eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
📌خرید اینترنتی در دوران کرونا 🔹مبلغ خرید اینترنتی ایرانیان در هفت ماه نخست سال جاری ۱,۷ برابر کل سال گذشته بوده است. شیوع ویروس کرونا را می‌توان از عوامل مهم افزایش این آمار دانست. 🔸اما اخیرا این روند سیر نزولی پیدا کرده است.
🔻 هوآوی همچنان در رتبه دوم جهانی فروش گوشی هوشمند 🔸 آخرین گزارش‌های به‌دست آمده از بازارهای جهانی گوشی هوشمند نشان می‌دهد که هوآوی همچنان در جایگاه دوم میزان فروش ایستاده است. این شرکت با در اختیار داشتن 14.6 درصد سهم از بازار جهانی، موفق به قرارگیری در مقام دوم بعد از رقیب کره‌ای خود شده است. وضعیت بازار گوشی هوشمندرا ببینید
تعویق جلسه شورای فضای مجازی ۲ ماه شد: هجدهمین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات دهم آذرماه به ریاست حسن روحانی رئیس جمهور برگزار و در آن از سامانه‌های جامع تجارت، تاییدیه مدارک تحصیلی آموزش و پرورش و سامانه‌های مرتبط با وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری شد. برگزاری این جلسه و حضور رئیس جمهور در آن در شرایطی است که بیش از دو ماه از آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی به عنوان تنها شورای عالی سیاستگذار در حوزه فضای مجازی کشور، می‌گذرد؛ این در حالی است که این شورا باید هر سه هفته یکبار تشکیل جلسه دهد اما نبود اهتمام در برگزاری منظم جلسات آن، با انتقادات بسیاری همراه است. شورای اجرایی فناوری اطلاعات مطابق مصوبه هیات وزیران و ماده (۴) قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، با هدف تعیین خط مشی‌های اجرایی در قلمرو فناوری اطلاعات جهت توسعه و استقرار دولت الکترونیک تشکیل می‌شود و امکان برگزاری آن با ریاست معاون اول رئیس جمهور نیز وجود دارد؛ با این حال حسن روحانی از بهمن ماه ۹۸ که برای نخستین بار این شورا پس از ۱۴ سال با حضور رئیس جمهور تشکیل شد، تاکنون، بالغ بر ۵ جلسه (از جلسه ۱۳ تا ۱۸) در آن حضور داشته است. اگرچه توجه ویژه رئیس جمهور به موضوع توسعه دولت الکترونیک قابل توجه است! اما سوال اینجاست که چرا جلسات شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور برگزار نمی‌شود؟ تعویق در برپایی جلسات شورای عالی فضای مجازی به نحوی است که این شورا از ابتدای سال تاکنون تنها ۳ جلسه در ۹ تیرماه، ۲۵ شهریور و ۸ مهرماه برگزار کرده و از آخرین جلسه آن بیش از دو ماه می‌گذرد. به دلیل نبود برنامه منظم در برگزاری این شورا، تصویب نهایی طرح‌های فضای مجازی نیز با فواصل زمانی طولانی انجام می‌شود و خروجی این شورا در خصوص مصوبات فضای مجازی، قابل دفاع نیست. مطابق با آنچه که در سایت مرکز ملی فضای مجازی دیده می‌شود، در سال جاری تنها یک مصوبه (طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات) در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده است. در سال ۹۸ نیز تنها دو سند (نظام هویت معتبر در فضای مجازی کشور) و (تدوین سند تحول حوزه‌های فرهنگ و آموزش با توجه به تحولات فضای مجازی) به تصویب نهایی رسید. روند تصویب نهایی طرح‌ها در شورای عالی فضای مجازی در سال ۹۷ به تصویب ۳ سند مربوط می‌شود و این شورا در سال ۹۶ نیز تنها یک مصوبه داشته است. با این آمار و به رغم اهمیت موضوعات فضای مجازی و سرعت بالای تحولات در این حوزه، به نظر می‌رسد آنطور که باید به سیاستگذاری‌های این حوزه و حاکمیت فضای مجازی، توجه نمی‌شود. پیگیری خبرنگار مهر از اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی نیز حاکی از آن است که تاکنون برای جلسه آینده این شورا، دعوتنامه‌ای برای آنها ارسال نشده و زمان برگزاری آن مشخص نیست. در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی، بخشی از سند پیشگیری و مقابله با نشر اطلاعات خلاف واقع در فضای مجازی تصویب شد و تصویب مابقی مفاد این سند به جلسه بعدی این شورا موکول شده است.
جزئیات طرح آستانه مصرف منصفانه اینترنت مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس طرح «آستانه مصرف منصفانه»، هنگامی‌که حجم اینترنت مشتری به پایان می‌رسد، ارتباط به‌طور کامل قطع نمی‌شود. محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس با اشاره به جزئیات طرح آستانه مصرف منصفانه اینترنت، اظهار داشت: با رسیدن حجم مصرف‌شده مشترکین به 85 درصد حجم کلی، به‌صورت خودکار پیامکی مبنی بر نزدیک به پایان بودن حجم خریداری‌شده ارسال می‌شود که مشتریان با استفاده از این پیامک می‌توانند در زمان مناسب، حجم اینترنت خود را مجدداً شارژ کنند. بیدخام ادامه داد: برای آگاهی از حجم اینترنت خود، می‌توانید از دو روش استفاده کنید؛ درروش اول، با تلفن همراه *2020*2*4# را شماره‌گیری کنید و شماره خط ثابت سرویس اینترنت خود را وارد کنید. حجم باقیمانده اینترنت شما توسط پیامک برایتان ارسال می‌شود. وی اظهار داشت: درروش دوم از طریق آدرس اینترنتی adsl .tci .ir وارد پنل کاربری شوید که در این حالت در صورت مشاهده اتمام حجم باید خرید ترافیک اضافه انجام دهید. بیدخام یادآور شد:از طریق همین آدرس با واردکردن نام کاربری و بدون نیاز به رمز عبور، از قسمت شارژ سریع می‌توانید اقدام به خرید مجدد کنید. مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در همین راستا ادامه داد: تمام مشتریان می‌توانند از طریق تماس با ۲۰۲۰ و انتخاب گزینه دریافت نام کاربری و کلمه عبور و یا با شماره‌گیری *2020*2*5# نام کاربری و کلمه عبور خود را دریافت کرده و سپس از منوی خرید در پنل کاربری خرید ترافیک اضافه را انتخاب کنند. وی افزود: درصورتی‌که حجمتان به اتمام نرسیده است و مشکل کندی سرعت دارید می‌توانید از طریق بخش پشتیبانی در پنل کاربری درخواست پشتیبانی کنید تا در سریع‌ترین زمان ممکن به مشکل تان رسیدگی شود. آستانه مصرف منصفانه درواقع به حداکثر میزان تبادل ترافیک مجاز (شامل ارسال و دریافت ترافیک) در یک ماه گفته می‌شود که مهم‌ترین ویژگی سرویس‌هایی که دارای آستانه مصرف منصفانه هستند این است که بعد از اتمام حجم ترافیک خریداری‌شده، اینترنت مشترک قطع نمی‌شود بلکه از سرعت اینترنت کاسته می‌شود. پس از رسیدن به آستانه مصرف منصفانه، سرعت سرویس‌ به حد قانونی که در مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات درج‌شده است، محدود می‌شود، اما مشترکان همچنان می‌توانند با خرید حجم ترافیک دلخواه، به‌سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
اینترنت باز؛ مهمترین راهبرد آمریکا برای نفوذ پیشرفته در جنگ سایبری طبق سند استراتژی سایبری ملی ایالات متحده آمریکا مصوب سال 2018 که به تصویب رئیس جمهور آمریکا رسید، یکی از استراتژی های مهم این کشور در جنگ سایبری، نفوذ در فضای مجازی با اینترنت باز است. (اینترنتی که از آن به عنوان اینترنت آمریکایی تعبیر می شود.) بررسی ها نشان می دهد طبق سند استراتژی سایبری ملی آمریکا این کشور برای افزایش نفوذ و رویارویی با مسائل گسترده ای که منافعش را در فضای سایبری تهدید می کند و به چالش می کشد، باید در جایگاه رهبری بین المللی فعال بماند. لذا می توان گفت هدف اصلی آمریکایی ها برای نفوذ و سلطه بر جهان در عصر فناوری و اطلاعات، حفظ طولانی مدت باز بودن اینترنت و انحصار گرایی در آن است. از این رو ایالات متحده آمریکا، شرکت هایش (مثل اپل، گوگل، مایکروسافت و دیگر شرکت های فناوری اطلاعات و ارتباطات) را بر پایه قوانینی که وضع کرده است، جهت حمایت و ترویج یک اینترنت باز، اینتراپرابل، قابل اطمینان و ایمن ایجاد کرده است. در سند ملی استراتژی سایبری ایالات متحده در این باره چنین آمده است: ما همچنان کار خواهیم کرد تا مطمئن شویم روش ما برای ایجاد یک اینترنت باز، مطابق استاندارد بین المللی است. ما همچنان روی باز داشتن دولت های اقتدارگرا که به اینترنت آزاد و باز به چشم یک تهدید سیاسی نگاه می کنند و اینترنت آزاد و باز را به یک وب اقتدارگرایانه تحت نظارت خود، در پوشش امنیت و مقابله با تروریسم تبدیل می نمایند، کار خواهیم کرد. متن کامل گزارش تسنیم را در این لینک بخوانید : b2n.ir/557642
گرث پورتر: ‏مهم‌تر از عملیات امنیتی ترور (شهید) فخری‌زاده، عملیات رسانه‌ای اسرائیل برای ترسیم چهره‌ای دروغین از این شخصیت به عنوان «پدر بمب اتم ایران» است. دروغی ساخته مجاهدین خلق و موساد که اعتبار آن حتی از سوی سیا و مقامات امنیتی اروپا زیر سوال رفته بود. https://thegrayzone.com/2020/12/02/israel-intelligence-deception-killing-mohsen-fakhrizadeh/
اپل لیست بهترین برنامه و بازی های اپ استور در سال 2020 را منتشر کرد: برندگان امسال براساس معیارهای مختلفی مانند کیفیت بالا، طراحی خلاقانه، قابل استفاده بودن و فناوری‌های خلاقانه انتخاب شده‌اند. علاوه‌براین، جنبه‌های دیگری مانند تأثیر مثبت فرهنگی، میزان مفید بودن و اهمیت برنامه‌ها نیز ملاک قرار گرفته است. بهترین برنامه سال آیفون: Wakeout! بهترین برنامه سال آیپد: Zoom بهترین برنامه سال مک: Fantastical بهترین برنامه سال اپل تی‌وی: Disney+ بهترین برنامه اپل واچ: Endel بهترین بازی سال آیفون: Genshin Impact بهترین بازی سال آیپد: Legends of Runeterra بهترین بازی سال مک: Disco Elysium بهترین بازی سال اپل تی‌وی: Dandara Trials of Fear بهترین بازی اپل واچ: Sneaky Sasquatch توسعه‌دهندگان هر کدام از این بازی‌ها و برنامه‌ها یادبود فیزیکی App Store Best of 2020 را دریافت خواهند کرد که نام برنده بر روی آن حک شده است. طبق گفته اپل این طرح‌های یادبود 100 درصد از آلومینیوم بازیافت شده ساخته شده‌اند. نکته جالب در میان برندگان، بازی Genshin Impact بود. این بازی در لیست بهترین‌های گوگل پلی نیز عنوان بهترین بازی را به خود اختصاص داده بود. Genshin Impact تا امروز بیش از 10 میلیون بار در گوگل پلی دانلود شده است و در چارت بازی‌های ماجراجویی اپل در رتبه دوم قرار دارد. دیزنی پلاس هم که عنوان بهترین برنامه سال اپل TV را به خود اختصاص داده است، به عنوان بهترین برنامه به انتخاب کاربران و بهترین برنامه سرگرم کننده به انتخاب گوگل در جوایز گوگل پلی دست پیدا کرد.
هشدار سازمان امنیت سایبری آمریکا در خصوص ایران: سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا در ادعایی مشابه زمانی که آمریکا سردار سلیمانی را ترور کرد اعلام کرد، عوامل فعال سایبری ایران به‌طور مدام در حال ارتقاء قابلیت‌های سایبری تهاجمی خود هستند. آن‌ها دائم در حال انجام فعالیت‌های سایبری تهاجمی هستند، از حملات معمولی مانند تخریب وب‌سایت‌ها، حملات DDoS و سرقت اطلاعات شخصی گرفته تا فعالیت‌های پیشرفته‌تر مانند عملیات تأثیرگذار بر روی شبکه‌های اجتماعی، بدافزارهای مخرب و به‌طور بالقوه حملات جنبشی سایبری ازجمله اتهاماتی است که سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا به ایران نسبت می‌دهد. پس از ترور اخیر دانشمند هسته‌ای ایران، سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا کاربران و مدیران آمریکایی را ترغیب کرد تا توصیه‌های قبلی در خصوص تکنیک‌ها و تاکتیک‌های عوامل پیشرفته سایبری ایران را بررسی کنند. ایران، اسرائیل را مسئول ترور اخیر می‌داند و وزارت امور خارجه ایران به دلیل محکوم نشدن این ترور از سوی غرب، غرب را شریک این اقدام تروریستی خواند. مایک همیلتون نایب‌رئیس شورای هماهنگی کشوری و محلی وزارت امنیت ملی آمریکا گفت: من معتقدم این گفته‌ها بیشتر در خصوص دولت ایران است تا هر چیز دیگری. با توجه به ترور اخیر تنش‌ها رو به افزایش است و انتظار می‌رود ایران مقابل به‌مثل کند. گرچه واکنش جنبشی بعید به نظر می‌رسد اما واکنش سایبری از سوی ایران بعید نیست و عوامل سایبری ما برای جلوگیری از این حملات سخت تلاش خواهند کرد. به‌علاوه به ایرانی‌ها می‌گوییم ما در حال آماده‌باش هستیم و درصورتی‌که تصمیم به حمله سایبری بگیرند، ما تاکتیک‌ها و تکنیک‌های آنان را می‌شناسیم و می‌توانیم آن‌ها را شناسایی کنیم.
💠 چطور می‌توانم فرزندِ نوجوانم را متقاعد کنم؟ 🔹 توصیه‌های در راستای تنظیم زمان استفاده از تکنولوژی 🔹 چه مدت بازی کردن، زمانِ زیادی محسوب می‌شود؟ 🔹تعادل در استفاده از تکنولوژی و فعالیت‌های جسمانی و اجتماعی 📌 متن کامل را بخوانید: 🔗 https://fahmebazi.ircg.ir/s/e
📌ساترا برگزار می‌کند: آموزش رقابت و تنظیم بازار در کسب‌وکارهای رسانه‌های صوت و تصویر 🔹سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در راستای آموزش به فعالان کسب‌وکارهای مرتبط با رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، کلاس‌های آموزشی برگزار می‌کند. 🔸هدف از برگزاری این دوره‌ها، آشنایی با حوزه تنظیم‌گری است، چراکه این مقوله در مقایسه با سایر حوزه‌های حاکمیتی در ایران موضوع جدیدی است و به تازگی در محافل دانشگاهی مورد بررسی و تحقیقات علمی قرار گرفته است. در دنیا نیز موضوع تنظیم‌گری، ساختارها و مدل‌های پیاده‌سازی آن به عنوان مبحث جدیدی مطرح است. از این رو از بعد آموزشی هم در سطح افراد آکادمیک و هم در سطح افرادی که با حوزه تنظیم‌گری سروکار دارند به آموزش‌های به‌روز در این زمینه نیاز است. 🔸علاقه‌مندان برای شرکت دراین دوره های آموزشی رایگان می توانند به آدرس زیر مراجعه کنند. https://vc.sharif.edu/ch/governance
چگونه سواد کودکان و نوجوانان را در مواجهه با تبلیغات در رسانه ها بالا ببریم؟ حوالی ساعت ۸:۴٠ صبح دوشنبه ۱۷ آذر در بخش «روزآمد» برنامه «صواحی» سیمای مازندران مشاهده آنلاین در تلوبیون: https://www.telewebion.com/live/tabarestan
کانال های تربیت سیاسی و اجتماعی فعال در شبکه شاد: مکتب درس آموز سردار @maktabsolimani تربیت سیاسی اجتماعی ومناسبت ها @MonasebatHa شوراهای دانش آموزی @shoraha بیانیه گام دوم انقلاب @dovomin_gaam همیاران پلیس @hamyaran99 عفاف وحجاب @efafvahejab