eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
کانادا، چند کشور از جمله ایران را «تهدید سایبری» اعلام کرد 🔹سازمانی که مسئولیت شنود ارتباطات الکترونیک در کانادا است روز چهارشنبه از چند کشور از جمله ایران به عنوان اصلی‌ترین تهدیدهای سایبری نام برد.
تکذیب یک خبر؛ اخیرا برخی افراد سودجو و کلاهبردار با روش متقلبانه و با انتشار خبر و لینکی در فضای مجازی با موضوع "مجوز پلیس راهور به اساتید و پزشکان در ساعت محدودیت عبورومرور" سعی در اخذ اطلاعات به صورت غیر قانونی دارند. پلیس راهور ناجا ضمن تکذیب این موضوع اعلام کرد اساتید و پزشکان عزیز به چنین اخباری توجه نکنند و اطلاعات شخصی و سازمانی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند. قرارگاه سایبری پلیس فتا مازندران
کلاه ایمنی هوشمند بعد از تصادف درخواست کمک می‌کند یک شرکت تجاری در تگزاس از تولید کلاه ایمنی جدیدی خبر داده که بعد از وقوع تصادف به‌طور خودکار متوجه موضوع شده و با شماره از قبل تعیین‌شده تماس می‌گیرد. این کلاه ایمنی که توسط شرکت کوئین دیساین تولیدشده، از فیبر کربنی تولیدشده و به‌خصوص برای استفاده موتورسیکلت‌سواران مناسب است. در درون این کلاه از سیستم بلوتوث نیز استفاده‌شده است. این کلاه ایمنی همچنین دارای یک روکش کشویی داخلی است که با بالا و پایین کشیدن آن می‌توان از چهره در برابر آفتاب حفاظت کرد. برای استفاده از سیستم بلوتوث این کلاه ایمنی یک صفحه کنترل کوچک در سمت چپ آن قرارگرفته که پنج دکمه کوچک بر روی آن قرار دارد. شارژ این کلاه ایمنی هم از طریق شارژر یو اس بی‌صورت می‌گیرد. در صورت وقوع تصادف و کشف این مسئله توسط حسگرهای کلاه ایمنی مذکور پیامک، ایمیل یا تماس با شماره از قبل مشخص‌شده انجام می‌شود. وزن این کلاه ۱۷۵۰ گرم و قیمت آن ۶۹۹ دلار است.
🌐 راهبردپژوهی/ نفرت‌پراکنی در عصر فضای مجازی؛ ترامپ و رسانه‌های اجتماعی 📱 در جهانِ امروز روندهای اینترنتی بخصوص در حوزه رسانه‌های جمعی و شبکه‌های اجتماعی عاملی نه صرفاً اثرگذار، بلکه عاملی تعیین‌کننده است که می‌تواند نتایجِ بسیاری از معادلات را تغییر دهد. در پژوهش ذیل موسسه بروکینز از دریچه همین اهمیت واردِ بررسی آثار توییت‌های رئیس‌جمهور ایالات‌متحده بر یکی از وجوه اینترنت پرداخته است. 💡 برای مطالعه مشروح این مقاله بر روی پیوند زیر کلیک کنید. b2n.ir/421849
تبلیغ اینستاگرام در صداوسیما؛ ممنوع معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی بابیان اینکه ما در حوزه حضور پیام‌رسان‌های بومی در رسانه ملی ضعف داریم و در حال پیگیری این موضوع هستیم، اظهار داشت: در این فضا ملاحظاتی وجود دارد که رسانه ملی باید به آن توجه کند. وی گفت: سازمان صداوسیما مطابق با بند مصوب سند حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، در این جهت مسئولیت دارد و ما در تلاش هستیم که سازوکار دقیق و روشنی برای پیام‌رسان‌های بومی تعیین شود تا هم بتوانند با یک شرایط مطلوب مستقیماً خودشان را در رسانه ملی تبلیغ کنند و هم در برنامه‌ها، کارها و فعالیت‌هایی که رسانه ملی قصد دارد بینندگان را به یک شبکه در فضای مجازی ارجاع دهد، از ظرفیت پیام‌رسان‌های داخلی استفاده کند. معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: تاکیدمان این است که پیام‌رسان‌های خارجی که فاقد مجوز هستند و هیچ تعامل و همکاری با کشور ندارند، در اولویت تبلیغ در تلویزیون به‌هیچ‌عنوان نباشند. وی با اشاره به اقدام سازمان صداوسیما در هدایت کاربران به سمت شبکه اجتماعی اینستاگرام گفت: ما در مرکز ملی فضای مجازی، مخالفت خود را با این اقدام سازمان صداوسیما در قالب ارسال ابلاغیه‌ای به این سازمان اعلام کردیم و پیگیر موضوع بوده و جلسات مشترکی نیز با سازمان صداوسیما داشته‌ایم. خوراکیان افزود: به‌شدت دنبال این هستیم که هم پیام‌رسان‌های خارجی در برنامه‌های رسانه ملی معرفی نشوند و هم‌ظرفیت برای استفاده پیام‌رسان‌های بومی از این فضا، فراهم شود. وی ادامه داد: برای صداوسیما هم مسئله قابل‌توجهی خواهد بود که پیام‌رسان بومی را معرفی کند. چراکه وقتی پیام‌رسان خارجی را معرفی می‌کند نمی‌تواند درآمدی داشته باشد اما برخی از پیام‌رسان‌های داخلی حتی حاضر هستند برای تبلیغ در رسانه ملی، مشارکت مالی داشته باشند. معاون مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما این موضوع را به‌صورت مکتوب به صداوسیما ابلاغ کرده و اعلام کردیم که با تبلیغ اینستاگرام به این شکل مخالف هستیم. در این راستا عنوان شد که پیشنهاد و توصیه ما این است که مبتنی بر سند پیام‌رسان‌های اجتماعی مصوب شورای عالی فضای مجازی، زمینه برای تبلیغ پیام‌رسان‌های داخلی در رسانه ملی فراهم شود. امیدواریم این اتفاق بیافتد.
هدایت شده از سواد سایبری
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕹🎮دانش‌آموزان امروز، بازی‌سازان فردا 🎬 مدرسه‌ای برای تمام دانش‌آموزان علاقمند به بازی‌سازی در سراسر ایران
هدایت شده از سواد سایبری
25.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دهم مجموعه مرورگر بازی رایانه ای مناسب سن فرزندمان را چگونه شناسائی کنیم؟ / آشنائی با نظام رده بندی سنی بازی های رایانه ای
واتس آپ در آخرین آپدیت خود ویژگی خود حذف شوندگی پیام را اضافه کرده است. در صورت انتخاب شما پیام های ارسالی بعد از گذشت هفت روز بطور اتوماتیک پاک خواهند شد. البته ویژگی خود حذف شوندگی پیام شامل پیام های قبلی ارسال شده نخواهد بود. اما سوال اینجاست که این ویژگی تضمین کننده پاک شدن ردپای دیجیتالی ما در واتس آپ خواهد بود؟ پاسخ این است:"حتما خیر" چرا؟ این ویژگی واتس آپ را به هیچ عنوان نمی توان با خود حذف شوندگی پیام در چت مخفی(secret chat) تلگرام مقایسه کرد. شما در چت مخفی تلگرام با مکالمه ای مواجهید که قابلیت فوروارد کردن ندارد, در گالری ذخیره نمی شود ,تنها در ابزار اصلی قابل مشاهده است و نهایتا در صورتیکه از آن اسکرین شات گرفته شود,تلگرام شما را از این موضوع مطلع خواهد کرد. اما هیچ یک از این ویژگی ها در واتس آپ وجود ندارد . بنابرای ممکن است دقیقا در همان زمان که کاربر با خیال آسوده از خود حذف شونده بودن پیام ,دست خود را در ارسال محتوا باز می بیند : الف)از آن اسکرین شات بگیرد ب)آن را به شخص ثالثی که ویژگی خود حذف شوندگی را فعال نکرده(یا حساب کاربری خودش)فوروارد کند همه این موارد را در کنار این موضوع قرار دهید که بر اساس تنظیمات پیش فرض واتس آپ, تمام تصاویر ارسالی از طرف کاربران دیگر بطور اتوماتیک در ابزار هوشمند ما ذخیره خواهد شد (مگر اینکه این تنظیمات را تغییر داده باشیم) با توضیحات فوق واضح است که این قابلیت جدید واتس آپ هیچ تاثیری در حذف ردپای دیجیتال ما نخواهد داشت و تنها برای گفتگو با افرادی کاربرد دارد که به آنها اعتماد داریم؟؟؟!!! همانند گذشته باید مراقب رعایت اصل " تفکر قبل از انتشار" باشیم
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولف دوبلی نویسنده کتاب «اخبار را دنبال نکنید» درباره این کتاب سخن می‌گوید. از اینکه اخبار چه بلایی سر ما می آورد؟ چگونه میان حقایق و اخبار جعلی، سناریوهای ساختگی و گمراه‌کننده، که به طور هدفمند در بنگاه‌های خبری مهندسی می‌شوند، تفکیک و تمایز قایل شویم و چطور از شر سیاه‌چاله‌های خبر، که وقت مفید و انرژی حیاتی زندگی ما را می‌بلعند، خلاص شویم.
فعال کردن قابلیت Https-Only در مرورگر موزیلا فایرفاکس: مرورگر فایرفاکس قابلیتی با عنوان Https-Only دارد که باعث افزایش امنیت دسترسی به صفحات وب می‌شود. در صورتی که این قابلیت را فعال کنید مرورگر فقط وب‌سایت‌های HTTPS را نمایش خواهد داد . برای فعال کردن این قابلیت ابتدا روی منوی همبرگری که در بالای صفحه گوشه سمت راست قرار دارد کلیک کنید. از منوی باز شده گزینه Options را انتخاب کنید. روی گزینه Privacy & Security در منوی کناری کلیک کنید. در صفحه Browser Privacy صفحه را به سمت پایین بکشید و قسمت HTTPS-Only را پیدا کنید. روی گزینه Enable Https-Only کلیک کنید. سپس این برگه را ببندید. با فعال کردن این قابلیت در صورتی که بخواهید وب‌سایتی را مشاهده کنید که در آدرس آن عبارت HTTP وجود داشته باشد اما از پروتکل HTTPS نیز پشتیبانی کند، در این صورت نسخه تحت HTTPS وب‌سایت برای شما باز خواهد شد. اگر وب‌سایت از نسخه HTTPS پشتیبانی نکند، برای شما یک پیغام خطا روی صفحه نمایش داده می‌شود اگر بخشی از وب‌سایت تحت پوشش پروتکل HTTPS قرار گرفته باشد در این صورت بخش‌هایی از وب‌سایت که تحت پوشش این پروتکل نیستند نیز با پروتکل HTTPS نمایش داده می‌شود. البته شما می‌توانید قابلیت Https-Only را در مرورگر فایرفاکس به صورت موقتی غیرفعال کنید. برای این کار روی نوار آدرس خود روی آیکون قفل کلیک کنید. در منوی باز شده روی گزینه Https-Only Mode کلیک کنید و سپس گزینه off temporarily را انتخاب کنید. اگر می خواهید برای همیشه قابلیت Https-Only را غیرفعال کنید گزینه Off را انتخاب کنید.
✅ نگاهی به مصاحبه اخیر باراک اوباما 📱 اینترنت تهدیدی برای دموکراسی ✳ در این نوشتار به بررسی بخشی از اظهارات باراک اوباما در تازه‌ترین مصاحبه او با جفری گلدبرگ سردبیر روزنامه آتلانتیک پرداخته شده. او در بخشی از این مصاحبه مجددا به ابراز نگرانی خود در این خصوص می‌پردازد. 💡برای مطالعه مشروح این یادداشت بر روی پیوند زیر کلیک کنید: b2n.ir/785925
انگلیس نیروی سایبری ملی خود را تاسیس کرد انگلیس نیروی ملی سایبری خود را تاسیس کرد. این نیرو قادر به مقابله با اقدامات کشورهای مهاجم، گروه‌های تروریستی، شبکه‌های جرایم سازمان یافته و حلقه‌های بین‌المللی آزارگران کودک است. در حقیقت نیروی سایبری ملی انگلیس متشکل از مرکز ملی امنیت سایبری، ستاد ارتباطات دولت (GCHQ)، آزمایشگاه علوم و فناوری دفاعی و ارتش انگلیس است. هدف این سازمان فراهم کردن کمک‌های پیشرفته فناورانه برای عملیات‌های مختلف جنگی زمینی گرفته تا مقابله با استفاده از اینترنت برای کودک آزاری است. به گفته مقامات دفاعی و اطلاعات انگلیس، با توجه به تهدیدهای حوزه سایبری، نیاز برای ایجاد چنین نیروی متمرکزی افزایش یافته است. طی ۶ ماه گذشته حملات سایبری علیه زیربنای استراتژیک و تلاش برای هک تحقیقات درباره کووید ۱۹ در انگلیس افزایش یافته است. از سوی دیگر انتشار اخبار جعلی نیز وسیع‌تر شده است. همچنین به گفته ژنرال پاتریک ساندرز رئیس فرماندهی استراتژیک انگلیس ارتش این کشور ماهانه با ۱۸۰ حمله سایبری دست و پنجه نرم می‌کند. پیش بینی می‌شود نیروی سایبری انگلیس با ۳ هزار پرسنل فعالیت خود را آغاز کند اما تعداد مقرهای آن در سراسر کشور افزایش می‌یابد.