فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پویش همسفر من| به نیابت از سید شهیدان اهل قلم، مرتضی آوینی، به اربعین حسینی مشرف شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ اهمیت نماز اول وقت در هنگام مرگ
حجت الاسلام والمسلمین #حسینی_قمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد..
⭕️در مکتب روح الله:
🔸شیاطین خارجی و داخلی
🔹 امروز شياطين با صورتهاى مختلف از خارج و داخل، با صورتهاى مختلف افتادهاند براى تضعيف روحيه شما. و خدا با شماست، خدا قدرت دارد كه همه چيز را اصلاح كند و درست كند و او با شماست. و ما پافشارى تا آخر، داريم و جوانهاى ما و ارتش ما و سپاه ما و بسيج ما و همه و همه ايران- به استثناى يك عده معدودى كه خداوند اصلاحشان كند- همه در اين متفقاند كه بايد ما در صحنه باشيم، دفاع كنيم از حقوق مسلمين.
🌸صحیفه امام؛ ج19؛ ص231 | جماران؛ 29 فروردین 1364
#بی_نماز_اول_وقت_توفیق_نخواه
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه):
اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️
#پس میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رئیس دفتر رئیسجمهور:
🔻 بیشترین توصیه رئیسجمهور پیگیری موضوعات مردم و رفع مشکلات آنها است
40.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 فوری / ایران f35 آمریکا را کور کرد/ فرود جنگنده بلند شده از امارات / رادارگریزی دیگر معنا ندارد
🎥 فوری، جنگ الکترونیک ایران علیه جنگنده های اف 35 آمریکایی / جنگنده اول از امارات آمد، نفهمید چه شده، برگشت. فردا با یک جنگنده دیگر برگشت، وقتی فهمید اختلال است، فرار کرد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرقت مسلحانه از یک فروشگاه در ترکیه
🔹ویدئویی از سرقت مسلحانه از یک فروشگاه در شهر ازمیر ترکیه را مشاهده میکنید.
🔹 پیامی از قلب تاریخ برای ما / ستارخان: اگر برای آزادی ایران نجنگیم، آیندگان به ما چه خواهند گفت؟
ستارخان پس از سرکوب مجلس شورای ملی توسط قوای محمدعلیشاه گفت:
«اگر ما برای آزادی نجنگیم، مردمی که بعد از ما میآیند چه خواهند گفت؟! خواهند گفت که چه آدمهای ترسویی بودند، نام ایران را ننگآلود کردند. زور شنیدند و دم نزدند. زیر بار ظلم رفتند و به بیچارگی تن دادند. چقدر بدبخت بودند. روز تاسوعا و عاشورا برای شهادت امام حسین عزاداری میکردند، خاک و گِل به سر میریختند، با قمه فرق سرشان را میشکافتند، سینه و زنجیر میزدند، اشک و خون را با هم قاطی میکردند و خودشان را پیروان سیدالشهدا میدانستند اما وقتی پای عمل به میان میآمد، زور و استبداد را قبول میکردند و آرام مینشستند.»
منبع: مجموعه کلمات قصار و سخنان ستارخان (به انضمام خاطرات و دیدگاههای مشاهیر موافق و مخالف سردار) به کوشش محمدحسن پدرام. انتشارات اختر. تبریز ١٣٨٩
♨️تحلیل گاردین از حرکت جهان به سوی کنار زدن سلطه دلار
🔹پس از تلاش اروپا برای ایجاد ارز واحد یورو به عنوان رقیب دلار، گردهمایی هفته گذشته بلوک موسوم به بریکس در ژوهانسبورگ نیز تلاش دیگری برای ایجاد چالشی در برابر قواعد بینالمللی تحت سلطه ایالات متحده بود.
به نوشته گاردین، جهان به دلایل مختلفی به سوی کنار زدن سلطه دلار در حرکت است.
🔻وبسایت روزنامه انگلیسی گاردین در مطلبی نوشت: جای تعجب ندارد که سلطه مالی ایالات متحده از محبوبیت جهانی برخوردار نیست. یکی از انگیزههای ایجاد یورو این بود که ارز واحد اروپایی به واحد پولی رقیب برای دلار بدل شود. گردهمایی هفته گذشته بلوک موسوم به بریکس در ژوهانسبورگ - ترکیبی از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی - تلاش دیگری برای ایجاد چالشی در برابر قواعد بینالمللی تحت سلطه ایالات متحده بود.
🔺چندین دلیل برای این وضع وجود دارد. اگر از منظر یک کشور در حال توسعه به شرایط فعلی نگاه کنیم، نحوه اداره اقتصاد جهانی مانند یک ساختار بیمار به نظر میرسد. آمریکا و متحدان غربی آن، صندوق بین المللی پول و بانک جهانی را از زمان تأسیس در سال ۱۹۴۴ کنترل میکنند، تا جایی که هر مدیر عامل صندوق بینالمللی پول یک اروپایی و هر رئیس بانک جهانی یک آمریکایی بوده است.
🔻ایالات متحده، انگلستان و فرانسه به دلیل کرسیهای دائم خود در شورای امنیت سازمان ملل میتوانند هر طرحی را که دوست ندارند وتو کنند. در میان آنها، آمریکا و اتحادیه اروپا میتوانند از اعمال هر گونه نفوذ واقعی کشورهای در حال توسعه بر سازمان تجارت جهانی جلوگیری کنند.
علاوه بر این، واضح است که جهان کنونی آن دنیای تکقطبی نیست که سیاستگذاران در آمریکا پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی تصورش را میکردند.
🔴چین به عنوان یک رقیب واقعی برای آمریکا ظاهر شده و با موفقیت، حوزه نفوذ خود را گسترش داده است. یکی از نمونههای این مدعا، نقشهای جهانی است که توسط موسسه موسوم به مشاوره سرمایه اقتصادی تهیه شده است. این نقشه جهان را به کشورهایی تقسیم میکند که به شدت به ایالات متحده یا چین تمایل دارند.
⭕️صرفنظر از کشورهای ثروتمند و توسعهیافته آمریکای شمالی، اروپا، ژاپن و استرالیا، کشورهای اندکی هستند که به شدت با ایالات متحده همسو باشند، و تنها اقتصادهای نوظهور که به واشینگتن متمایل هستند، هند و ویتنام را میتوان نام برد.
در مقابل، بخش بزرگی از قاره آفریقا مانند بخش وسیعی از آسیا و بخش قابل توجهی از آمریکای جنوبی همسو یا متمایل به چین دیده میشود.
باید پرسید آیا این موضوعی عجیب است؟ نه چندان. اعضای بریکس بانک خود را دارند که بر خلاف شرایط سختگیرانهای که صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحمیل میکنند، وامهای بدون شرط اعطا میکند. رفتار خودخواهانه کشورهای گروه ۷ - ایالات متحده، انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن و کانادا - زمانی که واکسنهای کرونا را در طول بحران کووید-19 احتکار کردند، به هیچ وجه برای به دست آوردن دوستان در جهان نوظهور مفید نبود.
♦️تغییر در چشمانداز ژئوپلیتیک توسط کشورهای دعوت شده برای پیوستن به باشگاه بریکس در اجلاس هفته گذشته نیز یک رخداد قابل تحلیل است: سه کشور دعوتشده تولیدکننده نفت (عربستان سعودی، ایران و امارات متحده عربی) بودند. دو کشور از آفریقا (مصر و اتیوپی) و یک کشور (آرژانتین) از آمریکای جنوبی است.
🔹با این اوصاف، سلطه دلار در معرض تهدید فوری نیست. اما اوضاع همیشه اینطور باقی نمیماند. تصمیم عربستان سعودی برای پیوستن به بریکس نیز تهدیدی برای تسلط دلار به شمار میرود. این پادشاهیِ نفتخیز به طور سنتی یک متحد قابل اعتماد ایالات متحده در خاورمیانه بوده است، اما روابط واشینگتن و ریاض به تازگی به شدت دستخوش بحران شده است. انتظار میرود سعودیها به طور فزایندهای پرداخت هزینه نفت از سایر اعضای بریکس را با ارزهای خودشان بپذیرند.
🔺جَنِت یِلِن، وزیر خزانهداری ایالات متحده، نسبت به پیامدهای درازمدت استفاده از تحریمهای مالی به عنوان ابزار سیاست خارجی آمریکا ابراز نگرانی کرده است و میگوید این خطر وجود دارد که «به مرور زمان سلطه دلار تضعیف شود».
🔻یلن حق دارد نگران باشد. یک ارز واحد و قدرتمند به طرز عجیبی با دنیای چندقطبی در تضاد است. این تغییر یکشبه اتفاق نخواهد افتاد اما چالشی برای دلار در راه است.