🚀موشکهای مقاومت به حیفا رسید!
🔹فاصله بندر حیفا تا سرزمین مقاومت غزه قهرمان؛حدود 160 کیلومتر هوایی است!
⭕این موشک از مسیر سامانه راداری و پدافندی رژیم جعلی عبور نمود و خودش رابه حیفا رساند و منفجر شد!
🔹اگاهان فن نظامی تحلیل این نوع حملات موشکی را میدانند و امکان ندارد موشکی در این سطح و برد تمام تله و کابین ضد موشکی رژیم کودک کش را پشت سر بگذراند مگر اینکه دارای چند پارامتر فنی خاص باشد!
اولا؛رادار گریز باشد!
دوما؛از لایه های میانی جو پرواز کند!
سوما؛سوخت و بردش بیش از مساحت 160 کیلومتری محاسبه شود!
بنابراین؛بنظر میرسد معادله ای که حماس نوید داد و گفت:
هنوز سلاحهای اصلی را رونمایی نکرد؛ببشتر از بلوف سیاسی دانست و این رژیم قطعا صحنه های غیر منتظره جدید را خواهد دید!
#صهیونیست_در_اتش_میسوزد🔥
❌استکبارستیز ❗️❗️به غربگرایان(ذلت و تسلیم طلبان) بگویید که شما نترسید ، موشک های صهیونیست ها به شما نخواهد رسید ❗️این فلسطینیان هستند که در مقابل دشمنان اسلام سینه سپر کردند و جانشان را برای حفظ قبله اول مسلمین فدا میکنند ❗️❗️❌
❌به غرب پرستان بگویید شما با خیال آسوده بر علیه جمهوری اسلامی نقشه براندازی بکشید ❌
🔷نگاهی به تحولات اخیر #فلسطین، از منظر #قرآن
✅خداوندِ متعال، #یهودیان را سرسختترین #دشمنِ مسلمین میداند(مائده/82) دشمنان، همیشه با جریانِ الهی میجنگند تا اگر بتوانند؛آنها را از مسیر حق منحرف کرده و #شکست دهند! (بقره/217).
👊قرآن کریم ،تنها راهکارِ مقابله با معاندان را تقویتِ بنیانهای نظامی و غیرنظامی معرفی میکند ، بهگونهای که #دشمن را به #وحشت اندازد(انفال/60).
✅لذا،رهبر معظم انقلاب،در سال1393،به مسلح شدنِ فلسطین، تأکید نمودند.
✅امروزه به خاطرِ عملی شدنِ این رهنمود، با شلیک موشکهای نقطه زن بهسوی شهرکهای یهودینشین و تلآویو، #وحشت،صهیونیستها را فراگرفته است👊
#دیپلماسی_ذلت_و_خیانت_عرفات
#میدان_و_دیپلماسی_عزت_مقاومت
#سردار_سلیمانی_مرد_میدان_و_دیپلماسی
✍️علیاکبر صیدی
🔴 تحلیلگر اسرائیلی: #صهیونیست ها سرزمین اشغالی را ترک کنند
«آری شابیط» در مقاله روزنامه هاآرتص:
🔹 صهیونیستها سرزمین اشغالی را ترک کنند و به موطن اصلی خود بازگردند؛ #اسرائیل نفسهای آخر خود را میکشد.
🔹 ما در بدترین و سختترین دوره تاریخ خود هستیم، مثل اینکه ما راهی جز اعتراف به #حقوق آنها و پایان دادن به اشغالگری نداریم.
🔹 باید اعتراف کرد #فلسطینیان در این سرزمین ریشه دارند از این رو برای بقا باید به دنبال راه سومی برای خود باشیم.
🔹 نه تنها در بعد عملی بلکه در بعد روحی و روانی هم همه چیز برای ما پایان یافته است، باید با دوستان خود خداحافظی کرده و برای زندگی به سان فرانسیسکو ، برلین یا پاریس نقل مکان کنیم.
تحلیل سیاسی
استکبار ستیزان
موضع جدید احمدینژاد: من لیبرال دموکرات هستم!
محمود احمدی نژاد در گفتگوی اخیر با اندیشه پویا، خودش را یک فرد لیبرال دموکرات معرفی کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمود احمدینژاد رئیس جمهور سابق که برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو نیز ثبت نام کرده است، در گفتوگو با اندیشه پویا گفته از هاشمی دفاع کردم چون تخریب او ناجوانمردانه و نامردی بود.
احمدی نژاد در این گفتگو خودش را یک فرد لیبرال دموکرات معرفی کرده است؛ این جمله پیشتر برچسبی به حزب کارگزاران بود چراکه حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران سازندگی آن را درباره خود و حزبش بکار میبرد.
به گزارش فرهیختگان، البته مرعشی تاکید میکرد ما لیبرال دموکرات مسلمانیم؛ اما با این حال دیگر اعضای کارگزاران همچون عطریانفر تلاش کردند این اظهار نظر را رفو کنند.
حالا احمدینژاد درباره خود گفته که لیبرال دموکرات است و حتی برای قرابت یافتن آن در اذهان، دلیل آورده که حتی یکبار هم علیه بازرگان موضعی نگرفتم.
احمدینژاد دیروز هم با مواضعی که هنگام ثبتنام در وزارت کشور گرفت، در چرخشی آشکار به رقبای خود در سال 88 نزدیک شد؛ مسیری که میرحسین موسوی و مهدی کروبی در سال 88 طی کردند و در رادیکالیسمی بیسرانجام افتادند حالا انگار به نسخه احمدینژادی آن رسیده است.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
هشدار"ذوالنور" درباره خطر فعال شدن مکانیسم ماشه از سوی آمریکا
رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس گفت: باید در مذاکرات برجامی از طرفهای غربی تضمینهای لازم برای اعمال نشدن تحریمهای جدید علیه کشورمان گرفته شود.
حجت السلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مذاکرات برجامی ایران و 1+4، گفت: نگاهی که ما به مذاکره داریم و آنچه که در حال اتفاق افتادن است فرق دارد.
وی با بیان اینکه طبق اخباری که منتشر شده است غربیها و دولتیها می گویند کار تقریبا به اتمام رسیده است و توافقاتی صورت گرفته است، ادامه داد:به دلیل اینکه آمریکاییها اقرار کردهاند که جمهوری اسلامی امروز در شرایطی قرار دارد که تحریمها بر آنها اثر نداشته است ما قبول نداریم که کار تمام شده است.
نماینده قم در مجلس با بیان اینکه آمریکاییها یکبار با خروج ترامپ از برجام امکان استفاده از مکانیزم ماشه را از دست داده بودند، افزود: امروز نیاز آمریکاییها برای بازگشت به برجام از ایران بیشتر است و با بازگشت آمریکا به برجام خطر جدی ایران را تهدید میکند.
رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس تصریح کرد:اگر آمریکا به برجام بازگردد و ساختارهای تحریم باقی بماند و درباره بازگشت ناپذیری تحریمها تضمین گرفته نشود و تضمینی درباره وضع تحریمهای جدید گرفته نشود قطعا آمریکاییها پس از بازگشت به برجام به بهانههای مختلف تلاش خواهند کرد مکانسیم ماشه را فعال کنند که وضعیت ما از شرایط فعلی بدتر خواهد شد.
ذوالنوری با تاکید براینکه در مذاکرات باید تضمین های لازم را از طرفهای غربی گرفته شود، عنوان کرد:در جلسهای که با عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان اخیرا داشتیم تاکید کردیم که باید تضمینهای لازم را اخذ کنیم و شرطهای در توافقات انجام شده اعمال کنیم.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
ابراز امیدواری سناتور آمریکایی گفتوگوی مستقیم با ایران
یک سناتور ارشد آمریکایی گفت، امیدوار است بعد از احیای برجام، گفتوگوی مستقیم میان واشنگتن و تهران بر سر مسائل منطقه شکل گیرد.
به گزارش فارس، «کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکا روز پنجشنبه ابراز امیدواری کرد تهران و واشنگتن بعد از احیای برجام با یکدیگر به صورت مستقیم گفتوگو کنند.
مورفی در نشستی مجازی گفت: «میخواهم به چند نکته اشاره کنم. اول اینکه، توافق هستهای با ایران در اواخر ریاست جمهوری «باراک اوباما» منعقد شد و او قصد داشت با ایجاد اجماع میان چین، روسیه، اروپا و آمریکا به اهداف دیگری همچون فعالیتهای منطقهای ایران نیز رسیدگی کند».
این سناتور دموکرات افزود: «فکر میکنم منطقی بود که تحریمهای اضافی علیه ایران بلافاصله بعد از توافق، موقتاً متوقف شوند، اما ایده بعدی این بود که در سال ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ از ائتلاف ایجاد شده برای رسیدگی به برنامه موشکهای بالستیک [ایران] استفاده شود اما [دونالد] ترامپ آن را دور انداخت و موجب شد چین و روسیه و اروپا به طور موثری همچنان با ایران همکاری کنند تا تحریمها را دور بزنند».
مورفی افزود: «دوم اینکه، از آنجا که آمریکا و متحدانش توانستهاند ایران را پای میز مذاکره بیاورند تا درباره برنامه هستهای و سیاستهای تحریمی مذاکره شود، فکر میکنم ایران حمایت از گروههای نیابتی خود را رها خواهد کرد و برنامه موشکهای بالستیک خود را تغییر خواهد داد. اما این اتفاق باید از طریق گفتوگو با عربستان سعودی، امارات و بهصورت بالقوه ترکیه صورت گیرد».
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا در ادامه گفت: «نشانههایی از وقوع این گفتوگوها دیده میشود. اینکه به مخالفت با فروش تسلیحات به سعودیها و اماراتی ادامه میدهم این است که احتمالاً طبق توافقات، آمریکا باید سطح فروش تسلیحات به کشورهای حاشیه خلیج [فارس] را کاهش دهد تا بتوانیم موافقت ایرانیها درخصوص کاهش سرعت برنامه تسلیحاتی خودشان را جلب کنیم. تاکنون این را به آزمایش نگذاشتیم. در سالهای ۲۰۱۶ یا ۲۰۱۷ در شرایطی نبودیم که ایرانیها و سعودیها مذاکرهای داشته باشند اما امروز این احتمالات بیشتر شده و امروز که بحث مذاکره درباره یمن مطرح است فکر میکنم ایرانیها بیشترین تأثیر را بر "حوثیها" دارند اما این رابطه به شکل فرماندهی و کنترل نیست. بنابراین گنجاندن این مسائل در مذاکرات هستهای بسیار دشوار است».
مورفی با اشاره به لزوم کاهش تحریمهای ایران، درباره تحریمهایی که ذیل ادعای تروریستی خواندن سپاه پاسداران وضع شدهاند گفت: «مزایای بازگشت به برجام بسیار بیشتر از مزایای خیالی حفظ بسیاری از تحریمهای غیراقتصادی دوره ترامپ است. اگر چنین تحریمهایی نیز رفع شوند، برخی کشورهای منطقه اعتراض میکنند. این دقیقاً تلهای است که ترامپ برای فرد بعد از خود گذاشت. او تحریمهایی تحت عنوان هستهای اعمال کرد ولی آنها را غیرهستهای نامید و امید داشت رئیس جمهور بعدی در این تار چسبنده گیر افتد. بایدن نباید از منطق ترامپ پیروی کند».
مورفی در پاسخ به این سوال که در سفرهای اخیر به کشورهای غرب آسیا چه درخواستهایی از سوی کشورهای منطقه درباره ایران دریافت کرده است، توضیح داد: «نمیخواهم از طرف اماراتیها یا سعودیها صحبت کنم اما موضع این کشورها در سال ۲۰۲۱ با سالها قبل متفاوت است. شاید به این دلیل که اجرایی شدن توافق هستهای با ایران را دیدهاند و دیدند که ایران تا قبل از خروج ترامپ از این توافق، به آن پایبند بود. بسیاری از رهبران منطقه در سال ۲۰۱۵ با این توافق مخالف بودند، گرچه موضع اسرائیل فرقی نکرده است».
او در ادامه گفت: «ما از مشکل عدم پایداری سیاست خارجی آمریکا در قبال خاورمیانه و حتی جهان رنج میبریم. سیاستهای دولتهای دموکرات و جمهوریخواه هنگام ورود به کاخ سفید صد و هشتاد درجه متفاوت است و این مسئله متقاعد کردن اروپاییها برای داشتن برنامههای بلند مدت با آمریکا ومتقاعد کردن ایرانیها که بنشینند و با ما صحبت کنند را دشوار میکند زیرا فکر میکنند توافقی که با ما داشته باشند دو سه سال دوام دارد».
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
مورفی درباره مسئله یمن گفت: «بارقههای از امید را برای حل آن میبینم. شکی نیست که سعودیها موضع خود را تغییر دادهاند و بر اساس سیاستهای دولت [جو] بایدن مایل به مذاکره هستند. تصمیم ما برای خاتمه دادن به حمایت تهاجمی از سعودیها تأثیراتی عملی را بهدنبال داشته است. آنچه سعودیها روی میز مذاکره گذاشتهاند فرقی با سال قبل ندارد اما فکر میکنم جدیتر هستند. ما معتقدیم آنها باید دسترسی به فرودگاه صنعا را فراهم کنند که شرط حوثیها برای خاتمه دادن به حملات علیه مأرب است. ما اهرمی علیه حوثیها نداریم و آنها اکنون در موضعی قرار دارند که سعودیها چند سال قبل داشتند و میگفتند بگذارید کمی بیشتر پیشروی کنیم و بعد صلح کنیم».
او در ادامه گفت: «این امید را دارم که پس از بازگشت به برجام بتوانیم با ایرانیها درباره نقشی که میتوانند در یمن داشته باشند وارد گفتوگوی مستقیم با ایرانیها شویم. باید با عمانیها، ایرانیها یا شاید حتی قطریها وارد مذاکره شویم».
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
رفتار ملائک با مؤمنان در روز عید فطر
روز اول ماه شوّال روز عید فطر است که کنار اعیاد غدیر و قربان از مهمترین اعیاد مسلمین شناخته میشود.
به گزارش تسنیم، روز اول ماه شوّال روز عید فطر است که کنار اعیاد غدیر و قربان از مهمترین اعیاد مسلمین شناخته میشود. در این روز است که خداوند پاداش یک ماه روزهداری مؤمنان حقیقی را عطا میکند، لذا آن را یومالجوائز نامیدند، در این باره حضرت امام محمد باقر(ع) فرمود «چون روز اول شوّال فرا می رسد منادیای ندا میکند: ای مؤمنان، در این صبحگاه بشتابید برای جوائزتان. [که بهپاداش عبادات رمضان میدهند]؛ إِذَا کَانَ أَوَّلُ یوْمٍ مِنْ شَوَّالٍ نَادَی مُنَادٍ: یا أَیهَا الْمُومِنُونَ اغْدُوا إِلَی جَوَائِزِکُمْ». (الکافی (طـ الإسلامیة)، ج4، ص168)
یا در روایتی از حضرت رسول الله صلّی الله علیه و آله ضمن بیان برخی ویژگیهای ماه مبارک رمضان فرمود «فَإِذَا کَانَتْ لَیلَةُ الْفِطْرِ وَ هِی تُسَمَّی لَیلَةَ الْجَوَائِزِ أَعْطَی اللَّهُ الْعَامِلینَ أَجْرَهُمْ بِغَیرِ حِسَابٍ؛ و چون شب عید فطر ـ که شب جوائز نام دارد ـ فرا رسد، خداوند پاداش عملکنندگان را بدون حساب و شمارش ببخشد.»
«فَإِذَا کَانَتْ غَدَاةُ یوْمِ الْفِطْرِ بَعَثَ اللَّهُ الْمَلَائِکَةَ فِی کُلِّ الْبِلَادِ فَیهْبِطُونَ إِلَی الْأَرْضِ وَ یقِفُونَ عَلَی أَفْوَاهِ السِّکَکِ فَیقُولُونَ یا أُمَّةَ مُحَمَّدٍ اخْرُجُوا إِلَی رَبٍّ کَرِیمٍ یعْطِی الْجَزِیلَ وَ یغْفِرُ الْعَظِیمَ؛ و چون صبح روز عید فرا رسد، خداوند فرشتگان را به همۀ شهرها بفرستد، و در زمین فرود آیند و سر کوچهها و گذرها بایستند و [با صدایی که آن را همه آفریدههای خدا جز جن و آدمیان میشنوند] گویند: ای امّت محمّد، بهسوی پروردگار کریم [برای نماز عید] بیرون شوید که او پاداش فراوان دهد و گناهان بزرگ را بیامرزد.
«فَإِذَا بَرَزُوا إِلَی مُصَلَّاهُمْ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَائِکَةِ: مَلَائِکَتِی، مَا جَزَاءُ الْأَجِیرِ إِذَا عَمِلَ عَمَلَهُ؟ قَالَ: فَتَقُولُ الْمَلَائِکَةُ: إِلَهَنَا وَ سَیدَنَا! جَزَاۆُهُ أَنْ تُوَفِّی أَجْرَهُ؛ و چون سوی محلّ برگزاری نماز عید روند خدای عزّ و جلّ به فرشتگان فرماید، ای فرشتگان من، مزد کارگر ـ چون کار خود را انجام دهد ـ چیست؟ عرضه دارند: معبودا و سیّدا، این که مزدش را کامل پرداخت کنی.»
«قَالَ: فَیقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ: فَإِنِّی أُشْهِدُکُمْ مَلَائِکَتِی أَنِّی قَدْ جَعَلْتُ ثَوَابَهُمْ عَنْ صِیامِهِمْ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ قِیامِهِمْ فِیهِ رِضَای وَ مَغْفِرَتِی؛ خداوند عزّ و جلّ فرماید: شما را گواه میگیرم که من پاداش روزه رمضان و نمازشان را خشنودی و آمرزش خود از ایشان قرار دادم.»
«وَ یقُولُ: یا عِبَادِی سَلُونِی فَوَعِزَّتِی وَ جَلَالِی لَاتَسْأَلُونِّی الْیوْمَ فِی جَمْعِکُمْ لِآخِرَتِکُمْ وَ دُنْیاکُمْ إِلَّا أَعْطَیتُکُمْ؛ و خداوند [خطاب به بندگان خویش] میفرماید: ای بندگان من! [هرچه میخواهید] از من بخواهید که به عزت و جلال خودم سوگند که امروز در این اجتماع خویش، هر چه برای دنیا و آخرت خود بخواهید عطا میکنم.
«وَعِزَّتِی لَأَسْتُرَنَّ عَلَیکُمْ عَوْرَاتِکُمْ مَا رَاقَبْتُمُونِی وَ عِزَّتِی لَآجَرْتُکُمْ وَ لَاأَفْضَحُکُمْ بَینَ یدَی أَصْحَابِ الْخُلُودِ؛ و به عزت و جلال خودم سوگند تا وقتی که مرا مراقب خود بدانید [و از من بترسید] شما را در پناه میگیرم و نزد کسانی که در دوزخ جاودانند رسوایتان نسازم.
«انْصَرِفُوا مَغْفُوراً لَکُمْ قَدْ أَرْضَیتُمُونِی وَ رَضِیتُ عَنْکُمْ؛ بازگردید که آمرزیده شدید، همانا مرا خشنود کردید و من از شما خشنود شدم.»
«قَالَ: فَتَفْرَحُ الْمَلَائِکَةُ وَ تَسْتَبْشِرُ وَ یهَنِّئُ بَعْضُهَا بَعْضاً بِمَا یعْطِی اللَّهُ هَذِهِ الْأُمَّةَ إِذَا أَفْطَرُوا؛ پس فرشتگان ـ بهخاطر آنچه خداوند در روز عید فطر به این امت ارزانی فرموده است ــ شاد میشوند و به یکدیگر بشارت دهند و تبریک گویند. (فضائل الأشهر الثلاثة، شیخ صدوق، ص127)
استکبار ستیزان