11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️حرف های مردم خوزستان با دولتمردان و مسئولان...
🔹ما هم در انقلاب بودیم و هم در جنگ، هنوز هم پای کار هستیم
🔹گرانی، بیکاری، بی آبی حق ما نیست/ مردم خوزستان را نجات دهید
🔹اینجا خاک ماست، ما نه خائن بودیم و نه خیانتکار هستیم و ایران وطن ماست
🔹چشم امیدمان به آقای رئیسی است که با عملکردش ما را نجات دهد و به داد ما برسد
#مجروح
بیداری ملت
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم صحبتهای سعید ملایی درباره اهدای مدال خود به صهیونیستها
🔸این جودوکار که به عنوان نماینده کشور مغولستان راهی المپیک شده بود، در صفحه خود مدعی شد خبر اهدای مدالش به صهیونیستها صحت ندارد و جهت خراب کردن ذهن مردم نسبت به وی است!
🔸متن نوشته وی: دوستان و آشنایان لطفا درگیر حواشی و اخبار فیک درمورد من نباشید. آدم هایی هستند جهت خراب کردن ذهن مردم نسبت به من و من این مدال را فقط به خانواده و کل دوستان و آشنایان تقدیم کردم.
🔸قابل ذکر است وی در بهمن ماه سال ۹۹ برای شرکت در مسابقات جایزه بزرگ تلآویو ، به آنجا سفر کرده بود.
🔸وزارت خارجه اسرائیل نیز ، ورود سعید ملایی را اینگونه تبریک میگوید : "سعید جان خوش آمدید. شجاعت شما در مقابل بیعدالتیهای جمهوری اسلامی قابل ستایش است. موفق باشید."
تحلیل سیاسی و جنگ نرم
استکبار ستیزان
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنایات طالبان در افغانستان
استکبار ستیزان
⁉️ عــطیــه رو میشـناسـین؟
⬅️ جالبه بدونید اسم عطیه رو حضرت علی(ع) انتخاب کرد. عطیه عوفی یکی از دوستداران حضرت علی، دانشمند، مفسر و اسلامشناس عصر خودش بود جوری که حتی اهل سنت هم او رو مورد اعتماد میدونستن و تاییدش میکردن.
اون تفسیر قران رو در پنج جلد نوشته و از شاگردان ابن عباس بود.
✔️ خطبه فدک رو برای پسر امام حسن نقل کرده و در زیارت اربعین با جابر عبدالله انصاری بود و اولین زائر اربعین محسوب میشه.
♨️ زمانی که حَجاج ابن یوسف به فرمانروایی رسید، دستور داد عطیه رو دستگیر کنن و به نزدش بیارن.
💢 حجاج رو به عطیه کرد و
➕ گفت: میدونی در زمان حکومت من، بردن اسم علی(ع) جرمه؟
➖ گفت: میدونم.
➕ میدونی در زمان من کسی پسربچه دنیا بیاره و اسم بچهشو علی یا از مشتقات علی بذاره جرمه؟
➖ گفت: میدونم.
➕ میدونستی کسی اگه حتی تو چاردیواری خونهش فضائل علی رو برای خانوادهش بگه، من اون خونه رو بر سرش خراب میکنم؟
➖ گفت: میدونم.
🔴 حجاج با چکمه لگد زد تو صورت عطیه و گفت پس تو غلط میکنی تو این فضا، فضایل علی رو میگی...
صورت عطیه پرخون شد و دماغش شکست.
⚔ حجاج گفت الان میدم صورت و سرتو بتراشن و گردنتو بزنن. عطیه هیچی نگفت...
یه کم که حجاج آرومتر شد، گفت: اما اگه یه کاری بکنی از خونت میگذرم.
♦️ عطیه گفت چه کاری؟
حجاج گفت: روز جمعه، تو شلوغی مسجد، قبل از خطبههای نمازجمعه، بری بالای منبر جلوی همه مردم علی رو لعن کنی.
❗️عطیه گفت باشه این کارو انجام میدم. حجاج گفت واقعا؟
عطیه گفت: بله بالاخره حفظ جون واجبه.
📣 حَجاج دستور داد جارچیها جار بزنن همه جمعه بیان نمازجمعه، که عطیه میخواد علی رو لعن کنه....
‼️ ادامه ماجرای عطیه:
⬅️ تاریخ نوشته: اون روز خونهها خالی از سکنه شده بود و همه اومده بودن نمازجمعه. وقتی عطیه از پلههای منبر میرفت بالا، مردم جیغ میزدن. گریه میکردن که عطیه نکن این کارو.
ما حاضریم به جای تو جون بدیم، تیکه تیکه بشیم ولی تــو این کارو نکنی.
📍عطیه گفت واستین تماشا کنین. رفت بالای منبر...
📌 بعد از حمد و ثنای خدا، فریاد زد و گفت:
پیغمبر فرمود خودم در عرش از خدا شنیدم گفت: عــلیٌ خــیر بــشر...
🔻 علی بهترین بشره، هرکس ابا کنه کافره...
📍و هیچ کس در این جمع مصداق این روایت نیس جز این ملعون، حجاجابنیوسف... این کافره...
🔖 با این سخن عطیه، همه تکبیر گفتند و ذکر علی گرفتند....
✂️ اما...
حجاج دستور داد عطیه رو از منبر کشیدن پایین. موهای سر و محاسنش رو تراشیدن، زبون عطیه رو از پشت سر بیرون کشیدن... سرش رو بریدن و کنار منبر آویزون کردن...
🩸تا یه ماه جارچیها جار میزدن، این پاداش کسیه که در زمان حجاج، بگه:
عــلی خیر بشر...
💌 اینجوری پای علی وایستادن...
📈 الان ما راحت به عنوان شیعه زندگی میکنیم.
الان راحت فضائل علی(ع) رو میگیم...
ولے ڪتڪ هاشو اونا خوردن...
اینجاس که عمیقا از ته دلمون میگیم:
🤲الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب(ع)💚
🟩حکومت عدل مهدوی🟩
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
لشکر فاطمیون هیچ برنامهای برای مبارزه با طالبان ندارد
معاون فرهنگی و رسانهای فاطمیون شایعات رسانههای غربی درباره احتمال حضور فاطمیون در افغانستان و درگیری با طالبان را تکذیب کرد.
به گزارش فارس، «حجت الاسلام گنابادی نژاد» معاون فرهنگی و رسانهای لشکر فاطمیون در گفتوگو با مرکز رسانه فاطمیون نسبت به هجمه برخی رسانهها و انتساب برخی افراد به فاطمیون واکنش نشان داد.
وی اظهارداشت که یکی از مزیتهای لشکر پر افتخار فاطمیون محبت و ارادت به مکتب اهل بیت عصمت و طهارت؛ التزام به اندیشه امام راحل و مقام معظم رهبری و ولایت مطلقه فقیه و انسجام و هماهنگ بودن مجاهدان این لشکر است و مجموعه موفقیتهایی که تاکنون توسط فاطمیون به دست آمده است، مرهون این مزیتها است.
معاون فرهنگی و رسانهای فاطمیون با توجه به هجمه رسانهها و معاندان تصریح کرد: همانطور که از ابتدا تاکنون هیچ گونه تفرقه و چند صدایی و نفوذ در این مجموعه پرافتخار وجود نداشته است از این پس هم نخواهیم داشت بنابراین هر صدای ناهماهنگ از این مجموعه بزرگ قطعا مورد تایید مجاهدان و رزمندگان پر افتخار فاطمیون نیست.
گنابادی نژاد در پاسخ به تلاش غرب برای جنگ روانی و راه انداختن درگیری مذهبی در افغانستان تاکید کرد که با توجه به وحدت عمیق شیعه و سنی در این کشور جنگ روانی مد نظر غربیها حتما با شکست مواجه خواهد شد و مردم افغانستان قطعا به فضل الهی با رسیدن به تفاهم به صلح دائمی خواهند رسید.
وی درباره شایعات رسانههای غربی از احتمال حضور فاطمیون در افغانستان و درگیری با طالبان نیز گفت که اخبار نادرستی در بسیاری موارد از جمله در این باره در فضای مجازی منتشر شد که این موضوع در بیانیه رسمی فاطمیون به صورت جدی تکذیب شد و اعلام شد که این بازی جدید رسانههای آمریکایی – صهیونیستی علیه فاطمیون است.
معاون فرهنگی و رسانهای فاطمیون در ادامه افزود که متاسفانه برخی افراد ناخواسته و ندانسته در حال بازی در زمین دشمن هستند، بنده تکرار می کنم که لشکر فاطمیون هیچ برنامهای برای حضور در افغانستان و مبارزه با طالبان ندارد و از نقشههای شوم دشمنان مطلع و در حال رصد دقیق تحولات است.
گنابادی نژاد درباره رژیم صهیونیستی و هراس از فاطمیون در جبهه مقاومت نیز اظهارداشت که رژیم صهیونیستی از ابتدا به ویژه زمانی که رزمندگان فاطمیون به ۱۵ کیلومتری سرزمینهای اشغالی در منطقه جولان رسیدند متوجه توانایی و قدرت لشکر فاطمیون در میدان نبرد بود و همواره برای ضربه زدن به فاطمیون از شیوههای مختلف از جمله حربه رسانهایی و پشتیبانی از تروریستها، فعالیت میکرد که به لطف خداوند متعال تاکنون موفق نشده است و موفق نخواهد شد.
استکبار ستیزان
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مصر و عربستان دنبال رابطه با ایران هستند؟
کانال تلگرامی کاوش مدیا نوشت:
المیادین مقاله ISRAEL DEFENSE را بررسی میکند:
چرا مصر و عربستان به دنبال از سرگیری روابط با ایران
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
سفر اتباع عربستان به ترکیه جریمه سنگین خواهد داشت
دولت سعودی به اطلاع شهروندان خود رسانده که سفر به برخی کشورها از جمله ترکیه، به دلیل همه گیری کرونا جریمه در برخواهد داشت.
به گزارش فارس، دولت عربستان سعوی به اطلاع شهروندان خود رسانده که سفر به برخی کشورها از جمله «ترکیه» که با شرایط حاد شیوع کرونا دست و پنجه نرم میکنند، جریمه در بر خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری «رویترز» شهروندان عربستانی در صورت مسافرت به کشورهای حاضر در فهرست قرمز از جمله ترکیه با سه سال منوعیت از مسافرت مواجه خواهند شد. یک مقام وزارت کشورعربستان گفت که برخی از شهروندان سعودی که ماه مه بدون اجازه قبلی از مقامها به خارج از کشور سفر کردند نیز مقررات سفر را نقض کردهاند.
این مقام سعودی گفت: «هرکسی که ثابت شود در این ماجرا دخیل است پس از بازگشت مشمول پاسخگویی قانونی و مجازاتهای سنگین خواهد شد و به مدت سه سال از سفر منع خواهد شد».
عربستان سعودی سفر یا ترانزیت به تعدادی از کشورها از جمله افغانستان، آرژانتین، برزیل، مصر، اتیوپی، هند، اندونزی، لبنان، پاکستان، آفریقای جنوبی، ترکیه، ویتنام را ممنوع کرده است.
این مقام سعودی افزود: «وزارت کشور تاکید میکند که شهروندان همچنان از سفر مستقیم یا از طریق کشور دیگر به این کشورها یا هر کشور دیگری که هنوز کنترلی بر همه گیری گونه های جدید کرونا ندارند، منع شدهاند.
عربستان سعودی با حدود ۳۰ میلیون نفر جمعیت، روز سه شنبه ۱۳۷۹ مورد جدید آلودگی به کرونارا ثبت کرد که در مجموع به ۵۲۰۷۷۴ مورد ابتلا و ۸۱۸۹ مرگ تاکنون منجر شده است.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
«حکمرانی کارآمد» برای عبور از زمین سوخته روحانی
دولت آینده باید در پرتو «حکمرانی کارآمد»، پناه و یاور تمامی آنهایی باشد که در طول سالیان گذشته به بهانههای مختلف آسیب دیدهاند و اکنون چشم امید دارند که ...
به گزارش فارس، محمد مجاور شیخان استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی تحت عنوان «حکمرانی کارآمد» برای عبور از زمین سوخته روحانی، نوشت:
آیت الله ابراهیم رییسی در حالی در روزهای آتی سکان دولت را به دست میگیرد که کشور با بحرانهای جدی در عرصههای مختلف روبروست.
حامیان دیروز دولت تدبیر و امید، امروز دیگر توانی برای دفاع از عملکرد فاجعه بار دولت ندارند و تنها میکوشند ضعفهای ساختاری دولت و مسائل فرهنگی کشور را مسبب این وضعیت بشمارند. اما این گونه تبیینها و علت تراشیها، دردی از مردم درمان نکرده و نمیکند. شرایط نابسامان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی این سوال را به ذهن متبادر می سازد که وقتی قسمتی از کشور با بحران آب، بخشی با بحران برق و تمام جامعه با گرانی و تورم دست به گریبان هستند، دولت جدید باید گفتمان خویش را برچه پایهای بنیاد نهد تا بتواند بر مشکلات کلان کشور فائق آید و یا به بیان سادهتر باید گفت که عنصر اصلی یاری گر دولت آینده برای غلبه بر وضعیت کنونی چیست؟
برای پاسخ به سوالاتی از این دست باید ذهن را مجهز به ابزار نظری کرد و با عینک نظریه به مسائل نگریست. جامعه شناسان کارکردگرا و در راس آنها تالکوت پارسونز، عموماً حل مسائل را به چارچوبهای کلان ارجاع میدهند.
این جامعه شناس در رویکرد نظری خود چهار حوزه زیست، اقتصاد، اجتماع (فرهنگ) و سیاست را پیشنهاد مینماید و بر این باور است که تعادل هر جامعهای، به نسبت و ارتباط میان این چهار حوزه بستگی دارد. بنابراین، مطابق این نگاه نظری، برای برخورداری از یک جامعه متعادل باید در تمامی حوزههای مذکور به تفاهم و ارتباط متقابل دست یافت.
حال باید دید جامعه ایران در چه شرایطی قرار دارد و دولت آینده چه چیزی را تحویل خواهد گرفت و در هر یک از این حوزهها، با چه مسائلی روبروست:
۱- حوزه زیستی: این حوزه بیانگر نیازهای اولیه بشری برای برخورداری از محیط مناسب برای زندگی است. طبق آخرین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران، تا تاریخ ۲۵ تیر امسال، مجموع ذخیره آب در سدهای کشور به ۲۴ میلیارد و ۹۵۰ میلیون مترمکعب رسیده است. این میزان که حدود ۴۹ درصد پرشدگی و ۵۱ درصد ظرفیت خالی مخازن سدهای کشور را نشان میدهد، در زمان مشابه پارسال ۳۵ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعب بوده و در ۱۰ ماه گذشته سال آبی جاری میزان خروجی آب از سدهای کشور ، ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعب بیشتر از ورودی آب به مخازن سدها بوده است.
در یک جمله باید گفت که در شرایط کنونی، ذخیره آب سدهای کشور به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است و پیشبینیهای بارش نیز، پاییز پربارانی را برای کشور نوید نمیدهد.
از این رو، دولت آینده در شرایطی کشور را تحویل میگیرد که وضعیت زیست محیطی ناگواری از لحاط ذخیره سدها در کشور حاکم است و نباید از یاد برد که سالها قبل، نظریه پردازان به این جمله اشاره می کردند که جنگها و نزاعهای آتی بشر بر سر آب خواهد بود بنابراین، دولت آینده باید ضمن توجه به این گزاره و اعتراضات مردم خوزستان، با پایان دادن به تصمیم های نابخردانه در حوزه آب و محیط زیست شهروندان ایرانی، طرحی هوشمند و استراتژیک همراه با مدیرانی کارآمد و متخصص برای این عرصه بگمارد تا بر بی تدبیری های دولت فعلی پایان دهد و مردم را به آینده ای روشن امیدوار سازد. .
از منظر برق نیز، طبق آمارهای وزارت نیرو، ۱۰ تا ۱۲ درصد برق تولیدی کشور در مرحله انتقال و توزیع از بین میرود بنابراین تلفات برق در شبکه توزیع کشور، سالانه حدود ۴۰ تراوات ساعت است که این رقم برابر با ۴۳ درصد از کل مصرف برق خانگی در ایران است.
دولت طبق برنامه، طی ۱۰ سال گذشته میبایست سالانه دو میلیارد دلار در نوسازی شبکه برق سرمایهگذاری میکرد، اما این کار را نکرده است و اکنون سالانه چهار میلیارد دلار تلفات برق در شبکه دارد. از این رو، ضعف عملکرد دولت در این عرصه نیز ضررهای بسیاری را متوجه کشور ساخته که جبران این عقب ماندگیها بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود. در این شرایط حاد، کشور دیگر امکان و توان اجتماعی آزمون و خطا با نظام تصمیم سازی متشکل از مدیران کم تحرک و بی برنامه ندارد.
از یاد نباید برد که قاطبه تصمیمهایی که امروز مردم را به روزگاری سخت افکندهاند، اتفاقاً از سوی دولتهایی اتخاذ شده است که بیشترین میزان ادعای کارشناسی را داشتهاند.
افرادی که این تصمیمها را برای کشور گرفته و وضعیت آب و برق کشور را به این مرحله رساندهاند بیش از دیگران بر مدرک تحصیلی خود و اطرافیانشان تاکید داشته و هر انتقادی را در برابر
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
عملکردشان از واپس گرایی و عدم علاقه به پیشرفت مملکت میپنداشتند؛ اما حال که زمان بررسی عملکردها و پاسخگویی رسیده برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی و کارنامه مردود شده خود، ساختار را مقصر دانسته و میخواهند با فرافکنی، ضعفهای مدیریتی خود را پنهان نمایند.
۲- حوزه اقتصاد : دولت تدبیر و امید با شعار مهار تورم بر سر کار آمد اما با تشدید بحران بانکی، افزایش رقابت جنون آمیز بانکها برای سود بانکی بالاتر، مدیریت دستوری عرصه اقتصاد همراه با آشفتگی جریان نقدینگی و ایجاد حفره های غیرکارشناسی برای دست اندازی به منابع ارزی کشور، شاهد جهش دوباره نرخ ارز و رشد تورم شد.
بر اساس آمار رسمی نرخ تورم در پایان سال ۹۹ به ۳۶.۴ درصد رسید که در مقایسه با تورم ۲۱.۸ درصدی سال ۹۰، ۶۶ درصد بالاتر بوده است. واقعیت این است که از منظر اقتصادی، سال ۹۸ یکی از بدترین سالهای اقتصاد ایران از لحاظ افت قدرت خرید خانوار بوده و در این سال مردم، بیش از ۷.۷ درصد توان برآوردن نیازهای اولیه خود را از دست داده انددولت تدبیر و امید، باوجود اطلاع از مشکلات ساختاری اقتصاد ایران نه تنها گامی برای اصلاح ساختاری برنداشت بلکه در برابر آن ایستاد و مشخص نشد که دو لایحه قانون بانک مرکزی و قانون بانکداری به چه نتیجهای منتهی شد.
آمارها اثبات میکند که بازار کشورهای همسایه از پایداری بالایی برای کالاهای ایرانی برخوردار هستند اما سهم ایران از واردات ۱۱۵۰ میلیارد دلاری کشورهای همسایه در سال گذشته تنها ۲۰ میلیارد دلار یا به عبارت دیگر تنها ۱.۸ درصد بوده است.
طی سالهای اخیر بازار کشورهای همسایه به کالاهای صادراتی ترکیه واگذار شده است. در سال گذشته که صادرات ایران به همسایگان به ۱۷.۸ میلیارد دلار کاهش داشته، ترکیه جایگزین ایران شده و با صادرات ۲۶ میلیارد دلاری، نیاز وارداتی کشورهای همسایه را تامین کرده است.
آمارهای اقتصادی را میتوان تا بی نهایت ادامه داد و بر وضعیت اقتصادی کشوری با منابع و پتانسیل های بینظیر اندوهناک شد اما ناگفته پیداست اقتصاد بیمار ایران که در شرایط کرونا، روزهای بسیار سختی را پشت سر میگذارد با شعار و سراب وعدههای دولت روحانی، دچار سکته قلبی شده است و میبایست برای احیاء این بیمار در بستر مرگ، عمل جراحی توسط متخصصانی متعهد و نه دلالان متخصص نما انجام شود.
به راستی که دولت آینده برای احیای این بیمار در شرایط احتضار به دوراندیشی و توانی مضاعف نیاز دارد.
۳- اجتماع : مسائل اجتماعی و فرهنگی که در طول سال ها بر ساختار دولت سایه افکنده می تواند دولت آتی را نیز با مشکلات جدی روبرو سازد. فرهنگ بروکراتیک کند و ناتوان کشور توانایی پاسخگویی به شهروندان را ندارد. علاوه بر این، فرهنگ کارمندی و دریافت حقوق از دولت نیز بار دیگری است که نقش مهمی در کند شدن ساختارها ایفا می کند. این ساختارهای ناکارآمد نیاز به بازمهندسی دارند و باید به طور جدی در ماهیت آنها بازاندیشی کرد. بسیاری از کمیتهها، گروهها و ... در ادارات دولتی قابل اضمحلال هستند و حذف آنها هیچ مشکلی ایجاد نمیکند.
ارتباط میان بدنه کارشناسی و رأس ساختار اداری کشور نیز در برخی از موارد کاملاً قطع است که نیاز به بازبینی و بازطراحی این ساختارها را بیش از پیش جدی میسازد. واقعیت این است که ادارات و سازمانهای ایرانی دچار دفرمه شدن ساختاری و روزمرگی بیهوده گشتهاند که در دور تسلسلی باطل، آنها را از برآوردن نیازهای مردم ناتوان ساخته است.
این ادارات برای رفع مشکلات افراد ایجاد شدهاند اما تنها کاری که از آنها بر نمیآید همین حل مشکل است و اساساً به محلی برای امرار معاش عدهای و پست و مقام گرفتن دیگران تبدیل شده است.
دولت آینده اگر بر محورهای «کارآمدی» و «تحول» بنیاد نهاده شود، این فرصت را برای تغییرات ساختاری ایجاد مینماید و میتواند رضایت هر چه بیشتر شهروندان و تصحیح فرهنگ غلط به یادگار مانده از گذشته را به سرانجام رساند. امری که دولتهای قبل از انجام آن عاجز بوده و تنها بر بدنه سنگین اجرایی کشور افزودند. و در این میان، دولت روحانی بیشترین ساختارسازی های ناکارآمد را برای جانمایی افراد وابسته به خود ایجاد نموده که برچیده شدن این دکانها، امری ضروری است که میتواند مردم را از دست غول بوروکراسی چیره شده بر پیکره دولت نجات دهد.
۴- سیاست: دولت آینده برآمده از مردمی است که به تغییر در حوزه سیاست کشور رای دادهاند. روزگاری دولت تدبیر و امید با مفهوم هایی مانند صحبت با کدخدا و گفتگو با رییس بزرگ، درب باغ سبزی را به روی مردم گشود که نتیجه عملی آن چیزی جز برجام پیچ در پیچ نبود. نهایت گفتگوها، نشستها، امضاها و آمد و شدها در عمل نه تنها هیچ تاثیرمثبتی بر روی زندگی شهروندان نداشت بلکه با تشدید تحریمها و کاهش فروش نفت، شرایط زندگی را برای مردم سخت تر از قبل کرد.
ادامه دارد👇