eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ زمان جنگ «ایران و محور شیعی» با «اسرائیل و مارقه الروم» ✍️ مصطفی امیری ▪️طبق احادیث ذیل آیات سوره اسراء، جنگ فراگیر با یهود اسرائیل قطعا رخ خواهد داد و در روایات، هویت مجازات‌کنندگان یهود، با سه مرتبه قسم جلاله امام معصوم، «ایرانیان شیعی» معرفی شده‌اند[1]. ▪️و البته پیروز این جنگ طبق «تاویل» آیات ابتدایی سوره روم، محور مقاومت شیعی ایران، حزب‌الله لبنان و ... خواهد بود و این پیروزی بر دشمن در «هنگامه ظهور»، موجب فرح و شادی مومنین خواهد شد: ▪️«الم غُلِبَتِ الرُّومُ فی‏ أَدْنَى الْأَرْضِ...يَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّه» «عِنْدَ قِيَامِ الْقَائِم»[2]. ▪️البته حوادث را باید در قالب «فرایند» نگریست و اوج آن، بعد «هرج الروم» و ضعیف شدن حامیان غربی اسرائیل است. ✅ پی‌نوشت: 1. مجلسی، بحارالانوار، ج۵۷، ص۲۱۶. 2. بحرانی، تفسیر البرهان، ج۴، ص۳۳۵
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شمش طلا دستته! حواست هست؟
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| ☄️ فحشای رسانه‌ای خواص و بزرگان و آقایان، و عدم تشخیص در واکنش یا سکوتِ بموقع : بزرگترین سرعت‌گیرِ پیروزی جبهه‌ی حق است!
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رژهٔ نیروهای مسلح در مراسم روز ارتش در سراسر کشور
رئیسی: به برکت اقتدار نیروهای مسلح، دیگر سخن از گزینهٔ نظامی علیه ملت ایران مطرح نیست 🔹رئیس‌جمهور در مراسم رژهٔ روز ارتش: عملیات وعدهٔ صادق هیمنهٔ رژیم صهیونیستی را فرو ریخت و این عزتی که ارتش و سپاه آفریدند، به فرمودهٔ رهبر معظم انقلاب رژیم صهیونیستی را تنبیه کرد. این عملیات تحقق وعده‌ای دقیق و وعده‌ای صادق بود که همه به آن اعتراف دارند. 🔹وعدهٔ صادق اقدامی محدود بود و اگر قرار بود اقدامی گسترده باشد، می دیدند که چیزی از رژیم صهیونیستی باقی نمی‌ماند؛ ولی قرار بود اقدامی محدود باشد تا تنبیهی برای رژیم صهیونیستی باشد و فقط با مراکزی که از آنجا علیه ما اقدام شده بود، برخورد شود.
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 خبرنگار صدای لندن از تکنولوژی‌های مخفی حزب‌الله لبنان برای دفاع از تمامیت ارضی ایران می گوید؛ آن‌ها هنوز دستشان را رو نکرده اند! نفیسه کوهنورد: 🔸برای اولین بار حزب‌الله در خاک اسرائیل عملیاتی موفق انجام داد و از پهپادهای نسل سوم استفاده کرد که گنبد آهنین و پدافندهای دیگر نتوانستند آن‌ را  رهگیری کنند! 🔹تیپ زبده گولانی هم طی عملیاتی نتوانست وارد لبنان شود و گرفتار تله‌های انفجاری حزب‌الله شدند! 🔸حزب‌الله لبنان به اسرائیل پیام داده هر گونه حمله به ایران با واکنش غافلگیر کننده ما روبرو خواهد شد! پی نوشت: امروز حزب الله وظیفه تنبیه رژیم کودک کش را بر عهده گرفته بوده. باید هر شب یکی از اضلاع مقاومت عهده دار این مسوولیت شود. یهود را نباید یک آن از زیر ضرب بیرون آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هدف قراردادن سامانه «گنبد آهنین» با پهپاد 🔴 حزب‌الله تصاویر عملیات هدف قرار دادن سامانه پدافندی «گنبد آهنین» در شهرک صهیونیست «کفربلوم» واقع در شمال فلسطین اشغالی با هواپیمای بدون سرنشین را منتشر کرد.
⭕️ بعید است این پیام دریافت نشده باشد ♨️ قطعا نفوذ هکرها به برخی نهادهای حساس صهیونیست‌ها (از جمله پژوهشگاه نیروگاه هسته‌ای دیمونا) میتواند گویای آسیب پذیری جدی این رژیم و مصداق دست بالای دست بودن باشد اما انتشار این خبر، بصورت وسیع، آنهم در این بازه زمانی و باوجود فضای رسانه‌ای تحت سانسور در سرزمین‌های اشغالی هم میتواند جالب باشد؛ شاید هدف صهیونیست‌ها، مظلوم نمایی و حتی زمینه سازی نزد افکار عمومی برای انجام خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای کشورمان باشد اما بعید است پیام دلیل انتخاب پایگاه هوایی نواتیم (در نزدیکی دیمونا) در پاسخ اول کشورمان را هم دریافت نکرده باشند!
✍آيت الله مجتهدی تهرانی(ره): ✅من علمای بسياری را درک كردم ،از امام خمينی گرفته تا آيت الله بروجردی و آيت الله شاه آبادی و آيت الله حایری و ...و اگر بخواهم در يک كلام نصيحت تمام بزرگان را بگويم می گويم : 💥اگر دنيا و آخرت می خواهيد ،اگر رزق و روزی می خواهيد.و در يڪ كلام اگر همه چيز می خواهيد《نماز اول وقت بخوانيد》 التماس دعا
💢نماز اول وقت،تقبل الله ❣❣