🔺#مطهری: #لاریجانی اصلح نیست؛ خودم را اصلح میدانم
نماینده سابق درباره کاندیداتوریاش در #انتخابات:
🔹من به شکل مستقل وارد شدم ولی مستقل وارد شدن به این معنا نیست که توجهی به تحولات روز نداشته باشیم.
🔹درباره حضور آقای لاریجانی اطلاعی ندارم و صحبتی نداشتم و نمیدانم خواهد آمد یا خیر.
🔹اعلام نامزدی خودم هم بدون اطلاع ایشان بوده است؛ هیچ هماهنگی وجود نداشته و ندارد و کاندیدای پوششی لاریجانی نیستم.
🔹اگر لاریجانی را اصلح میدانستم نمیآمدم، من خودم را اصلح دانستم و آمدم.
✅ فانوس
@faanos313
21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در صورت جنگ ایران و آمریکا چه اتفاقی میفته؟
حرف ما نیست، حرف اسکات ریتر، افسر پیشین اطلاعاتی ایالات متحده آمریکاست!
بفرستید برای غربزدهها، شاید کمی آروم گرفتن و از ترسشون کم شد!
✅ فانوس
@faanos313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پویش_سراسری_سوادرسانه
⭕️ موضوع : ابزار های هوشمند چه اطلاعاتی را از ما سرقت میکنند؟
⭕️ چرا باید از حریم خصوصی خود در فضای مجازی صیانت کنیم؟
⭕️ نقش این اطلاعات سرقت شده در جنگ شناختی ادراکی ترکیبی چیست؟
#نسرارضوی
🔴💭 | پروژه اتحاد مسیحیان و مسلمانان در ظهور به کمال خود خواهد رسید.
#پاپ #ایت_الله_سیستانی
👤پناهیان
✅ @faanos313
🔴آقای ظریف، آمریکا این است!
🔹مصاحبه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه با مردمسالاری آنلاین در ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ گویای استمرار خوشبینی ها نسبت به دموکراتها است.
🔹درحالی که مقامات مختلف دولت جدید مانند آنتونی بلینکن، وندی شرمن، جیک سالیوان و ... در چند هفته گذشته و برهههای زمانی مختلف از نقشه و برنامه آمریکا در قبال ایران و انجام توافقی محکمتر و طولانیتر صحبت کرده اند اما در گفتوگوی وزیر امور خارجه بهصراحت بیان میشود «من احساس میکنم دولت آقای بایدن هنوز به یک جمعبندی در مورد سیاست خارجی نرسیده است».
🔹حتی معماران برجام در زمان باراک اوباما مانند وندی شرمن نيز اذعان دارند (با استناد به سخنان وی در نشست کمیته روابط خارجی مجلس سنا در سوم مارس/ 13 اسفندماه) از برجام گذشته اند؛ چراکه در حال حاضر شرایط و ژئوپلیتیک منطقه تغییر کرده و به همین دلیل قطعاً سال 2021 سال 2015 نیست.
🔹در واقع برخلاف زمان باراک اوباما که آمریکا قصد داشت بعد از مذاکرات هستهای پرونده منطقهای و برنامه دفاعی موشکی ایران را در دستور کار قرار دهد این بار قرار است به صورت موازی و همزمان چنین «مسائلی» را پیش ببرند تا از نگاه طراحان سیاست خارجی آمریکا «مشکل ایران» حلوفصل یا حداقل تضعيف و مهار شود.
🔹از دیدگاه دموکرات ها سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ زمینه مناسبی برای تحمیل توافقهای جدید علیه ایران را فراهم کرده و قرار است روی «ویرانههای برجام» ساختمان و بنای جدیدی با مختصات و معیارهای مشخص ایجاد شود.
🔹با این اوصاف باید اذعان داشت خواسته و نقشه دموکرات ها، ترجمه و بیانی آراسته از 12 خواسته مایک پومپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در سال 1397 است که در سخنرانی بنیاد هریتیج به آن اشارهشده بود که عملاً به معنای قلب ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
🔹اما در ایران فضا متفاوت است و بعد از گذشت چند سال از امضا و اجرایی شدن برجام، هنوز نگاهی غیر واقع بینانه به این توافق وجود دارد. مقامات دولتی هر روز از برجام و آمریکا سخن میگویند و هرگونه انتقادی از توافق به شدت تخطئه و میشود. برخلاف توصیهها هیچ طرح و برنامه جایگزینی نیز تدارک و پیشبینینشده است. حتی بهجای این که تاملی صورت گیرد چرا آمریکا توانست به راحتی از برجام خارج شود بدون اینکه پیامد و تبعاتی گریبان آن را بگیرد یا وقتی آوردهای جدی برای ایران به ارمغان نیاورد و بهصراحت از «تقریبا هیچ» رونمایی شد، دائماً روایتی غیرواقعی از توافق صورت می گیرد.
🔹در این راستا وزیر امور خارجه در مصاحبه اخیر خود که ابتدای یادداشت به آن اشاره شد باز هم منتقدان داخلی را مقصر عدم استفاده از فرصتهای برجام معرفی و اذعان میکند:
🔹«... ما هم در آن دو سال بهترین استفاده را از برجام نکردیم. یعنی گرفتار دعوای داخلی شدیم که نمره برجام 100 است یا 5 است یا منفی 10 است. اگر روی یک عدد معقولی توافق کرده بودیم و سعی میکردیم همان را نقد کنیم، پیشرفت بیشتری داشتیم. چند ماه ما منتظر توافق داخلی سر IPC و قراردادهای نفتی شدیم؟...»
🔹این گونه سخن گفتن نشان دهنده عدم درک واقعبینانه از نقشه غرب در قبال ایران بعد از توافق هستهای است و گرنه بلافاصله بعد از توافق، اوباما ایران را مورد تحریم قرار نمیداد، پیام هشدار به شرکت ها و بانک ها ارسال نمی شد و ... .
🔹اصولاً بهرهبرداری از فرصت توافق ارتباط چندانی با دعواها و بگومگوهای داخلی نداشته و ندارد. مسئله این است قرار نبود برجام مشکل تحریم را حل کند، حداکثر قرار بود ضمن تضعیف یکی از مؤلفههای قدرت ایران، فرصت تنفس داده شود. بنابراین وقتی قرار است طرح کلان غرب در قبال ایران دیده نشود میباید دغدغه این باشد که منتقدان داخلی مقصر جلوه داده شوند، بیشتر هموغم نیز صرف گفتمان سازی و استفاده از ادبیات و عبارات خاص برای استفاده در بازی های سیاسی و به حاشیه راندن رقبا گردد.
🔹برجام جواب نداد نه بدلیل اینکه دونالد ترامپ در تاریخ 18 اردیبهشت 1397 تعهدات آمریکا را در قبال ایران متوقف و از آن خارج شد بلکه به این دلیل که تعلیق موقت تحریمها همزمان با حفظ فشارها، فرصتی برای زمینهسازی جهت ورود به مرحله بعد برای تحمیل برجام های دیگر پدید نیاورد. بازگشت ریچارد نفیو، به عنوان معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز در راستای بکارگیری هوشمندانه از ابزار تحریم قابل ارزیابی است.
🔹بنابراین مسئله اصلی در ماهیت انقلاب اسلامی ایران و ذات استکباری آمریکا است که رهبر انقلاب در این باره می فرمایند:« در دیدارهای خصوصی لبخند میزنند، دست میدهند، حرفهای چربونرم میزنند، زبان خوش به کار میبرند؛ [امّا] این مربوط به دیپلماسی دیدارهای خصوصی است؛ اهمیتی ندارد، ارزشی ندارد، تأثیری در واقعیت ندارد./الف
✍️حسن کریمیفرد
✅ فانوس
@faanos313
🔴 مگر مردم اسباببازی شما بودند‼️ | مسابقه اصلاح طلبان برای فرار از دولت روحانی
🔻 هر چه دولت روحانی به روزهای آخر نزدیک می شود سرعت اصلاح طلبان برای فرار از او افزایش می یابد؛ در این زمینه صادق زیباکلام فعال اصلاحطلب می گوید:
🔹مگر مردم اسباببازی شما بودند که گفتی به روحانی رأی بدهند بعد هم انگار نه انگار!!
🔹آقای خاتمی نسبت به مردم متعهد نبود.
🔹آقای خاتمی جوری رفتار کرد که انگار اصلا نقشی در انتخاب حسن روحانی نداشت.
🔹اصلاحطلبان جوری رفتار کردند که انگار نه انگار، آنها در قبال انتخاب روحانی مسئولیت داشتند.
✅ فانوس
@faanos313
۴هشدار #مهم رهبری درباره انتخابات:
۱.اختلاف نظر را به دعوا نرسانید
۲.به رقیبتان تهمت نزنید، غیبت هم نکنید
۳.از بیادبی، فحش و بیاحترامی پرهیز شود
۴.از کاندیدای خود تعریف کنید اما دیگران را تخریب نکنید
چقدر اینروزها این تذکرات رهبری فراموش شده!
✍ محمد پازوکی
✅فانوس
@faanos313
⭕️ «عیسی کلانتری» محکوم شد
🔹«عیسی کلانتری» رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست به اتهام توهین به امام خمینی (ره) به صورت بدوی به ۴ ماه حبس تعزیری و منع عضویت در احزاب و گروههای سیاسی به مدت دو سال محکوم شد.
🔹وی همچنین به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی نیز به پرداخت چهل میلیون ریال جزای نقدی در شعبه ۱۰۵۸ دادگاه کیفری محکوم شد.
🔹اظهارات موهن و نسنجیده عیسی کلانتری در خصوص حضرت امام(ره) و ریشههای انقلاب اسلامی در گفتوگو با یک رسانه مجازی موجب گلایه و انتقاد دوستداران نظام و انقلاب شده بود.
✅ فانوس
@faanos313
🔸 ما نمیخوریم شما بخورید
🔻تایلند، مالزی، چین و ویتنام چهار کشوری هستند که در سال 99 بیش از هفت هزارتن مارماهی از ایران وارد کرده اند و ایران با این حجم از صادرات مارماهی، عددی معادل 636 هزار دلار کسب کرده است. برون گرایی در اقتصاد یعنی دیدن همین فرصت ها و صادرکردن آنچه که در کشور استفاده نمیشود و یا اینکه به اندازه ی نیاز صادر شده است و کشور در آن محصول مازاد دارد.
🔻برون گرایی در ادامه ی درونزایی است و هر دو برای اقتصاد نیاز است. برون گرایی با واردات بجا و صادرات بجا و ارتباط با خارج در راستای پیشرفت اقتصاد داخل محقق میشود.
✅ فانوس
@faanos313
📸 روایت «مهدی فضائلی» تحلیلگر مسائل سیاسی و فرهنگی، از حمایت رهبر معظم انقلاب از کالاهای ساخت ایران
🔻تعدادی ماسک خارجی برای رهبری هدیه آوردند، ولی نه ایشان و نه خانواده استفاده نکردند. این ماسکها اهدا شد.
🔻پارچه عمامه در ایران تولید نمیشد، به محض اطلاع از تولید این پارچه در داخل کشور، دیگر از پارچه وارداتی استفاده نکردند
✅ فانوس
@faanos313