⭕️در مکتب روح الله:
🔸شیاطین خارجی و داخلی
🔹 امروز شياطين با صورتهاى مختلف از خارج و داخل، با صورتهاى مختلف افتادهاند براى تضعيف روحيه شما. و خدا با شماست، خدا قدرت دارد كه همه چيز را اصلاح كند و درست كند و او با شماست. و ما پافشارى تا آخر، داريم و جوانهاى ما و ارتش ما و سپاه ما و بسيج ما و همه و همه ايران- به استثناى يك عده معدودى كه خداوند اصلاحشان كند- همه در اين متفقاند كه بايد ما در صحنه باشيم، دفاع كنيم از حقوق مسلمين.
🌸صحیفه امام؛ ج19؛ ص231 | جماران؛ 29 فروردین 1364
💬 #گزارش_هفته | بستر جهانی دریا زیر پای غیورمردان ایران
👈🏻 نگاهی به ابعاد حماسه تاریخی مأموریت دریانوردی بزرگ و موفقیت آمیزِ ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش به دور کره زمین
🔻 «فکرش را هم نکنید!» این پاسخی است که کاپیتان دو سوپرنفتکش به مسئولان نیروی دریایی داده بود. سوپرنفتکشهای ۳۰۰ هزار تُنی که محموله نفتی ایران را به ونزوئلا برده و از عرض اقیانوسهای ناآرام اطلس و آرام گذشته و دقیقاً به آن طرف کره زمین رسیده بودند. مسئولان نیروی دریایی در مسیر مقدمات مطالعاتی ناوگروه ۸۶ با آنها به مشورت نشسته بودند تا از طرحشان برای دریانوردی دور کره زمین با یک شناور ۱۰۰ هزار تنی(ناو بندر مکران) و یک شناور هزار تنی(ناوچه رزمی دنا) بگویند و نظر آنها را بخواهند.
🔻 روایت امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش از این جلسه شنیدنی است: "اولین سوال کاپیتانها این بود که تناژ واحدها چقدر است. گفتیم ۱۰۰ هزار تن. گفتند شاید بشود شاید نشود. این کاپیتانها با وزن سه برابر رفته بودند. وزن کشتی دوم را پرسیدند. نگفتیم هزار تن! گفتیم ۵ هزار تن! کاپیتان گفت اصلا فکرش را هم نکنید!" کاپیتان سوپرنفتکشهای ۳۰۰ هزار تنی طبق معادلات خودش راست میگفت. گذشتن از عرض بزرگترین اقیانوس جهان که مجموع مساحتش از همه مساحت خشکیهای کره زمین بیشتر است و عمیقترین سطح آبی این کره خاکی محسوب میشود کار هر کسی نبود. حالا این وسط افسران نیروی دریایی ایران تصمیم گرفته بودند گِرد کره زمین دور بزنند و عرض دو اقیانوس وحشیِ آرام و اطلس را دور بزنند، آن هم با شناورهایی که ساخت خودشان بود.
🔻 ترکیب علم و اراده و ایمان
🔹 افسران دریانورد ایرانی میدانستند در شرایطی قدم در این مسیر پرزحمت میگذارند که هیچ کسی به کمکشان نخواهد آمد. میدانستند برای اطلاع از وضعیت آب و هوایی مسیر هر آن امکان قطع دسترسی به ماهوارههای هواشناسی است، میدانستند امواج خروشان اطلس و آرام را حتی بعضاً جزایر هم تاب نمیآورند و میدانستند هنگام عبور از عرض اقیانوس آرام و پا گذاشتن در مسیر ۲۳ هزار کیلومتری شرق آسیا تا غرب آمریکای لاتین دیگر هیچ خشکی در میانه مسیر نیست و باید همه احتمالات و جوانب کار را بسنجند که اگر مشکلی پیش آمد جز خدا و خودشان از کسی کاری بر نمیآید.
🔻 همه اینها در کنار هم یعنی حرکت ناوگروه ایرانی از بندرعباس به دور کره زمین و بازگشت دوباره به تنگه هرمز به همان اندازه که یک حرکت نظامیِ غرورآفرین محسوب میشود به همان اندازه هم یک حرکت بزرگ علمی است. از پیشبینیهای دقیق هواشناسی با درصد خطای به شدت پایین در طول ۵۰ سال گرفته تا توانمندیهای تکنولوژیک و فناورانه برای تولید، نگهداری و تعمیر، آن هم روی آب تا اصول و ساختارهای ارتباطی برای ارتباط دائم با ناوگروه رزمی که چند ده هزار کیلومتر دورتر از آبهای سرزمینی ایران است، تا توانمندیهای فناورانه و تکنولوژیک برای عملیاتی نگه داشتن شناور رزمی دنا و پشتیبانی مکران روی آب امتحانهای علمی و فنی بسیار پیچیدهای است که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از همه آنها سربلند بیرون آمد.
🔻 همکاری با دانشبنیانها
🔹 نکته جالب توجه اینکه مسئولان و فرماندهان نیروی دریایی این موفقیت بزرگ را در همکاری با تعدادی از شرکتهای دانشبنیان ایرانی رقم زدهاند. از همین جهت هم نه فقط نیروهای مسلح که بدنه علمی کشور هم در این افتخار سهیم است. همه اینها را باید در کنار این موضوع دید که دنا و مکران هر دو ساخت متخصصان ایرانی هستند و در شرایط تحریم کامل، ساخته شدهاند. شناورهایی با تجهیزات ارتباطی، جنگی، رزمی و موشکی ساخت داخل که حالا بعد از یک مأموریت برد بلند اقیانوسی دور کره زمین، کیفیت و توانمندیشان برای دیگرانی که شاید با دیده تردید به تولیدات دفاعی داخلی مینگریستند به اثبات رسیده است.
🔻 آماده دفاع در هر نقطه از کره زمین
🔹 وجه قابل توجه دیگر اقدام اخیر، اهمیت نظامی و امنیتی آن است. پایان موفقیتآمیز مأموریت ناوگروه رزمی ۸۶ نیروی دریایی آن هم در سفری به دور کره زمین یعنی حالا دیگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هر نقطهای از کره زمین که اراده کنند برای دفاع از منافع خود حضور خواهند داشت. این موضوع را باید در کنار واقعیت سالهای اخیر دید که در راستای سیاست فشار حدأکثری و ایجاد اخلال در حوزه اقتصادی، راهبرد دشمن به ایجاد مزاحمت برای شناورهای غیرنظامی ایرانی تغییر کرده است. شناورهای تجاری و غیرنظامی که بخشی از محمولههای صادراتی یا وارداتی کشور را حمل میکنند و با این کار در پی باز کردن گرههای اقتصادی کشور هستند.
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔻 دشمن بعد از ناامیدی از اقدام و حمله نظامی و تحریمها حالا در نقش دزدی دریایی فرو رفته و به ایجاد مزاحمت برای این شناورها روی آورده تا مگر بتواند چوبی لای چرخ اقتصاد ایران بگذارد. حالا و در چنین شرایطی به یکباره مشخص میشود که ناوگروه رزمی ایرانی بدون اتکا به بندرگاههای دنیا میتواند نیازهای امنیتی و دفاعی خود را هزاران کیلومتر دورتر از آب و خاک خود تأمین کند بدون آنکه نیازی به دیگران داشته باشد.
🔻 دست بلند نظامی و دفاعی ایران در اقصی نقاط دنیا آماده دفاع از منافع ایرانیان است. اقدامی که تأثیر آن تا پیش از مأموریت اخیر نیروی دریایی به مأموریتهای منطقهای و برقراری ایستگاههای نظامی در مناطقی مانند دریای سرخ و اسکورت شناورهای تجاری ایران در این منطقه برای گذشتن از بابالمندب و کانال سوئز به اثبات رسیده بود.
🔻 موهبت الهی دریا
🔹 دریا موهبتی الهی است. بستری برای ارتباط و حمل و نقل و پویایی اقتصاد. حدود ۹۰ درصد نقل و انتقالات باری دنیا از طریق حملونقل دریایی انجام میشود. بخش مهمی از قدرت کشورها بهدلیل توانایی ناوگان دریایی آنها در نقل و انتقالهای نظامی و غیرنظامی بر بستر دریاست. بیراه هم نیست که از ۳۰۰ سال گذشته تاکنون استعمارگران مطرح دنیا از پرتغال و هلند و اسپانیا تا انگلیس، همواره ناوگان دریایی قدرتمندی در اختیار داشتهاند.
🔻 موضوعی که امروز درباره آمریکاییها صادق است. ناوگان دریایی ارتش آمریکا از ناوهای هواپیمابر گرفته تا ناوشکنها و ناوچهها، شبکه اصلی قدرت نظامی و راهبردی استعماری کاخ سفید را تشکیل میدهند. شبکهای که در سالهای اخیر به ایجاد مزاحمت برای شناورهای غیرنظامی و تجاری کشورهای مستقلی مانند ایران روی آورده است.
🔻 لازمه تبدیل شدن به یک قدرت منطقهای و جهانی، داشتن توانایی برای دفاع از منافع از هر نقطه کره زمین است. حالا و در این شرایط بهتر میتوان به تأکیدات رهبر انقلاب در توصیف دریا بهعنوان عرصهی «رویارویی قدرتمندانه با دشمنان» و در عین حال «فعالیت مؤثر و همکاری با دوستان» پی برد: «دسترسی به آبهای آزاد، اتصال به چهار گوشهی جهان از راه دریا و امکان دفاع از کشور در بستر دریا از جمله برکات دریا است که مردم و مسئولان باید به آن توجه کنند... ما هنوز در آغاز این راهیم و شما مردان این راه هستید که باید مسیر را باز کنید و این امید و آیندهی مطلوب را رقم بزنید.» ۱۳۹۸/۹/۸
🔻 پس از ۸ماه؛ به خانه خوش آمدید
🔹 حالا این قدرت بهره گیری از موهبت خدادادی دریا و ارتباط با سایر کشورهای جهان از طریق اتصال به اقیانوس و آبهای آزاد به مدد ایمان و پشتکار دلاورمردان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فداکاری و عزم راسخ جوانان در تحقق "ایران قوی" رخنما شده است و ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش پس از ۸ ماه دریانوردی و طی بیش از ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی به دور کره زمین، شنبه سی ام اردیبهشت ماه ۱۴۰۲در بندرعباس پهلو گرفت و فرمانده کل قوا، اینگونه خطابشان کردند: «به دلاور مردان ناو گروه ۸۶ نیروی دریائی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دریانوردی بزرگ و موفقیت آمیزشان را تبریک میگویم. عزیزان! به خانه خوش آمدید؛ موفق باشید.» ۱۴۰۲/۲/۳۰
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🔴قفل مشکلات کشور با الگو گرفتن از مقاومت ۵۷۸ روزه خرمشهر باز خواهد شد
#یادداشت_کوتاه 📝مازیار هاشمی
🔹بدون شک حماسه ماندگار فتح خرمشهر در سوم خرداد سال ۱۳۶۱ نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی بوده که نشان از عمق اراده و تفکری خردمندانه است که ملت بزرگ و مقاوم ایران همواره طعم شیرین عمل به این منطق را در عرصه های گونان چشیدند و هر کجا جلو رفتیم و موفقیتی حاصل شد برگرفته از این خط فکری بود.
🔹در چند روز اخیر شاهد گردش به دور کره زمین توسط ناو گروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش بودیم و جهانیان دیدند در اوج تحریم دلاور مردان ارتشی تاریخ ساز شدند و کارشناسان سپهر سیاسی نیز اعتراف کردند که تنها یک ابر قدرت با تکیه بر توان داخلی می تواند همچین اقدامی انجام دهد.
🔸در جنگ ۸ ساله و دفاع از خرمشهر نیز همینطور با دست خالی و تنها با تکیه بر مبانی اصیل اسلامی و اراده رزمندگان موجب شد تا با وجود پشتیبانی اکثر کشور ها از رژیم بعث عراق با مقاومت و پیروزی جهان حیرت زده شود.
🔹در سالیان گذشته اندیشه غیر انقلابی حاکم بر بعضی دولت ها و بعضا عناصر نفوذی که امید آنها به کد خدای پوشالی بود باعث عقب ماندگی در برخی حوزه های مهم از جمله اقتصادی، فرهنگی و نقاط حساس مدیریتی کشور شد، و به نوعی ترک فعل و اقدامات آنها در کنار راهبرد و سیاست دشمن و فشار همه جانبه به تکمیل پازل دشمن کمک می کرد و تبدیل به مهره شطرنج دشمن شدند و زمینه را برای نارضایتی مردم به وجود آوردند.
🔺برای جبران این عقب ماندگی ها که در بخش های مختلف شاهد هستیم دولت مردمی سیزدهم باید لایه های مختلف خود را از عاملین وضع موجود پاک سازی کرده و با بکار گیری نیرو های دلسوز و انقلابی مسیر را برای عبور از مشکلات سهل کند تا به فضل الهی با همدلی و همراهی مردم همچون دفاع مقدس شاهد فتح ظفرمندانه خرمشهر های آینده باشیم.
امانی، عضو شورای شهر تهران: فساد کشفشده توسط شهردار تهران مربوط به دورههای پیشین است
🔹برخی رسانهها صحبتهای من درمورد اظهارات شهردار تهران درخصوص پرونده ۲۰ هزار میلیاردی را طوری بازتاب دادند که گویا این فساد در دورۀ فعلی مدیریت شهری اتفاق افتاده، درصورتیکه منظور ادوار گذشته بوده نه این دوره.
🔹در جایگاه نماینده مردم در شورای شهر همچنان پیگیر گزارش ابعاد این موضوع بهصورت مستند و مصداقی خواهم بود. کلیگویی و اطلاعرسانی ناقص باعث سوءاستفاده بدخواهان خواهد شد.
🚨بالاخره قبول کردند که جنبش زن زندگی آزادی برای برهنگی خانم ها تنظیم شده بود!
🔸آری... کم کم پردهها کنار میرود!
#براندازی
🔴 «اصلاً یادشان هست؟»
⏪ یکسال پیش که خبرش بهت و حیرت زیادی میان دوست و استاد و همدورهایهایش در شریف راه انداخت و خیلیها دست به قلم شدند و بعضیها مراسم گرفتند، شاید کمتر کسی فکر میکرد که اینها به حدی کوتاه مدت باشند که به یکسال نرسیده فراموش شوند و انگار نه انگار خبری بوده و اتفاقی افتاده و...
⚪️ چهارم خرداد ۱۴۰۱، #احسان_قدبیگی ورودی ۹۱ مهندسی #مکانیک و از ساکنین خوابگاه طرشت ۳، بر اثر انفجار منطقه صنعتی وزارت دفاع در پارچین به شهادت رسید و پس از تشییع، در زادگاهش اراک به خاک سپرده شد؛ همان روزهای اول بازار پیام تسلیت و مراسم یادبود و دیدار با خانواده و... داغ بود و حتی خیلی از طیفهای مختلف دانشجویی پیشنهاد تغییر نام مرکز کارگاهها یا سالن ورزشی خوابگاه یا حتی خوابگاه طرشت ۳ به نام احسان را دادند و قرار شد یکی از اینها انتخاب و به نام احسان قدبیگی نامگذاری شود.
🔸 امروز اگرچه اولین سالگرد این اتفاق بود اما نه تنها هیچکدام از آن نامگذاریها در این یکسال اتفاق نیُفتاد، بلکه حتی در حد یک پیام تسلیت و گرامیداشت و...، در کانال گروههای دانشجویی، تشکلها، معاونت فرهنگی یا حتی کانال روابط عمومی قرار نگرفت و هرچقدر صبر کردیم تا ببینیم کسی کاری میکند یا نه، خبری نشد و تنها اتفاقی که این چند روز برای احسان رخ داد، تقدیر از پدرش در مراسم هیئتهفتگی سهشنبه و با حضور بچههای #هیات_الزهراء بود و بچههای خوابگاه هم این دو شب برای او مراسم گرفتند.
⚪️ احسان قدبیگی طبق روایت خانوادهاش در گفتگو با روزنامه، ۱۱ اسفند ۱۳۷۱ در یکی از محلههای کمبرخوردار اراک به دنیا آمد و در دوران نوجوانی علاوه بر درس، در کارگاه تراشکاری پدرش کار میکرد و بعد از طی تحصیل در دبیرستان علامه حلی اراک، در کنکور ۹۱ با رتبه ۱۰۱ مکانیک شریف قبول شد.
⚪️ با فارغ التحصیلی از شریف و تا قبل از استخدام در وزارت دفاع، تقریباً یک سال در یکی از شرکتهای تعمیر و نگهداری آسانسور در تهران کار کرد و چند وقتی هم در شرکتی در قم به کارهای آموزشی و طراحی مشغول شد.
احسان پس از دانشگاه راهی سربازی در نیروی دریایی ارتش شد و بعد از مدتی در واحد تحقیقاتی هوافضای وزارت دفاع مشغول به کار شد و اگرچه کارشناسی ارشد دانشگاه امام حسین(ع) قبول شد و پروژه پیشنهادی خوبی هم در آن دانشگاه داشت و توانست نظر برخی اساتیدش را جلب کند اما این روند ناتمام ماند و نهایتاً پس از تقریباً دو سال و نیم فعالیت، ۴ خرداد ۱۴۰۱ براثر انفجاری که مدتی بعد گفته شد کار اسرائیلیها بوده در منطقه تحقیقاتی و صنعتی وزارت دفاع در پارچین به شهادت رسید.
⚪️ امروز که گذشت اما کاش نگذاریم برخی چهرههای شریف که شاید چندان به فعالیتهای دانشجویی و تشکلی خاصی شناخته نمیشدند و به اصطلاح معمولی بودند اما در اصل شخصیت بزرگی داشتند، به همین راحتی فراموش شوند و حداقل یک مراسم یا یک پیام یا حتی نامگذاری یکی از نقاط دانشگاه به نامشان را بهانهای کنیم تا گاهی اوقات در هیاهوی زندگی به یادشان باشیم.
📸مزار احسان قدبیگی در اراک و تصاویری از مادر و پدرش
روزنامه شریف