فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیل سهمگین در چین
🔹۳۱ هزار نفر در پکن مجبور به ترک خانههای خود در پی سیل شدند. گزارشها از مرگ دو نفر در جریان این سیل خبر میدهد.
🔴چند پرسش درباره متن جدید لایحه عفاف (نکته)
♦️متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است. آقای محمدتقی نقدعلی، عضو محترم کمیسیون یادشده به خبرگزاری فارس گفت «گزارش نهایی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب تهیه و تدوین شده که پس از تقدیم به هیئت رئیسه مجلس، جهت بررسی و تصویب نهایی، در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت». درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد. و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت
کشف حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت بیتوجهی مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب « ترک فعل» نیز شدهاند!
۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
۵- نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی سردرگمی درپی داشته باشد. از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک لغزشگاه خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود». به عنوان مثال میتوان به متن برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»! حالا به متن لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید. موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... تعجبآور نیست؟ هست!
✍حسین شریعتمداری
♦️ احترام عالم بزرگ به مقام زن در خانه
🔹 آیت الله حائری شیرازی: مرد باید سختیهای کار همسر در خانه را ببیند. باید خودش را جای زن بگذارد. علی ع میفرماید: فَإنَّ الْمَرْأَةَ رَیحَانَةٌ، لَیسَتْ بِقَهْرَمَانَة، زن که خدمتکار نیست زن گل است. مرد وقتی در خانه کار بکند، مثل جهاد است. اگر کمک زنش ظرف بشوید، خیاطی بکند بچه داری بکند، جارو بکند، تمام اینها عمل به وظائف شرعی است. زن هم که در خانه کار میکند، ثواب بزرگی به او میدهند. نمیگویند وظیفه است.
⚫️ دردناکترین روضه از نظر امام زمان علیه السلام
🔵 حاج ملا سلطان علی روضه خوان تبریزی که از جمله عباد و زهاد بود، نقل کرد: « در عالم رؤیا به حضور حضرت بقیة الله ارواحنا فداه مشرف شدم و خدمت ایشان عرض کردم: مولای من، آیا آنچه در زیارت ناحیة مقدسه با این عبارت ذكر شده، درست است كه میفرماید:
🔺 فَلَاَنْدُبَنَّكَ صَباحاً وَ مَساءً وَ لَاَبْكِیَّنَ عَلَیْكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَماً
(پس صبح و شب بر شما ندبه كرده و به جای اشك خون میگریم) صحیح است؟ فرمودند: بلی
🔹 عرض کردم: آن مصیبتی که در آن بجای اشک خون گریه می کنید، کدام است؟ آیا مصیبت حضرت علی اکبر است؟ فرمودند: نه، اگر علی اکبر زنده بود، در این مصیبت او هم خون گریه می کرد.
🔹 گفتم: آیا مصیبت حضرت عباس است؟ فرمود: نه؛ بلکه اگر حضرت عباس علیه السلام در حیات بود، او هم در این مصیبت خون گریه می کرد.
🔹 عرض کردم: لابد مصیبت حضرت سید الشهداء علیه السلام است. فرمود: نه، حضرت سید الشهداء علیه السلام هم اگر در حیات بود، در این مصیبت، خون گریه می کرد.
🌕 عرض کردم: پس این کدام مصیبت است که من نمی دانم؟ فرمودند:
آن مصیبت، مصیبت اسیری حضرت زینب علیها سلام است.
زینب همان کسی ست که در راه عفتش
عباس می دهد نخِ معجر نمی دهد
📚 شیفتگان حضرت مهدی ج ۲ ص ۱۴۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد..
⭕️در مکتب روح الله:
🔸شیاطین خارجی و داخلی
🔹 امروز شياطين با صورتهاى مختلف از خارج و داخل، با صورتهاى مختلف افتادهاند براى تضعيف روحيه شما. و خدا با شماست، خدا قدرت دارد كه همه چيز را اصلاح كند و درست كند و او با شماست. و ما پافشارى تا آخر، داريم و جوانهاى ما و ارتش ما و سپاه ما و بسيج ما و همه و همه ايران- به استثناى يك عده معدودى كه خداوند اصلاحشان كند- همه در اين متفقاند كه بايد ما در صحنه باشيم، دفاع كنيم از حقوق مسلمين.
🌸صحیفه امام؛ ج19؛ ص231 | جماران؛ 29 فروردین 1364
#بی_نماز_اول_وقت_توفیق_نخواه
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه):
اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️
#پس میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،
⭕️ آیا بین روسیه و اوکراین صلح برقرار می شود؟
♨️ جنگ اوکراین و روسیه باعث شده است که جهان کنونی از لحاظ ادراکی آشفته باشد. تاثیر این جنگ بر انرژی و غذا باعث شده است که بسیاری از کشورهای جهان بخصوص اروپا با افزایش بیسابقه قیمتها مواجه باشد. از این رو تحقق صلح بین این دو کشور خواسته همه کشورهای صلحطلب میباشد. تنها در این میان آمریکا و دولتمردان کشورهای اروپایی برخلاف ملت شان بدنبال ادامهدار کردن جنگ اوکراین میباشند.
🔻در همین زمینه روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال شامگاه روز شنبه خبر داد که عربستان سعودی میزبان مذاکرات صلح مربوط به جنگ اوکراین و روسیه خواهد بود. این اقدام در راستای تلاش از سر عجز کشورهای اروپایی برای برونرفت از باتلاق اوکراین است.
🔴 این روزنامه همچنین گزارش داد که در این نشست، مسئولان بلندپایه ۳۰ کشور جهان حضور دارند. قرار است این نشست در جده و در روزهای چهاردهم و پانزدهم مرداد ماه جاری برگزار شود.
💢 در چهارشنبه گذشته هم، پس از سفر رجب طیب اردوغان به ریاض، عربستان سعودی و ترکیه، با انتشار بیانیه مشترکی تأکید کردند که باید بحران اوکراین از طریق مذاکره و دیپلماسی حل شود. در این بیانیه تصریح شد: باید جنگ از طریق مذاکره و با استناد به حقوق بینالملل و از مسیر گفتگو و راهکارهای دیپلماتیک حل شود؛ لذا باید تمام تلاشها را به کار بست تا تنش [بین روسیه و اوکراین] کاهش پیدا کند.
♦️«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه هم در حاشیه دومین اجلاس روسیه-آفریقا گفت مسکو حدود ۳۰ ابتکار صلح برای حلوفصل بحران اوکراین از طریق کانالهای رسمی و غیررسمی دریافت کرده است. وی گفت: از همه سپاسگزاریم. تعداد زیادی از این ابتکارها بود. به نظرم، یک ماه قبل حدود ۳۰ [ابتکار] وجود داشت که شخصیتهای عمومی از طریق کانالهای دولتی یا حتی از راههای خصوصی ارائه شد.
‼️«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاستجمهوری روسیه در خصوص جدیدترین ابتکاری که مسکو دریافت کرده، امروز گفت «ولادیمیر پوتین» و اعضای ماموریت صلح آفریقا پس از گفتگوهای خود درباره اوکراین، بیانیه مشترکی منتشر خواهند کرد.
❌ وی اظهار داشت: یک بیانیه مشترک پس از این نشست در حال آماده شدن است. به محض توافق بر روی آن منتشر خواهد شد. اولین سری از این گفتگوها در تاریخ ۱۷ ژوئن در کاخ کنستانتین خارج از سنپترزبورگ برگزار شد. پوتین در آن زمان گفت که مسکو هرگز گفتگو را رد نکرد و این اوکراین بود که پیشنویس توافقی که در استانبول در مارس ۲۰۲۲ آماده شده بود را کنار گذاشت.
⭕️ رئیسجمهور فدراسیون روسیه شامگاه جمعه هم گفت مسکو آماده است تا به دنبال راهکار مسالمتآمیزی برای پایان دادن به بحران و جنگ اوکراین باشد. وی خطاب به سران کشورهای آفریقایی گفت: «رویکرد و ایدههای شما، همگی منعکسکننده مفاد طرح صلحی است که چین در ماه فوریه برای حل و فصل اوضاع پیرامون اوکراین ارائه کرد».
💢 چین پیشتر طرح صلحی ۱۲ مادهای را برای حل بحران اوکراین مطرح کرده بود که در درجه اول خواستار آتشبس در این کشور بود؛ کشورهای غربی حامی اوکراین از این طرح استقبال نکردند. پوتین ضمن یادآوری اینکه مقامات اوکراینی چارچوب نظارتی ویژهای صادر کردند تا مذاکره با روسیه را ممنوع کنند، تاکید کرد: «ما به نوبه خود هرگز مذاکره را رد نکردهایم و همیشه گفتهایم که آماده ادامه گفتگو هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 کارشناس عرب:
این تنها اسرائیل است که در این منطقه بمب هستهای دارد، آن وقت ایران را یک تهدید میدانید
📍پیشبینی IMF از رشد اقتصاد ایران در 2023
🔹صندوق بینالمللی پول در گزارش ماه آوریل خود رشد 2 درصدی را برای اقتصاد ایران در سال جاری پیشبینی کرده بود که در گزارش جدید خود این رقم را 0/5 درصد افزایش داده است.
🔸رشد 3/5 درصدی اقتصاد ایران در سال 2022 برابر با متوسط رشد اقتصاد جهان در این سال بوده و از رشد اقتصادی کشورهای بسیاری از جمله کانادا، چین، آلمان، کره جنوبی، و آمریکا بیشتر بوده است.