eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
✨چت‌بات بارد به جیمیل، داکس و گوگل درایو افزوده شد 🔹با این قابلیت جدید می‌توانید از بارد بخواهید کارهایی مانند یافتن و خلاصه کردن محتوای یک ایمیل یا حتی هایلایت کردن مهمترین نکات سندی که در Drive ذخیره کرده‌اید را انجام دهد. 🔸در حالی که دسترسی بارد به ایمیل و اسناد شخصی کاربران باعث ایجاد نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی و استفاده از داده‌ها می‌شود، گوگل می‌گوید از این اطلاعات برای آموزش مدل عمومی بارد استفاده نکرده و بازبین‌های انسانی هم به این محتواها دسترسی نخواهند داشت. 🔻همچنین کاربران الزامی به فعال سازی این قابلیت ندارند و برای استفاده، لازم است مجوز جداگانه ای به گوگل بدهید؛ البته می‌توانید هر زمان که بخواهید آن را غیرفعال کنید. 🔸جک کراچیک، مدیر محصول بارد، توضیح داده که می‌توانید با بارد مستقیماً در جیمیل خود جستجو کنید، به عنوان مثال بپرسید: «ایمیل من را برای اطلاعات مربوط به پرواز آینده بررسی کن».
رویترز گزارش تحقیقی مفصلی در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در ساخت سلاح و تجهیزات نظامی تهیه کرده که نشان می‌دهد موازنه قدرت در آینده را همین هوش مصنوعی در اختیار دارد. چین و آمریکا که مدت‌هاست به عنوان دو ابرقدرت و دو اقتصاد بزرگ جهانی با یکدیگر درگیر تنش‌های غیرفیزیکی شده‌اند، سعی دارند به کمک هوش مصنوعی، قدرت آینده را در اختیار خود بگیرند. واقعیت این است که هوش مصنوعی وارد همه عرصه‌ها و جنبه‌های زندگی انسان‌ها شده، از تاکسی‌های خودران گرفته تا انجام تراکنش‌های مالی. حالا نوبت به ساخت تجهیزات نظامی رسیده تا هوش مصنوعی در آن ورود کند. چین و آمریکا هر دو می‌دانند که با دستیابی به هوش مصنوعیِ نظامی می‌توانند سیاست جهانی را مطابق میل خود شکل دهند و در عین حال، نظم اقتصادی جهان را تعیین کنند. طبق گزارش رویتر، بخش هوش مصنوعی نظامی وابستگی زیادی به فناوری‌های نرم‌افزاری دارد که به سرعت در حال تغییر است. در نتیجه در آینده شاهد تغییرات قابل ملاحظه‌ای در این زمینه خواهیم بود. در حال حاضر ساخت پهپادهای بدون سرنشین و حتی زیردریایی‌هایی که کسی در آن نیست و می‌تواند اطلاعات را به دست فرماندهان جنگی برساند، انقلابی بزرگ در دنیای نظامی و جنگی ایفا کرده که هم‌تراز با انقلابی است که ساخت بمب هسته‌ای زمانی نه چندان دور ایجاد کرده بود. به عبارت دیگر، هوش مصنوعی به لحاظ اهمیت، هم‌سطح بمب هسته‌ای شده است. در حال حاضر نمی‌توان گفت کدام طرف از ابرقدرت‌ها یعنی چین یا آمریکا در زمینه هوش مصنوعی نظامی پیروز است. آمریکا مهد فناوری‌های پیشرفته جهان است؛ اما چین هم اطلاعاتش را در این زمینه فاش نمی‌کند و مخفیانه کارها را پیش می‌برد. به همین دلیل، هنوز نمی‌توان با قاطعیت گفت کدام طرف ارتش هوش مصنوعی آینده را در اختیار خواهد داشت که سلطه بر جهان را هم رقم بزند.
1.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنامه جدید فرماندهی عملیات ویژه نیروی هوایی آمریکا برای پهپادهای شکارچی قاتل: parsine.com/003Xfv
اپل یک قابلیت امنیتی جدید روی جعبه‌های آیفون 15 اضافه کرده که از طریق آن اصالت دستگاه راحت‌تر تایید می‌شود. جزییات این قابلیت که از آن تحت عنوان واترمارک یاد میشود ، هنوز اعلام نشده؛ البته این موضوع منطقی به نظر می‌رسد چرا که اعلام توضیحات دقیق در واقع در حکم دادن سرنخ به هکرهاست. آنها از همین حالا در حال کپی کردن این سیستم هستند و زیاد طول نمی‌کشد که نمونه‌های تقلبی این واترمارک‌ها نیز در بازار دیده شود. ویدیویی که از این قابلیت منتشر شده نشان می‌دهد این واترمارک‌ که در پشت جعبه‌ آیفون ۱۵ قرار گرفته و تنها زیر نور فرابنفش قابل دیدن است، ظاهرا یک QR کد است که با اسکن شدن می‌تواند نشان دهد که جعبه محصول، واقعا به شرکت اپل تعلق دارد یا خیر.
جزییات دارایی‌های گروه هکری لازاروس منتشر شد؛ کره شمالی چه مقدار بیت کوین دارد؟ https://ramzarz.news/news/80980/
چگونه مانع استفاده برنامه‌های اندرویدی از اینترنت در پس‌زمینه گوشی شویم؟ isna.ir/xdPDNB
تلگرام به «سوپراپلیکیشن» تبدیل می‌شود 🔹تلگرام ظرف ماه‌های اخیر تلاش میکند با الگوگرفتن از تجربه وی‌چت ، به یک سوپراپلیکیشن تبدیل شود؛ سوپراپلیکیشن‌ها، سرویس‌های متنوعی را بصورت یک‌جا ارائه می‌دهند تا کاربران از استفاده نرم‌افزارهای دیگر بی‌نیاز شوند. 🔹 تلگرام مشغول کار روی طراحی پلتفرمی است که به توسعه‌دهندگان متفرقه امکان می‌دهد مینی‌اپلیکیشن برای تعامل با کاربران بسازند (از بازی‌ها گرفته تا اپلیکیشن‌های رستورانی و موارد دیگر). 🔹 وی‌چت در چین و روبیکا و اسنپ در ایران جزو نمونه‌های شناخته‌شده‌ی سوپراپلیکیشن ها هستند.
‏وزارت اقتصاد از دو وکیل دادگستری به دلیل درج کامنت‌ زیر توییت‌های معاون وزیر شکایت کرده. دادگاه حکم داده: اولا توییتر محل کار رسمی جمهوری اسلامی نیست دوما از طرف وزارت ارتباطات فیلتر شده بنابراین فعالیت آقای سیاح در این فضا به سبب سمت نیست؛ ‏پس پاسخ به توئیت، توهین به مامور دولت محسوب نمی‌شود!
چرا سرعت اینترنت نیمه شب ها کاهش پیدا میکند؟ مشاور وزیر ارتباطات: قبلا هم گفته شد که در طول پاییز، به دلیل توسعه در هسته شبکه کشور و برای نصب تجهیزات جدید ممکن است در ساعت‌های نخستین بامداد، برخی لینک‌های ارتباطی شرکت زیرساخت به مدت محدود قطع شوند.
🖋حق چشم‌پوشی: آیا افراد در بزرگسالی مسئول سخنانی هستند که دوران کودکی در شبکه‌های اجتماعی گفته‌اند؟ کودکان و نوجوانان در مسیر یافتن هویت خود ممکن است مرتکب اشتباهاتی شوند. اگر در زندگی واقعی حرف ناشایست یا توهین‌آمیزی به کسی بگویند، والدین آن‌ها مداخله می‌کنند تا قضیه ختم به خیر شود. اما شبکه‌های اجتماعی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که سخنان آکنده از نفرت را برجسته کنند. حال، اشتباهات بچه‌ها در این فضا مخاطبِ گسترده و عمومی دارد و تا ابد ماندگار است. اگر تحت‌تأثیر دیگران به فرد، گروه یا جامعه‌ای توهین کنند، سخنشان نه‌تنها در ذهن آدم‌ها، بلکه در حافظه‌ی دستگاه‌ها نیز می‌ماند. به همین دلیل، به‌راحتی می‌تواند جزئی از کارنامه‌ی دیجیتال بچه‌هایی بشود که می‌خواهند پا به عرصه‌ی بزرگسالی بگذارند، و بر زندگی آنان تأثیر منفی بگذارد. لیزا دیویس، نویسنده‌ی پرکار آمریکایی، در این نوشته به سراغ معضل مذکور رفته است: https://cyberpajooh.com/965o
آپدیت بزرگ ویندوز ۱۱ به صورت رسمی منتشر شد جدیدترین به‌روزرسانی ویندوز ۱۱ مجموعه‌ی جدیدی از ابزارهای هوش مصنوعی را به این سیستم‌عامل اضافه می‌کند که یکی از جذاب‌ترین آنها، سرویس Copilot است  برای دریافت این آپدیت مسیر زیر را طی کنید: «« Settings ««Windows Update ««Get the latest updates as soon as they're available را فعال کنید.
🔻براساس گزارش یک نهاد امنیتی، بیش از ۸۰ درصد بازداشتی‌های ۱۰ روز اول اغتشاشات سال گذشته، خود را گیمر معرفی و اظهار کرده اند از این طریق با هم آشنا و سازماندهی شده‌اند. 🔻بررسی‌ها نشان می‌‌داد که در مناطق مرکزی تهران یعنی اطراف میدان انقلاب، دانشگاه تهران تا میدان فردوسی، پل کریم‌خان و بلوار کشاورز و اطراف پارک هنرمندان، بیش از ۱۵۰ کافه تریا راه‌اندازی شده بود که بیش از ۵۰ درصد آن‌ها صرفه اقتصادی ندارند اما از یک منبع مالی تامین می‌شدند. بعدها معلوم شد هزینه مالی بخشی از این کافه‌ها (برای شبکه‌سازی) توسط سفارتخانه‌های اروپایی تامین شده است. به ویژه سفارت فرانسه در این وضعیت بسیار فعال عمل کرده است. 🔻این کافه‌ها محلی برای دورهمی‌ها و شبکه‌سازی بود. مثلا برخی از آن‌ها گفته‌‌اند که ما قرار می‌گذاشتیم، ۴ تا ۶  گیم، ۶ تا ۸ باشگاه، ۸ تا ۱۰ به کافه‌ها می‌رفتیم. یا یک نمونه دیگر، یک جوان ۱۷ ساله با بیش از ۵۰ دختر رابطه برقرار کرده و فیلم‌های آن‌ها را در گوشی تلفن همراه خود داشته است؛ در واقع یک شبکه‌ای در فضای مجازی در اتاق‌های گیم شکل گرفت.