویان علوم انسانیاند!
این به یک صورت، انسان را نگران میکند.
ما در زمینهی علوم انسانی، کار بومی، تحقیقات اسلامی چقدر داریم؟
کتاب آماده در زمینههای علوم انسانی مگر چقدر داریم؟
استاد مبرزی که معتقد به جهانبینی اسلامی باشد و بخواهد جامعهشناسی یا روانشناسی یا مدیریت یا غیره درس بدهد، مگر چقدر داریم، که این همه دانشجو برای این رشتهها میگیریم؟
این نگران کننده است.
منبع: بیانات رهبری پیرامون تحول و ارتقا علوم انسانی
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
مدیر کل بانک Exim که در اغلب کشورهای دنیا شعبه دارد،اقتصاددانان را به فکر فرو برد زمانی که این جملات را بر زبان آورد:
یک دوچرخه سوار برای اقتصاد کشور فاجعه بار است، زیرا او ماشین نمی خرد و برای خرید ماشین هم وام نمی گیرد... پولی برای بیمه پرداخت نمی کند و سوخت هم نمی خرد. برای نگهداری و تعمیرات دوچرخه هزینه ای پرداخت نمی کند، پولی صرف پارکینگ نمی کند و منجر به تصادفات شدید هم نمی شود!
اون به بزرگ راه های چند لاینه نیاز ندارد. به باشگاه ورزشی و داروهای لاغری نیاز ندارد زیرا چاق نمی شود!
این افراد سالم، برای اقتصاد فایده ای نداشته و لازم هم نیستند، زیرا آنها پولی برای خرید انواع داروها نخواهند پرداخت... همچنین به بیمارستان و دکتر نیاز ندارند!
دوچرخه سواران هیچ چیز به تولید خالص ملی نخواهند افزود!
در نقطه مقابل، هر رستوران مک دونالد علاوه بر افرادی که بطور مستقیم در آن کار می کنند، حداقل 30 شغل ایجاد می کند :
10 متخصص قلب
10 دندانپزشک و
10 متخصص تغذیه
و این مساله ای است که ارزش درنظر گرفته شدن دارد!
ضمیمه : پیاده روی و نرمش از آن هم بدتر است زیرا افراد پیاده و ورزشکار حتی همان دوچرخه را هم نمی خرند!!!
🔸🔸🔸🔸🔸
نمی دانم این حرف از مدیرعامل فلان بانک است یا نه. اما مجموعا اینکه بسیاری از بخش های تولید ناخالص ملی، از محل بیماری و جرم و ... حاصل می شود جای شک و شبهه ندارد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
✍ هشدار روسیه به غرب:
سناریوی آخرالزمان هسته ای محتمل است
دیمیتری مدودف، معاون رئیس شورای امنیت روسیه با انتشار مقالهای در نشریه روسیسکایا گازتا خواستار تعلیق روابط کشورش با انگلیس، فنلاند، لهستان و کشورهای حوزه بالتیک شد. به نوشته پایگاه "اوکراینسکا پراودا"، مدودف در این مقاله توصیه کرد: "بهتر است روابط دیپلماتیک را با فنلاند و کشورهای دیگری مثل آن (همچون لهستان، کشورهای حوزه بالتیک و البته بریتانیا) موقتا کاملا تعلیق کرده یا دست کم به سطح پایینتری تنزل دهیم."
مدودف از سوی دیگر در مقاله خود عنوان کرد، جنگ روسیه علیه اوکراین تقابل تمام عیار بین مجموعه کشورهای غربی و مابقی دنیا به حساب میآید و چند دهه به طول خواهد انجامید. مدودف از سوی دیگر هشدار داد، این تقابل جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده و در صورتی که چنین جنگی رخ دهد، قحطی، زمستان هستهای و اپیدمیها به وقوع خواهند پیوست.
او پیشبینی کرد: «نیازی نیست که شخص پیامبر باشد تا بفهمد: این مرحله از رویارویی... دههها ادامه خواهد داشت».
رئیس جمهور سابق روسیه مدعی شد که سناریوی یک آخرالزمان هستهای "کاملا محتمل" است. دیمیتری مدودف گفت: «به نکتهای اشاره میکنم که سیاستمداران از همه اقشار دوست ندارند اعتراف کنند: آخرالزمان هستهای نه تنها ممکن است، بلکه کاملاً محتمل است». مدودف استدلال کرد که حداقل دو دلیل برای وقوع چنین سناریویی وجود دارد و اولین علت را تقابل بین روسیه و غرب عنوان کرد..
مدودف ادامه داد: «جهان در رویارویی بسیار بدتر از زمان بحران کارائیب است..
لینک خبر
@tahliltamadoni
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ لحظه ورود علیرضا بیرانوند به باشگاه پرسپولیس..
هرچی به این کلیپ نگاه میکنم، چیزی جز جهل مرکب نمیبینم.. (خیلی سعی کردم مودب باشم)
انبیاء چی میکشیدند از جهل مردم!!
😭 یه (چقدر اینا گاگول اند) خاصی هم تو چهره بیرانوند هست
#فوتبال_جهالت_مدرن
@tahliltamadoni
21.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها، خط خالیه..
صداش کردم گفتم چیکار میکنی؟
گفت: حاجی مگه نمیبینی؟ خط خالیه..
همین چهارتا کار رو میکنیم که اونطرف (دشمن) باورشون بشه این طرف خبریه!
___________________________
نگاه نکنید تو دیدار رهبری دعوا سر صف اول و صف دوم و... است
خط خالیه..
#حاج_سعید_قاسمی
@tahliltamadoni
هدایت شده از اقتصاد اخلاقی و اخلاق اقتصادی
🔥نزدیک بودن گناه به شیعیان و کاهش رزق آنها
🍀امام صادق علیه السلام میفرمایند: ای مفضل از گناهان دوری کنید و شیعیان ما را از آن برحذر بدارید؛ زیرا به خدا سوگند گناه به احدی نزدیکتر از شما نیست و موجب میشود رزق و روزی شما کم شود؛ چراکه خداوند متعال میخواهد عذاب شما را در دنیا قرار دهد تا در آخرت عذابی نداشته باشید.
📚علل الشرایع و الأحکام، جلد اول، صفحه ۲۹۷
🌹به اقتصاد اخلاقی بپیوندید👇👇👇
@Economic_Ethics
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴غدیر؛ برای چراغانی و قصیدهخوانی، یا اقامه عدل؟
🎙 #امام_خمینی:
💬 زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی و قصیدهخوانی و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
💬 ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای #حکومت است، نه به معنای مقام معنوی.
💬 اینکه از غدیر آن قدر تجلیل کردهاند، نه از باب این است که حکومت یک مسئلهای است، آنکه هست #اقامه_عدل است.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
دیشب در جمهوری اسلامی ایران دههامیلیون پرس غذا و صدهامیلیون لیوان نوشیدنی و بیشمار خدمت اجتماعی اعم از فضاسازی و مراسمات شادی و برپایی شهربازی و سرودخوانی و.. توسط #مردم برای #مردم مهیا گردید و میلیونها انسان به شادی سالم پرداختند.
این تصویری از #اقتصاد_فرهنگی است.
اما جالب است بدانید هیچیک از اینها در هیچ آمار اقتصادی ثبت نمیشود.
زیرا ما در نابازارها زیست میکنیم اما آنها بازارها را میسنجند.
ما مردمِ پایِ کار داریم اما شمارشگر آنها فقط برای دولت و سرمایهسالاری کنتور میاندازد.
ما با عشق امیرالمومنین و سیدالشهدا میلیونها نفر عاشق را در غدیر و اربعین برادرانه و خواهرانه به میدان میآوریم اما آنان کُمیتشان در همراهی مردم لنگ میزند.
آری شاخصها صلاحیت و کفایت ارزیابی ما را ندارند و در توصیف چگونگی تنفس اقتصاد فرهنگی در زیستگاه زندگی فرهنگی ناتوان و ناکارآمدند.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
هفت ماه پیش این روزها، قرار بود به زودی از هر درخت خیابان ولیعصر تهران یک آخوند آویزان شده باشد، سپاه در حال فرار به ونزوئلا باشد و در استادیوم آزادی ابی و شروین آهنگ «برایِ» را اجرا کنند. آنسوتر امانوئل مکرون با تمام قوا مشغول دفاع از این «انقلاب ایران» بود و با رهبران خودخواندهاش ملاقات میکرد. اینترنشنال هم هر دو دقیقه یکبار به نقل از «یک منبع آگاه» خبر فوری میرفت و بیترهبری را در آستانه تسخیر توسط معترضین نشان میداد. اصلاحطلبان و روحانیچی ها هم به جای محکوم کردن خشونت، بمبگذاری شاهچراغ را هم «کار خودشون» میدانستند و مرتب از فروپاشی شوروی عبرت میدادند و میگفتند اگر نظام هرچه زودتر به اصلاحات اساسی دست نزند سقوط میکند. منظورشان از اصلاحات هم صراحتا بازگردندان مافیای روحانی و جهانگیری و قبیلههای وابستهشان به سر سفره رانت و امضای دوباره برجام و افایتیاف بود نه مبارزه با فساد و مقابله با نظم سرمایهدارانه هزارفامیل موجود.
هفت ماه بعد، طرفداران شازده و علینژاد و اسماعیلیون، حمله به جمهوری اسلامی را متوقف کرده و مشغول دریدن خشتک یکدیگر بر سر تهمانده بودجههای آمده از دولتهای خارجی شدهاند، کومله زحمتکشان و کومله کردستان چند نفر از یکدیگر را کشتهاند، سپاه به جای فرار به ونزوئلا، موشک هایپرسونیک تست میکند و جمهوری اسلامی میلیونها نفر را به بهانه جشن غدیر به خیابانها میآورد (جشنی که در آن از زن بیحجاب به همراه سگ بغلش و جوان خالکوبی کرده تا نیروهای مذهبی و سنتی کنار هم شادمانی میکنند). در آن سو اما مکرون درگیر شورشهای بیسابقه فرانسه است که در آن یک نسل از جوانان فرانسوی میگویند دیگر خود را فرانسوی نمیدانند. آنسوتر اصلاحطلبان به امید اینکه در انتخابات آتی مجلس چند صندلی به مثابه چند استخوان جلویشان پرت شود فتیله را پایین کشیدهاند و به اوج پیروزیشان این شده که علیز پنج ثانیه دیر جواب غنینژاد را داده و بیوی توییتر جبراییلی عوض شده و محمد مرندی شغل تشریفاتیش در دانشگاه را از دست داده. از همه زیباتر اینکه بعد از آشتی ایران و سعودی، اینترنشنال هم «به فرموده» خیلی زیرپوستی جهت حرکت را تغییر داده و روی دعواهای اپوزیسیون تمرکز کرده، طوری که با ده دقیقه تماشای اینترنشنال مخاطب خود به خود به جمهوری اسلامی پناه میبرد. واقعا که هزار باده ناخورده در رگ تاک است.