🔴کمک مالی اروپا به صنعت زدایی از ایران
🔺امروز خبری منتشر شد که اتحادیه اروپا ۱۸ میلیون یورو به ایران کمک میکند، اما بیشتر رسانههای طیف لیبرال به جای اطلاعرسانی درباره جزئیات این کمک مالی، اصل آن را برجسته و آن را نشاندهنده عزم عملی اتحادیه اروپا برای حفظ برجام و برای "جبران تاثیرات تحریمهای مجدد آمریکا" خواندند.
🔺اما واقعیت این کمک مالی چیست؟
1⃣ اولین نکته درباره این بسته آن است که رقم آن به هیچ وجه قابل توجه نیست. اخیرا صادرات یک روز ما فقط به کشور عراق به رکورد ۵۵ میلیون دلار رسید. با این اوصاف چرا باید رقم ناچیز ۱۸ میلیون یورو این اندازه برجسته شود؟
2⃣ پاسخ در جزئیات این بسته است. برخلاف ادعای لیبرالهای ایرانی که این بسته را نمایش عزم اتحادیه اروپا برای حفظ برجام میخوانند، آنهم در شرایطی که روزانه اخبار قطع رابطه تجاری شرکتهای مختلف اروپایی با ایران منتشر میشود، این ۱۸ میلیون یورو برای کمک به صنعتزدایی از ایران است. چگونه؟
اگر خاطرتان باشد، در بررسی معاهده پاریس گفتیم که ایران متعهد شده است انتشار گازهای گلخانهای را به صورت غیرمشروط ۴ درصد و مشروط به جذب کمکهای بین المللی ۱۲ درصد کاهش دهد. این بسته کمک ۱۸ میلیون یورویی دقیقا برای این است که شرط جذب کمکهای بینالمللی را محقق جلوه داده و ایران را وادار کند به تعهد کاهش ۱۲ درصدی عمل نماید. سایت یورونیوز ارگان رسمی اتحادیه اروپا درباره این بسته مینویسد که از بسته ۸ میلیون یورو مربوط به "حمایت فنی از چالشهای محیط زیستی" است!
🔺همانطوریکه در هفتههای گذشته با ارائه اسناد متقن نشان دادهایم، نه تنها استفاده از سوختهای فسیلی، بلکه فرآیندهای صنعتی نظیر "تولید" سیمان، آهک، فولاد، اتیلن، آهن و بسیاری از مواد اساسی دیگر مشمول انتشار گازهای گلخانهای شناخته شدهاند و دولت آقای روحانی تعهد داده است که انتشار گازهای گلخانهای را ۴ تا ۱۲ درصد کاهش دهد. در صنعت برق این تعهد موجب عدم توسعه نیروگاههای حرارتی متناسب با نیاز کشور شده، اما درباره وضعیت صنایع دیگر، اطلاع دقیقی در دست نیست.
دولت آقای روحانی برخلاف قانون اساسی، بدون اینکه موافقتنامه پاریس فرآیند حقوقی خود را در مجلس و شورای نگهبان طی کند، آبان ۹۴ اجرای تعهدات ایران در این موافقتنامه را به دستگاهها ابلاغ کرده و سه سال است در حال اجرای این تعهدات است.
🔴اینا ما ایرانیا رو چی فرض کردن؟
اروپا به اسم برجام ۱۸ میلیون یورو به ایران کمک کرده
یوروها رو تو بازار آزاد بفروشی و بین ۸۰ میلیون ایرانی تقسیم کنی؛ سهم هرنفر ۲۷۰۰ تومن میشه!
من از طرف خودم سه هزار تومن میدم ولی اینقدر چوب حراج به عزت ملی نزنید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️نکته ای که رهبر انقلاب اشاره کردند ولی همه ما غافل بودیم!!👆
🎥 "...ملت ایران سیلی خواهد خورد!!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران در آستانه دستیابی به فناوری نظامی هوش مصنوعی(تاکتیک یورش فوجی)
تصاویری کمتر دیده شده از تکنولوژیهای تسلیحاتی ایران
#روز_صنعت_دفاعی
🔴رعب و وحشت در اردوگاه حلقه انحراف
🔹"دولت بهار" نوشته که مشایی و احمدی نژاد در دادگاه علنی حضور پیدا نمیکنند
دقیقاً #راز_مشایی چیه که هراس از افشا شدنش، اینقدر بهاریها رو به هم ریخته؟!
ملت باید بداند رازِ مرد مرموز دولت ۹ و ۱۰، چیست که دولتی که امید حزب الله برای اصلاح کشور بود را به بیراهه نابودی کشاند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر بهداشت: بلال هم میخواهید بخرید، کارتخوان دارد، اما برخی پزشکان ندارند. مقصر فرار مالیاتی کیست؟ مگر نظام پزشکی گفت مالیات نگیر؟ همه مردم مالیات میدهند، پزشک هم باید بدهد
♦️«حذف تدریجی دلار» در دستور كار؟
🔹اخبار دریافتی حکایت از آن دارد که حذف تدریجی دلار در معاملات با کشورها در دستور کار قرار گرفته است.
🔹دلار بر خلاف آنچه در روزهای اخیر گفته شده، از سنا به طور کامل حذف نشده بود بلکه از تیتر سنا پایین آورده شده بود. در حال حاضر، سه ارزی که عمده معاملات بازار بر روی آنهاست، در صفحه اصلی و تیتر سنا قرار دارند. از این رو سه ارز یوان، یورو و درهم که حجم بالای مبادلات کشور با آنها انجام می شود، این سه ارز در تیتر سنا قرار گرفته اند و بقیه ارزها که اهمیت آنها کمتر است در پایین جدول قرار دارند که دلار نیز در زمره این ارزهای کم اهمیت تر قرار گرفته است.
🔹بر اساس اخبار دریافتی، از آنجا که معاملات با دیگر کشورها با ارزهایی غیر از دلار انجام می شود، حذف تدریجی دلار دور از ذهن نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت یک پاسدار برای نجات جان پسر مسعود رجوی، سرکرده #منافقین
🔺فیلم متعلق به شهید لاجوردی است که منافقین به وی لقب «جلاد خمینی» داده بودند!!
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹امنیت هست، مشکل از کدخدای شماست!
🔸وزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «اقتصاد یک کشور به مجموعه عوامل داخلی و خارجی بستگی دارد که در کنار یکدیگر مشخص میکند که اقتصاد آن کشور در چه وضعیتی است. در شرایط کنونی یکی از مهمترین چالشهای اقتصادی ما عدم سرمایهگذاری خارجی در ایران است و یکی از مهمترین دلایل اینکه سرمایهگذاران خارجی در ایران سرمایهگذاری نمیکنند نیز فقدان امنیت لازم برای سرمایهگذاری اقتصادی است».
روزنامه «نیویورکتایمز»- فروردین 96- در گزارشی بااشاره به تداوم هراس شرکتهای بینالمللی از معامله با ایران به دلیل تحریمهای پابرجا مانده آمریکا، نوشته بود: «حتی مشتاقترین سرمایهگذاران خارجی در ایران آهسته گام برمیدارند». «آسوشیتدپرس» نیز در همان مقطع در گزارشی نوشته بود: «شرکتها و بانکهای بینالمللی از وزارت خزانهداری آمریکا خواستهاند با صدور یک دستورالعمل مکتوب به تشریح قواعد و قوانین تعامل با ایران بپردازد ولیکن دولت آمریکا به عمد از صدور هرگونه سند مکتوب در این باره امتناع کرده است بنابراین شرکتهایی که قصد ورود به ایران را دارند فعلاً در این باره دست نگه داشتهاند».
فصل مشترک تحلیلهای رسانههای خارجی موید این موضوع است که شرکتهای خارجی مشتاق معامله با ایران با ثبات و قدرتمند هستند و مسئله آنها در شرایط فعلی مواجهه با تهدیدهای علنی آمریکاست، منتها جماعت بزککار شیطان بزرگ حاضر نیستند نازکتر از گل به کدخدا! بگویند و ترجیح میدهند مطابق میل آمریکا توپ را در زمین داخلی بیندازند. دولتمردان پیش از این مدعی بودند که با امضای برجام، سرمایه خارجی به کشور سرازیر میشود. آنکتاد (کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل) که مرجع رسمی آمار جذب سرمایه خارجی در دنیا است در اوایل سال گذشته در گزارشی اعلام کرد که ایران از سال 92 تاکنون در جذب منابع نزولی عمل کرده و در سال 95 نسبت به 94 به منفی 51 درصد رسیده است.
http://kayhan.ir/fa/news/140375