eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
پوتین: آمادۀ همکاری با اعضای جدید بریکس هستیم 🔹پذیرش اعضای جدید در بریکس اولین مرحله از روند گسترش بلوک است. به گسترش نفوذ بریکس در سراسر جهان ادامه خواهیم داد. 🔸ایجادِ ارز واحد بریکس موضوع پیچیده‌ای است اما به این سمت حرکت خواهیم کرد
بخشنامه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد 🔹هفتمین جلسه شورای اقتصاد برگزار شد و بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت. 🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد تلاش شده است که مضامین اصلی سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه در این بخشنامه گنجانده شود. 🔹در خصوص رویکردها و سیاست‌های کلان بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، مضمون محوری بخشنامه بودجه رشد اقتصادی عدالت محور مبتنی بر مردمی‌سازی اقتصاد و ارتقای بهره‌وری کل عوامل تولید است.
ایران می‌تواند تأمین‌کننده انرژی برای بریکس باشد «سنگدوینی» عضو کمیسیون انرژی مجلس: 🔹نکته‌ حائز اهمیت این است که اعضای بریکس به دنبال تأمین انرژی پایدار هستند؛ از این رو ایران کشوری با دارای منابع عظیم می‌تواند یک عضو تأمین‌کننده سوخت و انرژی پایدار برای اعضای بریکس باشد. 🔹عضویت ایران در این گروه که جنبه اقتصادی دارد برای ما بسیار ارزشمند است؛ زیرا ایران می‌تواند از طریق عضویت در چنین گروه‌ها و سازمان‌های اقتصادی تحریم‌های آمریکا را دور بزند.
🔴 پیامرسان و شبکه اجتماعی، جزو ابزارهای راهبردی هستند ♻️ واردات این نوع فناوری ها به شرط داشتن نماینده قانونی و الزام به رعایت قوانین ما، سخنی خطرناک است 🔻برخی ابزارها هستند که واردات آنها از خارج، تهدید خاصی برای کشور و مردم ایجاد نمی کند و جزو ابزارهای معمولی محسوب می شوند. 🔻اما پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی - با توجه به ویژگی های خاصی که دارند و عوارض قابل توجهی که وابستگی در این عرصه به همراه دارد - جزو ابزارهای محسوب می شوند که هر کشور قدرتمندی در دنیا باید خودش صاحب آن باشد. 👈 از همین رو، چین با سکوهای آمریکایی و آمریکا با سکوهای چینی مشکل دارد. مشاهده کردیم که آمریکایی ها تیک تاک را با وجود اینکه در آمریکا نماینده داشت، باز هم به صلابه کشیدند. ◀️ در هر صورت، نماینده داشتن و یا نماینده نداشتن خارجی – آمریکایی باشد یا غیر آمریکایی _ در ایران، اساساً تغییری در مساله ایجاد نمی کند و برخی تهدیدات بزرگ، حتی با وجود نماینده قانونی هم قابل رفع شدن نیست.