🌄 خانم کناریدیل ،۱۷۵ دقیقه با دستای بسته شنا کردی اما برا هیچکدوم از مدعیان حقوق زن مهم نبودی و تو هیچ رسانهای برات سوت و کف نزدن چون نیت کرده بودی به عشق شهدای غواص رکورد ثبت کنی!
#زن_زندگی_آزادگی
🇮🇷 @faannoos
📑 #مرور | مجموعه بیانات آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) پیرامون ماه مبارک رجب
✅️ آغاز فصلِ خودسازی
🔹️ماه رجب؛ آغاز کاملترین تمرین خودسازی
[این سه ماه] تدریجاً انسان را به نور مطلق نزديک ميکند. اول؛ ماه رجب که يک دوران تمرين مقدماتي است. بعدش، ماه تأسي به پيغمبر اکرمصلیاللهعلیهوآله، که مرحله بالاتري است. بعد هم ديگر ماه خداست.
🔸️آنجا ما بايد نهايت بندگي را به معرض عمل بگذاريم، يعني از خوردنيها و آشاميدنيها و لذتهاي غريزي و اين حرفها هم خودداري کنيم تا بندگيمان را خوب نشان بدهيم، بگوييم ما بندهايم و دنبال کار خودمان نيستيم، دلمان ميخواهد غذا بخوريم اما تو گفتي نخور! چشم...این يک تمرين کامل است.
۱۳۸۲/۰۴/۲۳
✅️ تازه اول ماه است، چه عجلهای داری؟!
🔹️معمولا شیطان با القاى افکار باطل که در ظاهر حکمتآمیز است، انسان را فریب مىدهد؛ چون علم شیطان نه تنها کمتر از ما نیست، بلکه اگر علم صدها نفر را روى هم بگذاریم به اندازه علم جناب ابلیس نمىشود. مثلا اینگونه القا مىکند که تازه اول ماه رجب است و هنوز سى روز تا آخر ماه براى روزهگرفتن باقى مانده است. روز دیگرى روزه مىگیرى؛ چه عجلهاى در روزه گرفتن دارى؟ و با القائات دیگرى از این قبیل، فرصتها را از ما مىگیرد.
📚پندجاوید، جلد۲، صفحه ۱۲۲
✅️ همتی برای تربیت توحیدی در ماه رجب
🔸️یکى از اعمالى که در ماه رجب وارد شده، روزى هزار مرتبه ذکر «لاالهالاالله» است. شاید براى بعضی سخت باشد؛ البته آدم [اگر] همت داشته باشد خیلى هم سخت نیست؛ نیم ساعت وقت می¬خواهد. [توصیه به این ذکر،] نشان می¬دهد که توجه به مسالة توحید چقدر در اسلام اهمیت دارد و براى خودسازى و رشد روحى و ترقى روحى انسان مؤثر است.
۱۳۸۷/۰۴/۱۳
✅️ ماه رجب، فرصت اندیشه در توحید
🔹️در ماه رجب خیلى مناسب است مطالعاتى دربارة توحید داشته باشیم که مسیر صحیح زندگى ما را مشخص میکند. آنقدر به آدم تعالى می¬بخشد، آنچنان عزتى به انسان می¬بخشد که در مقابل هیچ موجودى حاضر نیست خضوع کند؛ چون همه چیز را از خدا میداند.
۱۳۸۷/۰۴/۱۳
✅️ احیای سنت روزه در ماه رجب و شعبان
🔸️سنت اهلبيتعلیهمالسلام اين بود كه ماه رجب و شعبان را روزه مىگرفتند و خودشان را براى مهمانى خداى متعال و ماه رمضان، آماده مىكردند. اين سنت قرنها رواج داشته و متأسفانه آرام آرام فراموش شد. ماه رجب و شعبانی در «كنيا» بودم. يك كارمند سفارت از شيعههاى هندى الاصل، در آنجا بود. ايشان سه ماه روزه مىگرفت. از ماه رجب شروع مىكرد تا آخر ماه رمضان. در قلب آفريقا، كفرستان، يك جوان يك سنت را حفظ كرده بود.
۱۳۸۲/۰۶/۲۷
✅ لا اقل سه روز در ماه روزه بگیریم
🔹️اقلاً در يك ماه، آدم سه روز را روزه بگيرد براى تأسى به رسول اللّهصلیاللهعلیهوآله، آدم هر كه را دوست داشته باشد مىخواهد يك نشانهاى از او داشته باشد، اينكه ما اينهمه اظهار محبت به اهلبيتعلیهمالسلام مىكنيم، بايد نشانهاى از زندگى آنها در ما باشد.
۱۳۸۲/۰۶/۲۷
لینک عضویت
📱 @mesbahyazdi_ir
🇮🇷 @faannoos
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همخوانی کودکان کشمیری با سرود «سلام فرمانده» در شب لیلةالرغائب
#سلام_فرمانده
#نسل_ظهور
🇮🇷 @faannoos
هدایت شده از اندیشکده ققنوس انقلاب
#اطلاع_رسانی
🔰برگزاری کارگاه جریان شناسی سیاسی صدر اسلام با محوریت(فتنه سقیفه و نگاه تطبیقی)
🚩زنجان،قیدار،مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
🗓۱۶ و ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
#اندیشکده_ققنوس_انقلاب
#استاد_سید_احمد_هاشمی
#جریان_شناسی
#سقیفه
اندیشکده ققنوس انقلاب
🇮🇷@Ghoghnousenghelab
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴#زن_مظلوم_غربی
🔶 این گزارش چند نکته اساسی دارد که برای ما بسیار مهم است.
⬅️نکته اول :نظام سرمایه داری خانه و قوانین دینی را به اسم ازادی از زن گرفته تا هیچ مانع فرهنگی برای بیگاری زن در کارخانه ها و نهاد های غربی نباشد.
⬅️نکته دوم: کسر حقوق هایی که به اسم بیمه عمر برای زن غربی تمام میشود
در واقع نظام غرب، خانواده وفرزندانی که عاشق مادر خواهند بود را از زن گرفته و اورا امیدوار به حق بیمه های دوران تنهایی پیری میکنند که ان هم به علت فرسودگی حاصل از کار زیاد خیلی وقت به زن نمیرسد، در واقع مثل مرد کار کردن برای برابری با مرد، جسم زن را تحت تاثیر جدی قرار میدهد.
⬅️نکته سوم وعجیب:نارضایتی فعالین حوزه زن غربی از دولت و اعتراف انها به بی توجهی دولت انگلیس به حقوق زن
دولت انگلیس که یادتان است، از پرچم داران جنگ زن زندگی علیه ایران است
✍عالیه سادات
________________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
🇮🇷 @faannoos
⭕️ یادداشت شهید خیری عقلم مجری عملیات شهادت طلبانه در قدس مدتی قبل از اجرای عملیات:
تکتیراندازی ماهر در مکانی مناسب بهتر از هزار سرباز در میدان نبرد است.
👤 سید علیرضا آلداود
🇮🇷 @faannoos
96-06-19.mp3
6.98M
🎙 مسئولیتهای فرهنگی و فرمان آتش به اختیار
♨️ سخنرانی مرحوم آیت الله مصباح یزدی در
افتتاحیه سال تحصیلی 96-97 موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
📅 جمعه, 19 شهریور 1396
🇮🇷 @faannoos
🔻چند نکتۀ جالب در گفتههای اخیر رهبر انقلاب
🖊 مهدی جمشیدی
۱. دأب بنده، «ورود در مسائل اجرائی» نیست، بلکه تأکید بر اجرا است. حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ بلکه «راه» را نشان میدهم و «پیگیری» و «سؤال» میکنم(در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانشبنیانها، ۱۴۰۱/۱۱/۱۰). این در حالی است که عدّهای بیخبر، ایشان را «دیکتاتور» معرفی میکنند و میگویند زمام و عنان همهچیز در اختیار ایشان است. دیکتاتور کسی است که از سیاستگذاری تا اجرا، همهچیز در اختیار خویش میگیرد و تمامیّتخواهانه، هیچ جایی را برای اظهار وجود دیگران باز نمیکند.
۲. ما در دهۀ نود به دلایل مختلف، «تعطیل نسبیِ اقتصاد» داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به «ضعف مدیریّتها»؛ چون بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است و بخشی مربوط به عوامل درونی. تحریمها، کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان، تمرکز بر روی مسئلۀ هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود. نتیجه این شد که ما «یک دهه عقبماندگی» و «شاخصهای منفیِ زیاد» داریم(همان). «انتخاب غلط»، میتواند اینچنین، مشکلساز باشد و یک جامعه را برای مدّتها درگیر و اسیر خود کند. «آثار» و «نتایج» رأی جاهلانه و لجوجانه، بهسادگی رفع نخواهند شد؛ چه رسد به اینکه تفکّر برآمده از آن انتخاب، یک دهه حاکم باشد. آنچنان انتخابی، اینچنین دشواریها و تلخیهایی را نیز به دنبال دارد؛ تا آن حد که باید از «تعطیل نسبیِ اقتصاد» سخن گفت.
۳. ما به طور «محسوس»، مشکل معیشت مردم را داریم(همان). تصریح به محسوس بودن مشکل معیشتی مردم، یعنی ایشان نه بیخبر است و نه انکار میکند.
۴. اسراف آب، اسراف گوشت و اسراف نان، چیزهایی است که مربوط به آحاد مردم است(همان). جالب است که ما با وجود دشواریهای معیشتی، همچنان نیز «اسراف» میکنیم و سبک زندگیمان در زمینۀ مصرف اقتصادی، تغییر نکرده است.
۵. اشتباه مهمّی که در سالهای اوّل انقلاب اتّفاق افتاد و مبالغ زیادی از آثارش همین طور ماند، این بود که «بخش خصوصی» را کنار زدند و همۀ کارها، حتّی فروش اجناس خُرد را به دستگاههای دولتی سپردند؛ خطای بزرگی بود که ما انجام دادیم(همان). این خطای بزرگ، خطای «دولت دهۀ شصت» بود، امّا آیتالله خامنهای در وقوع آن هیچ نقشی نداشت، بلکه مخالف سرسخت آن نیز بود. این میرحسین موسوی بود که به دلیل گرایش به «اقتصاد سوسیالیستی»، انقلاب را نیز درگیر تمرکزگرایی و دولتمحوری کرد و به این واسطه، موجب رنجوری اقتصاد شد.
۶. بنویسید «ساخت ایران»؛ «MADE IN IRAN» هم ننویسید؛ بنویسید «ساخت ایران» با خطّ فارسی(همان). این نگاه، نقطۀ اوج «اعتماد به نفس» است که رهبر یک جامعه میتواند به آن جامعه هدیه کند و حس حقارت تاریخی را از آن بزداید. ایشان حتّی این اندازه از وابستگی و خودکمتربینی را نیز برنمیتابد و درج عبارت فارسی را بر عبارت انگلیسی در کالای ایرانی ترجیح میدهد.
۷. من این را گواهی و شهادت میدهم که مسئولین محترم دولتی با همۀ وجود دارند کار میکنند؛ یعنی واقعاً تلاشی که دارد انجام میگیرد، تلاش بسیار خوبی است؛ منتها جهتگیریها را مراقبت کنند و کار را جوری انجام بدهند که انشاءالله نتایج مطلوبی داشته باشد(همان). «گواهی» و «شهادت» رهبر انقلاب که اهل انصاف و حقّ و عدالت است، کافی است. پس کار متراکم و انبوه و جدّی، در جریان است، ولی جهتگیریها و نحوۀ انجام کارها را نیز نباید از نظر دور داشت.
🇮🇷 @faannoos
🔰رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها:
« ... یک مطلب کوتاه می خواهم به مسئولین محترمی که اینجا نشستهاند، بخصوص معاون اوّل محترم که اینجا هستند بگویم. این مطالبی را که این دوستان گفتند، با دقت به خاطر بسپارید. اینها صرفاً گزارش نبود؛ گزارش بود و همراه گزارش، گلایه هم بود. و این گلایههایی که اینجا کردند، تقریباً همهی اینها به نظر من درست است؛ همهی آنچه گفتند به عنوان توقّعاتی که از دولت و از مسئولین و از شخص بنده دارند، توقّعات درستی است. منتها شماها میدانید، مسئولین دولتی میدانند، دأب بنده در این مسائل ورود در مسائل اجرائی نیست، تأکید بر اجرا است. ... »https://khl.ink/f/51840
✍️پ.ن:
🔻مقام معظم رهبری صراحتاً به مسئولین و بخصوص به معاون اول رئیس جمهور می فرمایند:
«همراه گزارش، گلایه هم بود و این گلایههایی که اینجا کردند، تقریباً همهی اینها به نظر من درست است».
👈نقد و گلایه سخنرانان نه تنها از نظر رهبر انقلاب تضعیف دولت و یا نا امید کردن ملت نیست، بلکه مورد تأیید ایشان بوده و معظم له، این گلایه ها و توقعات را لازم الإجرا دانسته اند❗️
💢به این نکته باید توجه کنیم که سکوت و مشاهده کردن کارهای دولت، کمک کردن به دولت نیست؛ دولت زمانی پویا می شود و به اهداف انقلاب اسلامی می رسد که نظارت مردمی و نقد دلسوزانه بالای سرش باشد. قطعاً این به معنای نادیده گرفتن زحمات دولت در بخش های گوناگون نیست، بلکه برای رسیدن به سرمنزل مقصود و جبران عقب ماندگی های گذشته است.
🇮🇷 @faannoos