فیلم های مرتبط با تنظیمات حریم خصوصی:
چگونه با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب کاربری اینستاگرام را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/U98XG
این ویدئو تنظیمات مربوط به کاهش حجم بسته های اینترنت هنگام استفاده از اینستاگرام را اموزش می دهد:
aparat.com/v/0kGUp
چگونه می توان با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب گوگل را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/dySwD
نرم افزاهای کنترل والدین و جستجوی تلفن در تنظیمات گوشی:
aparat.com/v/xleV9
فیلم /چگونه با تعریف «تایید دو مرحله ای» امنیت حساب کاربری واتس اپ را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/n6NZ4
آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران با صدور بیانیه شماره ۱ در خصوص سانحه دلخراش هواپیمای مسافربری اوکراینی تأکید کرد: مسئولیت سانحه تأسفبار هواپیمای اوکراینی بهصورت مستقیم متوجه رژیم جنایتکار آمریکاست و این جنایت بزرگ نیز به سیاهه جنایتهای بیپایان این امالفساد قرن اضافه میشود.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
ملت شریف و بزرگ ایران عزیز؛
بهدنبال سانحه دلخراش هواپیمای مسافربری ایران-اوکراین که باعث داغی بزرگ بر پیکره ملت عزیز و بهخصوص جامعه علمی و دانشگاهی شده و سوگ شهادت پرافتخار سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی را دوچندان کرده است، ضمن عرض تسلیت به بازماندگان و خانوادههای شریف شهدای این سانحه و ملت بزرگ ایران؛ در خصوص چگونگی وقوع این سانحه از جنبه فنی و تخصصی، موارد زیر به اطلاع میرسد:
با اتکا به بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و توضیحات سردار سرتیپ پاسدار حاجیزاده فرمانده محترم نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۸ و همچنین با عنایت به اسناد راهبردی ایالات متحدهی آمریکا و بررسی علمی و فنی موارد مشابه نظیر خطای سامانه پدافند موشکی سوریه در سال ۲۰۱۸، شلیک موشک به هواپیمای MH-۱۷ مالزی بر فراز اوکراین در سال ۲۰۱۴ و حمله سایبری به هواپیمای AC۱۳۰s و EC۱۳۰s آمریکا توسط روسیه در سال ۲۰۱۸؛ این نتیجه علمی با قطعیت اعلام میشود که سانحه رخداده بهدلیل اعمال عملیات فریب بر سیستم فرماندهی و کنترل سامانه پدافند موشکی ایران واقع شده و نقش خطای انسانی در آن منتفی است.
از سوی دیگر بررسی تجهیزات جنگ سایبری ارتش آمریکا نظیر هواپیماهای «آواکس» و «ریوِت جوینت» حاکی از آن است که موارد مذکور اساساً بهمنظور چنین اقداماتی طراحی، تولید و بهکارگیری شده است و این تجهیزات در اغلب منازعات نظامی از سوی ارتش جنایتکار آمریکا مورد استفاده قرار گرفتهاند. به نظر میرسد این بار نیز آمریکا در قالب یک عملیات نظامی سایبری با چنین اقدامی باعث شده که هواپیمای مسافربری بهعنوان موشک کروز در سامانه پدافند، شناسایی شده و مورد هدف واقع شود.
بهطور دقیقتر علت وقوع عملیات فریب فرماندهی و کنترل که ریشه در دانش سایبرنتیک دارد، استفاده تمامی کشورها از استانداردهای بینالمللی در حوزه محاسبات، ارتباطات و کنترل است که موجب میشود علیرغم طراحی و تولید سامانههای پدافند موشکی توسط کشورهای مختلف، حفره فنی برای ایالات متحده آمریکا ـ که طراح استانداردهای بینالمللی و پروتکلهای مربوطه است ـ همواره باز و دسترسپذیر باشد.
بهعبارت دیگر اگر تمامی اجزای یک سامانه پدافند موشکی و بهطور کلی هر سامانه مبتنی بر C۴I بهصورت کاملاً بومی طراحی و تولید شود اما از استانداردهای بینالمللی (پروتکلهای عمومی) برای عملکرد آن استفاده گردد، ظرفیت تهدیدپذیری سامانه به میزان چشمگیری افزایش مییابد.
بر این اساس در شرایط مشابه هر کاربر انسانی همان اقدامی را انجام خواهد داد که در سانحه اصابت موشک به هواپیمای مسافربری اوکراین واقع شد، زیرا این خطا نه بهدلیل اشتباه در تصمیمگیری بلکه بهدلیل اعمال عملیات فریب فرماندهی و کنترل بر سامانه پدافند موشکی واقع شده است. از این رو مسئولیت سانحه تأسفبار رخ داده بهصورت مستقیم متوجه رژیم جنایتکار آمریکاست و این جنایت بزرگ نیز به سیاهه جنایتهای بیپایان این امالفساد قرن اضافه میشود. لینک مشاهده مستندات علمی:
https://media.ana.ir/1398/10/23/637145324738833107.pdf
نیویورک تایمز: هواپیمای اوکراینی ۳۰ ثانیه قبل از اصابت موشک ارسال سیگنال را متوقف کرده بود
🔹یان پتچنیک، سخنگوی مؤسسه رهگیری خطوط پروازی فلایت رادار 24، که به صورت شبانهروزی موقعیت مکانی و جزئیات پرواز هواپیماهای مسافری در سراسر جهان را به صورت زنده ارائه می دهد و از جمله معتبرترین مؤسسات در این زمینه است، میگوید: هواپیماهای تجاری و مسافربری خود را از طریق مخابره دائمی سیگنال شناسایی به رادارهای فرودگاههی و سامانههای پدافندی معرفی میکنند که این سیگنال از طریق یک دستگاه به نام ترانسپاندر که در هواپیما نصب شده است، به صورت دائم مخابره میشود.
🔸روزنامه نیویورکتایمز در آخرین گزارش خود درباره جزئیات سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران ادعا کرد: بررسی اطلاعات پرواز، جزیات رهگیری هواپیمای مذکور، و فیلمهای موجود از اصابت موشک به هواپیما نشان میدهد که هواپیمای اوکراینی 20 تا 30 ثانیه قبل از اصابت موشک، مخابره سیگنال شناسایی را متوقف کرده است.
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امکان دریافت رمز دوم پویا از طریق دریافت پیامک
⭕️ توییت عجیب و قابل تامل فرزانه روستایی، روزنامه نگار خارج از کشور و مقیم سوئد
🔹هرچه از جریان سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی شنیدید فراموش و ذهن خود را پاک کنید.
🔹اخبار جدیدی که می رسد حاکی از یک عملیات پیچیده بین المللی بوده که منجر به ساقط شدن هواپیمای اکراینی شده.
🔹پدافند ایران آخرین قطعه پازل ماجراست که چند کشور در آن دخیل بودند. بزودی می نویسم !
بزودی
📣 دقیقا از کجای جشنواره انصراف دادهاید؟
🔺 خبری که طی یکی دو روز اخیر درباره انصراف تعدادی از اهالی سینما برای حضور در جشنواره فیلم فجر منتشر شد، با عناوین هیجانبرانگیزی توسط تعدادی از رسانهها تنظیم شد و بازتاب پیدا کرد اما دقت در اسامی این افراد نشان میدهد که عمده آنها ارتباط خاصی با این دوره از جشنواره فیلم فجر نداشتند و عدم حضورشان تأثیری در برگزاری این رویداد ندارد.
🔺 متن گزارش را از این لینک بخوانید:
mehrnews.com/news/4825655
🌍 معماری شبکه ملی اطلاعات در انتظار تصویب شورای عالی فضای مجازی
🔻طرح شبکه ملی اطلاعات در کشور از اواخر سال ۱۳۸۴ مطرح و مهمترین دلیل پیادهسازی این شبکه در آن سال کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت اعلام شد. در سند «ضرورت تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات» آمده که شبکه ملی اطلاعات به عنوان زیرساخت ارتباطی کل فضای مجازی، شبکه همه شبکههای کشور است.
🔻از این رو مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ظرف سه هفته معماری نهایی و طرح خود از شبکه ملی اطلاعات را به مرکز ملی عرضه کند. به همین دلیل در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی که به ریاست رئیس جمهوری تشکیل شد، کلیات سند معماری و طرح کلان شبکه ملی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد جزئیات سند معماری شبکه ملی توسط کارگروهی تخصصی در مرکز ملی نهایی شده و در جلسه آتی شورا ارایه و تصویب شود.
🚩سردار عبداللهی: در حال بررسی احتمال جنگ الکترونیک در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی هستیم/ آسمان کشور امن است
معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح:
🔹این اتفاق حدود ساعت 6:15 دقیقه 18 دی ماه رخ داد. فرمانده هوافضای سپاه در ماموریت غرب کشور بود و بعد از یک ساعت به وی اطلاع می دهند او هم به سلسله مراتب خودش اطلاع می دهد. هر رده ای که گزارش می دهد باید برایش گزارش محرز شود. طبیعتا بررسی اولیه زمان میبرد
🔹باید با تمام افرادی که در این پروسه نقش داشتند صحبت می کردند که حدود 38 ساعت طول کشید و بعد از ظهر روز جمعه گزارش بخش های مختلف آماده شد و غروب روز جمعه تحقیقات جمع بندی شد و ستاد کل درخواست جلسه اضطراری از شورای عالی امنیت ملی کرد تا برای اعضای شورا هم موضوع محرز شود. ساعت 10 شب جلسه شورا تشکیل و ساعت 12 جمعه شب گزارش تهیه و شنبه به ملت عزیز اعلام می شود
🔹به اعتقاد کارشناسان این بررسی در سریعتر زمان ممکن انجام شده است
🔹مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری از نگاه خودشان مطالبی را بیان کردند. وقتی هواپیما موتورش دچار آتش سوزی می شود هفتاد درجه گردش به راست می کند این از دیدگاه خلبانی این است که هواپیما دچار نقص فنی شده و می خواهد فرود بیاید.
🔹ما در هشت سال دفاع مقدس در حال جنگ بودیم ما در تمام این مواقع حالت پرواز ممنوع نبود. وقتی مرکز راداری ما اعلام وضعیت قرمز می کرد در چنین حالتی پروازهای عادی قطع میشود چون در آن زمان سیستم های دفاع هوایی آتش به اختیار هستند اما در این موضوع سیستم های ما آتش محدود بودند و باید برای شلیک دستور می گرفتند. لذا ما باید حمله را کاملا تشخیص دهیم تا اعلام پرواز ممنوع کنیم
🔹 یک گزارشی از سیستم فرماندهی کنترل مبنی بر شلیک موشک های کروز از جنوب کشور به مرکز منطقه ای پدافند اعلام می شود. موشک کروز در ارتفاع پایین حرکت می کند و این که بشود در همه نقاط موشک کروز را کشف کرد شاید ممکن نباشد و برای این امر دیده بان هایی در برخی نقاط پیش بینی کرده ایم. بعد از مدتی سمرکز مربوطه سوال می کند که این موضوع چه شد که اعلام می کنند وضعیت قرمز منتفی است اما ارتباط سامانه پدافندی با مرکز قطع شده بوده است. وقتی هواپیما از باند بلند می شود یک گردش ده درجه می کند که به شکل هدف نزدیک شونده به سامانه پدافندی در می آید که سامانه به آن شلیک می کند. زمانیکه رادار سامانه این هواپیما را میگرد ارتفاع آن در حد موشک کروز بوده چون هواپیما در زاویه صفر این سامانه بوده که کمترین سطح مقطع راداری را داشته اما ارتباط سامانه دچار اخلال بوده و کاربر هم شرایط خاصی داشته است که موجب خطای انسانی میشود. البته وقتی هواپیما در زاویه صفر قرار میگیرد نمی شود به صورت موشک کروز دیده شود اما چون ارتباط سامانه قطع بوده کاربر با محاسباتی که انجام داده به این نتیجه رسیده که هدف موشک کروز است
🔹سیستم اطلاعاتی در حال بررسی نقش نفوذ در این موضوع است اما تا کنون به نتیجه ای نرسیده ایم.
🔹 اینکه آمریکایی ها چنین اقداماتی را بکنند مسبوق به سابقه است. آنها با استفاده از سامانه های الکترونیکی در سامانه های پدافندی و راداری می توانند اخلال ایجاد کنند اما در این مورد با توجه به سامانه راداری ما و هواپیما قدری پذیرش اخلال سخت است البته یک تیم بررسی الکترونیک هم در این زمینه مشغول بکار هستند.
🔹جامعه ما به نیروهای مسلح اعتماد دارند و نیروهای مسلح برای مردم هستند. نیروهای مسلح در این حادثه صادقانه همه چیز را گفتند و آنچه که باید گفته شود را نیروهای مسلح ما حتما اطلاع رسانی خواهند کرد. هیچ مشکلی در امنیت هوایی کشور نداریم و همه پروازها برقرار است و اتفاقات مشابه این هم در دنیا رخ داده است. این یک خطای انسانی بوده است و در حال بازنگری آیین نامه ها هستیم تا در صورت وجود ایراد آن را بر طرف کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سامانه پدافندي ارتباطش با مرکز فرماندهي کاملا قطع شده بود