انفجار ۴ بمب در افغانستان/ ۲۷ غیرنظامی کشته و زخمی شدند
مقامات افغانستان از وقوع چهار حادثه بمب گذاری جداگانه در این کشور و کشته و زخمی شدن دست کم ۲۷ غیرنظامی خبر دادند.
به گزارش مهر به نقل از رویترز، تنها ساعاتی پس از آغاز آتش بس سه روزه در سرتاسر افغانستان به مناسبت عید سعید فطر، مقامات محلی افغانستان اعلام کردند که در چهار حادثه جداگانه انفجار بمب در این کشور در روز پنج شنبه دست کم ۱۴ غیرنظامی کشته و ۱۳ تن دیگر زخمی شدند.
با آنکه هنوز گزارشی در مورد درگیری مستقیم میان نیروهای طالبان و نیروهای دولتی افغانستان منتشر نشده، انفجار بمبهای کنار جادهای در این کشور همچنان باعث بروز تلفات در میان غیرنظامیان میشود.
در یک حادثه تروریستی در روز پنج شنبه، انفجار یک بمب کنار جادهای در منطقه پنجوای در استان قندهار پنج غیرنظامی از جمله یک زن و کودک را به کام مرگ فرستاد.
در حادثهای دیگر، دو کودک و سه فرد بزرگسال در اثر انفجار یک بمب کنار جادهای در زیر یک خودروی تاکسی در منطقه مایوند در استان قندهار جان خود را از دست دادند.
در استان شمالی قندوز افغانستان نیز یک بمب متصل به یک خودروی غیرنظامی منفجر شد که در پی آن، دو غیرنظامی کشته و بیش از ۱۰ نفر زخمی شدند.
همچنین به گزارش مقامات افغانستان، در انفجار یک بمب کنار جادهای در استان غزنی دو غیرنظامی دیگر کشته شدند.
استکبار ستیزان
شیوه جنایت توسط دموکرات های آمریکا
به گزارش مشرق حامد شیخ پور در صفحه اینستاگرامی خود نوشت:
دیروز کابل
امروز غزه
فردا بغداد
عکسهایی که میبینید محصول جنایت امروز صهیونیستها علیه منازل مسلمانان بیگناه غزه است که ۹ کودک شهید بر جا گذاشت.
تحلیلگرانی هستند که معتقدند دموکراتهای آمریکا بر خلاف جمهوریخواهان، مستقیماً دست به جنایت نمیزنند. به بحرانسازی غیرمستقیم، آشوب هوشمند، بیثباتسازی دولتملتها و جنگهای نیابتی، علاقه بیشتری دارند. این دسته از تحلیلگران، معمولاً ژرفاندیشتر و دقیقترند و تجربه هم نشان داده که حرفشان درست بوده است.
پ.ن:
کودککشیهای این چند روز در افغانستان و فلسطین، اگر در پاریس و لندن رخ میداد، شیخ بنفش، به ساعت نرسیده، سراسیمه به نخستوزیرانشان زنگ میزد و با قلب اندوهبار و چشم اشکبار، فاجعه را تسلیت میگفت و از طرف ما مردم ایران، ابراز همدردی میکرد و بیانیه میداد و به دنبال او هم لشکری از سلبریتیهای بیسواد پولدار، دور میدان مادر و سفارتخانههای فرانسه و انگلیس جمع میشدند و از شمعها و اشکهایشان سلفی میگرفتند و هشتگ ترند میکردند و تا چند روز، استوریهایی با نوار سیاه میگذاشتند اما چه میشود کرد که از بخت بد این جماعت فرنگزدهی غربپرست، کودکانی که این چند روز تکهتکه شده و میشوند یا مسلمانند یا فارسیزبان و شیعه، و تسلیتگفتن برای آنها از شأن و کلاس سلبریتیها و اربابانشان می کاهد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
اعتراض سناتور آمریکایی به کشتن کودکان فلسطینی
لبخند کودک فلسطینی که در حمله صهیونیستها به غزه شهید شد
سناتور ارشد آمریکا گفت به شهادت رساندن کودکان فلسطینی امنیت رژیم صهیونیستی را تضمین نمیکند و درخصوص اقدام به حمله زمینی به غزه به این رژیم هشدار داد.
به گزارش فارس، «کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکا روز پنجشنبه درخصوص حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه هشدار داد و آتشبس پایدار در فلسطین اشغالی را خواستار شد.۸
مورفی در نشستی مجازی مدعی شد هردو طرف در فلسطین اشغالی بابت حوادث اخیر مقصر هستند و در ادامه اذعان کرد: «نقطه جرقه خوردن این وقایع، تبعید فلسطینیها بود و اینکه کمپین [بنیامین نتانیاهو] عملاً ایجاد کشوری برای فلسطینیها در آینده را غیرممکن میکند».
این سناتور ارشد آمریکا گفت: «آمریکا نیز در این افزایش تنش نقش داشت. [دونالد] ترامپ بهطور موثری نقش آمریکا به عنوان واسطهای برای ایجاد صلح را رد کرد و موجب شد دو طرف بیش از پیش از یکدیگر فاصله بگیرند. اکنون تمرکز باید بر روی آتشبس باشد. حماس باید حملات راکتی را متوقف کند و اسرائیل باید گزینه حمله زمینی را از روی میز بردارد. اسرائیل قدرت نابود کردن غزه را دارد اما کشتن کودکان امنیت آن را تضمین نخواهد کرد و بعلکس خشونت را شعلهورتر خواهد کرد».
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا در ادامه بدون اشاره به حمایت یکجانبه «جو بایدن» از رژیم صهیونیستی گفت: «پنج روز به همراه مقامات دولت [جو] بایدن در خاورمیانه بودم و در کل باید بگویم اوضاع به سمت مثبتی در حال حرکت است و این بهخاطر سیاست تنشزدایی او در منطقه است. اما خبر بد این است که اگر آمریکا به برجام برنگردد، این پیشرفتها از بین خواهند رفت. بایدن بهدنبال احیای برجام رفت چون میدانست برای امنیت آمریکا حیاتی است».
مورفی گفت: «ریشههای تغییر مثبت را در منطقه میبینم. گرچه آرام و آهسته هستند و از منظر حملات راکتی اخیر به سختی میتوان آن را مشاهده کرد ولی بهترین راه برای ایجاد این تغییرات بازگشت به برجام است».
او در ادامه با طرح این ادعا که کشورهایی که با رژیم صهیونیستی وارد سازش شدهاند میتوانند در ایجاد صلح کمک کنند گفت: «آمریکا باید به نقش میانجی [در فلسطین اشغالی] بازگردد. بحثهای ما همچنان حول محور راهحل دو کشوری است. برخی در فلسطین معتقدند این رسیدن راهحل غیرممکن شده ولی باید برای آن تلاش کنیم».
وی افزود: «این مسئله بسیار مهمی است که آمریکا و کشورهای منطقه به اسرائیل درباره حمله زمینی هشدار دهند. اگر آتشبس پایداری روی میز باشد اسرائیل و حماس و غزه باید آن را بپذیرند. همه ما باید اسرائیل را علیه حمله زمینی تحت فشار بگذاریم».
درگیریهای در فلسطین اشغالی چند روزی است که بسیار متشنج شده است تا جایی که برخی از آن به عنوان انتفاضه جدید یاد میکنند. ماجرا از آنجا تشدید شد که نظامیان صهیونیست از صبح روز (۱۰ می)، مصادف با ۲۸ ماه مبارک رمضان، با حمله به صحنهای مختلف مسجدالاقصی، آن را به یک میدان جنگ تبدیل کردند و ضمن محاصره آن، با استفاده از بمبهای صوتی، گاز اشکآور، گلولههای پلاستیکی و حتی فلزی، نمازگزاران و تحصنکنندگان در این مکان مقدس را هدف قرار دادند.
علاوه بر آن در مناطق مختلف کرانه باختری نیز، نظامیان و شهرکنشنیان صهیونیست با فلسطینیانی که در اعتراض به طرحهای رژیم صهیونیستی برای یهودیسازی قدس و اقدامات تحریکآمیز صهیونیستها از جمله اقدام برای تصاحب محله الشیخ جراح و اخراج فلسطینیها از آن به خیابان آمده بودند نیز درگیر شدند.
در پاسخ به این جنایات، نیروهای مقاومت فلسطین وارد عمل شدند.اراضی اشغالی از جمله قدس، عسقلان، تلآویو و شهرکهای صهیونیستنشین اطراف نوار غزه از عصر روز گذشته و پس از هشدار گروههای مقاومت فلسطین تا این لحظه شاهد حملات راکتی گسترده مقاومت است. ارتش صهیونیست نیز شماری از نیروهای ذخیره خود را فراخوانده و در حال بمباران کور مناطق مختلف در نوار غزه است.
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرده است که شمار شهدای حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه تاکنون (پنج شنبه) به ۸۳ نفر رسیده که در میان آنها ۱۷کودک و هفت زن وجود دارند. همچنین ۴۸۷ غیر نظامی دیگر در پی این حملات مجروح شدهاند که از این میان ۱۱۵ نفرشان کودک و ۵۰ تن نیز زن هستند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
هشدار سناتورهای جمهوریخواه آمریکا علیه ورود به بازار ایران
گروهی از سناتورهای جمهوریخواه ایالات متحده به نهادهای مهم مالی و تجاری این کشور علیه فعالیت اقتصادی با همتایان ایرانی خود هشدار دادند.
به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، گروهی از سناتورهای ایالات متحده به سه نهاد مهم مالی و تجاری این کشور در مورد فعالیت اقتصادی مشترک با همتایان ایرانی خود در صورت لغو تحریمها علیه تهران هشدار دادند.
این هشدار بخشی از نامهای است که ۱۵ سناتور جمهوریخواه آن را امضا کرده و اواسط هفته جاری برای ریاست اتاق بازرگانی ایالات متحده، مجمع خدمات مالی و میزگرد بازرگانی این کشور ارسال کردند.
در این نامه آمده است: «شرکتهای عضو این نهادها ممکن است لغو بالقوه تحریمهای ایالات متحده علیه ایران را به مثابه یک فرصت پرمنفعت ببینند. به ما اعتماد کنید، آنها اینگونه نیستند. اگر تحریمهای ایالات متحده علیه ایران به طور موقت لغو شوند و این شرکتها تصمیم بگیرند تا بار دیگر به بازار ایران برگردند […] آنها در فعالیتهای اقتصادی سرمایه گذاری میکنند که محکوم به شکست است».
این سناتورهای جمهوریخواه برجام را یک «توافقنامه عمیقاً ناقص» خواندند که «در ازای [وضع] محدودیتهای نسبتاً کم و موقت علیه فعالیتهای ایران در حوزه غنی سازی اورانیوم به این کشور امتیازهای اقتصادی چشمگیری میبخشد».
بنا به ادعای نویسندگان این نامه، توافق هستهای ایران موسوم به برجام «در مقابله با تهدید برنامه موشکی ایران و سایر فعالیتهای بدخواهانه این کشور شکست خورده است».
به زعم این سناتورهای جمهوریخواه «از آنجا که برجام طبق قوانین ایالات متحده و بین الملل یک ابزار به لحاظ قانونی الزام آور نیست، تحریمهای لغو شده در برجام که در سال ۲۰۱۸ بار دیگر از سوی ایالات متحده وضع شدند، باعث شد که بیش از ۱۰۰ شرکت و سازمان بینالمللی برای عدم مواجهه با تحریمهای ایالات متحده به فعالیتهای بازرگانی خود با حکومت ایران پایان داده یا آنها را قطع کنند».
این سناتورهای جمهوریخواه همچنین نسبت به «خواست و تمایل [مقامات] واشنگتن برای کنار گذاشتن کارزار فشار حداکثری و بازگشت به چارچوبی مشابه برجام» ابراز نگرانی کردند.
این جمهوریخواهان در پایان این نامه مدعی شدند که «هر تلاش از سوی دولت بایدن برای ترتیب دادن یک توافق شبه برجام یا پیشنهاد لغو تحریمهای ایران زودگذر خواهد بود».
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
به بهانه حمایت مالی ایران از جنبش حماس؛
سناتورهای جمهوریخواه خواستار توقف مذاکرات برای احیای برجام شدند
سناتور جمهوریخواه ایالت فلوریدای آمریکا با همراهی گروهی متشکل از ۴۲ سناتور جمهوریخواه دیگر خواستار توقف گفتگوهای وین برای بازگشت آمریکا به برجام شد.
به گزارش مهر به نقل از نشریه نیوزویک، «مارکو روبیو» سناتور جمهوریخواه ایالت فلوریدای آمریکا هدایت گروهی متشکل از ۴۲ سناتور جمهوریخواه دیگر را برعهده دارد که روز چهارشنبه در نامهای خطاب به «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور از او میخواهند تا مذاکرات هستهای در وین برای بازگشت واشنگتن به برجام را به بهانه حمایت مالی تهران از جنبش حماس متوقف نماید.
گفتنی است، مقامات ایران و ایالات متحده با همراهی کشورهای عضو گروه ۱+۴ (روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان) در نشست مشترک وین در حال رایزنی برای بازگشت متقابل به برجام هستند؛ توافقی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا در اقدامی یکجانبه خروج رسمی خود را از آن اعلام و تحریمهای اقتصادی علیه ایران را مجدداً وضع کرد.
این ۴۳ سناتور جمهوریخواه آمریکا در نامه خود مدعی شدند: «ظرف چند روز گذشته، تروریستهای فلسطینی (!) در غزه که توسط ایران تأمین مالی میشوند، دست به یک سری حملات راکتی علیه اسرائیل (فلسطین اشغالی) زدهاند. آنها (فلسطینیان) شهروندان و شهرهای اسرائیل از جمله پایتخت اسرائیل (قدس اشغالی) را هدف قرار میدهند. اینکه اعضای دولت شما (جو بایدن) هم اکنون در وین در حال مذاکره با ایران، کشور حامی تروریسم در جهان، هستید مایه تأسف و ناراحتی است».
در ادامه این نامه آمده است: «حضور ایالات متحده در مذاکرات فعال با ایران و ارائه میلیاردها دلار (به ایران) به طور بالقوه از طریق لغو تحریمها بدون تردید به حمایت ایران از حماس و سازمانهای تروریستی دیگری که به مردم آمریکا و متحدان ما حمله میکنند، کمک خواهد کرد. از این رو، ما از شما میخواهیم که هرچه سریعتر به گفتگوها با ایران پایان دهید و روشن کنید که تحریمها لغو نخواهد شد».
این گروه از سناتورهای جمهوریخواه در ادامه یادآور شدند که دولت ایالات متحده جنبش حماس را از دهه ۱۹۹۰ میلادی در زمره سازمانهای تروریستی قرار داده است و اینکه دولت ایران از حملات راکتی این گروه در جریان درگیری کنونی میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان «آشکارا حمایت میکند».
آنها همچنین خواستار آن شدند که بایدن به صراحت «از حقِ اسرائیل برای دفاع از خود (!) در برابر هرگونه حمله تروریستی پشتیبانی کند».
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه بمباران مرکز امنیت داخلی رفح
جنگندههای رژیم صهیونیستی به مرکز امنیت داخلی رفح حمله کردند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
چرا احمدی نژاد باید ردصلاحیت شود؟!
برخی نامزدها مشروعیت لازم را برای حضور در یک رقابت مبتنی بر اسلامیت و جمهوریت ندارند و این فراتر از آنست که با این نامزد موافق باشیم یا مخالف.
چرا احمدی نژاد باید ردصلاحیت شود؟!
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، محسن مهدیان در صفحه شخصی خود نوشت: برخی نامزدها مشروعیت لازم را برای حضور در یک رقابت مبتنی بر اسلامیت و جمهوریت ندارند و این فراتر از آنست که با این نامزد موافق باشیم یا مخالف. به این فهم 3 دلیل کلیدی برای رد صلاحیت آقای احمدی نژاد وجود دارد.
یکم بی اخلاقی.
احمدی نژادبه سادگی و بسیار روان تهمت می زند و دروغ می گوید. همین چند روز اخیر گواه است. تصریح دارد که "مسوولین تراز اول کشور" خودشان واکسن زدند. تاکید هم دارد که تراز اول. یا اینکه اعلام می کند آمار مرگ و میر کرونا دروغ است و غیره. فهرست تهمت های احمدی نژادبسیار است.
فراموش نکنیم که احمدی نژاد روزهای واپسین دولت را با تعبیر خیانت کار از سوی رهبر انقلاب ترک کرد. وقتی که رهبری فرمود از امروز هرکس تا انتخابات حاشیه درست کند خیانت کرده است و احمدی نژاد یک شنبه سیاه مجلس را رقم زد و کار بدانجا رسید که رهبری در واکنش به این رفتار فرمودند اقدام وی "غیراخلاقی و غیرشرعی وغیرقانونی وغیرمردمی" بود.
اما دلیل اصلی اینجا نیست.
دوم قانون شکنی.
احمدی نژاد نشان داده است هرجا که ساختار کشور علیه او باشد نمی پذیرد. 8 سال دولت او مملو از تقابل با قانون بود. صریحا اعلام می کرد قانون مجلس را قبول ندارم و اجرا نمی کنم. در برخورد عدلیه با اطرافیانش از جمله معاون اول، خط قرمز گذاشته بود و اجازه برخورد نمی داد. اما راه دور نرویم. احمدی نژاد در همین روز ثبت نام اعلام کرد اگر ردصلاحیت شود، انتخابات را تائید نمی کند و رای نخواهد داد. یعنی مشروعیت. انتخابات بند تایید صلاحیت اوست. یعنی حاضر است خلاف شرع رفتار کندو رای ندهد و انتخابات را تحریم کند، چون به سلیقه اورفتار نشده است. آیا چنین فردی می تواند حامی وحافظ قانون اساسی باشد؟
اما دلیل اصلی اینجاهم نیست.
سوم ضد مردمی.
اصل ماجرا در تقابل احمدی نژادبا جمهوریت است. انشالله این بخش را با طمانینه بیشتر مرور فرمائید. به این فهم مهمترین دلیل برای ردصلاحیت احمدی نژاد دیکتاتوری است. همین دیکتاتوری است که او را به رفتار های غیراخلاقی وغیرقانونی می کشد.
مردم را باید با 4 وجه تحلیل کرد. یکم. محور وحدت بخش مردم. آنچه که مردم را بهم پیوند می دهند و موجب وحدت عمیق واصیل مردم است. دوم. خواص مردم. مجاهدینی که تلاش می کنند نیروی محرکه حرکت های اجتماعی باشند و قدرت سازند و حلقه اتصال امام و امت اند. سوم. نهادهای مردم . هرآنچه که از دل مردم بیرون آمده است و چهارم متن وحدانی مردم که متکی بر خردورزی است.
احمدی نژاد را باید در تحلیل جمهوریت در نسبت این 4 اصل تحلیل کرد.
یکم. محور پیوند دهنده بین مردم ولایت است. آنچه موجب وحدت مردم می شود ولی فقیه است. احمدی نژاد به روشنی بین خود و رهبری فاصله گذاشت و روز به روز این فاصله را بیشتر کرده است. از خانه نشینی 11 روزه این فاصله گذاری "علنی" شد و تاامروز هر روز بیشتر شده است.
دوم. خواص مردم است. خواص بین مردم جریان مجاهدین و انقلابیون هستند. احمدی نژاد از سال82 تا امروز یک سرمایه مستحکم اجتماعی را از دست داده و اتفاقا با این جریان به تقابل رسیده است. امروز کمتر فرد شاخص انقلابی و مکتبی در اطراف احمدی نژادپیدا می کنید که از او دفاع کند.
سوم. نهادهای برآمده از مردم است. احمدی نژاد با تمام نهادهای نظام که برآمده از رای و خواست مردم هستند درگیر شده است. نهادی باقی نمانده که احمدی نژاد برای آن رخ نکشیده باشد. از مجلس تا قوه قضائیه تا مجمع تشخیص مصلحت نظام تا شورای نگهبان و نهاد قانون اساسی و غیره. توجه شود که این نهادها با تمام قوت و ضعف شان، ساختارهای مبتنی بر رای و نظر مردم هستند.
چهارم جنبه وحدانی مردم که بر علم و خرد آنها سوارست.
احمدی نژاد ازین جهت دو مواجهه خطرناک با مردم دارد
🔹الف. احمدی نژاد تلاش می کند بر هیجان مردم سوار شود و نه اراده و ادراک و علم مردم. او مردم را چون توده هایی جاهل می داند که می تواند با بالا رفتن از دیوار و حرف های شاذ و بگم بگم ها و تهدید کردن ها و منم منم کردن ها و افسانه سرایی هایی مثل اینکه در معرض ترور هستم بفریبد و آنهارا هیجان زده کندو محبوبیت توده ای و نه عالمانه کسب کند.
🔹ب . اینکه احمدی نژاد مردم را مقابل مردم قرار می دهد و با رفتارهای دوقطبی ساز بین مردم جنگ درست می کند. آنطور که 88 ایجاد کرد. رهبرانقلاب نیز در سال 96به همین دلیل به او توصیه کرد تا وارد انتخابات نشود. فرمود حضور شما منجر به دوقطبی سازی می شود.
استکبار ستیزان