eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
2.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش مصنوعی در پنج سال آینده به چه قابلیت های جدیدی خواهد رسید؟ /مصاحبه اکونومیست با مصطفی سلیمان یکی از بنیان‌گذاران استارتاپ‌ «Inflection AI»
دردسر داغی گران‌ترین مدل‌های آیفون ۱۵ 🔹اپل با شکایت از سوی کاربران در خصوص داغی بیش از حد مدل‌های آیفون ۱۵ روبروست و بعضی از مشتریان این شرکت مدعی هستند که فریم تیتانیومی به حدی داغ می‌شود که نمی‌شود گوشی را در دست نگه داشت!
💻 بهترین شرکت‌های دنیا از نگاه مجله تایم؛ مایکروسافت به صدر فهرست تکیه زد 🔹 مجله‌ی تایم در همکاری با مؤسسه‌ی Statista فهرست بهترین شرکت‌های دنیا را منتشر کرده و مایکروسافت را در صدر قرار داده است. 🔹 در رتبه‌های بعدی به‌ترتیب اپل، آلفابت (شرکت مادر گوگل) و متا قرار گرفتند. تایم برای شناسایی بهترین شرکت‌های دنیا، فرمولی از «رشد درآمد، نظرسنجی‌های رضایت کارکنان و حاکمیت محیطی، اجتماعی و شرکتی»‌ را در نظر گرفته است
مالک «چت جی‌پی‌تی» ارزشمندترین شرکت خصوصی جهان می‌شود؟ http://B2n.ir/e64163
هر آنچه باید از آخرین به‌روزرسانی ویندوز ۱۱ بدانیم: http://B2n.ir/s62554
روسیه تلفن ضد جاسوسی می‌سازد 🔹خط تولید تلفن همراه هوشمند ضد جاسوسی R-fon شروع به کار کرده و کارخانه Rutek محل ساخت این تلفن همراه بومی در روسیه خواهد بود. 🔹شرکت STC IT ROSA که مسئولیت تولید این تلفن همراه را به عهده گرفته است توسط لئونید ریمان وزیر سابق ارتباطات روسیه تاسیس شده است
چت‌بات گوگل بارد اکنون براساس ترجیحات هر کاربر، پاسخ‌های شخصی‌شده ارائه می‌دهد https://www.zoomit.ir/ai-articles/409709-google-bard-memory/
مسائل اجتماعی؛ موضوع نیمی از هشتگ‌های کاربران ایرانی در اینستاگرام جدیدترین نتایج بررسی لایف وب، سامانه رصد فضای مجازی، نشان می‌دهد در ۶ ماه نخست سال۱۴۰۲، هشتگ‌هایی با موضوع اجتماعی با ۵۱ درصد بیشترین سهم را داشته‌اند. هشتگ‌های عمومی با ۳۱ درصد و هشتگ‌های فرهنگی با ۱۲ درصد جزء پرتکرارترین هشتگ‌های اینستاگرام کاربران ایرانی در نیمه اول امسال بوده‌اند. موضوعات اقتصادی و سیاسی هم در رتبه‌های بعدی پرتکرارها هستند که البته سهم کمی از کل هشتگ‌های منتشرشده دارند. در دسته‌بندی فرهنگی محتوای طنز و سرگرمی بیشترین هشتگ‌ها را داشته‌اند. در دسته‌بندی اقتصادی هم کلیدواژه‌های مرتبط با کسب‌وکارها بیشتر توسط کاربران استفاده شده است.
معاون علمی، فناوری ‌رئیس‌ جمهور‌ : در حوزه هوش مصنوعی از نظر علمی ،رتبه دوم منطقه هستیم؛ اما از بعد کاربرد در دنیا در رتبه ۷۷ به بعد قرار داریم https://tn.ai/2964345
کاربرد های هوش مصنوعی در ورزش https://hamechionline.ir/ai-in-sports
هوش مصنوعی و نسل جدید جنگنده های امریکایی B2n.ir/p39423
آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) مشغول تاسیس یک مرکز مخصوص امنیت هوش مصنوعی است. این اقدام در حالی انجام می‌شود که اتکای دولت به هوش مصنوعی هر روز بیشتر می‌شود و چند الگوریتم در سیستم‌های دفاعی و جاسوسی یکپارچه می‌شوند. مرکز امنیتی مذکور از سیستم‌های گفته شده در مقابل سرقت و خرابکاری و همچنین از کشور درمقابل تهدید‌های خارجی مبتنی بر هوش مصنوعی محافظت می‌کند. با توجه به اینکه هوش مصنوعی می‌تواند قابلیت‌های هکر‌ها را افزایش دهد ,دولت آمریکا به دنبال بخش‌های امنیتی جدید است تا قابلیت رویایی با رویداد‌های این زمینه را داشته باشد.