۶ تیر
♨️عزیزان جبهه انقلابی حامی سایر کاندیداها از رفتارهای تفرقه انگیز پرهیز کنند.
قرار بر این بود در نهایت بعد از انجام مناظرات چنانچه کاندیدایی که در #نظرسنجی_ها در صدر قرار گرفت، در صحنه رقابت بماند و دیگر کاندیداها به نفع کاندیدا صدر نشین کنار بروند و اعلام حمایت کنند.
اما در حال حاضر که تمام نظرسنجی ها نشان از #صدر_نشینی_دکتر_جلیلی دارد، حامیان دکتر قالیباف با تغییر تاکتیک و ارائه این فرضیه که اگر آقای سعید جلیلی کنار بکشد حتما آقای قالیباف رای می آورد اما اگر آقای قالیباف کنار بکشد رای او در سبد آقای جلیلی نخواهد رفت و جبهه انقلاب با شکست مواجه خواهد شد، خلف وعده میکنند و با انواع شیوه های ناسالم قصد در ناامید کردن و پاشیدن بذر تردید در حامیان دکتر جلیلی را دارند.
باید توجه داشت که همه احتمالات ممکن هست، اما چه تضمینی بر صحت و درستی این گمانه زنی و تئوری وجود دارد؟
به نظر میرسد حامیان دکتر قالیباف بدنبال این موضوع باشند که چنانچه نتیجه این انتخابات به نفع جریان انقلابی رقم نخورد آقای جلیلی و حامیانش را مقصر جلوه دهند!
دوستان توجه داشته باشند وقت برای این بازیهای ناسالم سیاسی و تسویه حساب های درون گروهی وجود ندارد و
شایسته است یا طبق توافق قبلی سایر کاندیداها به نفع آقای جلیلی کنار بکشند و یا در غیر اینصورت اصراری برای کنار کشیدن دکتر سعید جلیلی نداشته باشند و بدون اجماع به راه خود ادامه دهند.
بدانید که رقیب در مسیر ناحق خود دارای وحدت و دوباره جبهه انقلابی در مسیر حق خود، دچار تفرقه، پراکندگی و انشقاق شده است.
۶ تیر
مهمتر از کار اجرایی داشتن منظومه فکریه
مهمتر از کار اجرایی شناخت ملاکهای انقلابه
مهمتر از اجرا، شناخت مناسبات فرهنگی اجتماعیه
مهمتر از اجرا....
اگر اینها نباشه اتفاقا هرچی اجراییتر باشی خرابکاری بیشتر انجام میدی. یه روایتی رو از دوران نوجوانی از کلاسهای استاد شجاعی یادگرفتم خیلی زیباست و اینجا کاربرد داره.
امام صادق میفرماید: اَلعامِلُ عَلى غَيرِ بَصيرَةٍ كَالسائِرِ عَلى غَيرِ طَريقٍ فَلا تَزيدُهُ سُرعَةُ السَّيرِ إلاّبُعدا؛
کسی که بدون «بصیرت» عمل میکند، همچون دوندهایست که در بیراهه میرود؛ پس هرچه سریعتر رود، از مقصد دورتر می شود.
تحف العقول، ص362
دقت کنید به حدیث. میفرماید بصیرت خیلی مهمتر از عمل زیاد انجام دادنه. اگه بصیرت نباشه هرچی عمل بیشتر انجام بدی بیشتر دور میشی از اهداف. در حدیث دیگه داریم هرکی بدون علم، عمل انجام بده خرابکاریش بیشتره
در کارهای اجرایی همینطوره. وقتی ملاکهای انقلاب رو نشناسیم، منظومه فکری نداشته باشیم. فرهنگ رو نشناسیم و همهجانبه عمل نکنیم، میشه دوره آقای هاشمی رفسنجانی. انقدر اون زمان کار اجرایی انجام شد که اسمش رو گذاشتن دوره سازندگی و به خود آقای هاشمی گفتن سردار سازندگی.
🔻 ولی بعدش چیشد؟ کلی مشکلات فرهنگی اجتماعی و حتی مشکلات اقتصادی بوجود اومد. سرمایهداری رشد پیدا کرد. شکاف طبقاتی زیادی بوجود اومد. طبقه ضعیف، ضعیفتر شدن و طبقه قوی قویتر. کلی مشکلات زیست محیطی بوجود اومد، کلی مشکل در منابع آبی بوجود اومد بخاطر زدن سدهای زیاد و هزاران مشکل دیگه. منکر کارهای خوبی که انجام شد اونم بعد جنگ نیستیم ولی اگه اون نکاتی که اول متن گفتیم که از اجرا مهمتره، در آقای هاشمی بود، این مشکلات رو بعدش نداشتیم. خیلی از این مشکلات سالها بعد خودشو نشون میده.
✅ آقای جلیلی این منظومه فکری رو داره. آقای جلیلی ملاکهای انقلاب رو مسلطه. آقای جلیلی مناسبات فرهنگی رو میشناسه. میدونیم که اگه تصمیم گرفته بشه به بلندمرتبه سازی، فقط بلندی اون برج رو نمیبینه، اثرات فرهنگی اقتصادی بعدشم میبینه. اگه تصمیم گرفته بشه به پاساژ و مالسازی، اثرات ضدفرهنگی و تورمی بعدش رو هم میبینه. و مثالهای مختلف دیگه
وقتی حرف از کارنامه زده میشه فقط نباید نمرههای خوب کارنامه رو دید، اون نمرههای ضعیفم باید نگاه کرد. بسیاری از کارهایی که قبلا انجام شده و تو کارنامه افراد هستش و تو سر دیگران میزنن، کلی آسیبهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... داشته. اینارو کسی نمیاد بگه
✍مقام معظم رهبری دیروز فرمودن اصلح کسی هستش که اعتقاد قلبی به مبانی انقلاب داشته باشه و کارآمد باشه. سعید جلیلی هردورو داشته. برید سوال کنید از متخصصین که آیا در پستهایی که داشته کارآمد بوده یانه . ولی متاسفانه معنی کارآمدی رو بردن فقط تو کارهای اجرایی و ساختمونسازی. حرف ما اینه تو ساخت و ساز هم باید راهبرد داشت. آقا در سخنرانی سالگرد امام هم گفتن، اصلح کسیه که ملاکهای انقلاب رو بشناسه و در راستای ملاکهای انقلاب کار کنه. این یعنی مهمتر از فقط کار کردن، شناختن ملاکهای انقلابه.
#چرا_به_جلیلی_رای_میدم (2)
ادامه دارد....
نشر حداکثری
.
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزویر بدنبال رای شماست خرش که از پل گذشت بنزین ۲۵ هزار تومانی و گرانی و قطعی آب و برق و سایه جنگ را به شما هدیه خواهند نمود انتخاب با خودتان حضور پای صندوق و انتخاب جانشین برحق شهید رئیسی جناب دکتر جلیلی و آینده روشن یا نیامدن پای صندوق و خسارت دنیوی و اخروی،،
۶ تیر
ملاقات اول آیت الله زاده یثربی با سید صادق شیرازی (رئیس و مجری شیعه انگلیسی)
ملاقات دوم آیت الله زاده یثربی با پزشکیان کاندیدای ریاستجمهوری...
چه پشت پرده هایی که داره برملا میشه
#شیعه_انگلیسی
#پزشکیان
#میثاق با ابراهیم شهید رای به دکتر سعید جلیلی
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورزشگاه تختی مشهد میزبان جلیلی در ایستگاه پایانی سفرهای انتخاباتی وی
حماسه ای دیگر در مشهد الرضا
۶ تیر
۶ تیر
۶ تیر
۶ تیر
۶ تیر
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بسم اللهِ كَلمةِ المُعتَصمين؛ نماهنگ ویژهای از روایت حضرت آیتالله خامنهای از حادثه سوء قصد به ایشان در ششم تیرماه۱۳۶۰
❤️ از دعایی که رهبر انقلاب در ماشین به سمت محل حادثه شنیدند تا مرخصی موقت ایشان از بیمارستان برای دیدار با امام خمینی(ره)
💻 Farsi.Khamenei.ir
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 مستند کوتاه #حافظ_هفت
📹 روایت شنیدنی از اعضای تیم حفاظت حضرت آیتالله خامنهای از حادثه سوءقصد به ایشان در ششم تیرماه۱۳۶۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #گزارش_خبری | عیدانه
گزارشی از دیدار روز گذشته مردم ۵ استان کشور با رهبر انقلاب در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر
💻 Farsi.khamenei.ir
۶ تیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | مردم برای حضور در انتخابات تنبلی نکنند
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: عنصر اوّل، مشارکت عموم مردم است؛ تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور شرکت کنند.
✏️مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود. ۱۴۰۳/۴/۵
💻 Farsi.khamenei.ir
۶ تیر
🌺 اگر دولت سیزدهم ادامه پیدا میکرد احتمال زیاد بسیاری از مشکلات حل میشد
✏️ رهبر انقلاب: ما در این کشور خیلی امکانات داریم؛ البتّه بعضی از این امکانات طبیعی است، بعضی در این سالهای بعد از انقلاب به مرور به وجود آمده و تولید شده، لکن دولتها در استفادهی از این ظرفیّتها یک جور نبودند؛ بعضی از دولتها واقعاً از اینهمه ظرفیّت استفاده نکردند؛ بعضی از دولتها استفاده کردند، بعضی هم خوب استفاده کردند.
✏️ این دولت سیزدهم از دولتهایی بود که از این ظرفیّتها خوب استفاده کرد. اگر این دولت ادامه پیدا میکرد، بنده احتمال زیاد میدهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر. ۱۴۰۳/۴/۵
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56789
۶ تیر