eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی دستگیر شد ♦️مجتبی مزروعی شب گذشته در فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد دستگیر شد. ♦️پیش از این، درباره بروز برخی تخلفات در حوزه مدیریتی وی اخباری منتشر شده بود که از سوی منابع رسمی تایید نمی‌شد. ♦️جزئیات بیشتری درباره دلایل دستگیری رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی منتشر نشده است. ♦️مزروعی از سال ۹۳ ریاست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی را برعهده دارد، وی پیش از آن نیز در شهرستان‌های تربت حیدریه، کاشمر و بردسکن مدیریت جهاد کشاورزی را عهده‌دار بوده است. براستی این دولت رکورد فساد مدیران را به نام خود ثبت نمود...
روزنامه صهیونیستی هاآرتص: 🔹ایران پیچیده‌تر و قدرتمندتر از آن است که اسرائیل بتواند شکستش دهد. 🔹ایران سیاست جنگ فرسایشی تا زمان نابودی اسرائیل را درپیش گرفته است.
🔻طلاق عاطفی دولت از اروپا/ وزارت خارجه: ما تمام تعهدات خود را انجام دادیم؛ اروپا مقصر اصلی اجرا نشدن SPV است/ اروپا «نمی‌تواند» یا «نمی‌خواهد» تعهدات خود را انجام دهد؟ 🔹این استدلال که اروپا تحت فشار آمریکا قرار میگیرد گرچه با واقعیات جهانی و وابستگی اروپا به آمریکا همخوانی دارد اما تمام واقعیت نیست و به هیچ عنوان شایسته توجیه تراشی های وزارت خارجه کشورمان نمی باشد. 🔹این فرار از مسئولیت اروپا درحالی است که بانک ها و شرکت های دولتی این کشورها بخش خصوصی نیستند که اروپا بتواند اعلام کند ما نمی توانیم آنها را مجبور به رابطه با ایران کنیم! حداقل 100 بانک و شرکت دولتی هستند که می توانند ارتباط با ایران را برای حفظ برجام و انجام تعهدات غرب در قبال ایران برعهده بگیرند، فقط کافی اروپا اراده سیاسی چنین کاری را داشته باشد. 🔹مشکل اما جایی است که دولتمردان ایران به بهانه اروپا که علت عدم مراوده با ایران را تهدیدها و تحریم های آمریکا می دانند مشروعیت می بخشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار نه غزه نه لبنان در مجلس توسط یک نماینده گستاخ لیست امید رحیمی جهان آبادی این جماعت گستاخ حال که دارن به پایان کار خود نزدیک میشن و وعده ها دروغ خود را به سرانجام نرساندن شروع کردن به لجن پراکنی برای پرت کردن حواس مردم به جای دیگه ! مثل حسام الدین اشنا و این نماینده والله قسم ! اگر غزه ولبنان را هم رها کنیم باز برای پرت کردن حواس مردم بهانه های دیگه می اورند ! بیشتر فساد ها و حقوق های نجومی در دولت روحانی بوده بودجه را زدند تو جیب و حال اینجور لجن پراکنی میکنن حرامخواران فاسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوج فساد و حقوق نجومی در دولت روحانی! سخنان تا مل برانگیز سخنگوی قوه‌قضاییه :در مورد فساد و حقوق نجومی در دولت روحانی تا پرونده حسین فریدون برادر رییس جمهور که تهدید کردن اگر دست به این پرونده بزنید اعلام جنگ میکنیم !/حال عده ای مثل حسام الدین اشنا ، رحیمی جهان آبادی میان برای پرت کردن مردم در رابطه با فساد های خودشون حواس مردم را به جاهای دیگه پرت میکنند!
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مریخی ها مخواهند نفوذکنند!! سردار قاسمی:نفوذی که رهبر معظم انقلاب ازش سخن میگوید این نیست که مریخی ها میخواهند بیان! هر جا که هستید چپ و راستت را نگاه کن همونا که دوبرابر منو وشما ریش دارند بهات نیستن!
🔴 آیت‌الله یزدی: نظام بیشترین ترحم را نسبت به عناصر فتنه ۸۸ انجام داده؛ پرونده‌ها به جریان بیفتد "سنگین‌ترین احکام" صادر می‌شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حجاب از نظر امام خمینی(ره) و امام خامنه ای...(مدظله العالی)
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کدام رئیس جمهور به بنی صدر شباهت دارد؟ (مستند دوم شخص)
استقبال دانشجویان بسیجی ‌دانشگاه امام صادق‌(ع) از« آرمین غلامی» 🔹دانشجویان بسیجی ‌دانشگاه امام صادق‌(ع) با حضور در فرودگاه به استقبال آرمین غلامی رفتند و در حمایت از حرکت پهلوانانه غلامی از وی و خانواده ‌اش تقدیر کردند. 🔸غلامی در جمع دانشجویان گفت: این کار را در حمایت از مردم فلسطین و نوجوانان مظلوم فلسطینی انجام دادم. در مسابقات تنها بودم و این تصمیم را خودم گرفتم.
صدای ما به گوش رئیس‌مجلس نمی رسد 📝تشکل‌های اسلامی استان قم طی نامه‌ای به رئیس کمیسیون اصل نود با انتقاد از عدم حضور رئیس مجلس در جمع‌های دانشجویی نوشتند: متاسفانه ایشان به عنوان رئیس یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی حاضر به پاسخگویی به ملت نیستند.