eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
23.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸حال زائرانی که بیشترین مسیر زمینی را از گوشه گوشه پاکستان تا کربلا کیلومتر به کیلومتر طی می‌کنند عجیب و وصف ناشدنی است. پارسال یک هفته‌ای همراه‌شان بودیم؛ برای تولید مستند از سند تا فرات. ده‌ها مستند دیگر هم نمی‌تواند قطره‌ای از دریای حس و شور و شعف این زائران اربعینی را بیان کند. ✍🏻سرباز روح الله رضوی
مشاوران املاک رتبه‌بندی می‌شوند 🔹مشاور وزیر راه و شهرسازی: مجوز فعالیت مشاوران املاک برخط می‌شود. در تمدید مجوزهای آنها امتیازدهیِ برخطِ مردمی تاثیر خواهد داشت و قرار است با امتیازدهیِ مردمی مشاوران املاک رتبه‌بندی شوند. 🔹ساماندهی مشاوران املاک متخلف با جدیت پیگیری می‌شود. پرداخت وام ودیعۀ مسکن به‌صورت استانی و از شبکۀ بانکی استان‌ها پیگیری می‌شود. افزایش دو برابری این وام در صورت تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان ابلاغ خواهد شد.
تهاتر نفت با چین برای توسعه فرودگاه امام مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره): 🔹تهاتر ۲.۵ میلیارد یورویی نفت با چین برا ی توسعه فاز ۲ فرودگاه امام خمینی (ره) نهایی شد. 🔹فاز ۲ فرودگاه امام شامل ساخت یک ترمینال جدید ۴۱۰ هزار مترمربعی است و در واقع یک فرودگاه دیگر در ضلع جنوبی فرودگاه با تمام امکانات باید ساخته شود 🔹امیدواریم در ماه جاری عملیات اجرایی قرارداد آغاز شود. برآورد اولیه منابع مالی مورد نیاز برای فاز توسعه‌ای حدود ۲.۵ میلیارد یورو است که از طریق تهاتر نفت با چین تامین خواهد شد و ممکن است این مبلغ تا ۳ میلیارد دلار افزایش یابد.
هدایت شده از karim shahi
🔻ماله‌کشی شکست آمریکا در تحریم نفت ایران با یک «توافق خیالی» 🔹روز گذشته خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی ادعا کرد که افزایش صادرات نفت ایران به دلیل توافق با آمریکاست که مابه‌ازای پذیرش محدودیت غنی‌سازی اورانیوم برخی تحریم‌های نفتی کاهش یافته، اما در این باره چند نکته وجود دارد: 🔹اولا طبق آمار کپلر، روند صعودی صادرات نفت ایران از جولای ۲۰۲۰ و در دوره ترامپ آغاز شد. این روند صعودی اتفاق تازه‌ای نیست که بتوان آن را تحت تاثیر توافقی جدید دانست. 🔹ثانیا دولت بایدن تاکنون چندین بار به چین بابت عدم خرید نفت از ایران فشار آورده ولی ناموفق بوده است. به عنوان مثال رابرت مالی، نماینده ویژه سابق ایالات متحده آمریکا در امور ایران بهمن‌ماه گذشته در مصاحبه‌ای با بلومبرگ گفته بود: «چین مقصد اصلی صادرات غیرقانونی ایران است و گفت‌وگوها برای منصرف کردن پکن از خریدها تشدید خواهد شد». مشابه این اخبار به صورت متعدد در رسانه‌ها موجود است. 🔹ثالثا از ماه ژوئن سال گذشته، دولت آمریکا تحریم‌های ماهانه‌ای را بر شبکه فروش نفت ایران اعمال کرده است. این تحریم‌ها بر افراد، نفتکش‌ها و شرکت‌های همکار با ایران در دور زدن تحریم نفتی اعمال می‌شود که البته ناکام مانده است. 🔹رابعا اصلا هیچ یک از منابع رسمی ایران و آمریکا خبر بلومبرگ مبنی بر توافق دو کشور را تایید نکرده‌اند و صحت ادعای بلومبرگ کاملا زیرسوال است. به نظر می‌رسد این خبر بیشتر با هدف مصارف سیاسی منتشر شده است.
🔴 چرا سیاه نمایی میکنید؟ کجا و چه کسی مانع از دستیابی مردم به اینترنت شده است ؟ اگر منظور شما تلگرام و اینستاگرام است که اینها بعنوان سکوی اطلاعاتی دشمن عمل کردند و به ابزاری برای براندازی و بهم ریختن امنیت جامعه تبدیل شدند . لطفا دقیقتر بفرمایید منظورتان کدام اینترنت است و چرا عده ای بر سر دسترسی مردم به آن ایجاد مانع کرده اند. در آستانه سالگرد فتنه زدن برخی حرفها برای مسئولان ارشد مملکت عواقب خوبی به همراه ندارد. جناب قالیباف اگه دنبال عزت ابدی هستی اون را فقط در چهارچوب آرمان های انقلاب اسلامی جویا شو ولاغیر،