انصارالله یمن: با ائتلافی از خطرناکترین اراذل و اشرار بینالمللی مواجه هستیم
سخنگوی رسمی جنبش انصارالله، ائتلاف سعودی-آمریکایی را که در حال جنایت در یمن هستند «ائتلاف اشرار» خواند و گفت: «ایستادگی و مقاومت ملت یمن در برابر خطرناکترین ائتلافی که اشرار جهان را دور هم جمع کرده است، تاثیر مثبتی بر تمام منطقه دارد.»
تجاوز ائتلاف سعودی- آمریکایی به بندر راهبردی الحدیده با شکست مواجه شده است. این در حالی است که در برابر مردم یمن جبههای از سعودی ها، اماراتیها، آمریکاییها، فرانسویها، انگلیسیها و بسیاری از گروه های تروریستی وجود دارد. این مهم را سخنگوی انصارالله نیز تایید کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، «محمد عبدالسلام» سخنگوی انصارالله اعلام کرد: «یمن در برابر خطرناکترین ائتلافی که اشرار جهان را در خود جمع کرده است، ایستادگی و مقاومت میکند که تاثیر مثبتی بر تمام منطقه خواهد گذاشت. ایستادگی و مقاومت یمن در رویارویی با خطرناکترین ائتلاف اشرار جهان تاثیر مثبتی نه تنها بر مسئله فلسطین بلکه بر تمام منطقه خواهد گذاشت.»
به گفته عبدالسلام، ملتهای منطقه، از ملت یمن قدردانی خواهند کرد، زیرا این مـلتها را از شر گردنکشی سعودی، صهیونیستی آمریکایی دور نگه داشت و اگر این مقاومت نبود، این گردنکشی و زورگویی تشدید و بدتر از وضعیت کنونی میشد. روز سهشنبه نیز یکی از فرماندهان ائتلاف سعودی جزئیاتی از وحشیگری نیروهای متجاوز آتش زدن جنازهها را افشا و بر «شرور» بودن این ائتلاف مهر تایید زد.
از سوی دیگر مردم یمن با برگزاری تظاهرات در صنعا پایتخت این کشور و همچنین در بندر الحدیده تجاوز نظامی آل سعود و نیروهای تحت امر آن را محکوم کردند. تظاهرکنندگان ضمن تقبیح حملات و بمبارانهای نیروهای سعودی و اماراتی علیه مناطق مسکونی و کشتار غیر نظامیان در یمن، خواستار پایان فوری حملات به بندر الحدیده شدند.
آل سعود در صدر لیست ناقضان حقوق کودکان
خبر دیگر اینکه، سازمان ملل با گنجاندن دوباره نام عربستان در فهرست سیاه ناقضان حقوق کودکان، اعلام کرد حدود 1300 کودک یمنی کشته یا دچار نقص عضو شدهاند که بیشترشان قربانی حملات هوایی ائتلاف متجاوز عربی بودهاند. آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، با انتشار بیانیهای، علاوه بر ائتلاف عربستان، نیروهای دولت فراری یمن، نیروهای موسوم به کمربند امنیتی و گروه القاعده را نیزدر فهرست سیاه کشورها و گروههای ناقض حقوق کودکان قرار داد. اگرچه وی برای راضی نگه داشتن ریاض و حفظ کمکهای نقدی این رژیم انصارالله یمن را هم بینصیب نگذاشت و تلاش کرد آنها را هم مقصر این وضع جلوه دهد.
🌹روزمان را با قرآن آغاز کنیم😊
⭕ افشاگری فتنه جویان و توطئه گران از شاخصه های انقلابیگری است.
إِنَّمَا السَّبِيلُ عَلَى الَّذِينَ يَظْلِمُونَ النَّاسَ وَ يَبْغُونَ فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ أُولئِكَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ (42/ شوری)
مجازات بر کسانی است که به مردم ستم میکنند و در زمین به ناحق ظلم روا میدارند؛ برای آنان عذاب دردناکی است!
✅ نكته:
قرآن كريم «بغى» رامربوط به فتنه جویان ؛ توطئه گران و استعمارگران می داند.
✅ پیامها:
1- تجاوز به حقوق مردم ناروا و سزاوار پيگيرى و مؤاخذه است.
«إِنَّمَا السَّبِيلُ عَلَى الَّذِينَ يَظْلِمُونَ النَّاسَ»
2- ظلمى را بايد افشا كرد كه رنگ فتنه و فساد و جنبه اجتماعى داشته باشد.
«يَظْلِمُونَ النَّاسَ وَ يَبْغُونَ فِي الْأَرْضِ»
3- گرچه وظيفه انقلابیون در دنيا افشاگرى و رسوا کردن فتنه گران است ولى خداوند هم به حساب ظالمان خواهد رسيد.
«لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ»
🔴 نظریه:
وضعیت نابسامان اقتصادی علی رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقتصاد مقاومتی و درون زا و حمایت از کالای ایرانی ؛ هر روز به وضعیت بدتری می رسد مردم عزیز و صبور ایران اسلامی مخصوصا طبقات ضعیف جامعه به طور شدیدی مورد فشار و اذیت قرار گرفته اند.
دلار نزدیک به ۱۰ هزار تومان رسیده است و سکه نزدیک است به مرز ۳ میلیون تومان برسد. وضعیت آب شهرهای مظلوم جنوب کشورمان به بحران رسیده است.
طبق آیه ۴۲ شوری این روند فعلی ، مصداق ظلم به مردم مظلوم و صبور ؛مومن و انقلابی ایران اسلامی می باشد و خدای متعال وعده عذاب دردناک برآن مقرر داشته است.
انتظار مردم بویژه از دستگاه قضا این است این هشدارها ی قرآنی را جدی بگیرند.
اجرای مجازات اخلال گران اقتصادی حداقل انتظاری است که از دستگاه قضا می رود و باید خیلی پیشتر از این با شناسایی عوامل دولتی و غیر دولتی اختلال در بازار ارز و طلا و خودرو و محاکمه و مجازات آنان، برخورد می شد.
سزاوار است قوای سه گانه و همه دست اندرکاران ؛ مسائل معیشتی محرومین ومستضعفین این صاحبان اصلی انقلاب را در اولویت اول قرار دهند وحل این مشکلات ممکن نخواهد شد مگر با اقدام انقلابی .
دستگاه قضا باید با مختلکنندگان امنیت اقتصادی برخورد کند
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح چهارشنبه در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با اشاره به مسئولیتهای سنگین و حاکمیتی دستگاه قضا تأکید کردند: قوه قضائیه باید «مظهر عدالت» و «ملجأ مورد اطمینان و پناهگاه آرامشبخش مردم» برای احقاق حقوق فردی و عمومی باشد و اعتماد افکار عمومی را با تبلیغ درست یعنی انعکاس هنرمندانه و مؤثر واقعیات و عملکرد دستگاه قضایی و نیز حرکت و تحول مستمر درونی بهدست آورد.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود، ضمن تبریک روز و هفته قوه قضائیه و همچنین تشکر از گزارش جامع و کامل آیتالله آملی لاریجانی درخصوص عملکرد این قوه، نامگذاری هفتهای به نام دستگاه قضایی را در سالروز شهادت آیتالله بهشتی همانند بسیاری از مناسبتهای تقویمی نظام اسلامی، شهادتبنیان و بر پایه فداکاری در راه خدا خواندند و گفتند: این موضوع، وظایف و انتظارات از قوه قضائیه را از یک مجموعه اداری صرف فراتر میبرد و جهاد همهجانبه و ایثار و ازخودگذشتگی برای رسیدن به اهداف عالی را سرلوحه این دستگاه قرار میدهد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای با قدردانی از رئیس، مسئولان و بدنه قوه قضائیه، وظیفه این قوه را حاکمیتی و بسیار حساس دانستند و افزودند: اگر دستگاه قضایی در ادای وظایف خود یعنی «قضاوت، پایان دادن به اختلافها و نزاعها و مجازات متخلفان از قانون» بهخوبی عمل کند، مردم از حاکمیت، خرسند و راضی خواهند بود و اگر وظایف، ناقص و بد انجام شوند، مردم از حاکمیت، ناخرسند خواهند
شد.
ایشان اجرای صحیح و قاطعانه وظایف دستگاه قضایی را در زندگی مردم دارای تأثیرات فراوان برشمردند و خاطرنشان کردند: همانگونه که بارها تأکید شده، قوه قضائیه باید مظهر عدالت و پناهگاه ملت باشد و مردم اطمینانخاطر داشته باشند که هر جا با مظلمه یا تخلفی از قانون مواجه شدند، با مراجعه به دستگاه قضایی میتوانند حق خود را با آسودگی خاطر بگیرند.
رهبر انقلاب اسلامی، ورود دستگاه قضایی در موضوعات مرتبط با حقوق عامه و مسائل زندگی روزمره مردم را از وظایف مهم این دستگاه دانستند و گفتند: باید در مردم این اطمینان بهوجود آید که در موارد مربوط به حقوق عامه، اگر به مراجع قضایی مراجعه کنند، حقوق آنها احیا خواهد شد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای همچنین لازمه تحول در دستگاه قضایی را تعیین شاخصهای دقیق و زمانبندی دانستند و تأکید کردند: تحول، بهصورت تدریجی امکانپذیر نیست و باید، سریع و با شتاب مناسب باشد تا خود را نشان دهد.
ایشان با اشاره به موضوع مهم افکار عمومی و لزوم جلب اعتماد مردم و ضعف قوه قضائیه در این بخش، افزودند: ما باید در مقابل دشمن و بدخواه و توطئهگر و تهمتزن با قاطعیت عمل کنیم اما در مقابلِ مردم باید با تواضع و دلسوزی و محبت وارد شد و با آنان تفاهم کرد تا بتوان اعتماد افکار عمومی را جلب کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، جلب افکار عمومی و اعتمادسازی را از کارهای اساسی همه دستگاهها بهویژه دستگاه قضایی و ضابطان آن دانستند و گفتند: اعتمادسازی نیازمند دو رکن اصلی است، یکی کار عملی و دیگری تبلیغات.
اول دم خروسها را پنهان میکردی بعداً ژست حمایت از روحانی میگرفتی
صادق زیباکلام با بیان اینکه واقعا روحانی تمام شده، مدعی شد بخش انتصابی حاکمیت نمیگذارد دولت کار کند.
وی که به تازگی به خاطر حمایت از بهائیان و دراویش داعشی در آلمان جایزه گرفت، به سایت فرارو گفت: من قبول دارم که دولت آقای روحانی طی یک سال گذشته بدون اشکال نبوده و قطعا در بعضی جاها تصمیمات اشتباه گرفته یا اقداماتی که باید انجام میداد را انجام نداده یا وزرایش آن طور که انتظار میرفت انتخاب نشدند. اما باور دارم که دعوا و مشکل اصلی امروز کشور به واسطه این اتفاقات نبوده. مثلا به خاطر اینکه شورای شهر تهران کمکاری کرده مردم با مشکل مواجه نشدهاند یا اینکه دولت وزرایش را خوب انتخاب نکرده زمینهساز این مسائل نشده است. آنچه که موجب بروز مشکلات اخیر و این وضع فلجکننده اقتصاد کشور شده، این است که بخش انتصابی نمیتواند تحمل کند که بخشی از حاکمیت و قدرت در اختیارش باشد.»
وی افزود: «بنابراین اگر قرار باشد تندروها به این سؤال که میخواهند با دولت آقای روحانی چه کنند، حقیقت را بگویند، میگویند که حتی نمیخواهند سر به تن دولت آقای روحانی باشد. به همین دلیل است که طی یک سال گذشته خودشان را به زمین و زمان زدهاند که بتوانند دولت را فلج کنند و به بنبست بکشانند. البته حساب و کتابشان هم کاملا درست است. زیرا اگر دولت آقای روحانی به طور کامل فلج شود و آقای روحانی استعفا دهند، با توجه به نارضایتی گستردهای که بین آن 24 میلیون نفری که به ایشان رای دادهاند به وجود آمده، در انتخابات زودرسی که برگزار میشود، هر کسی کاندید جریان تندرو باشد، آن 16 میلیون رای آقای رئیسی را به دست میآورد و علاوه بر آن چند میلیون هم آرای سرگردان در کشور است که الان از رای به آقای روحانی هم پشیمان هستند و احتمالا آنها را هم جذب میکند و به احتمال زیاد با رای 20 میلیونی رئیسجمهور میشود. یعنی اگر همین فردا انتخابات برگزار شود، نامزد جریان تندرو با 20 میلیون رای پیروز میدان خواهد شد.
وی در ادامه سناریوسازی خود میگوید: سؤال من از تندروها این است که بعد از این چه میکنید؟ زیرا مشکل شما الان روحانی نیست. «روحانی که تمام شد. نه روحانی مانده است و نه دولت تدبیر و امیدی. شما نشان دادید که 24 میلیون رای عملا ذرهای ارزش و اهمیت ندارد و همه را در سطل زباله ریختید. اما حالا با ترامپ چه خواهید کرد؟»
درباره این داستانسرایی چند نکته قابل تأمل است. نخست اینکه کسی که در آلمان از جنایت دراویش در خیابان پاسداران دفاع کرد و برای گروهک صهیونیستی و انگلیسی بهائیت مظلومنمایی نمود و به تبرئه عباس امیرانتظام جاسوس نشاندار آمریکا پرداخت، قطعا نمیتواند دلسوز دولت جمهوری اسلامی باشد.
ثانیا امثال زیباکلام متهم اول وضعیت اقتصادی نابسامان هستند. آنها آدرس تسلیمطلبی در مقابل آمریکا را 5 سال پیش دادند و با حمایت انبوه رسانههای صهیونیسم و استکبار، مدعی شدند آمریکاییها اهل معامله و توافق و احترام گذاشتن هستند اما جمهوری اسلامی به خاطر روحیه ماجراجویی 30 سال کشور را از موهبت تعامل و توافق با شیطان بزرگ محروم کرده است. عایدی نسخه که آنها پیچیدند و پوست خربزهای که طیف غربگرا یا ماموریتدار زیر پای دولت گذاشتند، به هم ریختن اقتصاد و بازار از خرداد گذشته(یک سال قبل از خروج ترامپ از برجام) بود. بنابراین امثال زیباکلام خیال میکنند با بازسازی دوقطبی نخنمای نهادهای انتصابی و انتخابی میتوانند خیانت خود به کشور را لاپوشانی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدم به قدم به سمت فروش صنعت موشکی!
📌 مشاور وزیر سابق ارتباطات در جلسات رسمی صریحا گفت:صنعت #هوافضا به ما چه ربطی دارد؟ ما صنعت فضا نمیخواهیم!