eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠توئیت عزت الله ضرغامی ♦️آب رفته از جوی باز نمیگردد اما عجالتا شروع حل مشکل با استعفای آقای روحانی شروع میشود چون واقعا دیگر امیدی به دولت نیست و بعد از آن برگزاری انتخابات آزاد مردمی است.
🔴«نیکی هیلی»، نماینده مستعفی آمریکا در سازمان ملل: واشنگتن برای به کرسی نشاندن حرفهایش و تحقق اهدافی که در سر دارد، اینطور وانمود می‌کند که «ترامپ» مردی دیوانه است و هر اقدامی ممکن است انجام دهد.
علی مطهری گفته: اشکال ندارد چند وزیر سُنی مذهب در کابینه داشته باشیم. حالا همین حرف رو اگر یک چهره انقلابی بزنه، از بیوت دو مرجع بزرگوار در قم، حکم جهاد و ارتداد صادر میشد. منتها چون مطهری برای اصلاحات و لاریجانی رای جمع میکنه، به دیده اغماض مینگرند این بزرگواران خیلی غیرسیاسی! 🔻🔻🔻🔻 نگرانی و تکاپوی معصومه ابتکار در قبال افشاگریهای یاسر جبرائیلی پیرامون قابل درکه. اما این وسط خبرنگارای بی بی سی چرا اینجوری به دست و پا افتادن؟ به کجاتون اصابت کرده بزرگوارا که اینجوری عربده میکشید؟! 🔻🔻🔻🔻 مهناز افشار بعد از بالاگرفتن انتقادات به تبلیغ ، گفته: من وارد کننده این آمپول نیستم. به نظر شما یک هنرپیشه سینما بدون هیچ تخصص پزشکی که فقط در پرونده شوهرش سابقه واردات شیرخشک و داروهای خاص وجود دارد، خواب نما شده که یکدفعه به فکر تبلیغ یک آمپول مشخص بیفتد؟ یا چی؟! 🔻🔻🔻🔻 نخست‌وزیر فرانسه با اعلام آماده باش کامل: بیش از ۸۹ هزار نیروی پلیس فردا در نقاط مختلف کشور حضور خواهند داشت و خودروهای زرهی در پاریس مستقر میشوند. - یکی بره زیباکلام و تاجزاده رو از یخچال بیاره بیرون. زشت نیست توی مهد دمکراسی مسائل رو با گفتمان حل نمیکنن؟ خودروی زرهی آخه؟!
🔴 رابطه دموکراسی با توسعه اقتصادی.... برخی معتقدند که برای توسعه اقتصادی ضرورت دارد، زیرا در برابر حاکمانی که اموال مردم را خودسرانه مصادره میکنند، حافظ شهروندان است اما برخی دیگر بر این باورند که در دفاع از ، دموکراسی را میتوان در صورت لزوم فدا کرد همانطور که برخی از اقتصاددانان لیبرال از دیکتاتوری پینوشه در شیلی شدیداً پشتیبانی کردند و برخی دیگر معتقدند که با ، دموکراسی نیز به نحو طبیعی شکل میگیرد زیرا توسعه اقتصادی باعث آفرینش طبقه متوسط تحصیل کرده‌ای خواهد شد که طبیعتاً خواستار دموکراسی است... برخلاف گفته‌ی نولیبرالها، بازار و دموکراسی از بنیاد در تضادند چون دموکراسی معطوف است به اصلِ "یک نفر، یک رأی"، درحالیکه معطوف است به اصلِ "یک دلار، یک رأی"؛ صرف نظر از میزانِ پولِ افراد، اصل اول وزنی مساوی به افراد میدهد و اصل دوم وزن بیشتری به پولدارها !! هر قدر هم که منطقِ بازار از برخی جنبه‌ها مثبت باشد اما قطعاً نباید و نمیتوان فقط بر اصل آن جامعه را اداره کرد چون سپردن همه چیز به سازوکار بازار بدان معناست که بینوایان شاید نتوانند حتی زندگی بخور و نمیری را سر کنند، درحالیکه میتوانند همه هوسها، حتی سطحی ترینشان را برآورده کنند؛ شاید برای همین است که جهان، برای پژوهش روی داروهای لاغر کننده بیست برابر بیشتر از پژوهش روی بیماری که سالانه بیش از یک میلیون نفر را میکشد، هزینه میکند... بنظر میرسد دموکراسی و بازار دو بنای بنیادین در یک جامعه‌ی بایسته و خوب است اما این دو بنا با هم در تضادند و باید میانشان توازن برقرار کرد؛ مشارکت در فرآیندهای دموکراتیکِ سیاسی دارای ارزشی ذاتی است که نمیتوان به آسانی برای آن ارزش، مبلغی تعیین کرد بنابراین حتی اگر دموکراسی بر اثری منفی بگذارد بازهم میتوان بخاطر ارزش ذاتیِ آن از دموکراسی حمایت کرد و نباید این واقعیت را پنهان کرد که برای دموکراسی باید مبارزه کرد و خود به خود از رونقِ اقتصادی زاده نمیشود هرچند که نولیبرالها، دموکراسی را فقط تا جایی می‌پذیرند که با بازار آزاد تقابل نکند و این بدین معناست که آنها فقط در صورتی دموکراسی را میخواهند که فاقد قدرت باشد.... 📚 نیکوکاران نابکار ✍ پروفسور هاجون چنگ
🌙🔴🌎امنیت و منافع ملی بین چکش و سندان گیر کرده؛ پشت پرده فشار برای تصویب نه دغدغه منافع ملی بلکه آدمهایی است که یکی دخترش است و دیگری خاندانش در ! شاهکار اینها برجام ، افتضاح و حالاهم سیاهچاله است. بد روزگاری داریم..
🔴توضیحات حاجی دلیگانی درباره استعفای نمایندگان مقابل نماینده دولت ♦️«حاجی دلیگانی»، نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس: برخی فکر می‌کنند استعفای دسته‌جمعی نمایندگان استان اصفهان درمجلس شوخی است اما این‌طور نبوده و استعفای ما جدی است. ♦️مردم ما در موضوع آب دچار مشکل هستند و اصفهان بدون زاینده‌رود معنا ندارد. ♦️در هر استانی پروژه‌های شاخص در حال اجرا هستند در حالی که در استان اصفهان پروژه کلانی مشاهده نمی‌شود؛ آثار این موضوع در سال‌های آینده بیشتر برای مردم ظاهر می‌شود. ♦️رئیس مجلس در جلسه با حضور وزیر نیرو قول داده است که مسئله آب را پیگیری کند اما چندین ماه گذشته و نتیجه‌ای ندیده‌ایم
🔴انتقاد امام جمعه اصفهان از خلف وعده رئیس‌جمهور درباره زاینده‌رود/ به جای اقدام، وعده‌های بدون تدبیر مطرح می‌شود ♦️أیت الله طباطبایی‌نژاد امام جمعه اصفهان:رئیس جمهور در سفر به اصفهان مبنی بر پمپاژ آب برای احیای رودخانه زاینده‌رود وعده داد ولی این وعده عملی نشده است. ♦️نه تنها سد تونل سوم کوهرنگ ساخته نشده بلکه در این دوران هم مانند دوران گذشته به جای اقدام، وعده‌های بدون تدبیر مطرح می‌شود. ♦️در دیداری که بنده با رهبر معظم انقلاب داشتم، گفتم که مردم اصفهان توقع دارند همان‌گونه که برای احیای دریاچه ارومیه از صندوق ذخیره ارزی برداشت شد، برای احیای رودخانه زاینده‌رود نیز این کار انجام شود که آقا با ناراحتی فرمودند که دولت درخواست نکرده است
انتخابات آینده مجلس و مهم تر از آن -1 ✍️انتخابات مجلس یازدهم، سال آینده برگزار می شود. اهمیت مجلس (حتی فراتر از دولت) را می توان در روند اتفاقات همین یکی دو سال گذشته فهمید. 🔹رهبر انقلاب ۱۳۹۵/۰۳/۱۶ در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس فرمودند: 🔻"اوّل انقلاب، آن‌وقتی که صحبت انتخاب رئیس‌جمهور بود و مدام نامزدهای مختلف مطرح میشدند، بنده و یک نفر دیگر از دوستانمان، از تهران رفتیم قم خدمت امام -آن‌وقت ایشان قم بودند- در یک وقت تنگِ سختی هم بود، ایشان هم داخل بودند، بالاخره هرجور بود گفتیم باید ببینیم امام را. 🔻چون امام فرموده بودند که معمّمین مطرح نشوند، نامزد نشوند برای ریاست جمهوری؛ ما رفته بودیم با امام بحث کنیم، محاجّه کنیم که بگوییم نه، این منع را شما بردارید تا آقای بهشتی را ما مطرح کنیم؛ به نظر ما بهتر از همه، شهید بهشتی (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) بود؛ رفته بودیم با ایشان بحث کنیم سر این قضیّه. 🔻یک قدری گفتیم و شنفتیم و ایشان یک چیزهایی گفت، ما یک چیزهایی گفتیم؛ بعد ایشان به ما گفتند شما بروید مجلس را نگه دارید؛ بروید دنبال مجلس؛ آن‌وقت هنوز انتخابات مجلس [برگزار] نشده بود؛ گفتند بروید سراغ مجلس، مجلس مهم است. توصیه‌شان به ما -به من و آن دوستمان- این [بود]؛ یعنی روی مسئله‌ی دولت اصرار نکنید؛ مجلس از نظر ایشان مهم‌تر از دولت و قوّه‌ی مجریّه بود". 🔸همان هم شد؛ مجلس انقلابی، بنی صدر را به زیر کشید و دست بزن نظام در برایر تحرکات سازمان یافته منافقین و لیبرال ها شد. این را مقایسه کنید با میزان جدیت و تدبیر طیف نیروهای انقلابی یا غلت آنها در انتخابات مجلس قبلی در سال 94. ♦️فاصله رای آقای حداد عادل با آقای عارف (نفر اول لیست امید) در تهران، حدود 500 هزار رای بود؛ یعنی انتخابات تهران صرفابه خاطر 250 هزار رای واگذار شد؛ به خاطر همه کم کاری ها و دلخوری ها و تعصب های ناروا و عدم تمهید لوازم و عدم استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها و .... انواعی از عوامل و موانع ریشه دار در جاهلیت. 🔹اکنون یک سال مانده به انتخابات، یک دغدغه مهم وجود دارد. و آن اینکه فراتر از به روز رسانی تشکیلات، تشکل های وفادار به انقلاب (جمنا، جبهه پایداری، حزب موتلفه، جمعیت رهپویان، حزب پیشرفت و عدالت، و ...) در این ماه ها و سال پر تلاطم کجای افکار عمومی بوده اند، و چه قدر به میدان آمده و موضع تبیینی دقیق و صریح گرفته اند تا در انتخابات سال بعد، بخش اعظم راه را طی کرده باشند؟
💠طلبه شهیدی که هر روز پای مادرش را می بوسید 🔉برادر شهید : اصغر هميشه با روي خوش با مردم برخورد مي کرد و هنگامي كه به منزل مي آمد، ابتدا پاي مادر را مي بوسيد و ايشان را تكريم مي كرد، به همين خاطر مادرم هميشه او را دعا مي كرد ✅ اصغر شخصيتي بسيار مهربان داشت و از همان دوران كودكي،‌ آرزوي روحاني شدن را در سر مي پروراند و پيگير درسهاي طلبگي مي شد. او در سن 14 سالگي وارد حوزه علميه شهر اميديه خوزستان شد و پس از گذراندن 5 سال تحصيلي،‌ در حوزه علميه اصفهان به تحصيل ادامه داد و از لحاظ درسي در سطح بسيار بالايي قرار داشت و هيچ گاه انجام كاري را بر درسش ترجيح نمي داد 🕊شانزدهم آذر ماه سالروز شهادت شهید مدافع حرم "سید اصغر فاطمی تبار" گرامی باد #صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا