eitaa logo
کاوش در دنیای هوش مصنوعی
20.8هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
1.3هزار ویدیو
342 فایل
بررسی فرصت ها و تهدیدهای نوین با گسترش ابزارهای هوش مصنوعی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
رژیم صهیونیستی در چند روز گذشته آماج حملات سایبری متعدد بوده است که باعث هک تعداد قابل توجهی از مراکز و سایت های آن شده است. ناتوانی در مقابله با این حملات باعث شده کاربران فضای مجازی، لوگوی سازمان امنیت ملی سایبری رژیم صهیونیستی را به تمسخر بگیرند
تحصیل دانش آموزان روسیه در یک فضای اینترنتی بدون اطلاعات و محتوای مخرب / وزارت آموزش و پرورش روسیه مدارس این کشور را موظف کرد از سیستم‌های اطلاعاتی دولتی و اینترنت سفید استفاده کنند.
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با فرزندان ببینیم: تصاویری که در رسانه ها نمایش داده میشوند, واقعی نیستند و میتوانند حاصل دستکاری با استفاده از شگردهای تدوین باشند!
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📷کلاهبرداری به سبک پانزی 🖌به گفته رئیس پلیس فتا؛ اعضای یک شرکت هرمی که در فضای مجازی فعالیت می‌کردند، با ۳ هزار شاکی دستگیر شدند. ‌ 🖌 قربانیان  با وعده دریافت سود اقدام به سرمایه‌گذاری نموده و کلاهبرداران در این شرکت هرمی برای پرداخت سود به شخص دیگری، از پول آنها استفاده می‌کردند. البته این سود برای جلب اعتماد بوده که قربانیان افراد بیشتری را وارد هرم کنند و تنها چند نوبت پرداخت و بعد از آن حساب آنها قفل می‌شده است.
🔻 کاربران کدام کشورها، زمان بیشتری را به کار با دستگاه‌های هوشمند اختصاص می‌دهند؟ 🔸 طبق برآوردهای محققان، روزانه بالغ بر ۳۲۵ میلیون ترابایت اطلاعات در وب‌سایت‌های جهان تولید می‌شود. نتایج بررسی‌های محققان مرکز Electronics Hub نشان داد که کاربران جهانی به طور میانگین، روزانه ۶ ساعت و ۳۷ دقیقه را به کار با نمایشگر دستگاه‌های هوشمند از جمله گوشی موبایل اختصاص می‌دهند. مطالعه متن کامل: https://itiran.com/?p=125638
مطالعه گزارش نیویورک تایمز درباره «علیرضا اکبری»: مقام عالی‌رتبه داخلی و جاسوس بریتانیا /زندگی دوگانه‌ای که به چوبه‌ی دار ختم شد https://www.nytimes.com/fa/2023/05/01/world/middleeast/alireza-akbari-spy-iran-uk.html?smid=url-share پ.ن: سه نکته که در گزارش به آنها اشاره شده: ۱. اذعان به جاسوس بودن علیرضا اکبری ۲. اعلام افشای سایت هسته‌ای فردو توسط نامبرده ۳. اطلاع از کمک اطلاعی روسیه در شناسایی اکبری
طبق گزارش Statcounter در آوریل ۲۰۲۳، مایکروسافت اج دیگر دومین مرورگر محبوب دسکتاپ نیست و جای خود را به سافاری اپل داده است.
پردرآمدترین مشاغل تکنولوژی در ایران کدامند؟ نگاهی به آمارهای منتشر شده از استارتاپ جاب ویژن درباره میزان دستمزدهای مشاغل مختلف در ایران نشان دهنده این است که مشاغل تکنولوژی در بخش بالایی هرم دستمزدی در ایران قرار دارند. بر اساس این گزارش میزان دستمزد یک فرد ارشد در زبان برنامه نویسی Go برابر با ۸۰ میلیون تومان در ماه است که از این نظر این شغل پردرآمدترین شغل تکنولوژی در ایران است. همچنین تحلیل‌گرداده و متخصص ارشد هوش مصنوعی با ۷۲ میلیون تومان، متخصص ارشد جاوا با ۶۴.۴ میلیون تومان و متخصص ارشد برنامه‌نویسی موبایل (اندروید) در رده‌های بعدی قرار دارند. در ادامه لیست پردرآمدترین مشاغل تکنولوژی برای متخصصان ارشد برنامه‌نویسی Node js ، پایتون، C++ /C ، دات‌نت، دیتابیس قرار دارند. در میان شغل‌های تکنولوژی در ایران که دارای بالاترین متوسط رشد حقوق نسبت به سال قبل هستند می‌توان به متخصصان موبایل کراس پلتفرم‌ها و برنامه‌نویسی موبایل (اندروید) اشاره کرد که نشان دهنده رشد میزان تقاضای دستمزد برای این گروه از متخصصان ارشد است. برنامه‌نویسان پایتون، ری‌اکت، جاوا، تحلیلگر داده و هوش مصنوعی هم بالاترین متوسط رشد حقوق را داشته‌اند. در بین مشاغلی که در سطح متوسط تخصصی دارای بالاترین حقوق هستند می‌توان به تحلیلگر داده و هوش مصنوعی با ۴۵ میلیون تومان، برنامه‌نویس Go با ۳۷.۵ میلیون تومان، جاوا با ۳۶.۵ میلیون تومان وپایتون با ۳۶ میلیون تومان جزو چهار شغل پردرآمد در این بخش هستند. اما بالاترین رشد متوسط رشد حقوق در سطح متوسط شغلی در تهران مربوط به شغل دیجیتال مارکتینگ و سئو است که نسبت به سال ۱۴۰۱ با رشد ۵۰ درصدی مواجه شده است. برنامه‌نویس پایتون ، #C و NET. ، برنامه‌نویسی موبایل (اندروید)، جاوا، تحلیلگر داده و هوش مصنوعی هم در رده‌های بعدی بالاترین میزان رشد حقوق در سطح متوسط شغلی در تهران را تشکیل می‌دهند. همچنین مقایسه میانه حقوق دریافتی مشاغل تکنولوژی و سایر مشاغل نشانگر این است که مشاغل تکنولوژی عمدتا در سطح دستمزدی بالاتر از سایر مشاغل قرار دارند هرچند برخی مشاغل تکنولوژی مانند برنامه‌نویسی پایه HTML و یا CMS در سطح پایین میانه حقوق و نزدیک به شغل تدریس و کارگر ساده قرار دارند.
نهادهای آمریکایی نگران سواستفاده از ویزای تکنولوژی: https://fardayeeghtesad.com/xbJf
آیا کسب درآمد از بازی‌های بلاک چینی امید واهی است؟ arz.digital/1290089
چت‌جی‌پی‌تی و آینده هویت دیجیتال مدل های هوش مصنوعی این توانایی را دارند که به‌طور آنلاین از انسان تقلید کنند تا جایی که «شما باید فرض را بر این مبنا بگذارید که همه افراد در فضای آنلاین ربات هستند مگر این که خلاف آن را ثابت کنند». https://gerdab.ir/0009Er