تصویب FATF منجر به اشراف اطلاعاتی اجانب بر شریانهای بانکی کشور خواهد شد
📝جمعی از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در نامهای خطاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نکاتی را در مورد دستورکار قرار گرفتن لایحه الحاق به کنوانسیون پالرمو و مقابله با تامین مالی تروریسم در مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کردند.
fna.ir/bqtnbo
🔴مجوز مجلس به دولت برای واگذاری زمینهای مسکن مهر
♦️سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه: طبق مصوبه امروز کمیسیون وزارت راه مجاز شد اصل زمین مسکن مهر که زمین های آن اجاره ۹۹ ساله است را در صورت تقاضای مالکین و ساکنین به آنها بفروشد.
صدای مخالفت با CFT از سراسر کشور
آزمون سخت این روزهای مجمع تشخیص مصلحت نظام
به گزارش خبرگزاری «حوزه»، لایحه #CFT یا کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم چندی قبل در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید تا شروعی برای تصویب احتمالی FATF و عضویت کشور در گروه ویژه اقدام مالی باشد، اما این مصوبه با مخالفت شورای نگهبان روبرو شدکدخدایی در رابطه با ایرادات شورای نگهبان گفته که این شورا بیش از ۲۰ ایراد شامل ابهام، مغایرت با شرع و قانون اساسی، به لایحه الحاق به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم وارد دانست و در موعد مقرر هم به مجلس اعلام شده است.پس از کش و قوسهاس فراوان بین مجلس و شورای نگهبان، سرانجام لایحه CFT یا همان کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم، به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت تا در مجمع درباره پذیرش یا رد آن، تصمیم گیری شود.البته قبل از تصویب این لایحه، مراجع عظام تقلید، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و کارشناسان مسائل اقتصادی نسبت به پذیرفتن این لایحه تذکرات لازم را گوشرد کردند که تصویب آن چقدر برای ملت ایران زیان آور خواهد بود.از طرفی خارج شدن از آمریکا برجام و عدم پایبندی به تعهدات بین المللی خود، مسئله ای دیگری بود که کارشناسان مسائل اقتصادی به آن اشاره داشتند و تصویب این لایحه را به صلاح کشور نمی داننند و معتقدندتصویب این لایحه نوعی خود تحریمی است، چرا که تعریف غرب از تروریسم با تعریف جمهوری اسلامی کاملاً در تضاد است.
حال باید دید که مجمع تشخیص مصلحت نظام در این آزمون سخت و سرنوشت ساز برای جمهوری اسلامی ایران، چه نمره ای می گیرد.
خبرگزاری حوزه براساس رسالت ذاتی خود و در راستای تنویر افکار عمومی، به بررسی دیدگاه ها و نظرات علما، روحانیون و کارشناسان در زمینه FATF و به طور خاص لایحهCFTپرداخته که حاصل آن در ادامه می آید
موسوی اصفهانی: امضاء کنندگان لوایح خارجی از شهید مدرس عذرخواهی کنند /خاتمی: چرا باید طناب FATF را به گردن خود بیاندازیم؟/ماموستا رستمی: FATF بستر تضعیف جبهه مقاومت و تقویت صهیونیست هاست/مدیر حوزه خراسان: ممنوعیت شرعی و قانونی عضويت در CFT/صدیقی: FATF دنباله همان کاپیتولاسیون است/عربیان: پذیرش مشروط تنها مصرف داخلی دارد/ذوالنوری: FATF پشت قباله برجام است/سالک: در استعماری بودن FATF شکی نیست/خورشیدی: CFT حمله تروریستی اقتصادی علیه ایران است/حاجتی: با وجودFIU (واحد اطلاعت مالی) نیازی به FATF نیست/موستا شیرزاد ایزدی: FATF زمینه ساز تضعیف اقتدار ایران است/عبادی: مردم کوچه و بازار هم خطرات پیوستن به FATF را میفهمند/موسوی لارگانی: FATF یک خود تحریمی بسیار شدید است/پژمانفر: چرا باید تعهدات استعمار را بپذیریم؟/حاجی دلیگانی: FATF تحریم های جدیدی تحمیل می کند/نوید عمیدی: حامیان FATF حتی یک استدلال منطقی ندارند/عبدالملکی: پذیرش FATF یعنی خود تحریمی نهادهای انقلابی
متنکامل🔻
http://hawzahnews.com/detail/News/475734
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر خمینی" مرگ برشاه
26 دی ماه سالرزو فرار شاه ملعون مبارک باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این دختر بچه یکی از اهالی روستای #لهک هست گه کمی پایینتر از حرم امام خمینی(ره) یا به عبارتی کاخ ساخته شده توسط سید حسن مصطفوی هست.
داره شعر من بچه شیعه هستمرو میخونه.
وضع زندگیشون رو ببینید و مقایسه کنید با اون مسئولی که تا تونسته به اسم انقلاب اختلاساشرو کرده و حالا شده مخالف نظام!
چه زیبا گفت حضرت روحالله که صاحب اصلی این انقلاب مستضعفان و پابرهنهها هستند...
سرلشکر جعفری: جمهوری اسلامی ایران آنچه در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد
فرمانده کل سپاه پاسداران در واکنش به تهدیدات نتانیاهو:
🔹این تهدید مضحک و خنده دار است و جمهوری اسلامی ایران مستشاران نظامی و انقلابی و نیز تجهیزات و سلاح هایی که برای توانمند سازی مقاومت اسلامی در سوریه دارد را حفظ خواهد کرد.
🔹در خصوص اظهارات اخیر سخنگوی وزارت خارجه ایران، اگر وی گفته باشد «ایران هیچ نیروی نظامی در سوریه ندارد» منظورشان این بوده که ایران یگان نظامی در سوریه ندارد و شما خوب میدانید که اقتدار و ابهت یگان های نظامی ایران به حدی است که اگر حضور حتی یکی از آنها را در سوریه ببینید، از ترس قالب تهی خواهید کرد.
🔹مطمئن باشید این تهدید مضحک شما را هیچ به حساب نمی آوریم؛ بدانید اگر برابر برخی اقدامات مذبوحانه شما صبر پیشه می کنیم ،حکمتی بزرگ در آن نهفته است.
🔹بی شک شما در آینده ای نه چندان دور به مصلحت و صبر انقلابی ما پی خواهید برد، فقط بدانید که دارید با دم شیر بازی می کنید!
🔹بترسید از روزی که موشک های نقطه زن ایران غرشکنان بر سرتان فرود آید و انتقام همه خون های به ناحق ریخته مسلمانان مظلوم منطقه را از شما بگیرد.